|
هنرمندان هالیوود
|
|
۲۰:۰۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام، وقت بخیر؛
راستش من یک سری سؤال برام پیش اومد و هنوزم به جوابشون نرسیدم، گفتم اینجا مطرحش کنم تا ببینم اینجا میتونم جوابمو بگیرم؛ سر صحبتم هنرمندان هالیووده، مثلاً جاستین بیبر؛ این خواننده از موقع ای که بچه بود مادرش ویدئوهایی از خوندنش رو تو شبکه اجتماعی یوتیوب قرار میداد و از این طریق اسکوتر براون (کسی که جاستین بیبر رو کشف) وارد صنعت موسیقی شد. اون الآن خوانند ی مشهور، معروف، زیببا و خیلی چیزهای مثبت دیگه ... اما اون علامت شیطان پرستی رو نشون میده! این یعنی شیطان پرسته؟ اگه شیطان پرسته پس جاش در آخرت تو بهشته یا جهنم؟ اگه جاش تو جهنم باشه، این همه کمک مالی ای که به مسمندان و خیریه میکنه چی میشه؟ ایا خدا این همه شهرت و این سرنوشت رو بهش داد؟ 241 |
|||
|
|
۹:۵۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() معمولا اینطوریه که این لابی ها بعد از مدتی یه ادمی رو مشهور میکنن با ابزار رسانه و خبری(چون اغلب رسانه دستشونه) ،بعد ازش میخوان که از علامت های اونها استفاده کنه،تو فلان مهمونی شرکت کنه،فلان چیزو تبلیغ کنه،حالا اون ادم میتونه شیطون پرست باشه یا نباشه،اما حتی اگه نباشه هم مسیر خطرناکی رو انتخاب کرده چون اگه از دستورات اونها سرپیچی کنه،شوت میشه ته جدول اگه زنده اش بزارن. اون لابی ها هم افرادی رو انتخاب میکنن که پتانسیلش رو داشته باشن و هر جایی سرمایه گذاری نمیکنن،مثلا به قول شما طرف هم قیافه داره هم صدا .... اما تو امریکا خیلی ادما هستند که صداشون به خوبیه اونه ما مشهور نیستن. مثلا یهو همه رسانه ها رو این ادم سوییچ میکنن و هر خبری رو ببینید دارن در مورد فلان ادم حرف میزنن و ناخوداگاه به مردم القا میشه که فلان ادم واقعا بی نظیره و مخاطبینشون واقعا دیوونه طرف میشن ..... اصلا از همون اول نباید وارد این بازیا شد... الان نوجوان های طرفدارش،هدفونی میخرن که جاستین تبلیغ کنه،لباسی میپوشن که اون بپوشه،ایا این زوال عقل نیست؟ یه مدت تو خیابون میدیدم این پسر دبیرستانیا موهاشون جلوی صورتشونه،برام عجیب بود چون واقعا مدل زشتیه بعدا دوستم گفت مدل موهای جاستینه!!!! عمق فاجعه اش اینه که مثلا اگه یه روز جاستین همجنسگرا بشه طرف چون جاستین رو دوست داره این گناه رو توجیه میکنه و کم کم خیلی مسائل براش بی اهمیت میشه...در احادیث داریم که حب و بغضتون رو با ما تنظیم کنید یعنی اهل بیت. بعد میان کنار جاستین اخبار ضد نقیض سلنا گومز رو میارن .... ایشونم فیلمهایی بازی میکنه میگه من از هم سن هام میخوام که فیلمو نبینن!!!!! یه الگوی کاملا بد واسه مخاطبین نوجوان دختر و پسر درست کردن که خدا میدونه اخرش کجا میره..... کمک به ادما بستگی به نیت داره و نیت اون رو جز خدا کسی نمیدونه.اما یه ادم فخر فروش میتونه کمک کنه که تو چشم بیاد ،خب مسلما ثوابی براش نوشته نمیشه.در بهترین حالت اینه که دلش واسه اونها بسوزه و کمک کنه،این مدل ادما از عذاب اخرتشون کم میشه یا خدا همین دنیا بهشون نعمت میده،در واقع خدا تسویه میکنه اما خب چه سود؟ به نظر من که وارد شدن در موسیقی چیزهایی رو از ادم میکنه که دیگه قابل بازگشت نیست ...... مواظب خودمون باشیم |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۲۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۰۷)AmirMohammad نوشته است: سلام، وقت بخیر؛ کسی که به خدا کافره اعمالش مقبول نیست: |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
البته بهتره بگم که جاستین بیبر همین چند شب پیش همجنسگرا بودنشو اعلام کرد ...
|
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۰۴ توسط moflehoon.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آيت الله مصباح يزدي ( كتاب پندهاي صادق به رهجويان صادق) :
مردم معمولا كسانى را كه كارهاى خوب زياد و بزرگى انجام مىدهند، مثلا بيمارستان مىسازند يا پولهاى خيلى كلان خرج مىكنند، بسيار محترم مىشمارند، حال آنكه شايد به دليل عدم اعتقاد به روز قيامت و... كارهاى آنها در نظر خداوند ارزشى نداشته باشد. ممكن است بعضى بپرسند، مگر مىشود كسى كه برق را اختراع كرده و امروزه مردم تمام دنيا از اختراع او استفاده مىكنند به بهشت نرود؟ پاسخ اين است كه از نظر قرآن اگر همين فردى كه برق را اختراع كرده است، وجود خداوند، و حقانيت اسلام، پيامبر(صلى الله عليه وآله) ، قرآن و ائمه اثنا عشر(عليهم السلام) نيز برايش ثابت شده باشد ولى تمام آنها را از روى عناد انكار كرده باشد، به بهشت نمىرود. كسى كه از روى عمد حقيقتى را انكار كند و با اين كه مىفهمد يا مىتواند بفهمد، كوتاهى كند، هر كار خوبى هم كه انجام دهد، موجب سعادت اخرويش نمىشود. البته ممكن است خداوند در دنيا جزاى كار خوب او را بدهد، اما در رسيدگى به اعمال او در آخرت تأثيرى ندارد. بنابراين از نظر اسلام و قرآن، اگر كسى ايمان نداشته باشد؛ يعنى معارف الهى برايش ثابت شده باشد و عمداً آنها را انكار كند، نه تنها به بهشت نمىرود، حتى بوى بهشت را هم استشمام نمىكند: «لا يَجِدُ ريحَ الجَنَّة». عكس اين مطلب نيز ممكن است وجود داشته باشد؛ يعنى كسى كه ايمان دارد اما هيچ كار خوبى انجام نمىدهد. البته شايد اصلا فرض اينكه كسى ايمان داشته باشد و هيچ عمل صالحى انجام ندهد، درست نباشد؛ چون كسى كه ايمان دارد حداقل يك «الله اكبر» مىگويد، يك سجده براى خدا مىكند، در پيشگاه الهى خضوع دارد و... . معناى ايمان اين است كه شخص، اينها را قبول دارد و قطعاً اين عقيده در زندگى او اثرى ـ هرچند محدود و كم ـ خواهد داشت. غير ممكن است كسى به مطلبى ايمان داشته باشد ولى هيچ اثرى در زندگى او بر جاى نگذارد. اگر قبول دارد كه «خدا هست»، حتى اگر لال باشد و نتواند «الله اكبر» بگويد، حداقل در دلش خضوعى براى خدا انجام مىدهد. بنابراين فرض اين كه كسى ايمان واقعى داشته باشد ولى هيچ عمل صالحى انجام ندهد، بسيار مشكل است. فرض معقولش مثلا اين است كه نوجوانى در ابتداى رسيدن به سن تكليف، خدا را بشناسد و ايمان بياورد ولى به محض ايمان آوردن، از دنيا برود و فرصت نكند عمل صالحى انجام دهد. در هر حال، ايمان به تنهايى مىتواند منشأ سعادت باشد به شرط آن كه فرض صحيحى داشته باشد. ادعاى كسانى كه مىگويند ايمان داريم اما در تمام عمرشان نه تنها يك كار خير انجام نمىدهند بلكه مرتكب جنايات فراوانى نيز مىشوند، منطبق با واقعيت نيست و دروغ مىگويند. ايمان واقعى با ترك همه اعمال صالح امكان ندارد؛ مگر اين كه كسى فرصت انجام چنين اعمالى را پيدا نكرده باشد. اصل اين كه ايمان مىتواند منشأ سعادت بشود، فى نفسه صحيح است اما لازمه ايمان، عمل صالح است به شرط اين كه شرايط آن فراهم باشد و شخص فرصت داشته باشد تا عمل صالحى انجام دهد. این هم لینک کل مطلب : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27965.html |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۴ ۹:۵۱)عقیق نوشته است: سلامیعنی میخواین بگین که خدا بجای اینکه چیز هایی رو که میخواد در آخرت (بهشت) در اختیارش قرار بده رو همین دنیا قرار میده و در آخرت دیگه خبری نیست، درسته؟ |
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
البته این چیزیه که من از اساتید شنیدم
کسی که در برابر هدایت الهی(حالا نه اینکه بیاد مسلمون شه در سطح خودش) مقاومت کنه و پا رو فطرتش بزاره اگه این دنیا کار انسانی هم بکنه خدا همین دنیا تسویه میکنه(یا در اون دنیا عذابش رو کمتر میکنه) بالاخره خداست دیگه فضلش زیاده. |
|||
|
|
۱۰:۴۴, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۵۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۰:۵۴)عقیق نوشته است: البته این چیزیه که من از اساتید شنیدم سلام عقیق عزیز احتراما وقتی که عمل میزان نداره پس فاقد ارزش هست و خداوند هم هیچ وظیفه و یا دینی به هیچکس نداره که بخواد تسویه بشه.عملی که مقبول نباشه اجری هم نداره.اگر هم اتفاق خوبی برای اون شخص میفته بر اساس سنت های عام هست نه امداد های خاص الهی. امام صادق (علیه السلام): خداوند فرموده است. من بهترین شریک هستم. هر گاه کسی عملی را هم برای من و برای غیر من انجام دهد، تا خالصانه انجام ندهد، مورد قبول من واقع نمی شود. (و همه آن عمل را به شریکم می دهم)
[5] کافی، ج 2، ص 295، باب الریاء.
(۱۶/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۴۸)AmirMohammad نوشته است: البته بهتره بگم که جاستین بیبر همین چند شب پیش همجنسگرا بودنشو اعلام کرد ... فکر می کنم جواب سوالتون رو گرفتید ، عنوان کردن مسائل فرعی فرقی به حال این موجود نمی کنه. لواط کننده نه همجنس گرا |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۰۲ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
کاملا مشخص نیست ، چون کمی شبیه عقبموندهها ست...
.. همینجوری یهویی شاید جزو مستضعفین قرار گرفت. . . . . . . الکی مثلا من رو منبر نشستم.. |
|||
|
۲۰:۳۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۳۱ توسط del@.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۵۶)moflehoon نوشته است: آيت الله مصباح يزدي ( كتاب پندهاي صادق به رهجويان صادق) : پس یعنی فقط مسلمانها بهشت میروند !! یعنی موقعی که ادیسون اولین لامپ رو روشن میکرد باید میگفت به نام خدا و پیامبر (ص ) و اثمه اطهار(علیه السلام) و شهدای اسلام این لامپ را روشن میکنم ... یه آیه الکرسی هم میخوند !! پس اگه اینطوریه بهشت فقط 114000 پیامبر میروند و دیگه ما بیش از این زور نزنیم ! مگه نمیگن ، برای هر فردی ، چند جانشین منجی و واسطه اش در آخرت میشوند 1) فرزند صالح 2) حرف خوب یا به قول معروف کارهای نیکی که از خودش گذاشته ( مدرسه یا بیمارستان ) که باعث شادی روحش شود و چند تا گزینه دیگه هم هست یادم رفت ... پس با این تبصره ، این کار نیک هم پوچه ، که شاید این طرف که اومده مدرسه ساخته ، مثلا مسیحی بوده یا اصلا خدا رو قبول نداشته و برای تحصیل بچه های اون روستا دور افتاده ، این کار رو کرده ... این داستان جور در نمیاد با عقل من ... ( به نظرم خیلی بهشت رفتن رو سخت اش میکنیم ... ) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |