|
در آزمون استخدامی، چادر رو در بیارین لطفا!
|
|
۱۳:۱۵, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۱۳:۱۷ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش لرستان خبر، خبری به دستمان رسید که در هنگام آزمون استخدامی یکی از ادارات دولتی در لرستان خانمهای باحجاب چادر رو اجبار به درآوردن چادر کردند.
برای مشخص شدن این موضوع با یکی از خانمهایی که آنجا بود و اجبار به درآوردن چادر شده بود تماس گرفتیم که صحبتهای وی در زیر میآید. چند روز قبل برای انجام آزمون استخدامی یکی از نهادهای دولتی در استان لرستان وارد محل آزمون شدم، کمی دیر رسیدم و تذکرات معمول اول آزمون را نشنیدم. سریع به سمت صندلیام رفتم تا وقت را از دست ندهم، هنوز درست و حسابی سر جایم ننشسته بودم که یکی از ناظران جلسه به طرفم آمد و گفت: «خانم مگه نشنیدی، چادرت رو دارآر و بنداز روی دسته صندلی»! گیج شده بودم منظورش چه بود؟ در یک فضای عمومی که بازرسین و شرکتکنندگان آقا در محل حاضر بودند چادرم را درآورم؟ به چه بهانهای؟ به بهانه اینکه چادرم تقلبی را پنهان کرده باشد؟ چه بهانه زشت و چه تدبیر زشتتری، هیچ راه دیگری برای رسوا کردن متقلب نبود؟ حتما باید برای کشف ضد ارزشها، ارزش یک بانوی متعهد را از سرش برداشت؟ نمی شد یک اتاق تفتیش بدنی مهیا کرد و یکی از ناظران خانم را متصدی جستجوی تقلبها کرد؟ با خودم گفتم، استخدام به چه بهانهای؟ من مستخدمه با خودم گفتم حضرت زهراییم و «چادر» لباس خدمتم. تصمیم خودم را گرفتم و گفتم چادرم را در نمیآورم، حالا هر تصمیمی که میخواهید بگیرید؛ ناظر که جدیتم را دید کوتاه آمد، اما دلم را غصه گرفت، نگاهی به دور و برم انداختم، متاسفانه خیلی از دوستانم مقاومتی نکرده بودند و چادر را به صندلی حواله کرده بودند؛ دلم گرفت، در زمانی که حجاب شیرزنان لرستانی «گُلونی» نماد بدحجابی میشود، رنگ باختن و دست و پاگیر شدن مایه وقار زن ایرانی اسلامی هم چیز بعیدی نیست. http://www.lorestankhabar.com/بخش-فرهنگی...-در-لرستان واکنش شدید تشکلهای دانشجویی دانشگاه لرستان به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، بیانیه مشترک بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان که در اعتراض به وادار کردن داوطلبان زن آزمون استخدامی در یک از دستگاههای دولتی لرستان به حضور بدون چادر در سر جلسه آزمون صادر شده به شرح زیر است: به کجا چنین خرامان؟ سلام لرستانی ها... تا حالا از گلونی چیزی شنیده اید؟ توهین های مدیر کل ارشاد استان را چطور؟ ماجرای خوانندگی و نوازندگی زنان در میتینگ های سیاسی و جشن های دولتی و ماجرای آن دختر کوچولوی شش ساله را... آیا شنیده اید؟ این پیامی است به هر غیور مرد و شیر زن لر... متاسفانه چند ماهی است کارگزاران بی خرد دولت تدبیر؛ چاک دهان را گشوده اند و افسار سفاهت را رها ساخته اند و با تمام قوا به جنگ دین تاخته اند. چند ماهی، به رسم "موعظه ی حسنه" سکوت کردیم و بر طبق سیره بزرگان بشارت دادیم و انذار نمودیم. نو به نو دیدیم دسته گل های بی خردی را که به آب می دهند و در نهایت پشت میز مسئولیتی که مست شان کرده، خرامان می نشینند و لبخند "ژوکوند" تحویل مان می دهند. یک روز دهان می گشایند و به وزنه های تدین و معرفت کشور می تازند و روز دیگر به حجاب، عفت و حیای زنان لر. کوس بی آبرویی لرستان را به صدا در آورده اند و این صدا حتی به مجلس هم رسید و کار به تذکر کشید. در میتینگ های سیاسی فتنه گران، هر چه خواستند گفتند و زنان را برای خوانندگی و نوازندگی دعوت کردند؛ اما وقتی کار به مردانگی رسید و وقت رسیدگی به کودکی شد که به خاطر سهل انگاری مجبور است عمری را بنشیند و نظاره گر بازی کردن هم سن و سالانش باشد؛ شانه هایشان را بالا انداختند و از پذیرش آن خودداری کردند. و امروز حماقتی تازه و دسته گلی تازه؛ حجابی را که دیکتاتوری همچون رضاشاه نتوانست به آن تعرض کند را متعرضش شدند و چادر از سر زنان و دختران کشیدند به بهانه استخدام در یک نهاد دولتی... اکنون با سفیهانی که نه از محاربه با خدا می ترسند و نه هشدارها را می شنوند چه باید کرد و چه باید گفت؟ آهای... "به کجا چنین خرامان؟" "کبک" هم این چنین تظاهر به جهل و حماقت نمی کند. آهای نادان؛ بیدار شو... جایگاهت در آتش است بیدار شو... بیدار شو، که اگر بیدار نشوی با خروش بی آبرویی بیدارت می کنند. آری، کسی که خواب است را می توان بیدار کرد؛ اما سفیهی که خود را به خواب زده است، هرگز بیدار نمی شود... کمر بر بسته اید به زدودن غیرت؟ یا منتظر آشوب و اغتشاش هستید؟ سنگی را پرتاب کرده اید که بر سر خودتان خواهد خورد؛ مطمئن باشید. غیور مردان لر برخیزید... والسلام علی من اتبع الهدی http://snn.ir/detail/News/416348/164 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۶, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۱۸:۳۸ توسط Dido Armstrong.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
نمیدونم این حرف ها چیه! رضا خان و نماد عقب افتادگی و این جور چیزا!
ما که مدرسه می رفتیم روسری هامون رو هم در میاوردیم چون نمیدونم میگفتند هدفون میزارید و از این جور چیزا! من خودم تو مدرسه از حجاب اونقدر برای تقلب استفاده کردم که نگو!! (نمونه برای نسل آینده : یک پارچه سفید پر تقلب رو به شلوارم میدوختم بعد مانتوم میوفتاد روش، موقعی که میخواستم تقلب کنم مانتو رو میزدم کنار عین آب خوردن تقلب میکردم ! ) حالا اینا مراقب زن نداشتند باید بگید رضا خان و عقب افتادگی ؟ |
|||
|
۱۹:۰۰, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۴ ۱۵:۱۴)یاســین نوشته است: اینکه سر امتحان چادر نداشته باشن منطقیه چون به راحتی میشه تقلب برد.شما با نیت خیر دارید مطلبی میگید که بی سابقه است! اولین برگزاری امتحان در این کشور نبوده و آخرین هم نخواهد بود. دستور به برداشتن چادر ولی اولین بار بود در نوع خودش. قبول دارید؟ کم امتحان برگزار می کنیم در کشور؟ کنکور از کاردانی تا دکترا ... آزمونهای رشته های خاص مثل آزمون دستیاری برگزاری انواع و اقسام آزمون استخدامی و درون سازمانی و ... امتحانات درون دانشگاه و موسسات آموزشی چه در سالن آزمون وضعیت مختلط باشه یا جدا. هیچگاه گفته نشده خانم های چادری ... عامل تقلب رو بردارید از سرتون!!! این سالن که طبق خبر مختلط بوده و خانم و آقا کنار هم بودن. حالا 10 تا خانم چادری رو توی این جریان تحت فشار بزاریم به اسم تقلب؟! چه معنی داره نقل قول:نمیگم کارشون درسته که چادر رو ممنوع کردن ، اما خودم دیدم آشنایی برای خودم تعریف میکرد که چادر میپوشبده و با همون تقلب میکرده!! پس امکانش هست ، و انجام هم میدنبا این استدلال، داشتن روسری هم به قول Dido Armstrong عامل تقلبه! از کجا معلوم اون زیر هدست نباشه و به موبایل وصل باشه؟ خوبه این روشها به گوش مسئولان برسه که دفعه بعد باهاش مقابله کنن نقل قول:چهارم اینکه گفتن سر کار چادر نداشته باشید؟ گفتن تو خیابون چادر نداشته باشید؟؟؟ قطعا تنها بحث تقلب بوده . کارشون اشتباه بوده اما برداشتتون درست نیست .باید از پایه و زمان استخدام خانم ها درست استخدام بشن. اینطوری دیگه متقلب چادر به سر وارد اداره ها نمیشه که مجبور بشن بگن سر کار چادر نداشته باشن! |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ببخشيد ولي دليل تقلب خيلي مسخره و غير قابل پذيرشه من تو آزموناي مختلف شركت كردم ولي همچين برخوردي كه بگن تقلبه حجاب نداشته باش رو اصلا نديدم حتي تو حوزه هايي كه هم مراقباش خانوم بودن و حتي رابطينش كه اگه اينجا ديگه چادر دربياريم هم مشكلي نبوده، باز اين برخورد رو نديدم چرا كه همون اول بازرسين خانوم تو دو مرحله چكمون مي كنن يه بار همينطور با دست يه بار هم با يه وسيله كوچيك كه نمي دونم چيه آخرين بار هم كه يه آزمون حساس دادم كه بايد بازرسي و مراقبت خيلي سفت و سخت مي بود باز هم همچين برخوردي نبود (ولي نامردا لقممون رو نذاشتن ببريم سر جلسه بجاش يه بيسكويت خشك و خالي دادن )مقصر اين ماجرا مجري برگزار كننده هستش يه بار كه آزمون نظام مهندسي بود دانشگاه ما مجري برگزار كننده آزمون بود . چنتا هم نماينده ي سازمان نظام مهندسي هم اومده بودن كه خيلي با بچه ها كل كل مي كردن و از اين ايرادات تقلبي مي گرفتن . خلاصه حواس بچه ها رو پرت مي كردن مسئول دانشگامون ديگه اعصابش خورد شد همونجا باهاشون دعوا كرد كه هيچي به شما ربط نداره و شما هرچه ديديد رو يادداشت كنيد و گزارش بديد من خودم مسئوليت همه چيز رو برعهده مي گيرم تا اينكه ديگه بي خيال شدن اينجا هم مقصر اون مجري هستش |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۲۳:۴۷ توسط Islam.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول: اينجا هم مقصر اون مجري هستش نمیخوام تقصیر رو مستقیم بندازم گردن اقای روحانی. اما این مشکل وزارت علوم است اگر اشتباه نکنم. حداقل انتظاری که داریم عدم تکرار است. |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
کسی که بخواد تقلب کنه بدون چادرم اینکارو میکنه خیلی راحت به جای اینکه تقلبو زیر چادر بذاره زیر مانتوش میذاره..به نظرم بهترین کار همون چک کردنشونه. همین دیروز که امتحان داشتم گفتن چادراتون رو بردارین مراقبم داشتیم بازم میدیدم بچه ها تقلب می کردن ...من میدیدم مراقبه نمیدید فک کنین
![]() یه راه دیگشم اینه که یه مراقبه درست و حسابی بذارن که حواسش مراقبت باشه
|
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۱۹:۵۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:من میدیدم مراقبه نمیدید فک کنین این موضوع خیلی مهمه که اشاره کردید.ممنون باور کنید مراقب ها بیش از 80 درصد تقلب ها رو میبینن اما چیزی نمیگن. حتی مراقب دیدم میومد از برگه ی من جواب رو نگاه میکرد میرفت به یکی دیگه میگفت ![]() یکی از دوستان هم معلم است میگفت بچه ها فکر میکنن هیچ کس موقع تقلب نمیبیندشون! اما خیلی تابلو هستند. نکته جالب اینه که همین فرد با دیدنش هم چیزی نمیگفت ![]() اگر مراقب ها مشکلشون حل بشه، مشکل تقلب تا حد زیادی رفع میشه. اصلا یه تاپیک بزنیم برای راه های مقابله با تقلب ![]() بعضی وقت ها تقلب ها چنان رو اعصاب هستند که ادم دوست داره فریاد بزنه به مراقب بگه. طرف از اول تا اخر امتحان چشمش رو میدوزه رو برگه ی ادم. من به دوستان گفتم که تقلب رو حرام میدونم و به هیچکس اجازه نمیدم از من تقلب کنه. اینجوری سفت بعضی جاها برخورد کنید تا خدای ناکرده دچار گناه نشوید. |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
آره دقیقا...اینکار حرومه حتی مدرکت شغلی که بااون مدرک پیدا میکنی حقی که از بچه ها ضایع میشه..نمیدونم چرا انقدر عادی شده ..یادمه یه بار که دیگه خیلی از دست بچه ها کفری شدم رفتم به مراقبه گفتم فک میکنین چی کار کرد ؟؟ یه لبخند ملیج بهم زد
حساب کار دستم اومد نمیدونم چرا احساس کردم میخواد بهم بگه به تو ربطی نداره بعدن معلوم شد مثل اینکه مدیره خودش گفته زیاد سخت نگیرن به بچه ها..شاید باورتون نشه پارسال مراقبه اومد بهم گفت برو بشین کنار فلانی با هم مشورت کنید گفتم یعنی چی یعنی تقلب کنیم؟؟!!گفت نهههه!! اگه تقلب کنین ازتون میگیرم هنوز که هنوزه توشوکم.
|
|||
|
|
۲۰:۵۸, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
متاسفانه دیگگه به این نیست که کی بیشتر میخونه ، به اینه که کی بیشتر تقلبی میکنه.
من پدر خودم رو درمیارم میگیرم 12 ! طرف اندازه گاو سرش نمیشه ، اینقدر از رو دست این و اون مینویسه میشه 18 کاش به جای خوندن ، یکم تقلبی یاد میگرفتیم... ادم حقش ضایع میشه . یه مدت این چیزا واسم مهم بود ، مثلا میگفتم تقلب گناه داره ، حرومه و این حرفا ، الان که اینارو میبینم ، میگم چرا از پارتی واسه شغل استفاده نکنم. یه زمانی نمیخواستم استفاده کنم ولی با این شرایط ، کسی دنیاش تامینه که تقلب کار و اهل پارتی و اینا باشه. |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
شما خیلی زود قضاوت می کنید! در آوردن چادر تو جلسه نه حجاب اونارو به خطر انداخته نه اسلام رو به خطر انداخته نه چیزی!
نقل قول:چرا تا الان همچین حرفی نبوده؟همون جوری که گفتم! شما آقایی! من که زنم میگم حتی تو حوزه گفتند روسری هاتون رو دربیارید! البته تقصیر اونا هم هست! چون باید حتما ( تاکید فراوان ) مراقب زن میزاشتند که بیاد اونایی که تو جلسه هستند و مثل فرودگاه امارات بازرسی کنند! البته اونوقت هم میومدید یک تاپیک باز میکردید که های هوار یک زنه به یک زن دیگه دست زد!! |
|||
|
۲۲:۵۳, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۴ ۲۰:۵۸)Mohammad Trust نوشته است: متاسفانه دیگگه به این نیست که کی بیشتر میخونه ، به اینه که کی بیشتر تقلبی میکنه. ولی ارزش اون 12 که خودتون می گرفتین خیلی بیشتراز 18 اون طرف بود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)

![[تصویر: mat.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/mat.png)

حساب کار دستم اومد نمیدونم چرا احساس کردم میخواد بهم بگه به تو ربطی نداره