|
طرح موهن روزنامه آرمان درباره شهدای غواص
|
|
۱۴:۰۴, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هر چند از پیش داوری درباره اهداف و اغراض طراح این نماد که آن را غواصان قهرمان نامیده، پرهیز می کنیم، اما آنچکه می توان از طرح برداشت کرد، طرحی سخیف و با برداشت های موهن است. درست است لباس غواصی، تنگ است اما طراح در این زمینه دست به اغراق بیش از اندازه ای زده و گویی لباسی برتن ندارند و تنها با یک رنگ سیاه و خاکستری بدن آنها رنگ شده است. با نگاهی به لباس غواصان در زمان جنگ تحمیلی، کاملا شکل و اندازه لباس ها مشخص است. ![]() عکس کاملا گویاست. باور کنید آدم مثبت نگر هم باشه نمیتونه برداشت خوب داشته باشه . http://www.farhangnews.ir/content/128811 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۷, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۵)فدايي ولايت نوشته است: قاتلو یعنی پیکار کنید ، عین ترجمه کتاب دینی امسال سلام خب پیکار کنید یعنی چه؟ به این آیه دقت کنید ومعنای قتلوا رو دریابید ببینید چه جور ترجمه کرده: قاتلوا و قتلوا هر دو از یک فعل هستند اما میبینید که قتلوا یعنی کشته شدند فَاسْتَجَابَ لَهُمْ رَبُّهُمْ أَنِّي لَا أُضِيعُ عَمَلَ عَامِلٍ مِنْكُمْ مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ ۖ بَعْضُكُمْ مِنْ بَعْضٍ ۖ فَالَّذِينَ هَاجَرُوا وَأُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ وَأُوذُوا فِي سَبِيلِي وَقَاتَلُوا وَقُتِلُوا لَأُكَفِّرَنَّ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَلَأُدْخِلَنَّهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ثَوَابًا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الثَّوَابِ خداوند، درخواست آنها را پذیرفت؛ (و فرمود: ) من عمل هیچ عمل کننده ای از شما را، زن باشد یا مرد، ضایع نخواهم کرد؛ شما همنوعید، و از جنس یکدیگر! آنها که در راه خدا هجرت کردند، و از خانه های خود بیرون رانده شدند و در راه من آزار دیدند، و جنگ کردند و کشته شدند، بیقین گناهانشان را می بخشم؛ و آنها را در باغ های بهشتی، که از زیر درختانش نهرها جاری است، وارد میکنم. این پاداشی است از طرف خداوند؛ و بهترین پاداشها نزد پروردگار است سوره : آل عمران آيه : 195 جزء : 4 صفحه : 76 |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۸ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۴۱)ـــ نوشته است: با کسانی که با دین عناد دارن و به دین طعن میزنن و به حق تمایل ندارن، باید با شمشیر حرف زد چون تنها زبانی که میفهمن زبان زوره. خداوند در قرآن کریم چنین فرموده: ببخشیدا این که نمیشه شما از هر کی و هر راه و روشی خوشت نیومد مصداق این آیه بدونی بعدم حکم قتل بدی براشون ![]() این چه برداشتیه که شما دارید از مسئله؟؟ اگه اینطور باشه ما باید راه بیفتیم تو خیابون هر کس به دین ما نبود یا حتی نهایتا مخالفتی کرد رو بکشیم..... |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۴ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۵)فدايي ولايت نوشته است: قاتلو یعنی پیکار کنید ، عین ترجمه کتاب دینی امسالتوى اين مبحث آيه ى قرآن رو مورد توهين خودشون قرار دادن. اونها هستن که بدون تلاش براى فهميدن دارن ويران ميکنن. ساده ترين تلاش براى فهميدن اينه که بدونن اونچه که در آيه ى شريفه به عنوان شرايط اون افراد عنوان ميشه چيزى هست که لايق قتال باشه. يعنى به عبارت ديگر تفسير وهابى مانند از آيه نکنن. خودشون آيه رو شامل افرادى که لايق قتال نباشن فرض ميکنن بعد ميگن وهابى و داعشى! ثانياً ميشه بگيد جنگيدن بدون تلاش براى کشتن چه معنايى ميده؟ يعنى ميگيد منظور خدا از قاتلو چه نوع جنگيدنى هست؟ کسانى مثل اين روزنامه که چنين عنادهايى ميکتن قطعاً شامل قتال هستن. قانون خدا با کسى شوخى و رودربايستى نداره. اگر عمل نکنيم, همونطور که قبلاً عمل نکرديم, همچنان وقيح تر خواهند شد و وضع جامعه بدتر خوهد شد. يعنى همونطور که در ارسال قبل گفتم, عقلاً راهى جز شديدترين برخورد باقى نميذارن. (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۶)پارمیس نوشته است: ببخشیدا این که نمیشه شما از هر کی و هر راه و روشی خوشت نیومد مصداق این آیه بدونی بعدم حکم قتل بدی براشوناين شماييد که داريد با بى انصافى ميگيد من هرکسى و هر راه و روشى که دوست نداشته باشم رو مصداق اين آيه دونسته ام. اصلاً اين تصاوير برهنه که توهينهاى کاملاً بى شرمانه اى هستن راه و روش ِ چى هستن؟؟؟ مسلّم هست که فقط افرادى که لايق قتال باشن مثل اين روزنامه رو مصداق آيات قتال ميدونيم. هرکسى هم که بگه اين روزنامه و رفقاشون لايق قتال نيستن قطعاً حرف خيلى زشتى داره ميزنه. زيادى باز کردن و حلال کردن هم کار داعش هست. |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
شما اگه منطقی و فهمیده هستید چرا اینجا اسپم میدید بفرمایید توی تاپیک مربوط درباره ترجمه این لغت بحث کنید
بعدشم ، مگه من خدای نکرده گفتم مخالف قرانم ، یا مگه گفتم موافق حرکت این روزنامه ام؟؟! برای همین من الان نمیفهمم بحث شما با من سر چیه ! نقل قول:قاتلوا و قتلوا هر دو از یک فعل هستند اما میبینید که قتلوا یعنی کشته شدندخب شما که خودتون جواب خودتون دادید از من چرا میپرسید! کسایی که توی این روزنامه هستن باید شامل قتال هستن چه ربطی داره به بحث ترجمه ی کلمه قاتلو از یه آیه؟! شنا مسائلو بیخودی به هم میپیچونید و قاطی میکنید بعد با دمایی هم تراز با دپای خورشید یقه مارو گرفتید...من اصلا نمیفهمم اینا یعنی چی ، اگه بحث ترجمه دارید اون تاپیک هست ، اگه مخالف با حرکت این روزنامه هستید که منم شدیدا مخالفم مثل شما همه چی روشنه من نیازی به بحث اضافه نمیبینم |
|||
|
۱۷:۳۶, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آقای -، می شه خودتون بگید چرا نمی رید بکشید که به بقیه توصیه می کنید؟
|
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۲ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: شما اگه منطقی و فهمیده هستید چرا اینجا اسپم میدید بفرمایید توی تاپیک مربوط درباره ترجمه این لغت بحث کنیدقبلاً جواب این حرف رو داده بودم: (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۶)ـــ نوشته است: توى اين مبحث آيه ى قرآن رو مورد توهين خودشون قرار دادن. اونها هستن که بدون تلاش براى فهميدن دارن ويران ميکنن.سه خط بعدش هم توضیحات تکمیلی در مورد "تلاش براى فهميدن" بود. توی این تاپیک دارن این رو ویران میکنن. اونجا جواب بدم که چی بشه؟ حرفشون از اینجا حذف بشه تا من بعد برم در اون مبحث. بعد هم اون مبحث ربطی به حرف اصلی من در مورد اون روزنامه هم نداره. اونجا تنها توضیح اینه که آقای عبدالرحمن معلوم نیست چه تفاوتی میان پیکار کردن و قاتلو دیدن. (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: بعدشم ، مگه من خدای نکرده گفتم مخالف قرانم ، یا مگه گفتم موافق حرکت این روزنامه ام؟؟!خب معلومه! خودتون میاید و نظر میدین که: "فلان طور هست، اگر میگید نیست اثبات کنید"! یک کاربر گفتند منافقان ِ خبیث این روزنامه مطابق این آیه نمیشن و توهین کردند و گفتند ادبیات داعشی(اتفاقاً داعشیها فقط با مسائل ِ مسخره برخورد میکنن ولی با کثافتکاریهای واقعی نه تنها برخورد نمیکنن بلکه حلال هم میکنن و از فاجرین دفاع هم میکنن). و یک استناد ِ نامربوط کردند به اینکه قاتلو به معنای جنگیدن نمیشه و به معنای پیکار کردن میشه! انگار تفاوتی میکنه! خودشون متوجه نبودند که تفاوتی در ماجرا نمیکنه. حالا شما هم پی حرفشون رو گرفتید که راست میگن. پس این شمایید که دارید مخالف موضع خودتون موضع میگیرید. قتال یعنی کشتن. بعضیها ترجمه میکنن به معادل فارسیاش یعنی جنگ. هردوش به معنی تلاش برای کشتن هست. (توضیحات تکمیلی برای مخاطب عام: قتال در دین مسلماً("مسلماً" یعنی حتی اگر منم نگم باید براتون واضح باشه) اینطوریه که هیچوقت ما بر کسی که مرتکب قتل یا افساد فیالارض نشده باشه آغازش نمیکنیم، بلکه همیشه اونها تعدی رو آغاز میکنن. و بعد هم فقط تا وقتی ادامه پیدا میکنه که بازنایستادند. ) یک بحث دیگر من سر اینه که وقتی اطلاعاتتون از شخص دیگری هست و براساس آشنایی خودتون با اون مبحث نیست،{یعنی: (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۵)فدايي ولايت نوشته است: قاتلو یعنی پیکار کنید ، عین ترجمه کتاب دینی امسال}بخصوص در موضوعات مهم، اینطوری مطمئن نظر ندید که: "فلان طور هست، اگر میگید نیست اثبات کنید"! بلکه اگر میخواید بگید فلان طور هست، اول باید خودتون براساس دلیلی بهش رسیده باشید. (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: خب شما که خودتون جواب خودتون دادید از من چرا میپرسید!ایشون گفتن یکسانه. این جواب شماست یا جواب ایشون؟ (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: کسایی که توی این روزنامه هستن باید شامل قتال هستن چه ربطی داره به بحث ترجمه ی کلمه قاتلو از یه آیه؟!بالا توضیح دادم که اونچه که منظور اونها از اون ایراد بود مخالف موضع شماست و شما با حمایت از اون، مخالف موضع خودتون موضع گرفتید. (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۳۶)Lord_Contemno نوشته است: آقای -، می شه خودتون بگید چرا نمی رید بکشید که به بقیه توصیه می کنید؟مملکت قانون داره. قرار نیست هرکی از جاش بلند شه بره تفنگ دستش بگیره. طبق قانون باید محاکمه بشن و در صورتی که عناد اثبات بشه، حکمش اعدامه. منتهی درد ما اینه که بعضی مسئولان حسننیت ندارن و بعضی دیگر هم دچار دید ِ اصطلاحاً روشنفکری(تاریکفکری) شدن. |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اگر مسئولین میخواستن برای هر کسی که یه اشتباهی میکنه یا یه چیزیو از ذهن خودش میکشه حکم اعدام بدن، برادر من که از داعش اوضاع بدتر میشد.
قران میگه فکر کنید. بخشینده باشید و شما فقط اعدام رو میبینید و این تاسف اوره شما از کجا میدونید اون ایه در موردشون صدق میکنه. فکر کنم مراسم این شهدا نشون داد که برای هر قشری این شهدا عزیزند و ربطی به دین و عقیده و ریش و بی ریش نداره. به طرحش زشته ولی مثلا میخواسته بگه مردان ورزیده ای بودن، سیکس پک و اینا بهونه س، راهشون باید معرفی بشه |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ظلم میکنید به خدا.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: اگر مسئولین میخواستن برای هر کسی که یه اشتباهی میکنه یا یه چیزیو از ذهن خودش میکشه حکم اعدام بدن، برادر من که از داعش اوضاع بدتر میشد.آیا اینکه تصاویر شهدای ما رو برهنه کشیدن "یه اشتباهی" ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داعش بخاطر شیعه بودن اعدام میکنه. آیا شیعه بودن، با عناد ِ این منافقین یکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: قران میگه فکر کنید. بخشینده باشید و شما فقط اعدام رو میبینید و این تاسف اورهآیا قرآن دو نوع چیز مخالف هم رو در مورد یک موضوع میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که بسته به تمایل نفسانی من بتونه هردوش انتخاب بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: شما از کجا میدونید اون ایه در موردشون صدق میکنه.با چشم آیه رو میخونم و با عقل درمییابم که مطابق شرایطش هستن: میگن مؤمن هستیم(آنان که به آنان کتاب داده شده) اما با مذهب عناد میکنن(ایمان نمیآورند به خدا و به روز واپسین و آنچه را که خدا و فرستادهاش حرام گردانيدهاند را حرام نمیدارند و به دين حق نمیگرایند) (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: فکر کنم مراسم این شهدا نشون داد که برای هر قشری این شهدا عزیزند و ربطی به دین و عقیده و ریش و بی ریش نداره.برای برخیها فقط بسته بودن دستانشون و زنده به گور شدنشون مایهی دلسوزی بود. همین. نقل قول:بویی نبرده باشم از زیبایی عزت شما در دفاع از شرف و عفت ملتتان، اگر بدون بسته بودن دستانتان و بدون زنده به گور شدن کمتر برایم اهمیت میداشتید. (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: طرحش زشته ولی مثلا میخواسته بگه مردان ورزیده ای بودن، سیکس پک و اینا بهونه س، راهشون باید معرفی بشهسوره نساء، آیه 85: مَّن يَشۡفَعۡ شَفَـٰعَةً حَسَنَةً۬ يَكُن لَّهُ ۥ نَصِيبٌ۬ مِّنۡہَاۖ وَ مَن يَشۡفَعۡ شَفَـٰعَةً۬ سَيِّئَةً۬ يَكُن لَّهُ ۥ كِفۡلٌ۬ مِّنۡهَاۗ وَ كَانَ ٱللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَىۡءٍ۬ مُّقِيتً۬ا هرکس در کار نيکی ميانجی شود او را از آن نصيبی است و هرکس در کار بدی ميانجی شود او را از آن سهمی است و خداوند بر هر چيزی نگاهبان است. در صورتی که فقط همین حرفهای قبل تکرار بشه، هرچند توسط صد نفر دیگه، پاسخ نخواهم داد. چون پاسخش داده شده. |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
این یعنی چی که هردفعه شاهد یه مطلب زشت و ناپسند توی روزنامه ها در این موارد هستیم؟چرا کسی برخورد جدی نمیکنه؟ خدا عاقبت ما رو ختم بخیر کنه چه بسا طراح این روزنامه هم اغوا شده باشه.باید جریانات پشت این افکار کشف و شناسایی بشه |
|||
|
|
۰:۵۵, ۲۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۴ ۰:۵۷ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
نمایش ملعونین در شارلی ابدو خوب گرفت...
چیزی که حکم امام خمینی(رحمة الله علیه) در مورد سلمان رشدی ملعون بود، تبدیل شد به ادبیات داعشی. حتی اگر حکمی به سنگینی قتال داده بشه ولی سست اجرا بشه قطعاً و یقیناً نمیتونه انگیزههای سیاسی ِ دشمنان اسلام رو بخشکونه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مسلماننماياني که از فيلم موهن حمايت کردند | aleerz | 0 | 1,226 |
۳۰/شهریور/۹۱ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: aleerz |
|

![[تصویر: farhangnews_131211-373084-1434615436.jpg]](http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/94-03/28/farhangnews_131211-373084-1434615436.jpg)