کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :)
۱۹:۳۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: b2d7bc3cb6ad64cb4aebff9359258ea6.jpg]

نیمی از داراییت رو ب اسم خانومت بزن
چیزی ک روی اون خیلی تاکید میشه، اینه ک برای زن بهتره ک توی خونه بمونه و ب امور خونه برسه
یکمی قشنگتر بگیم اینطوری میشه :
زن، مدیر امور خونه ست Blush

زن، خونه رو تمیز و مرتب می کنه
وعده های غذاییتونو آماده می کنه
بچه ها رو تر و خشک می کنه و ب کاراشون می رسه
خرید می کنه و کلی برنامه ریزی می کنه
و .....

کار بیرون برای خانوم، شغل دوم حساب میشه
شغل اصلی او، انجام کارهای خونه ست.

و البته متقابلا مرد هم خارج از خونه کار می کنه و نیازهای خونه رو برطرف می کنه و نان آور خونه ست
قشنگترش این که :
مرد ، مدیر کارهای خارج از خونه ست

البته از این میگذریم ک زن بجز تربیت فرزندها، مسئولیت دیگه ای نداره
و مرد، حتی اگه همسرش ثروتمندترین زن دنیا هم باشه، بازهم ،شرعا، نفقه ب گردنش هست و باید پرداختش کنه

با این اوصاف، آیا این درست نیست ک توی این زندگی مشترک، هرچیزی ک ب دست میارن، نصف نصف به اسم خانوم و آقا باشه ؟
ماشین میخرن، نصف، نصف
خونه میخرن، نصف نصف
حساب پس اندازشون، دست هردوشون باشه

اگه نه،چرا؟
اگه بله(آقایون)، حاضرید برید همین الان نصف داراییتون رو ب اسم همسرتون بزنید؟
(خانومها)چرا تا الان همچین موضوعی را با همسرتون مطرح نکردید؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Mohammad Trust ، mahdy30na ، رضوانه ، soshiant ، مجید املشی ، Rangheshafagh ، ترنم ، رکن الهدی ، شیدا ، دل خسته ، Eve ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۶, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #41
آواتار
سلام
این بحث به هیچ نتیجه نمیرسه تا اینکه ریشه ای به مبانی خاصی برسیم و روش حرف زد.
دوستان چه اقا و چه خانوم سعی میکنن که از حقوق خودشون حمایت کنن .در این بین حرفای هم زده شده که واقعا بدور از تعصب مفید بود اما باید معتی نصف نصف و اینکه چرا باید نساوی وجود داشته باشه و اینکه اصلا دو سوی موضوع ایا یکسان هستن تا همه چیز مساوی باشه و ...
زن =/= مرد در افعال
زن= مرد در بعد بشر بودن
زن =/= مرد در نقش های خواسته شده.
زن = مرد سهیم هستن در رشد و ترقی همدیگر
زن =/= مرد ...
زن = مرد ....
اگه هم قرار باشه اموالی بعد از فوت به دیگری برسه بهترین راهش سند زدن هر دو طرف بصورت عمرایی هست. اینطوری هر کدوم از طرفین در صورت فوت طرف دیگر مالک محسوب میشن و اینطوری دیگه بحث این نمیشه که ملک رو در زمان زنده بودن به دیگری بدن.خدا رو چه دیدی شاید بیشتر از بچه ها عمر کردن.
درباره اینهم که نفقه و مهریه دین و حقی دوش مرد ، در طرف مقابل حقوقی معین شده چه در شرع و چه در قوانین ، که میتونه موجبات عدم استحقاق و تملک طرف دیگر ( زن ) رو فراهم بیاره. سو معاشرت و عدم تمکین و ... که الان برای ذکرش مناسب نمیبینم.
خانومی که میگی مرد هرچی داره از خون دل خوردن من جمع کرده. اقایی که میگی من زجمت کشیدم پس همش برای منه.
هر دواشتباه میکنی.
بنگرید که کدامیکیتون تو بدست اوردن این اموال و دارایی از دیگر مبانی خودتون گذشتین( دیگر مبانی رو فدا کردین ) تا این و بدست بیارین.
دوستان اگه از حق و حقوقشون اشنایی داشته باشن نه تقاضای تساوی اموال رو میدن نه اینکه سو تفاهم و سو برداشت پیش میاد.
با تشکر از همه دوستان که زحمت کشیدن و خوندن.
هر زمان نقاط مشترک بحث و مبانی غیر همسو کنار گذاشته شد بحث به نتیجه میرسه در سایه دانسته های شما.
در پناه ثقلین باشید.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، mahpare ، السا ، مجنون العباس ، رکن الهدی
۲۲:۵۱, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #42
آواتار
همين حرف شما ريشه ي اشتغال خانم هاست (: خداروشكر معلوم شد ! شغل خانه داري كمه ؟ واقعا ديدتون اينه ؟؟؟؟؟ سريال ؟ خواب ؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، السا ، رکن الهدی
۲۲:۵۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #43
آواتار
همکارگرامی آقای مهدی سینا یخورده ساده تر توضیح بفرمایید. فکرمیکنم رشتتون به حقوق مربوط باشه. خیلی سخت نوشتیدConfused

دوبار از رو متن خوندم متوجه نشدم.
۰:۰۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #44
آواتار
(۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۴۵)sarallah نوشته است:  من یه پیشنهادی دارم :

مرد ها صبح سحر برن تا غروب کار کنن و پول در بیارن و آخر ماه حقوقشونو بدن به خانوم هاشون
هر چی هم خریدن بزنن به اسم خانوماشون
مهریه های ملیاردی هم بگیرن و ماهیانه بدن بهشون
نفقه و ... هم که دیگه از اوجب واجباته.

خانوم ها هم میتونن صبح تا حول و حوش 10 و 11 بخوابن و بعد بشینن پای سریال ها تا 2
2 یه ناهار با حقوق شوهر سفارش بدن.

3 تا 12 هم دوباره سریال

چطوره ؟ Big GrinBig GrinBig Grin
سلام
این دیکه بی انصافیه
خداییش خانم خودم رو می بینم با دو تا بچه کم روش فشار نیست.
در مورد مهریه ،خوب اصل مهریه که اسلام تعیین کرده قبل ازدواج پرداخت میشه ، که اون هم حدودا اندازه خرید جهزیه ساده واجب هست.
ببینید ، به نظر من خانم ها باید بدون منت کار کنند در خانه ، مرد ها هم بدون منت در بیرون ، هر دو هم بهره ببرند از این زندگی ، در کنارش هم فرزندان که ثمره زندگی هستند.
مادر بعد از مرگ همسرش نیاز به خرج زندگی و سرپناه داره و مسلما شایسته نیست یک مادر خانه دار بعد یک عمر خانه داری به کلفتی رو بیاره ، اون هم در سن بالا که نیاز به آرامش و استراحت بیشتر داره.
همون طور که گفتم ، بهتره مثل پدرخانم بنده ، اگر از پدر بر می آد ،یک مغازه ای ، سرمایه ای ، چیزی به اضافه یک سرپناه حداقل برای همسر در نظر گرفته بشه که بتونه سرپناهش کنه و خرج خوراک ، پوشاک + درمان رو داشته باشه ، ما بقی هم برای ارث در نظر گرفته بشه + این که مقداری از یک سوم در نظر گرفته بشه برای کفن و دفن و کمک به فقرا (اگر خانواده نیاز نداشتند).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، مجنون العباس ، Eve ، پارمیس ، السا ، رکن الهدی
۰:۲۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۵۲)mahpare نوشته است:  همکارگرامی آقای مهدی سینا یخورده ساده تر توضیح بفرمایید. فکرمیکنم رشتتون به حقوق مربوط باشه. خیلی سخت نوشتیدConfused

دوبار از رو متن خوندم متوجه نشدم.

سلام
رشته من حقوق .شخصا به بخث خانواده با تمام زیر شاخه هایی که داره هم اشنا هستم و هم مطالعه دارم.
احتمالا عبارت عمرایی رو خواستین بدونین. خیلی ساده میگم برای شما و سایر دویتان البته با اجازه اساتید حقوق دورن تالار.
ببنین وقتی یک سندی رو عمرایی میگن که : من و پدرم در یک خونه هستیم و برادر و خواهر هایی دارم ولی چون پدرم نمیخواد تا زمان زنده بودنش این ملک از اختیارش خارج بشه توی سند در دفتر خونه قید عمرایی میارن که بشه تا زمان زنده بودن ملک تمام و کمال در اختیار خودش و بعد از فوت ایشون بدون اینکه ورثه اعتراضی داشته باشن ملک بصورت اتومات میشه برای بنده.
فرقش با اینکه سند مستقیم به نام بزنه در این هست که تا وقتی خودش هست به اسم دیگری میشه و دیگه نفعی رو نمیتونه ببره مگر اینکه من در اختیارش بزارم.ولی عمرایی تا عمر داره از منافع و مالکیتش استفاده میبره ولی بعد از فوت من.این عمرایی تو عقود مختلف کاربرد داره . البته اینها 3تا هستن که یکیشون عمرا هست و بقیه رقبی و سکنی _ مواد 41-43 قانون مدنی بیان میکنه که :
نقل قول:ماده ۴۱
عُمری حق انتفاعی است که به موجب عقدی از طرف مالک برای شخص به مدت عمر خود یا عمر منتفع و یا عمر شخص ثالثی برقرار شده باشد.
ماده ۴۲
رُقبی حق انتفاعی است که از طرف مالک برای مدت معینی برقرار می‌گردد.
ماده ۴۳
اگر حق انتفاع عبارت از سکونت در مسکنی باشد سکنی یا حق سکنی نامیده می‌شود و این حق ممکن است به طریق عمری یا به طریق رقبی برقرار شود
( اگه مواردی رو باز نیاز به توضیح بود بگین تا واضحتر بشه موضع برای شما)
مهریه و نفقه هم که همه دوستان اشنایی دارن اما براتون باز متن صریخ قانون رو میارم
مهریه دینی هست برعهده شوهر که باید یا پرداخت کنه یا رضایت همسر رو بگیره. اینم بگم که میگن مهریه رو کی داده کی گرفته ، استادی داشتیم میگفت با این حرف یعنی کلا عقد باطل هست و هر عملی که صورت بگیره .... .
نفقه هم برعهده مرد هست و باید پرداخت کنه به همسرش و با ندادن اون مرتکب جرم میشه. ( جرم ترک انفاق )
چشم ساده تر میگم براتون
اقا و خانم تا زمانی که شناختی از موقعیت نقشی که ایفا میکنن _ زن چه جایگاهی در کانون خانه و مرد در چه جایگاهی هست_ نداشته باشن مشکل همین میشه.
مادر در عین اینکه مادر هست بخواد نقش پدری ایفا کنه و در انجام اون ناتوان میشه و تعادل نقشی بهم میخوره. پدری که همسرش رو از دست میده میخواد جای خالی مادر رو برای بجه پر کنه ایا میتونه هم پدر باشه هم مادر؟خیر.
هر گلی یه بویی داره اگه همه قرار بود یه بو بدن یا اینکه بوی دیگری رو بدن دیگه دو تنوع خلق نمیشدن.
نقشی که یک خانم باید ایفا کنه رو شما خانم های تالار لطف کنید بگید و این رو هم بگید که در گذشته چطور بوده و در دنیای مدرن چطور/
اقایون هم لطف کنن بگن که چرا ازدواج میکنن و انتظاری که از همسر دارن چیه ایا یک عروسک خیمه شب بازی میخوان یا یک مدیر مدبر برای دژ خانه.

امیدوارم یکم واضح تر شده باشه
با اینجال هر قسمت که مفهوم نبود حتما بگید.
دوستان دیگه هم به هم بجای نقد غیر منصفانه یکم منطقی باشن.
خانم گرامی مهریه رو برای بقای زندگی بالا نگیر که این مشکلات رو به وجود بیاری. اقای محترم شما هم مهریه رو نگو هرچی شد ، گرمی متوجه نمیشی بعد همین میشه که میای و میگه من جون دادم و برای خودمه.
تو این بحث تاجایی که بتونم و مناسب بدونم از نگاه حقوقی براتون میگم تا یکم بدونین از حقوقتون دفاع و در اولویت اشنایی داشته باشین.
دعا گوی دوستان برای تحمل متنام.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته مهربون ، مجنون العباس ، mahpare ، del@ ، السا ، رکن الهدی ، مجید املشی
۱:۲۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #46
آواتار
قوانین ارث خیلی هاش مستقیما در قرآن کریم هست.
من که خجالت می کشم روی حرف خداوند حرف بزنم.
لابد شما با خداوند راحت تر هستید می تونید.
پس اگه حکم خدا اجرا بشه در مورد ارث زن باید بره کلفتی! عجب!
موفق باشید. یا علی(علیه السلام)
۲:۰۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۲:۱۴ توسط Islam.)
شماره ارسال: #47
آواتار
نقل قول: الرجال قوامون علی النساء و توقع داشته باشید خانوم بی چون و چرا، بگه : چشم

نه .فک نمیکنم کسی تو این تالار این اعتقاد رو داشته باشه. تو پست هایی که بنده دیدم هم بحث برادرا و خواهرا این نبود. اگه واقعا همچین برداشتی دارید از پست های مخالف ، به نظر حقیر دچار احساسات شدید. بدون پیش برداشت و واقع گرایانه با بحث برخورد بشه فک کنم بهتره. معیارتون رو اسلام بذارید نه احساسات و اتفاقات از جنس معاصر.

نقل قول:صحه گذاشتن روی این مسائل،ده درصد، بیست درصد، سی درصد،،، نه 100% زندگی رو با تکرار این آیه بخواید پیش ببرید

خواهرم اینجوری درصدی نمیشه با قران برخورد کرد. اگر استثنایی تو حدیثی یا ایه ای یا جای دیگه ای هست ،بگید تا بحث کنیم. فک کنم از تفسیر های این ایه هم استفاده کنیم خوب باشه.

نقل قول:استادی ک سر کلاسشون بودیم، هر جلسه نزدیک به 600 نفر دانشجو سر کلاسشون می شینن
یکی از اساتید خوب صدا و سیما هم هستن،
و بهترین مشاوره های ازدواج رو میدن
اگه یکم بیشتر به صحبتشون فکر کنید، دیگه این حرف رو نمیزنید
شما چ تضمینی میدین ک اون مرد، دوباره سمت شیطنتش نره ؟

این ها دلیل نمیشه که هرچی میگن درست باشه.

این حرف از هرکی باشه اسمش یک چیزه ، گرو کشی. لطفا رو بدی هایی که فطرت بشری هم پذیرفته سرپوش اسلامی نکشیم و با این تعبیر های نادرستمون مردم رو به اسلام بدبین نکنیم.

یکی از راه ها اینه که ببینیم را حل درست این اتفاق چیه؟ راه درست به نظر بنده اینه که مرد اگه متوجه اشتباهش شد و عذر خواهی کرد،بپذیریم . بدون گذاشتن هیچ شرطی. اما اگر تکرار کرد و دیگه ناامید شدیم ازش ،باید درخواست طلاق داد. نه سازش با گناه و چشم پوشی برای اینکه زندگی ادامه پیدا کنه درسته و نه اینکه برای ادامه ی زندگی گروکشی کنیم.

نقل قول:مگه غیر از اینه ک نفقه و مهریه حق شرعی و قانونی خانومه ؟

این درسته. اما نگاه چماقی به این ها درست نیست. باید دو طرفه دید قضیه رو.
حکم مراجع رو در مورد مهریه می دونید. اگر مردی داراییش تنها به اندازه ای باشه که بتونه زندگیش رو در حد عرف خودشون و ابروی خودش بچرخونه(که تو جوامع مختلف میتونه متفاوت باشه، مثل شهر با روستا) زن حق درخواست مهریه رو ندارهSmile . نظر همه ی مراجع از امام خمینی و رهبر گرفته تا اکثر مراجع دیگه همینه.
فک کنم با گفتن این حکم و نگاه به زندان هایی که پره از بدهکاران مهریه ای متوجه بشید که چقدر قانون ما مشکل داره. Smile

------------------------------------------------------
بعضی از این نگرانی ها بجاست ،اما ایا راه حل تقسیم 50 درصدیه؟ مرد هرچی دراورد بیاد نصفش رو بده به زنش؟ این بنده رو بیشتر یاد شراکت اقتصادی میندازه نه شراکت در زندگی. اتفاقا مرد اگر زنش رو دوست داشته باشه مسائل و مشکلات اقتصادی رو پشت در میذاره و میاد خونه. خانوم ها خیلی ظریف تر از این حرف ها هستند که درگیر مسائل اقتصادی بشن. حتی اگر مردی زنش رو بیشتر هم دوست داشته باشه سعی میکنه علیرغم خستگی خرید ها رو هم خودش انجام بده وحتی تو اینجور مسائل اقتصادی هم به خانوم سختی نده.
شما اسیب های جامعه رو دیدید و به دنبال راه حل هستید که این خیلی ارزشمنده، اما مشکل اینجاست که شاید در تعیین را حل کمی با احساسات و حتی تحت تاثیر مدرنیته و فمنیسم(ناخواسته) قرار گرفتید.

نظرتون چیه یکم واقع بینانه نگاه کنیم؟
شما می گید تقسیم نصف نصف. مثلابدهی هم به وجود اومد زن نصفش رو بده. خیله خوب پس همه چیز رو دنگی کنیم دیگه! مثلا به خانوم بگیم فردا میریم مشهد لطفا دنگتون رو بذارید روی میز!!!! یا بگیم خانوم من فردا میخوام برم خرید لطفا دنگتون رو بدید.......... و خیلی مثال های دیگر که هرچی بیشتر فکر کنیم احمقانه بودن این مسئله بیشتر مشخص میشه .

راستی زمان تقسیم بندی رو چجوری میخواهیم مشخص کنیم؟ ماهی یکبار ؟ سالی یکبار؟!!!

واقعا ادم هرچی بیشتر و عمیق تر به این موضوع فکر میکنه، بیشتر به بی منطق بودنش پی می بره.

نظرتون چیه یک نگاهی به اسلام بندازیم؟
بهترین نوع تقسیم بندی اموال در اسلام اومده. فرزند پسر کل ترکه، دختر نصف پسر و زن 1/6 اموال. اون نصف نصف که شما می گید بنده جایی تو اسلام ندیدم. تازه نکته ی اخلاقی هم اینه که این ها برای بعد از مرگ پدره. تا زنده است با اینجور بحث ها بدتر اسیب به وجود میاد.
یکی از مستحب های بسیار مهم اینه که مرد حتی اگر جوانه ، وصیت خودش رو اماده داشته باشه و هر شب زیر سرش بذاره. این میتونه از سوء استفاده ها جلوگیری کنه و زن به یک ارامشی برسه که در صورت فوت ناگهانی همسر بی سر پناه نمونه.

مرد اگه اینده نگره و توانش را هم داره مثلا میتونه وصیت کنه خونه تا زمانی که مادر زنده است، برای مادر خانواده است. یا راه های دیگه.
راه حل ها اینه خواهرم نه اینکه شراکت اقتصادی تو زندگی وارد کنیم. اقتصاد جنسش سرده. شک نکنید این سردیش رو هم میتونه وارد خونه بکنه.

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، السا ، مجید املشی
۹:۰۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام
بعضی از حرفای دوستان جالب بود،ممنون
اما چیزی که اغلب فراموش میکنیم اینه ،یه مثال میزاریم وسط بعد واسش قانون رو تغییر میدیم،این میشه استقرا،میشه جز به کل و غلطه
حالا چون چند مورد داریم که بعد از فوت همسر ،زن بیچاره شده پس قانون کلی باید عوض بشه،خوب این غلطه
چون مدل های اینطوری هم کم نداریم
- مرد نصف به اسم همسرش کرده،بعد زن مهریه رو اجرا گذاشته و مرد رو شوت کرده بیرون،خب اینم انصاف نیست.حتی مهریه خیلی بالا هم انصاف نیست.چقدر جوون بیچاره الکی عمرشون رو دارن تو زندان میگذرونن.انصاف هم خوب چیزیه.

