|
آیا سید خراسانی اهل خراسان فعلیست؟
|
|
۱۰:۰۴, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به چه دلیل سید خراسانیه ؟ چون در مشهد متولد شده ؟ خراسان قدیمی در غرب ایران بود خورازمیا که بعد حملات اشوریها به مردم ماننا و پارسوا و ایالات دیگه به شرق ایران کوچ کردن و نامهای شهرهای قبلی خود را بر شهرهای جدید و نامهای مناطق و یا رودهای سرزمین قبلی خود در غرب ایران را به مناطق و رودهای اونها اطلاق کردند در حقیقت امودریا یا همان رود امو یا سیر دریا یا جیحون در غرب ایران بودند و یا شهر بلخ یا همان شهر بالخاسین یا بالقاسین مرکز حکومت بلقیس در تکاب بود و نسایه مرکز حکومت داود نبی و سلیمان نبی قبل از انتقال اون به تکاب در کنگاور فعلی بوده و کوه طور در مدین در اطراف همان شهر یا در همانجا بود هرسین در کرمانشاه برگرفته از همان طور سینا یا هورسینا هست که به معنی شیر و خورشید است
اقوام حوری که در قران بارها انها را شیبه حوریان بهشتی میداند در حقیقت همین قوم کرد در غرب ایران بودن و تمام مناطق در کتب عهد قدیم و جدید در غرب و جنوب غرب ایران بودن که بعدها برای غصب فلسطین اسامی را کمی تغیر دادن زیرا یک بار دیگه اقوام کاسی در زمان ساسانیان به فلسطین کنونی مهاجرت کردن و همزمان با انها یمنیها هم اونجا رفتن و اونجا شد مرکز مردم مخالف ساسانیان یمنیها یهودی شدن و ایرانیان یهود بخاطر کثرت اونها تورات را به زبان اونها نوشتن اما با تعقیر کلمات و زبان عبری اختراع شد اونها نام مناطق جدید رو مانند زبان عربی تغیر دادن تا کسی بعدها متوجه نشه اینها ایرانی بودن و فلسطین که سرزمین دجال در اخرالزمانه تبدیل شد به سرزمین موعود ! |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۳/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۴)antares2 نوشته است: خراسان قدیمی در غرب ایران بود خورازمیا که بعد حملات اشوریها به مردم ماننا و پارسوا و ایالات دیگه به شرق ایران کوچ کردن و نامهای شهرهای قبلی خود را بر شهرهای جدید و نامهای مناطق و یا رودهای سرزمین قبلی خود در غرب ایران را به مناطق و رودهای اونها اطلاق کردندریشه این اسم خــوَر آستان است به معنی سرزمین خورشید .جایی که خورشید طلوع می کند و خراسان مخفف خورآستان است. خوب قدیما زمین برعکس می چرخیده که خورشید از غرب طلوع می کرده؟ حتما سرزمین خورشید تابان (ژاپن) هم جایی در غرب جهان قدیم بوده؟ |
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۳ ۱۸:۴۹ توسط antares2.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۳/بهمن/۹۳ ۱۷:۴۸)masoudmoosavy نوشته است: سلامروایات دجال اصفهانی رو امویان علیه رهبر شورشیان یهودی ایران که خیاطی اهل اصفهان به نام عوبدیا بود ساختند (۳/بهمن/۹۳ ۱۸:۱۶)دل خسته نوشته است: ریشه این اسم خــوَر آستان است به معنی سرزمین خورشید .جایی که خورشید طلوع می کند و خراسان مخفف خورآستان است.اولا خوراستان است به معنی سرزمین خورشید و استان ریشه اون یک کلمه هندیه و سین استان در ایران هم یعنی سرزمین شیر مردم خوراستان و میتانی ها در شمال عراق قرابت نژادی داشتند و بر دین مهر پرستی بودند و در دین اونها مکان خدا در خورشید بود الان هم پرچم کردستان عراق نماد خورشید رو داره و چین استان یا سین استان شامل مرکز ایران کنونی بود یکی از تولیدات اونجا ابریشم بود و مرکز تولید ابریشم در کاشان و تپه سیلک که سیلک در زبان انگلیسی یعنی ابریشم |
|||
|
۱۹:۰۶, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خوب خور استان یعنی استان خورشید، خیلی درکش راحته، یعنی سرزمین شرقی
ژاپن هم چون در شرقی ترین نقطه آسیا واقع بوده اسمش و نمادش سرزمین خورشید بوده. |
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳/بهمن/۹۳ ۱۹:۰۶)دل خسته نوشته است: خوب خور استان یعنی استان خورشید، خیلی درکش راحته، یعنی سرزمین شرقی سرزمین خورشید شاید بخاطر دین میترائیسم و مهر پرستی اونها بوده در ضمن غرب ایران الان واسه شما مکان غروب خورشیده ولی شاید اون اسمو اشوریها انتخاب کردن و غرب ایران میشه شرق اونها البته اگه نظریه شما صحیح باشه تو اون منطقه روستاها و اماکنی با هور یا سور شروع میشده و الان هم هست مثل سوران - هرسین و قوم حوری که اصلا معروف بودن در زبان هندی استانا یعنی منطقه فردوسی در شاهنامه دچار اشتباهات بسیاری شده سرزمین کیانیان در اطراف تپه گیان نهاوند بوده و توران هم همانجا بوده و سرزمین افراسیاب که مهجمین خارجی بودن به اشتباه توران نامیده شده و افراسیاب شاهان اشور و در برخی موارد حمله عیلامیها به مناطق زاگرس رو هم حمله افراسیاب ذکر کرده مثل حمله شوتروک ناحونته که در کتب مقدس یهود فرعون نخو گفته میشه که اشتباها فکر میکنن او پادشاه مصر کنونی بوده در صورتی که مصر حضرت موسی در نزدیکی شوشتر کنونی در خوزستان بود |
|||
|
۰:۰۷, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۳/بهمن/۹۳ ۱۹:۴۷)antares2 نوشته است: سرزمین خورشید شاید بخاطر دین میترائیسم و مهر پرستی اونها بوده در ضمن غرب ایران الان واسه شما مکان غروب خورشیده ولی شاید اون اسمو اشوریها انتخاب کردن و غرب ایران میشه شرق اونها البته اگه نظریه شما صحیح باشهسلام مهم زمان ایراد حدیث هست در ضمن نمیشه بدون مدرک حرفی رو پذیرفت |
|||
|
|
۰:۱۹, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۳ ۰:۰۷)دل خسته نوشته است: سلامظهور منجی د ر خوراستان مختص اسلام نیست و برگرفته از زرتشت هست در دین زرتشت دریاچه مقدس کیان نسایه با منجی ها در ارتباط است این دریاچه در نسایه بوده جایی که گئومات به دست داریوش کشته شد و مکانی در ماد (سرزمین ماه ) |
|||
|
۱۳:۰۲, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
این حرف های شما نتایجی دارد لطف کنید نتیجه را قرار دهید نتیجه این حرف ها یعنی امام مهدی عج از ایران خروج می کند که کاملا غلط است اون کسی که از ایران خروج می کند دجال آخرالزمان است که قدرتهای مافوق بشری دارد من خودم تو اصفهان زندگی می کنم از بچگی یادم هست که بین مردم مذهبی اصفهان خروج دجال از اصفهان است بعضی از علما هم این شخص رو دیدن و این شخص پیروان اندکی دارد که در سالهای پیش رو تمام مخالفان امام خامنه ای از پیروان او میشوند این که یه عده راه افتادن در فضای مجازی دایم خروج امام مهدی عج را از.ایران بیان می کنند چند وقت پیش برادر خودم این مطلب را گفت که فهمیدم خبرهایی است شیاطین مشغول تدارک قیام دجال آخرالزمان شده اند این حرف ها ی بدون سند شما هم در همین راستا ست |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ای بابا خل شدیم هی شرق و غرب کردید من نفهمیدم چه ربطی داشت . بیخیال
این دجالی که میگن ادمه؟ انسانه؟ مطمئنید این دجالی که میگن یه شخصه حتما ؟؟؟؟!؟!!! |
|||
|
۱۴:۱۷, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۳ ۱۳:۲۱)"شهید نوشته است: ای بابا خل شدیم هی شرق و غرب کردید من نفهمیدم چه ربطی داشت . بیخیال سلام طبق روایات چند نوع دجال داریم مهمترین اونها سال قبل از ظهور ادعای پیامبری یا امام مهدی یا خدایی می کند دارای قدرت های عجیب است و حتی به نظر می آید مرده زنده می کند ولی اینگونه نیست آخرین فتنه شیاطین قبل از مرگشان احتمالا همین فتنه است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پرچم سیاه خراسان | Grace | 7 | 2,913 |
۶/خرداد/۹۵ ۲۳:۵۰ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| امام باقر ع : (من سید خراسانی از چین را یاری نمی کنم ) | ashab313mahdi | 10 | 6,651 |
۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۹ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|