|
نماد الله یا نماد شیطان !!؟
|
|
۱۷:۲۳, ۲۲/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۴ توسط shabgard.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز ...
یکی از فامیلهای بنده استاد دانشگاه هستش و جریان نماد پرچم ایران رو برام شرح داد که منم براتون بر روی عکس خطوط رو پر رنگ کردم تا متوجهش بشین ... ![]() ابلیسک وسط که نماد بدن شیطان هستش که با رنگ قرمز مشخص کردم .. شاخهاشم با رنگ زرد مشخص کردم .. بالهاشم در داخل مستطیل صورتی رنگ مشخص کردم ... و در نهایت گفت چون الان در دوره آخرالزمان به سر میبریم و احتمالش خیلی بالاست که دجال یا همون شیطان داخل ایران متولد شده باشه این پرچم رو به این شکل طراحیش کردن |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۱, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
نمیشه که اینجوری به همه چیز نگاه کرد
در حد عقلانی و واضح قابل قبول ولی این طرز نگاه واقعا افراطی است! |
|||
|
|
۱:۳۵, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۴ ۲۲:۰۴)افشین نوشته است: راستم میگیدا!!! نه نه ببینید اون اولی الفه وسطش دوتا ل هس آخریشم ه تشدیدشم دقیقا روی دوتا ل گذاشته شده شده الله... اون پرانتز آخریه ه هست |
|||
|
|
۱:۴۲, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۴ ۱۹:۰۳)shabgard نوشته است: سلام دوست عزیز ..سلام فقط بخاطر اینکه جواب سلام واجبه. وگرنه من با کسی که چنین هجمهای میکنه، نه دوست هستم و نه مسالمتی دارم. (۲۲/خرداد/۹۴ ۱۹:۰۳)shabgard نوشته است: خوب نگاه کنید عکس رو ...این نماد هیچی رو نشون نمیده و تنها یک تفسیر وارونه هست. درست مثل بچهای که توی تاریکی به اشیای اتاقش نگاه میکنه و هیولا میبینه. (۲۲/خرداد/۹۴ ۱۹:۰۳)shabgard نوشته است: کسی نخواسته ارزشهای نظام رو ببره زیر سوال ..نگفتم ارزشها رو زیرسؤال میبرید. گفتم از تقدس نماد ِ مقدس این حرکت میکاهید. (۲۲/خرداد/۹۴ ۱۹:۰۳)shabgard نوشته است: چرا اینقدر خشن ؟ برخورد فیزیکی ؟! اگه یکم چشمان خواب آلودتون رو باز کنید و به عکس نگاه کنید متوجه میشید که کسی الکی واسه خودش تفسیر نکرده .. بلکه واقعیت رو بیان کرده .."واقعیت رو بیان کرده" ؟ برخورد فیزیکی رو برای همین میگم دیگه. که باز نیاید بر حرفی که هیچ پایهای براش ندارید اصرار کنید. |
|||
|
۱:۴۶, ۲۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۴ ۱:۴۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
تا جایی که بنده اطلاع دارم، همانطور که کاربر گرامی هم فرمودند این نماد همون لاالله الا الله هست که در هم ادغام شده. ولی اولین باره که میشنوم آبلیسک بال داره و شاخ و ریشه ![]() هر گردی که گردو نیست
|
|||
|
|
۱:۴۸, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۴ ۱:۴۶)فاطمه خانم نوشته است: سلام علیکم سلام چطوری در هم ادغام شده ؟ هرجوری نگاه میکنم همون الله و میبینم
|
|||
|
|
۱:۴۹, ۲۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۴ ۲:۲۶ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۴ ۱۹:۰۵)سدرة المنتهی نوشته است: لطفا با جعل چهره اسلام ، آرمان ها و افراد رو تخریب نکنید.میفرمایید "لطفاً جعل و تخریب نکنن" ؟ بد نبود یه ماچشون هم میکردید که ناراحت نشن... (۲۳/خرداد/۹۴ ۰:۲۸)میم.حسین.الف نوشته است: به جای اینکارا اگر صنعت موسیقی و فیلم که علنا تفکرات انحرافی توش نمود پیدا می کنه رو آسیب شناسی می کردید بهتر نبود .به آسیبشناسی نمیرسه، نه برای بررسیکننده و نه برای مخاطب. چون اصل ِ انحراف صنعت موسیقی و فیلم فسادشونه. یعنی بر هر مسلمونی آشکاره که چرا باید از فساد حذر کنه، و کسی که با این وجود از فساد حذر نداشت راهی نخواهد یافت. هیچکس رو ندیدهام که بخاطر فساد ِ موسیقی و فیلم ازشون حذر نکنه، ولی بخاطر نمادهای شیطانپرستانهشون ازشون حذر کنه! (۲۳/خرداد/۹۴ ۱:۴۸)saba نوشته است: سلام چطوری در هم ادغام شده ؟سلام برای اندازهی اصلی روی تصویر کلیک کنید. |
|||
|
|
۷:۲۹, ۲۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۴ ۸:۳۸ توسط shabgard.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۴ ۱:۴۲)ـــ نوشته است: سلام فقط بخاطر اینکه جواب سلام واجبه. بنده هم با انسانهای کوته فکری که فقط جلوی بینیشون رو میبینن هیچ دوستیی ندارم .. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است .. فقط کافیه از پشت پنجره ای که سالهاست این نماد رو از پشت اون نگاه میکنید بیاید کنار و اونجوری که این نماد واقعا هست نگاهش کنید ... الان خدا وکیلی کی اون بچه ایه که داره به تاریکیه یه نماد نگاه میکنه و هی میخواد هر جور شده از زیر بار واقعیت در بره و ترسیده ؟ خیلی از تاپیک ها رو دیدم که بعلت نداشتن محتوای مناسب همون اول نفس کشیدنشون یا قفل شدن یا حذف شدن .. ببینید مدیران این سایت که عقلشون از ما مطمئنا بیشتر میرسه در زمینه فراماسونری و دشمن شناسی این تاپیک رو نه قفل کردن نه حذفش کردن .. چون یه حقیقتی توش دیدن ... شمام بهتره پنجرتو عوض کنی عزیز جان با اجازه این عکسهای مرتبط به هم رو هم دوباره میزارم چون حس کردم بعضی ذهنها علاقه شدیدی به سانسور کردن حقایق دارن !! ![]()
|
|||
|
۷:۴۷, ۲۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۴ ۷:۴۸ توسط افشین.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
|
۸:۰۸, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
با سلام
میخواستم بگم چیز با ارزشتر دیگه ای پیدا نکردید که به هم گیر بدید؟؟؟؟؟ فقط میدونم که مومنین با خودشون مهربانند و با کفار سخت میگیرند (رحما بینهم و اشدا علی الکفار). الحمد لله اینجا کسی کافر نیست. پس بحث هامون رو به جاهای بیراهه نبریم. خیلی مسائل مهمتر هم هست که روی زمین مونده. هممون باید یه مشت واحد باشیم . این موضوعها همش تفرقه افکنه. یا حق |
|||
|
|
۸:۳۹, ۲۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۴ ۹:۰۹ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
(۲۳/خرداد/۹۴ ۷:۲۹)shabgard نوشته است: بنده هم با انسانهای کوته فکری که فقط جلوی بینیشون رو میبینن هیچ دوستیی ندارم ..هر چیزی رو می تونم تحمل کنم الا توهین ... (۲۲/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۱)ـــ نوشته است: من هرچه پیش میرم بیشتر به اهمیت برخورد فیزیکی پی میبرمضمناً اینجا محل مناسبی برای نشان دادن زور بازو نیست اگه بخواهید مثل تاپیک های دیگه به همدیگه توهین بکنید یا گردن کلفتی کنید تاپیک رو ابتدا قفل سپس حذف می کنم مواظب گفتار و کردار خودتون باشید ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| «تک چشم» یا «چشم جهان بین» نماد چیست؟ | علائم ظهور | 10 | 24,006 |
۱۸/آذر/۹۵ ۱:۰۷ آخرین ارسال: قاتل مرگ |
|
| دوستان کسی معنای این نماد را میداند ؟ | ahmader400 | 10 | 4,344 |
۲۷/مهر/۹۴ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: ahmader400 |
|
| نماد؟؟!!! | سرباز منتظر | 8 | 5,072 |
۱۰/فروردین/۹۳ ۱۹:۴۲ آخرین ارسال: magnolia |
|
| نماد بانک یا درخت کابالا؟؟؟ | هانا نابغ | 41 | 27,491 |
۱۲/بهمن/۹۲ ۹:۲۴ آخرین ارسال: آیات |
|
| تفکر نماد شناسی : چگونه یک نماد شناس معتدل باشیم ؟ | مصطفای جبهه ها | 4 | 3,891 |
۲۳/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۸ آخرین ارسال: ehsanagiyan |
|
| بررسی نماد های فراماسونری در لوگوی کمپانی های مشهور جهان | F.E.A.R | 146 | 62,376 |
۳۰/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۸ آخرین ارسال: farshad.alight |
|
| نماد گرایی جدید صهیونیسم در جولانگاه جدید خویش + تصویر | seiied | 5 | 4,547 |
۲۹/فروردین/۹۲ ۱۳:۴۰ آخرین ارسال: seiied |
|

![[تصویر: r5m9_sss.jpg]](http://uupload.ir/files/r5m9_sss.jpg)

هرجوری نگاه میکنم همون الله و میبینم
![[تصویر: flag2.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8193385518/flag2.jpg)
![[تصویر: vz55_images_(1).jpg]](http://uupload.ir/files/vz55_images_(1).jpg)