-هر جور حساب کنید اصل اموال مرد مال فرزندانش هست.چون زن بعد فوت مرد میتونه ازدواج مجدد کنه و یه جورایی اموال از اون خانواده خارج میشه،بعد خانوما میرن با پولدارا ازدواج میکنن(مثلا الان که از مهریه سواستفاده میکنن) بعد نصف رو که گرفتن طلاق میگیرن میرن با سوژه مورد نظرشون ازدواج میکنن....

- پدر و مادر پسر هم سهم دارن.بالاخره عمر گذاشتن و هزینه کردن روی اون ادم و مسلما در پولی که این ادم در اینده بدست میاره هم سهمی دارن.

خب حالا کی میتونه تشخیص بده بین این سه گروه با چه نسبت ریاضی تقسیم شه؟ فقط خدا

اما...

یه مرد اگه واقعا زنش رو دوست داشته باشه و بالاخره هر پدر و مادری میدونن چی تربیت کردن،میدونه بچه هاش اهل نیستن میتونه وصیت کنه خونه تا فوت مادرشون نباید دست بخوره مگه اینکه برای مادرشون سرپناه تهیه کنن.
و میتونه همسرش رو بیمه عمر کنه که بعدا حقوق دریافت کنه.

به نظر من این معقولترین کاره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam ، السا
۱۳:۰۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #49
آواتار
(۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۰۶)السا نوشته است:  مگه غیر از اینه ک نفقه و مهریه حق شرعی و قانونی خانومه ؟
چه اصراری دارید مردها رو مظلوم جلوه بدین ؟؟

بنده ب موقعش از حق و حقوق آقایون هم حمایت کردم،
اما این یک مورد واقعا دیگه خیلی ظلمه!
شما بگید که یک زنی که سالها با همسرش زندگی کرده و طبق سیره ائمه هیچ چیزی هم به نامش نخورده (! <- خودمم متعجبم از حرفی ک زده شد و منم تکرارش کردم)
با مشکلی مواجه میشه و مجبور میشه راهکار طلاق رو انتخاب کنه، غیر از مهریه و نفقه دیگه چ چیزی میتونه از اون زندگی ای که این همه سال زحمتش رو کشیده برداره ؟؟
یک زن، بدون پشتوانه و حمایت مالی ...
میدونید نتیجه ش چی میشه ؟! Confused

سلام.
خب مرد هم توی زندگی زحمت میکشه...
از اون زندگی که شما میگید بعد از طلاق چی نصیب مرد میشه؟؟
ببینید من اصراری ندارم آقایون رو مظلوم نشون بدم....چون میدونم مردهایی هم هستن که خیلی در حق خانوما ظلم میکنن و اونجا حق خانوما ست که ضایع میشه...
ولی باور کنید از لحاظ بحث های حقوقی همه چی به خانم تعلق میگیره....همه جوره میتونه خیالش راحت باشه....
میدونید اصل مشکل کجاست؟؟؟اینه که توی ازدواج اول از هر چی پای مادیات میاد وسط .....
این اتفاق که بیفته کار خراب میشه....
مثلا بهتر بود به جای این قوانینی که اول ازدواج به مرد و زن تحمیل میشه اونا خودشون با هم دیگه تصمیم بگیرن...
مثلا وسایل خونه رو با کمک هم تهیه کنن.....خونه رو با کمک هم بخرن .....ماشینو با کمک هم بخرن....هیچ منتی هم سر هیچ کدوم نباشه..
این به نظر من بهترین راهه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، السا ، انتصـار ، Eve
۱۳:۲۰, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #50
آواتار
خیلی توضیحاتتون کامل بود.
اگه ممکنه راجع به قوانین مهریه هم برامون بنویسید. همونایی که تو عقد نامه باید امضا کنیم.

باتشکرفراوان.اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم به خاطر وقتی که میذارید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Eve ، رکن الهدی ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا