|
مباحث پیرامون طراحی گرافیکی نام امام حسین
|
|
۲۲:۳۳, ۱۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۴ ۱۶:۱۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان گرامی تمامی مباحث از قسمت البوم عکس جدا شد که راحتر پیگیری بشه. در واقع در این تاپیک اگه ایده ای داریم یا انتقاد و پیشنهاد،ترجمه و یا پیشنهاد محتوا ،در این قسمت قرار میدیم. دوستانی که صفحات اجتماعی دارند در صورت تمایل معرفی کنند. اگه تصاویر مناسب دارید که خودتون ایده ای ندارید بزارید اینجا یا اگه محتوا دارید چه فارسی و چه انگلیسی تصاویر کامل شده رو هم در این تاپیک قرار بدید لطفا دوستانی که در اون تاپیک فعالیت دارند حتما اینجا هم سر بزنن تا از اخرین اطلاعات جا نمونن ![]() با ارزوی موفقیت برای همه دوستان ان شاالله که خدا بهمون توفیق خدمت بده به برکت صلوات بر محمد و ال محمد اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم |
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۶, ۲۳/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۴ ۲۱:۴۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۴ ۱۲:۵۷)یاســین نوشته است: سلام در مورد اولی ترجیحا حضرت مسیح رو نورانی کنید در مورد دومی بنا به دو دلیل اسم حضرت زهرا رو اول بیارید در ضمن HUSSAIN ...اون S آخرش احتمالا غلط تایپیه (۲۳/فروردین/۹۴ ۱۲:۰۹)Wakeup نوشته است: دوستان همه خسته نباشید ، شما به عنوان خدمتکار باید مطرح کنید و همین هم بوده و تغییر داستان نیست |
|||
|
|
۶:۴۸, ۲۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
البته من اونا رو درست نکردم و نمیتونم تغییر بدم اما اگه ممکنه اون دو تا دلیل رو بیارید واسه اینکه اسم حضرت فاطمه سلام الله علیها باید اول باشه.
بعد اینکه بخاطر اون حرفی که اقای رائفی زدن برای شمایل،میگید صورت ها رو نورانی کنیم؟اخه خود غربیا که کلا براشون عادی شده،مسیح اشون هم یه قیافه نداره،با کلی قیافه های مختلف کشیده میشه،میشه اینم بیشتر توضیح بدید؟ چون مثلا شمایل حضرت مریم،کاملا پاکی و معصومیتش رو نشون میده و این خودش موضوع مهمیه |
|||
|
|
۶:۵۷, ۲۴/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۴ ۶:۵۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۴ ۶:۴۸)یاســین نوشته است: ... یادم نیست استاد چی فرمودن ولی درسته برای غربیا میسازیم ولی مبنامون اسلامیه (ان شاء الله) همین کار آموزشی هم هست براشون کنجکاو میشن چرا نورانی کردیم چهره رو میفهمن ما بیشتر از خودشون اهمیت قائل میشیم |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۲۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
بچه ها زحمت بکشید بهترین جملاتتون رو پیام خصوصی بفرستید تا با هم بدم مترجم
خواهشاً از جایی کپی نکنید از خودتون باشه هنریش کنید |
|||
|
|
۹:۳۹, ۲۶/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۴ ۱۲:۲۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
بچه ها جدا در مورد ارسال 180 نظری نداشتین؟
![]() ![]() ![]() ![]() کسی تا حالا در مورد نسب نرجس خاتون کار کرده؟ رو اینم میشه کار کرد که حضرت مهدی فرزند پیامبر اسلام و حضرت عیسی است این پیشنهادات رو جناب میعاد زحمت کشیدن ، برای سلامتی شون صلوات بفرستید. " یک نکته ی مـــهـــم اینـــکه مثـــلا بنـــده کلمه ی سانشاین ویک را در داخـــل پرانتز در حدود چهار یا پنـج خط توضیح داده ام چون اســــاتــیـــد ایـنــجا با چــنـــیــن چیزی آشـــنـــایـــی نـــدارنـــد و مـــســـتـــلــــزم تـــوضـــیـــح است. آن وقت شما برای علیه السلام از (.a.s) استفاده می کنید؟ .a.s در حال حاضر فقط برای کاربران مسلمان معنی می دهد. اما برای کاربران غربی که به جز زمان پخش برنامه جاستین بیبر یا مدونا چیز دیگری نمی دانند، هــــیــچ مفهومی ندارد و باید به جای آن از عبارت peace be upon him استفاده شود و فقط در هنگام ضرورت از اختصار آن استفاده شود. در تـصویـر زیــــــر ![]()
شما نحوه ی صحیح حدیث نویسی از این امام بزرگوار به زبان انگلیسی را مشاهده می کنید و سعی کنید نام امام را هم دقیقا به همان صورت Husayn که رایج تر است، نگارش کنید و همین طور از فونت های رسمی به جای فونت های تحریری و نـاخوانــا استفاده کنید. در لینک های زیر هم می توانید نمونه های بیشتر از دیگر امامان معصوم را بــه عـــلاوه ی نــســخـــه هـــای خــام آنها برای نوشته های خودتون مشاهده کنید.
لینک تصویر حدیث از امام حسین (ع)
لینک تصویر بدون متن از امام حسین (ع) لینک تصویر حدیث از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لینک تصویر بدون متن از حدیث پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لینک تصویر حدیث از امام باقر (ع) لینک تصویر بدون متن از حدیث امام باقر (علیه السلام) لینک تصویر حدیث امید از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لینک تصویر بدون متن حدیث امید از پیامبر اکرم (ص) He who likes to sit down at the brilliant table of the Day of Judgment should visit Imam Husayn’s holy tomb ![]() امام حسین (علیه السلام): من کشتۀ اشکم و هیچ مؤمنی مرا یاد نمیکند مگر آنکه اشکهایش جاری میشود. .I am the murdered of tears, so whenever a believer mentions me, he sheds tears ![]() امام حسین (علیه السلام): عجله کردن، کمخردی است. .Hurry is a symptom of unwisdom ![]() امام حسین (علیه السلام): هر کس این پنج چیز را نداشته باشد از زندگی بهره ای نمی برد: عقل، دین، ادب، شرم و خوش خلقی. Anyone who doesn't have these five qualities will not profit in life: Wisdom, Religion, Politeness, Modesty and Good Manner ![]() پیامبر اکرم (صلی الله عليه وآله): حسین از من و من از حسینم. خدا دوست بدارد آنکه حسین را دوست میدارد. .Husayn is from me and I am from Husayn; Allah loves those who love Husayn ![]() امام سجاد (عليه السلام): عباس نزد خداوند منزلتی دارد که روز قیامت همۀ شهیدان به آن رشک میبرند. On Judgment Day, Abbās has such a degree in the sight of Allah that all martyrs will envy him ![]() امام حسين (عليه السلام): هان! به خدا سوگند به ذرّهای از خواستههای آنان پاسخ مثبت نخواهم داد، تا در حالیکه به خون خویش رنگین شده باشم به دیدار خداوند متعال نایل آیم. Behold! I swear by Allah that I will not accept anything of their wills so long as I visit Allah, the Almighty, while my beard is colored by my blood ![]() لینک های مربوط به چند سایت که صحبت های چند تن از شخصیت های مشهور جهان را در رابطه با امام حسین (علیه السلام) نقل کرده است. لینک اول لینک دوم لینک سوم |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲۶/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۴ ۱۳:۰۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان گرامی
قبلا که جوانتر بودم واسه هر تاپیکی یه مقدمه ،موخره ای مینوشتم اما الان نه خودم وقت دارم و نه دنیا وقت داره. یه تاپیکی یه بنده خدایی زد به چند دلیل که یکی از مهمترین دلایلش اینه که وقتی امام زمان تشریف بیارن خودشون رو اینگونه معرفی میکنن: . اَلا یا اَهلَ العالَم اَنَا الاِمام القائِم.
۲. اَلا یا اَهلَ العالَم اَنَا الصَّمصامُ المُنتَقِم.
۳. اَلا یا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِی الحُسَین قَتَلُوهُ عَطشاناً.
۴. الا یا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِی الحُسَین طَرَحُوهُ عُریاناً.
۵. اَلا یا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِی الحُسَین سَحَقُوهُ عُدواناً. (الزام الناصب ، ج ۲ ، ص ۲۸۲)
آگاه باشيد اي جهانيان که منم امام قائم، آگاه باشيد اي اهل عالم که منم شمشير انتقام گيرنده، بيدار باشيد اي اهل جهان که جدّ من حسين را تشنه کام کشتند، بيدار باشيد اي اهل عالم که جد من حسين را روي خاک افکندند، آگاه باشيد اي جهانيان که حق جد من حسين را از روي کينه توزي پايمال کردند.
(واقعا خودش روضه است) همانطور که میبینید امام خودشون رو با امام حسین معرفی میکنن،چرا ؟ چون همه تا اون زمان امام حسین رو شناختن چون قراره حجت تموم بشه. لذا اگه ما در زمینه شناخت امام حسین و هدف قیام ایشون فعالیت کنیم کار مفیدی صورت گرفته. اینکه هر سال اربعین باشکوهتر بشه خودش یه پوئنه مثبته. ببنید دوستان در این تاپیک، البوم عکس نام امام حسین علیه السلام به لاتین ،یه عده از دوستان لطف کردن و کارها گرافیکی خودشون رو عرضه کردن اما سرعت خیلی کمه نه در برابر سرعت دشمن که مقایسه بین کوثر و تکاثره ،سرعتمون نسبت به توانایی مون،نسبت به دینی که ائمه به گردن ما دارن خیلی کمه. از اقای عبدالرحمن میپرسم ایشون اعتقاد دارن چون بعضی دوستان از ایشون خوششون نمیاد در این تاپیک شرکت نمیکنن که من واقعا باور نمیکنم. دلیلی نداره که ادم فکر کنه تاپیکه فلانیه چون واقعا تاپیک به اسم کس دیگه ایه. البته بنده اصرار ندارم دوستان حتما شرکت کنن، اما یادمون باشه جریان حق چه ما باشیم و چه نباشیم داره مسیر خودشو میره،اینکه باهاش باشیم به نفع خودمونه و منتی به سر کسی نیست.کار خدا رو زمین نمیمونه ،همونطور که فرعون با دست خودش موسی علیه السلام رو بزرگ کرد. به هر حال در این زمینه ها میتونید فعالیت کنید: 1- اسم امام رو ساده رو تصاویر زیبا بزنید. که واقعا فتوشاپ بلد بودن هم نمیخواد،فقط کافیه عکس رو باز کنید و روش تایپ کنید. اگرم حرفه ای هستید که فبها اگه سوال گرافیکی هم دارید از اینجا میتونید بپرسید 2- اگه ایده یا جمله ای مناسب به ذهنتون میرسه اینجا مطرح کنید،اگه زبانتون خوبه کمک کنید. 3-اگه در شبکه های اجتماعی هستید پخش کنید،پیجتون رو وقف این کار کنید 4- اگرم واقعا از اقای عبدالرحمن خوشتون نمیاد عیبی نداره،زوری که نیست،هر کاری از دستتون برمیاد انجام بدید واسه خودتون،با توانایی های خودتون،بخاطر هدف مشترکمون (در این تاپیک ها هم میتونید شرکت کنید . . ....................................... ........................... ............... ..... اقای رائفی یه حرف قشنگی زدن گفتن این سوالای قبر که میگه عمرتو ،پولتو ،جوونیتو در کجا خرج کردی یعنی اندازه ای که در راه ائمه هزینه کردید دستتون رو میگیره. قبل از حمله عربستان به یمن فضای مجازی خیلی خوب بود،مسیحیان خوب استقبال کردن تو پیج های مختلف، اما الان همش پیج ها دارن رو عرستان زمان میزارن و وهابیهام چندتا فحش فارسی حفظ کردن میان گرده افشانی میکنن. خلاصه جسارت بنده رو ببخشید،حتما باید موارد رو مطرح میکرد. اگه باعث نارحتی دوستان شدم عذر میخوام. اگه نمیدونید که در چه زمینه میتونید کمک کنید به بنده پیام بدید.حتی اگه فکر میکنید هیچ کاری بلد نیستید.
|
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۲۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
|
سلام
من با عبدالرحمن قهرم ![]() بچه به این خوبی آخه چرا بعضیا باید مشکل داشته باشن باهاش؟آدم به نسبت روشنفکریه،گوش شیطون کر،ماشاءالله،جامعه ما به چنین افرادی خیلی نیاز داره مخصوصآ تو دنیای مجازی شاید اونایی که نمیان تو تاپیکش قصدشون اینه که واسش ثوابی ثبت نشه از طرف اونا!! |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۲۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
|
سلام
راستش یه پیامی واسم اومد چند وقت پیش که دعوت شده بود واسه همکاری تو این زمینه ولی خب من نه طرح خاصی به ذهنم رسید نه درست منظور همکاری رو متوجه شدم .... در هر صورت من اعلام امادگی میکنم یکم با نرم افزار فتوشاپ کار کردم و میتونم یسری پوسترهای معمولی رو بزنم حالا یاسین خانم طرحی داشتی من در خدمتم ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۲۶/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۲ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۲۶/فروردین/۹۴ ۱۲:۵۶)کاربر محترم یاســین نوشته است: ببخشید بخاطر برخی مسائل، مــ♥ــن با پیام خصوصی میونه ی خوبی ندارم اگر از نظر شـــ♥ـــما اشکالی نداشته باشه توی همون تاپیکی که ذکر فرمودید ترجمه برخی جملات شهید آوینی را قرار می دم.
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
ببخشید!
چرا به انگلیسی نوشتید حاسّین؟ اگه اشتباه نکنم دبل گذاشتن یه حرف به فارسی یعنی مشدد بودن اون حرف. مثل: Mohammad یا Seddigheh ضمن این که u در انگلیسی (یو یا آ ) تلفظ میشه. مثلاً: border با تلفظ بُردر یا cup با تلفظ کاپ و یا mute با تلفظ میوت خلاصه حسین به انگلیسی میشه: Hosein یا Hoseyn |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ساخت سایت شیعه انگلیسی زبان -گام دوم- (طراحی و مباحث فنی) | sarallah | 10 | 4,149 |
۶/شهریور/۹۴ ۱۲:۱۷ آخرین ارسال: sarallah |
|
| شناخت علی(علیه السلام)از گفتارعلی♥ (مباحث پیرامون تاپیک WHO IS ALI a.s | سیمرغ | 6 | 3,293 |
۲۶/فروردین/۹۴ ۲۳:۰۰ آخرین ارسال: سیمرغ |
|

![[تصویر: ALBUM.png]](http://s4.picofile.com/file/8178766484/ALBUM.png)
![[تصویر: LEARNING.png]](http://s6.picofile.com/file/8178766542/LEARNING.png)

![[تصویر: IMG_20150317_104414.jpg]](http://s4.picofile.com/file/8182122168/IMG_20150317_104414.jpg)
![[تصویر: IMG_20150331_174335.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8182122342/IMG_20150331_174335.jpg)

![[تصویر: Imam_Husayn_p_b_u_h.jpg]](http://s4.picofile.com/file/8177722976/Imam_Husayn_p_b_u_h.jpg)
![[تصویر: Alert_Line.gif]](http://s6.picofile.com/file/8177851784/Alert_Line.gif)

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)