کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فتوگرافي هاي من ( از چشم تو ميبينم دنيايمان را !)
۱۳:۵۰, ۱۹/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
يا مصوّر
با سلام خدمت كاربران و مهمانان تالار.
بي مقدمه خدمتتون عرض ميكنم! گفتم شايد بد نباشه عكس هايي كه خودمون از روز مرگي و دنياي اطرافمون ميگيريم و محتواي هنري و زيبايي دارندو داراي پيام با ارزشي هستن و ديدني و جالب ، برا بقيه هم به نمايش بذاريم و جمله و نظرات خودمونو زيرش قيد كنيم. البته لا زمه كه از قبل آپلود و تاييد شده باشند. همه ما گوشي هاي دوربين دار يا دوربين هاي ديجيتال در دسترس داريم و بعيد ميدونم كه همه شا شمه و ذوق زيبا پسندي و هنر دوستي نداشته باشيد. Smile
اگه موافقيد استقبالتون اينو نشون خواهد داد.
يا علي

نقل قول:قوانین سایز تصاویر

• اندازه تمام تصاویر در پست باید کوچکتر از 800 در 800 پیکسل باشند.همچنین حجم آن نباید بیش از 150 کیلوبایت باشد(سعی کنید از فرمت jpg استفاده کنید که حجم کمتری دارد)
  • اگر احساس می کنید تصویری را لازم است با سایز بزرگتر از میزان تعیین شده در اختیار کاربران قرار بدهید، لطفا فقط لینک آن را به همراه توضیحات در پست خود قرار دهید

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، نگار ، مجید املشی ، ترنم ، soheyl68 ، Night moans ، مهدی2012 ، یاوران مهدی ، سدرة المنتهی ، شیدا ، Tolou ، سرباز سید علی ، ztb ، soshiant ، Farzaneh ، seyed ahmad ، nafas ، SAViOR ، محیصا ، مهسا110 ، نسیم ، *مهاجر* ، m.hossein ، رضوانه ، azade ، maryam.f ، لبخند خدا ، ali0077 ، fiftynine ، ساقی ، Patriot ، حسن.س. ، عبدالرحمن ، mahramaneh ، aboutorab ، سیمرغ ، یاســین ، OSZ ، MohammadMeraj ، دل خسته ، آیلار ، محمد امین + ، Zahra.B ، vahrakan ، رمز شب ، السا ، fatemeh-55 ، هایرو ، حضرت عشق ، هادی... ، علمدار133 ، fafa* ، فانوس *7* ، صهبا ، 59-11(یامهدی) ، NARJES ، Bahar ، آفتاب ، انتصـار ، Ali#59 ، help me ، sabrina ، Arash.j ، 135 ، حسن عزتي ، Night_World ، بچه های گمنام ، مهشاد ، مجتبی110 ، پارمیس ، Wakeup ، علی املشی ، faateme-313 ، AllahoAkbar ، Mohammad Trust ، قاتل مرگ ، saadataian ، mahdy30na ، نرگس مهدوی ، غریب ، ماحی ، A.E

آغاز صفحه 35 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۹, ۱۱/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۳ ۱۵:۴۴ توسط Wakeup.)
شماره ارسال: #341
آواتار
حافظه ی دستان من
پر شده از دامان تو..
[تصویر: in_Memory_of_my_hands_small_size_.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Bamdaad ، sarallah ، AllahoAkbar ، مجید املشی ، حضرت عشق ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، soora ، ترنم ، پارمیس ، سیمرغ ، مجتبی110 ، عبدالرحمن ، هادی... ، آفتاب
۲۱:۳۲, ۱۱/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۳ ۲۱:۴۰ توسط faateme-313.)
شماره ارسال: #342
آواتار
[تصویر: IMG-20141012-191930.jpg]
حَتَّى إِذَا أَتَوْا عَلَى وَادِ النَّمْلِ قَالَتْ نَمْلَةٌ يَا أَيُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَسَاكِنَكُمْ لَا يَحْطِمَنَّكُمْ سُلَيْمَانُ وَجُنُودُهُ وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ..
بابت کیفیت پایین دوربین گوشیم هم معذرت میخوام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AllahoAkbar ، شیدا ، Wakeup ، حضرت عشق ، sarallah ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، soora ، ترنم ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، قاتل مرگ ، آفتاب ، soshiant
۲۲:۱۴, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #343
آواتار
[تصویر: GoD.png]
نجف اشرفHeart
.
.
قبرستان وادی السّلام
.
.
مرقد پیامبران حضرت هود و صالح (علیه السلام)
.
[تصویر: Nabi.jpg]
.
ان شاء الله قسمت همه ی آرزومندان بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یاســین ، faateme-313 ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، soora ، sarallah ، ترنم ، سیمرغ ، Wakeup ، هادی... ، دل خسته ، عبدالرحمن ، قاتل مرگ ، آفتاب ، soshiant
۲۰:۴۰, ۲۷/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۳ ۲۰:۴۳ توسط Wakeup.)
شماره ارسال: #344
آواتار
کی میشه که بیای و پرچم این کشور رو بدست بگیری..
حالا من هیچ ، ولی وقتی دیر میکنی ، دل اونایی که برات خون دادن میشکنه

[تصویر: _خونین_شهیدان_ایران_.JPG]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، sarallah ، soora ، مجید املشی ، soheyl68 ، مجتبی110 ، هادی... ، عبدالرحمن ، آفتاب ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، soshiant
۱۰:۳۱, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #345

[تصویر: wuprji8uer8zxz3xw0p9.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، عبدالرحمن ، soora ، مجید املشی ، Bamdaad ، پارمیس ، پرنیان ، آفتاب ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا
۰:۴۶, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #346
آواتار
این عکس ها رو از روستای خودم انداختم. تو عکس سوم به کوه نگاه کنید نقشه ی ایران رو خواهید دید

[تصویر: My_photo_0005.jpg]

[تصویر: 93_4.jpg]

[تصویر: My_photo_0002.jpg]

[تصویر: My_photo_0010.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Rangheshafagh ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، Tolou ، Bamdaad ، sarallah ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، پارمیس ، mahpare ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، soshiant
۱۵:۵۸, ۱۱/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۴ ۱۶:۰۰ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #347
آواتار
(۲/مهر/۹۳ ۱۵:۵۷)حضرت عشق نوشته است:  اینجاHeart کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[تصویر: 1411557831748568_jpg.jpg]شادی روحش صلوات!عکس برای یک سال پیش هست!
پاسخ صحیح ده تا اعتبار داره!
البته بعد از پاسخ چند عکس دیگر هم از این مکان هست که خواهید دید!

وای خدا منو ببخشه!
اولین بار که نگاه کردم فکر کردم کیک خامه ای هستBig GrinBig Grin(هنوز متن زیرش رو نخونده بودم)
ببخشید....شرمنده.
روحش شادRose
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ ، sarallah ، مجید املشی ، Wakeup ، حضرت عشق ، mahpare ، فدايي ولايت
۱۶:۵۸, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #348
آواتار
مشهد

[تصویر: 5tws81jwkafwgy3uxr2r.jpg]

مشهد
[تصویر: jxg738dhe99v4hnq5s3i.jpg]

اینم 30 جز قرآن هست ...اگه یکم دقت کنید منو توی عکس میبینید

[تصویر: xgim8fj430fid01cmj2v.jpg]

اینم تو راه مشهد بودم ساعت 3:30 اتوبوس خراب شد اونجا سمنان هستش(این عکس رو همین طوری گذاشتم)
[تصویر: gzp11vbd6qzf0z2jousw.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، مجید املشی ، دل خسته ، سید ابراهیم ، پرنیان ، Wakeup ، قاتل مرگ ، حضرت عشق ، آفتاب ، پارمیس ، mahpare ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، soshiant
۲۱:۳۸, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #349
آواتار
(۱۱/فروردین/۹۴ ۱۵:۵۸)کوروش بزرگ نوشته است:  وای خدا منو ببخشه!
اولین بار که نگاه کردم فکر کردم کیک خامه ای هستBig GrinBig Grin(هنوز متن زیرش رو نخونده بودم)
ببخشید....شرمنده.
روحش شادRose
واقعا میگید که سنگ قبر رو با کیک اشتباه گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روح شما هم شاد... یادتون هم گرامی ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ ، پارمیس ، mahpare ، sarallah
۲۳:۴۰, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #350
آواتار
(۱۱/فروردین/۹۴ ۲۱:۳۸)حضرت عشق نوشته است:  واقعا میگید که سنگ قبر رو با کیک اشتباه گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روح شما هم شاد... یادتون هم گرامی ...

بله جدی گفتمSmile
آخه زمینه اش سفید بود فکر کردم خامه هاشه ....روش هم که گلهای سبز و قرمز بود فکر کردم ژله هاشهBig GrinBig Grin
البته این تصور فقط برای چند لحظه بود بعدش متوجه شدم...
روح شما هم شاد.....فکر کنم الان روحتون شاد شد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ ، mahpare ، حضرت عشق ، دل خسته ، رضوانه ، saadataian
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا