کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیش بینی توافق هسته ای در سریال ۲۴
۱۴:۲۷, ۱۸/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، پارسه ، عدالت ، عقیق ، azade ، میلاد.م ، سدرة المنتهی ، sarallah ، انتصـار ، سیمرغ ، yektasepas ، amirak ، حسن.س. ، Wakeup ، منتظرمهدی عج ، افشین ، fiftynine ، MohammadMeraj ، رکن الهدی ، أین المنتظر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۲, ۲۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
میدونید همچین اتفاقی چه معنی میده؟؟؟
یعنی اینکه همه چیز از قبل تعیین شده.....
۲۱:۳۴, ۲۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۴ ۱۵:۴۲)کوروش بزرگ نوشته است:  میدونید همچین اتفاقی چه معنی میده؟؟؟

خیر چنین معنی نمیده

معنیش اینه سینماگران غربی وقتی چنین کاری رو درست می کنن به اسم کار ارزشی خودشون بهش نگاه می کنن نه کار سیاسی و نمیگن سینما رو چه به سیاست

کید شیطان ضعیفه اصلا جدی نگیرید

هدف از انتشار این کلیپ هم همون بحث نقشه کشیدن و متحد بودن تمام قواشون برای زمین زدن اسلامه

در مقابل ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، Havbb 110 ، افشین ، رکن الهدی
۲۲:۵۷, ۲۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #13

بسم الله الرحمن الرحیم

(۲۳/فروردین/۹۴ ۱۵:۴۲)کوروش بزرگ نوشته است:  میدونید همچین اتفاقی چه معنی میده؟؟؟

اینکه شما از قبل به ازای هر سناریوی ممکن یه سریال یا فیلم بسازی بعد یکیش درست در بیاد میشه از پیش تعیین شده؟
۲۳:۱۶, ۲۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۴ ۲۲:۵۷)Havbb 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

اینکه شما از قبل به ازای هر سناریوی ممکن یه سریال یا فیلم بسازی بعد یکیش درست در بیاد میشه از پیش تعیین شده؟

یعنی شما میگی واسه هر حالتی یه فیلم ساختن؟
معنیش این نیست که در صورتی این توافق صورت میگیره که خواسته های خودشون تأمین بشه؟
اونا نمیان چندتا فیلم بسازن توی هرکدوم توافق رو لحاظ کنن با شرایط متفاوت!یکی 6000 تا سانترفیوژ یکی 8000 تا یکی هم اصلآ انرژی هسته ای تعطیل!نهایتش دوتا حالت توافق و عدم توافق میسازن.یا توافق نمیشه یا اگرم بشه طبق خواسته اونها میشه.این برداشت بنده هست.در واقع به نوعی حرف خانم کوروش بزرگ هم درسته.از قبل پیش بینی شده که توافق با این شرایط قابل قبوله برای اونها
البته این فقط نظر من هست.خوشحال میشم نظرات دوستان رو بدونم اگر اشتباهه تفکر بنده
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۲۳:۵۷, ۲۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۴ ۲۲:۵۷)Havbb 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

یکیش درست در بیاد؟؟؟؟
تمام پیش بینی هایی که کرده درست در اومده فقط بحث یکی یا دو تا نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ ، دل خسته
۰:۵۹, ۲۴/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۴ ۱:۰۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #16

بسم الله الرحمن الرحیم

از دوستان عزیز تقاضا دارم جوری صحبت نکنن که کسانی که سریالهای امریکایی رو دنبال میکنن (عذر میخوام) خندشون بگیره

البته بنده این سریالها رو دنبال نمیکنم ولی دورادور خبر دارم. افسانه سرایی و خیال پردازی عنصر جدا نشدنی این سریالها هستش.
بعنوان مثال نشون میدن که به ایران حمله کرده اند ، نشون میدن که ایران یا القاعده با تانک !!!! به آمریکا حمله کرده. یا مثلا یکی از استانهای رژیم صهیونیستی رو جزو امریکا نشون میدن و حوادثی رو رقم میزنن ، یا نشون میدن کلاهک های هسته ای امریکا رو تروریست ها دزدیده اند ! و.....
حالا این وسط ده دوازده سال پیش یکی از آرزوهاشون یعنی توافق با ایران رو داخل فیلم اوردند شانسی درست در اومده. اونم فقط عددش و یه کلمه ی حسن ! دیگه چیش درست در اومده؟
تازه عددش هم اگر درست در اومده نقص سیستم مذاکره کننده ی امریکایی هستش. چرا که نشون میده پشت سر تیم مذاکره ی امریکا نه اتاقهای فکر نه مراکز مطالعات استراتژیک ، بلکه هالیوود و فیلم و سریال تعیین کننده ی سیاست کد خدای بعضی ها هستش.

اگر من زلزله رو پیش بینی کنم هنر کردم. وگرنه اگر من روی کاغذ بنویسم تاریخ 1 اردیبهشت 94 ساعت 9 شب یک لیوان آب خواهم خورد و بعد اون رو محقق کنم خودم هیچ هنری نکردم (دقیقا شرایط موجود)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ ، rezamohammadi
۲:۴۴, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۴/فروردین/۹۴ ۰:۵۹)Havbb 110 نوشته است:  از دوستان عزیز تقاضا دارم جوری صحبت نکنن که کسانی که سریالهای امریکایی رو دنبال میکنن (عذر میخوام) خندشون بگیره

من خودم بسیاری از سریال های آمریکایی رو دنبال میکنم ولی خندم نگرفت!

(۲۴/فروردین/۹۴ ۰:۵۹)Havbb 110 نوشته است:  حالا این وسط ده دوازده سال پیش یکی از آرزوهاشون یعنی توافق با ایران رو داخل فیلم اوردند شانسی درست در اومده.

Big Grin

خوبه چه اعتماد به نفسی.....اونوقت چرا باید آمریکا آرزوی توافق با ایران رو داشته باشه؟؟؟

(۲۴/فروردین/۹۴ ۰:۵۹)Havbb 110 نوشته است:  اونم فقط عددش و یه کلمه ی حسن ! دیگه چیش درست در اومده؟

یعنی اینکه یه عدد و یه اسم درست در بیان برای شما عجیب نیست؟؟؟
صرفا یک پدیده اتفاقی میدونید؟؟؟

(۲۴/فروردین/۹۴ ۰:۵۹)Havbb 110 نوشته است:  . وگرنه اگر من روی کاغذ بنویسم تاریخ 1 اردیبهشت 94 ساعت 9 شب یک لیوان آب خواهم خورد و بعد اون رو محقق کنم خودم هیچ هنری نکردم (دقیقا شرایط موجود)

بله دقیقا منم همینو میگم.....
اتفاقی هم که این روزها میفته مثل همون لیوان آب خوردن از قبل برنامه ریزی شده ....
حالا شما چه اصراری دارید که بگید اتفاقی هست این قضیه؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan
۹:۱۸, ۲۴/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۴ ۹:۲۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #18

نقل قول:یعنی اینکه یه عدد و یه اسم درست در بیان برای شما عجیب نیست؟؟؟
صرفا یک پدیده اتفاقی میدونید؟؟؟

شما در پست قبلی نوشتید همه ی چیزهایی که در فیلم آمده درست از آب در آمد:

(۲۳/فروردین/۹۴ ۲۳:۵۷)کوروش بزرگ نوشته است:  یکیش درست در بیاد؟؟؟؟
تمام پیش بینی هایی که کرده درست در اومده فقط بحث یکی یا دو تا نیست!
حالا تبدیل شد به یکی دوتا؟
حالا همین که یه مرحله عقب نشینی کردید خودش امری بی سابقه حساب میشه و فعلا باید چند روزی جشن بگیریم! تا بعد برسیم به بقیه ی نکات

نقل قول:حالا شما چه اصراری دارید که بگید اتفاقی هست این قضیه؟؟؟
خانم بنده که پیشگو نیستم!
بنده دو احتمال رو مطرح کردم آقایون امریکایی و کسانی که حامی امریکا هستن هر گزینه ای که دوست دارن رو انتخاب کنن:

1- چندین فیلم با احتمالات مختلف ساخته شده و از قضا اتفاقی یک بخشش درست از آب در آمده و چون پیشگویی فیلم قابل دست بردن بوده (قابل تحقق به دست بشر بوده) هیچ افتخاری محسوب نمیشه. یعنی اصلا پیشگویی نیست.

2- مراکز مطالعات استراتژیک و اتاقهای فکر و مشاور های کشوری که خودش رو ابرقدرت (= کدخدا) میدونه همه کشک ، همه نکته انحرافی هستند. سیاست های دولت امریکا رو هالیوود با چهارتا فیلم و سریال تخیلی تعیین میکنه.

هر گزینه ای که مایل بودند رو انتخاب کنند برای ما فرقی نداره.

=-=-=-=

گذشته از این ، دوستانی که دکتر سلام رو میبینند میدونند که یک قسمت از شبهای برره بود درباره مذاکرات ، که خیلی قشنگ قسمتهاییش رو بریدند و وقتی آدم میبینه گاهی شرح حال مذاکرات فعلی هستش. لابد اینم پیشگویی آقای امیر مهدی ژوله و مهراب قاسم خانی بوده...
۱۰:۱۸, ۲۴/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۴ ۱۰:۱۹ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۴/فروردین/۹۴ ۹:۱۸)Havbb 110 نوشته است:  شما در پست قبلی نوشتید همه ی چیزهایی که در فیلم آمده درست از آب در آمد:
حالا تبدیل شد به یکی دوتا؟
حالا همین که یه مرحله عقب نشینی کردید خودش امری بی سابقه حساب میشه و فعلا باید چند روزی جشن بگیریم! تا بعد برسیم به بقیه ی نکات

واسه خودتون میبرین و میدوزین!!!!
این نتیجه گیری شماست ولی درست نیست!!!
و اما پاسختون:
من یه جا گفتم تمام پیش بینی ها درست از آب در اومده
ویه جای دیگه هم گفتم یک عدد و یک اسم درست پیش بینی شده.
خب با توجه به اینکه تمام پیش بینی های این سریال همون یک عدد و یک اسم بوده پس حرفای من هیچ تناقضی با هم نداره.

(۲۴/فروردین/۹۴ ۹:۱۸)Havbb 110 نوشته است:  خانم بنده که پیشگو نیستم!
بنده دو احتمال رو مطرح کردم آقایون امریکایی و کسانی که حامی امریکا هستن هر گزینه ای که دوست دارن رو انتخاب کنن:

این روش مسخره رو قبلا هم به کار بردین....
تا کم میارین فورا انگ آمریکا دوستی میزنید....
اتفاقا اگر تصور و حرف من درست باشه این یک افتضاح بزرگ برای آمریکاست.....البته نه فقط برای آمریکا!

(۲۴/فروردین/۹۴ ۹:۱۸)Havbb 110 نوشته است:  گذشته از این ، دوستانی که دکتر سلام رو میبینند میدونند که یک قسمت از شبهای برره بود درباره مذاکرات ، که خیلی قشنگ قسمتهاییش رو بریدند و وقتی آدم میبینه گاهی شرح حال مذاکرات فعلی هستش. لابد اینم پیشگویی آقای امیر مهدی ژوله و مهراب قاسم خانی بوده...

بعضی آدما هستن که دایره اطلاعات و درکشون بالاتر از بقیه هست و بعضی چیزا رو زودتر متوجه میشن.....
توی سریال مرد هزار چهره مهران مدیری هم خیلی نکته ها بود.....لابد اونام اتفاقی بوده.!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۱:۲۴, ۲۴/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۴ ۲۱:۳۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #20
آواتار
[تصویر: aebJ_big_06.jpg]

اینم پیش بینی شکست آمریکا

Cool

سریال در برابر سریال

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، saman151 ، azade ، onidona ، amirak ، دل خسته ، amrtat71
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا