|
««« ملک عبدالله هم که مُرد ! من کجای کارم ؟!!!
|
|
۱۶:۴۱, ۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام (۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۴۱)Agha sayyed نوشته است: بسم الله به نظرم ما ها در حال یک نوع شاید اسمش رو بشه گذاشت گول زدن خودمون هستیم ! به جای اینکه به فکر این باشیم که من چطور می تونم خودم رو تربیت کنم و شاید همه دنیا منتظر هست که من درست بشم به این فکر کنیم که عبدالله کی هست و کی می میمیره ، یک کم خودم رو درست کنم و در جهت اصلاح خودم یک قدمی بردارم . بنده فکر می کنم ما اگر یک حداقل ادب نسبت به معصوم کسب کنیم و فقط بدونیم که حضرت حجت تشریف بیاورند چطور برخورد کنیم و جلوی ایشان نیایستیم حضرت ظهور می فرمایند . واضح هست که ما نزدیک به ظهور هستیم و واضح است که دنیا از ظلم و ستم پر شده . جنایتکارها در راس دنیا هستند . جنایتکار داعیه صلح جهانی هستند ... [b] ![]() واضح است خیر کدام است شر کدام است . و هزار علامت آشکار دیگر ... ترجمه دعای اللهی عظم البلا و برح الخفاء رو بخونید ببینید کدوم قسمتش شبیه حال و روز ما نیست ! ولی آیا من ، آیا تو آماده ایم ؟ آیا می دانیم که امام وقتی حکمی داد ، حکمش مطابق آیه قرآن است ؟ آیا عباس شده ایم ؟ کجای کاریم ما ؟ رها کنیم این عبدالله ها ... برای خودمون قدمی برداریم ... نکند امام بیاید و ما کوفی باشیم ! پشت حضرت رو خالی کنیم! باری به دوش حضرت باشیم! زبانم لال جلوی حضرت باشیم! حالا موافقید برای خودمون یک قدمی برداریم و مانع ظهور نباشیم یا نه ؟!! بیایید همه از امروز فکر کنیم دنیا ، خدا ، و حضرت قائم ، منتظر درست شدن من هستند . سرنوشت دنیا به من بستگی داره ! از امروز کسب بصیرت * داشته باشم که خودم را برای حضور امام (علیه السلام) حاضر کنم ... هر کس از امروز سعی می کند یک صلوات محمدی بفرستد ببینیم ... بجینید دنیا لنگ ِ عباس شدن ِشما یک نفره ! پ.ن * کسب بصیرت یعنی امام گفت بمیر باید بمیری ! یعنی تا آخر با امام ... پای امام ... عباس ِ امام ... عباس هیچ وقت نگفت چرا !!!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۷, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
گفتم یکی از شروطشه...الان شاید یاراشم اماده باشن به عنوان مثال تو200هزار تا شهید قطعا313تا پیدامیشد اما یکی دیگه ازشروط ،امادگی جامعه برای دفاع از جان اماممونه.چه تضمینی برای دفاع از جونش داریم؟.یکی از دلایل غیبت امام"یخاف القتل"هست...
باید به امادگی نظامی و فرهنگی و اجتماعی برسیم.شیعه ای که ارتش نداشته باشه چطور از جون امامش دفاع کنه؟شیعه ای که حکومت نداشته باشه چطور ارتش داشته باشه؟حالااصلی ترین هدف تشکیل حکومت اسلامی رو فهمیدین؟؟ خداروشکر در مسئله نظامی داریم به موفقیت هایی میرسیم.ماداریم کدمیدیم به خدا که ای خدا مااز ولی فقیه دفاع میکنیم که نه معصومه نه یک هزارم ولی معصوممون هستش...یک روحانیه .حالا تو اون اصلی رو بفرستی براش کولاک میکنیم... قدر خودتونو بدونین و خودتونو بسازین.من ازهمتون بیش تر شامل این نصیحت میشم.سرتونو درداوردم. |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بچه هامن هم خوشحالم که ظهورامام زمان جوونم داره نزدیک میشه هم میترسم
بنظرتون وقتی ظهوراتفاق بیفته خیلی خون وخونریزی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
اگه امام زمان ان شالله ظهور کنن جذب حداکثری دفع حداقلی دارند...یعنی کسایی کشته می شن که حق رو می بینن اما می خوان اونو ازبین ببرن
پس بنابرنص صریح قران باید باکسانی که می خوان نور خدا رو تو دل انسانها ازبین ببرن جنگید...بعلاوه قرار نیست کشتاری راه بیفته جنگ عادلانه صورت می گیره اونم با یه تعداد کم ومحدود من کلا فک کنم همین داعش واسراییل باشن اونم احتمال زیاد یسریشون برمی گردن... حالا ان شالله که آقامون بیان این چشمای بی لیاقت بیفته به جمالشون....نورش همه وجودمون رو پر می کنه
|
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۱۵:۴۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان عزیزم !
در دنیا همه مدل آدمی زندگی می کنند . جناب داوکینز این عالم را که یک قطره اش برای ما قابل رویت هست به وجود اومدنش رو تصادفی می بینند . ایشون معتقده الابختکی به دنیا اومده ، الابختکی هم می میره ! خوب شاید برای ایشون همینطوری ، برای ما که نیست ![]() ما هم پاک کنیم می فرمایند درو گوهر های ما رو پاک کردید و جوابی برایش نداشتید . گذاشتیم خودتون ببینید که حرفهای این آدمها چقدر روی هوا هست و برایش هیچ سندی وجود ندارد . تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ... .......... ببینید امام معصوم وقتی به حکمی رای می دهد یعنی جوانب آن کار برایش مشخص هست . ایشون نماینده خداوند هست بر روی زمین . برای مثال تقریب به ذهن عرض می کنم : مثلا من وقتی شما رو به عنوان نماینده به جایی می فرستم یعنی مطمئن هستم که شما تصمیمی می گیری که مورد قبول من هست اگر نه یکی رو می فرستادم که ... حالا در حالت کلی در نظر بگیرید که خداوند جانشینی برای خودش بر روی زمین می فرستد که نماینده اوست یعنی همه جوره او را قبول دارد . یعنی امام زمان غیر از اراده مستقیم خداوند عملی رو انجام نمی دهد . آیا خداوند به حال مردم ظالم است نعوذ بالله !؟! مطلقا خیر ! مثلا شما انتظار که داری این صهیونیستهای خونخوار که خون و مال و جان دیگر آدمها برایشان حلال هست ، زنده بنمانند ؟ یعنی اینها به نظر شما که خون زن و مرد و کودک برایشان مثل گوسفند هست ( البته خودشون گوسفند هستند ) لیاقت زندگی رو دارند ؟ مطمئن باشید که نماینده خداوند که نماینده اسماء الهیه هست همانطور که سریع الانتقامه همون طور هم مثل خداوند رئوف و رحیم هست . یعنی اگر کسی واقعا لیاقت زنده موندن رو داشته باشه امام به او رحم می کنه . حالا این وظیفه ما هست که وقتی امام زمان تصمیمی می گیرد بر هر چیزی و هر حکمی تا پای جان ازش حمایت کنیم . |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام
این مبحث 4 صفحه پیش رفت و بر خلاف موضوع مورد نظرش، فقط به حاشیه گذشت و به فرعیات رسیدگی شد در حالی ک برای هر کدام ازین ارسالات و موضوعات می شد مبحث جداگانه داشت و به آن پرداخت. با حذف چند ارسال هم این فضا به آرامش نسبی نرسید! لطف بفرمایید و با توجه به موضوع مطرح شده ارسالاتتون رو ارائه بدید تذکر های مربوط به قوانین مباحث و ارسالات برای دوستان مشهوده،در صورت بی توجهی برخورد جدی تر اعمال خواهد شد. منتظر ارسال های مرتبط و ارزشمندتون هستیم . یاعلی مدد است.
|
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم آنچه باعث شد تا در این بحث شرکت کنم نقل قول نوشته شده از جانب بنده بود که استفتاء حقیر از حضرت آیت الله مکارم شیرازی است . این استفتاء در موضوعی با مزمون حدیث نقل شده آمده است و این بدان معناست که دوستان : توجه داشته باشید که خود را اسیر نشانه ها نکنید ، بدانید و عالم به انها باشید ولی آنها را شرط ظهور ندانید ، بداء در هر زمان و در هرمکانی میتواند اتفاق بیافتد ، شرط ظهور بنده و شما هستیم ، نکند بمانند قضیه فراماسونی که عده ای بجای هوشیار شدن و بیدار شدن به دنبال علایم این بی خدایان رفتند و بدنبال چشم شیطان و شاخ بوفومان بودند و ابلیسک ها را در نقاط مختلف دنیا میشمردند ، اصل ظهور را و نقش خود را در آن به فراموشی بسپارید ، بدانید و عالم باشید که از جمله وقایع زمان ظهور ریزش شیعیان است ،و نه ادیان و فرقه های دیگر اسلام . در همین سالها دیدید که چه بر سر عده ای آمد و کسانی که تا دیروز داعیه دین مداری داشتند ،حال دین گریز شده اند و کلامشان نه ضد تشیع که ضد خدا شده است . بدانید و عالم باشید که اگر ولایت در من و شما نهادینه نگردد ، قطعا خسر الدنیا و الآخرة خواهیم بود ، بدانید و عالم باشید که میزان اعتقاد ما به ظهور در حال حاضر متفکرانه و معتقدانه پشت سررهبری و زعامت حرکت کردن است . بدانید و و عالم باشید که ظهور قطعیست ولی زمان انرا هیچکس نمیداند و یکی از دلایل ندانستن اینست که میزان آمادگی خود را به فردا موکول نکنیم ،و بدلیل ندانستن زمان ،هر لحظه خود را آماده تر از پیش نماییم . انَّهُم یَرونَهُ بَعیداً و نَراهُ قریباً موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)
![[تصویر: netanyahu-paris-9.png]](http://jpupdates.com/wp-content/uploads/2015/01/netanyahu-paris-9.png)