|
توهین به امام هادی (علیه السلام) در فیسبوک+عکس
|
|
۱۷:۱۶, ۱۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۷ توسط hadi_shj.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
در یکی از صفحات فیسبوک، به امام هادی (علیه السلام) توهین صورت گرفته است. از همه ی دوست داران اهل بیت که در فیسبوک حساب کاربری دارند تقاضا می کنم با گزارش این صفحه، جلوی اقداماتی از این دست را بگیرند. عکس آدرس صفحه ی مذکور |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۴, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
خدا لعنتشون کنه انشالله که به اهل بیت ما توهین میکنند
|
|||
|
۱۵:۰۳, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۰۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:کاش به جای این که از دیگران ایراد بگیرید یه نگاهی به سایت سایت خودتون بکنید که چقدر به اشخاص مهم و سر شناس جهان توهین کرده کاش یکی هم اطلاعات شما رو فاش می کرد اونوقت واقعیت رو می دیدیم که کی هتاکه کی جنایتکاره کی نامرده و.... دوست گرامی اطلاعات ما اینجاست در مورد توهین هم اگر جایی میبینید به کسی توهین شده بفرمایید تا پیگیری کنیم . یا حق |
|||
|
۱۵:۱۴, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۱۷ توسط مهرداد.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بله حتما می فرمایم
اقایی با اسم کاربری شهاب البته فکر می کنم یکی از اسمهاش تو این سایت شهاب باشه اسمهای دیگه اش رو نمی دونم شاید شما بدونید در تاپیکهای مختلف هم به کوروش بزرگ پادشاه بزرگ ایران که برده داری را به کل برانداخت و اولین منشور حقوق بشر را نوشت توهین کرده البته توهینهای این اقا همانند جناب خلخالی نیست ولی ..... برادران یک خیر خداهی هم این فی*ل*تر شکنشو اپ کنه تا ما هم دانلود کنیم و بریم تو فیسبوک جالبه خودشون سایتا رو فی*ل*تر می کنند بعد از فی*ل*تر شکن استفاده می کنند |
|||
|
۱۵:۲۱, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
خوب ایشان مدعی این است که نوشتارش به اسناد تاریخی مستند است
تاپیک ایشان را باز خواهم کرد . شما میتوانید با ایشان در مورد نوشتارش گفتگو کنید . |
|||
|
۱۵:۲۳, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۲۴ توسط مهرداد.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بله من هم نوشتارهایی رو می تونم بزارم که کل اسلام رو زیر سوال می بره شما اجازه می دید؟
نوشتارهایی که کاملا مستند هستند |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بسم الله
شما بزار اما بی ادبی نباشه |
|||
|
|
۳:۲۹, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز یه میدان جنگ دیگه ای هم به وجود آومده!
خودتونو برای این میدان جنگ آماده کنید!!! هم اکنون نسخه آزمایشی این طرح داره اجرا می شه و از افرادی که دعوتنامه دارن عضویت رو قبول میکنه؛ که تا بعدها این شبکه اجتماعی به راه بیفته! و همچنین چون متعلق به شرگت گوگل هستش، بیشتر از فیس بوک احتمالا طرفدار خواهد داشت. نشانه هایی از این شبکه در این تالار نیز به چشم میاد: ![]() ( برای ورود به میدان جنگ همراه داشتن ف.ش اجباریست ) آدرس: https://plus.google.com (با https تا جایی می تونید از تور ف ی ل ت ر ی ن گ دربرین ) |
|||
|
۱۵:۱۳, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۵:۲۴ توسط zeus.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
آن پیج و امثال آن پیج در فیس بوک و دیگر سایت ها به نظر من واکنش به اعمال محدودیت ها و اعمال خشونت و حکم تکفیر و اعدام و ... بسیار مشکلات و معضلاتی است که دین اسلام و شیعه برای بشریت و برای دیگر پارسی زبانان نا مسلمان در طول تاریخ در ایران و در سایر نقاط جهان بوجود آورده است و به نظرم شیعیان و مسلمانان باید تحمل شنیدن و دیدن آن را داشته باشند... وقتی که از کودکی با یک کتاب مقدس به اسم قرآن و باورهای دینی(از جمله امامان شیعه) بر سر کسی کوبیده شود نباید از آن شخص انتظار قربان صدقه رفتن داشته باشید!
پ.ن: آیا با توجه به بند اول قوانین این تالار امثال من جایی در اینجا دارند ؟(قوانین واضح نیست) زیرا از جوانان پژوهشگر شیعه نیستم! و اتفاقا با تحقیق و پژوهش بسیار پی به عدم حقانیت شیعه و اصولا ادیان برده ام! لطفا بندی مشخص در این باره بگذارید تا تکلیف روشن شود و احیانا وقت ما هم تلف نگردد! |
|||
|
۱۶:۰۶, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۱۷:۵۶ توسط آزرمشاه.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا علی بن محمد أیها الهدی یابن رسول الله
آجرک الله یا صاحب الزمان بله ، آقایون و خانم های عزیز ، امروز هتاکی به اهل بیت شده کار هر کسی و هیچ کسی هم دل نمی سوزونه اون کسایی هم که با دیدن این ها آتش میگیرند و دوست دارند از اهل بیت مطهر و طاهر دفاع کنند ، از دین و ناموس دفاع کنن ، دشمن شیطانی رو عقب برونند هم اقل هستند و امکانات دستشون نیست اون ها فئة قلیله هستند بنده هم مثل خیلی های دیگه از همه مقصر تر رو طلبه ها و روحانیت می دونم که انصافا اصلا به دنیای اطرافشون کاری ندارند و تعداد افراد روشن فکر در اون ها هنوز هم نسبتا کم هستند ؛ والله (من اصلا قسم نمی خورم ولی این جا مجبورم ، خدایا این عمل مکروه و غیر دوست داشتنی رو ببخش!) که روحانیت باید روز قیامت جواب بده که فقط نشست توی حوزه ، نون امام زمان رو خورد و از ایشون دفاع نکرد و خودش رو به منبر و امام جماعت محله شدن راضی نگه داشت و تنها کاری که کرد خوندن اصول و فقه و مکاسب و کفایه و ادبیات و منطق بود و از اون ها در راه خدا استفاده نکرد بلکه این درس ها رو با قرآن و اهل بیت هم پیوند نداد که حاصلش شد دور شدن لحظه به لحظه حوزه از قرآن و اهل بیت و واقعیات جهان و کارش شد قیل و قال کردن و نظرات این و آن رو بر قرآن عزیز تحمیل کردن ؛ کارش شد اختلاف بین خود علما و سرگرم این اختلاف ها شدن چون محوریت قرآن رو کنار گذاشت و از این آیة هیچ درک نکرد مگر بعضی : و اعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که اگر به قرآن چنگ می زدن حداقل می تونستند عصمت علمی بر مبنای آیة ذکر شده به دست بیارند دوستان این مطلب رو با قطع تمام می گم و به اون اعتقاد دارم و سالهای مختلف عمرم ، چه قبل از حوزه و چه بعد از اون رو صرف این کردم که بفهمم کار ما از کجا میلنگه و حالا که حوزه هستم هم از اشتباهات علمی و نظام حوزه مطلع شده ام و در اون ها کند و کاو کردم و دیدم که روحانیت (مثل دولت ، مثل بعض بچه مذهبی ها ، مثل مساجد ، مثل صدا و سیما ، مثل خیرین ، مثل خیلی های دیگه...) به فکر اسلام نیست و تو سیاست بازی گیر کرده و از هدف منحرف شده و اگه کسی از حوزه هم هست که کاری برای خدا و پیشرفت دینش می کنه ، خود جوشه و پشت سرش هم کلی حرف درمیاد و در میارن و جلو کارش رو چون رسمی نیس می گیرن البته این به معنی این نیست که کسی از حوزوی ها برا دین کار نمی کنه ولی بعضی فکر می کنن که دارن برای دین کار می کنند در حال که یا علمشو ندارن یا تقوا یا هر دو!!! این ها رو از دید یه طلبه مثلا با انصاف گفتم و حرف هام هم بر مبنای جو گیری ، احساسات ، استقراء ناقص ، قیاس غیر صحیح یا هر چیز دیگه نیس و تا به این نتیجه برسم شاید ده ها و صد ها بحث کردم (با کوچیک ترین ها تا بزرگتر ها ) و مطالعه کردم و دیدم و شنیدم که نتیجش شد این نظرات! و دلم هم درد نگرفته که پشت دوستا و هم صنفی های عزیزم حرف بزنم و الی الله المشتکی و حسبنا الله و نعم الوکیل دل امام مهدی ، قطب عالم خون است ، خون - این رو احساس می کنم! ولی عزیزان و بزرگتر های من!!! این نشون می ده که جا برای کار در مورد دین زیاد شده و در باغ قرب به خدا باز و اماممون منتظر ماست تا که براشون دست به کار شیم و حمایتمون کنند این موضوع هایی رو که گفتم و گفتید باید ما رو تحریک کنه تا کلمون رو داغ کنیم و با تمام توان قوه علمی و انسانی به دشمن بتازیم الذین یبلغون رسالات الله و یخشونه لا یخشون احدا الا الله و کفی بالله حسیبا (آنهایی که تبلیغ پیام های خدا می کنند و از خدا می ترسند و از کسی نمی ترسند جز خدا ، خدا برای حساب اعمالشان کافی است ) راستی برای جواب به این آقای zeus هم اگه کسی حوصلش رو داره یه جوابی بده ، من که دیگه از بس با این افراد و عزیزان به ظاهر محقق بحث کردم خسته شدم و از بس تحقیقات متقنشون رو زیر سوال بردم و نتونستن تحقیقات ضعیف ما رو جواب بدن کلافه ![]() نمی دونم این همه افراد که این جا هستن اصلا آدم نیستن و تحقیق نداشتن که مذهبی شدن و پیرو ادیان و این آقایون خیال می کنن هر کسی که دین داره تا حالا اسم تحقیق رو نشنیده؟؟؟ بابا حداقل نیایید جبهه گیری کنید جوری که انگار شما مخ اید و ما خنگ دعوت به بحث کنید نه اینکه بگید : ما حقیم و تحقیق کردیم و حقیقت پیش ما هست و... شاید بعدا یه بحثی باز بشه یا باز کنم با ایشون (ولی فکر نکنم) |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۷:۰۲ توسط zeus.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۱۶:۰۶)علی درستکار نوشته است: نمی دونم این همه افراد که این جا هستن اصلا آدم نیستن و تحقیق نداشتن که مذهبی شدن و پیرو ادیان و این آقایون خیال می کنن هر کسی که دین داره تا حالا اسم تحقیق رو نشنیده؟؟؟ بابا حداقل نیایید جبهه گیری کنید جوری که انگار شما مخ اید و ما خنگ من همچین ادعایی نکردم!!؟؟ واقعا از دو خط نوشته من اینطور برداشت میکنی ؟ کی گفتم شما اهل تحقیق نیستی یا من حقم و از این حرفا ؟ باید درون خود میزان تحمل مخالفینتان رو کمی افزایش بدید تا در فضای دوستانه و محترمانه با بحث و گفتگو از هم چیز یاد بگیریم وگرنه این پیش داوری ها و همه رو با یک چوب راندن کار درستی نیست. به زودی خودم بحثی رو آغاز میکنم... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیه مباحث پیرامون فیسبوک (گفتگو) در این تاپیک | warior | 53 | 28,092 |
۱/مهر/۹۵ ۱۳:۲۸ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| چند استفتاء از مراجع درباره ی عبور از فی*ل*ترینگ و فیسبوک و... | علمدار133 | 50 | 23,304 |
۴/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۹ آخرین ارسال: ELENOR |
|

![[تصویر: i483585_071820110325161602.jpg]](http://034.img98.net/out.php/i483585_071820110325161602.jpg)
)