|
انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک
|
|
۱۴:۰۱, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۰ توسط .Ali..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم
انیمه از انیمشن گرفته شده . Anime , انایم , انیمه در واقع همون کارتون خودمون که ژاپونی ها میسازند . از نظر گرافیک با انیمشن فرق داره (هر انیمه گرافیک خاص خودشو داره و کار رو هنری و ... میکنه) . داستان انیمه معمولا از مانگا (کتاب کمیک یا تصویری که ژاپونی ها میسازن ) گرفته شده . در ژاپون هم صنعت کوچکی نیست . میشه گفت هالیود ژاپون انیمه و مانگاس . در غیر از ژاپون هم طرف دار داره و تو ایران طرف دار های زیادی داره پیدا میکنه . برای این که ببینین چقدر داره تو ایران رواج پیدا میکنه فقط کلمه انیمه رو به فارسی در گوگل جست و جو کنین و تعداد مطالب یافت شده رو ببینین و کف کنین ! ![]() 1,140,000,000 کلمه ی امام زمان در گوگل 46,100,000 یافته داشت !! کلمه های مثل فیلم و سریال و ... جست و جو کنین تعداد ببینین حساب کار دستون بیاد . خوب انیمه همون طور که گفتم مثل هالیود میمونه تقریبا . تو همه ی ژانر ها انیمه های زیادی هست . ورزشی , تاریخی , تخیلی و موزیک و در مورد اون دنیا هم ساختن و حتی انیمه پورنو داریم !!! با این که بیشتر تخیلی هست ولی انیمه هایی هست که فقط زندگی عادی هست . بیشتر هم روی نوجوان ها تاثیر میزاره . اول با یک انیمه ای مثل ناروتو و دث نوت شروع میشه ولی تموم نمیشه ! چون واقعا داستان های جذابی دارن ! کسی رو میشناسم 22 ساله دانشجو انیمه میبینه ..... انیمه ها بیشتر سریالی هستن . هر قسمت 25-30 دقیقه . تاحالا حدود 500 قسمت ناروتو , 600 قسمت وان پیس اومده . انیمه های کوتاه هم هستن که 24 قسمتی و 12 قسمتی هستند تعداد انیمه ها خیلی زیاده ! همین طور که انیمه ای تموم کنید انیمه ی دیگه پیدا میکنین و انیمه هایی که گفتم مثل وان پیس و ناروتو در حال پخش هستند ! و هر روز کلی انیمه پخش میشه . تاثیر انیمه کم نیست . انیمه ها در ظاهر به فضایل اخلاقی مثل صلح و عدالت میپردازن ولی در مقابل شخصیت اصلی , شخصیت ضد قهرمان هم هست که دیدم بعضی ها اونو دوست دارن !! پیام های مخفی هم هست . زیدان میگفت من به خاطر کارتون فوتبالیست ها , فوتبالیست شدم . خیلی از بچه ها به خاطر این کارتون علاقه پیدا کردن به فوتبال ! اگه انیمه ورزش بکس تو تلویزیون گزاشته شه , علاقه به بکس زیاد میشه !!! زیرنویس فارسی انیمه رو به راحتی میشه پیدا کرد ! مفت و مجانی ! پخش بی منفعت انیمه (دی وی دی 500 تومن ! ) هم دارین حتی یکی از انجمن های انیمه که نسبتا از بقیه معروف تره . داستان بیشتر انیمه ها رو هم میتونین برین بخونین http://forums.animworld.net/ موضوع ها: 40,475, نوشته ها: 1,155,714, کاربران: 25,685 حالا چرا خطرناکه ؟؟؟ داستان هایی که ضد خدا داره و داره مادی گرایی رو ترویج میکنه و وقت هدر دادن !! بد جور ادم رو سحر میکنه !! ادم رو بد جور تو خیلاتش قرق میکنه . از دنیا و زندگی فاصله میندازه . دلت هیجان و شوری که تو انیمه ها هست رو میخواد . از زندگی عادی زده میشی . از فیلم هم شاید بد تر باشه . این از واقعیت زندگی دورت میکنه ! اونم دور میکنه ولی این خیال محضه ! اینمه های خیلی زیادی هست . وقت کردم نقد بعضی از معروف هارو تو همین تایپیک یا تایپیک دیگه میزارم معرفی ژانر های انیمه : http://easycaptures.com/fs/uploaded/551/1860910596.jpg فقط برای اطلاعات بیشتر به همون لینک فروم عضو شین http://forums.animworld.net/thread4807.html |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۶, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
شما میتونید کودکانتون رو بگیرید که نرن انیمه های ه ن .ت ا ی نگاه کنن
اون سازنده هم انیمه رو برای کودکان و جوانان ایرانی نساخته یا ساخته که یه اثر هنری با داستان قوی تحویل دنیا بده یا ساخته که انیمه ش فروش کنه مشکل ما اینه که فکر میکنیم تمام دنیا دارن تلاش میکنن تا جوونای ما رو از راه بدر کنن |
|||
|
۵:۴۸, ۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۴ ۶:۵۸ توسط A.E.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۴ ۱۹:۰۶)amirabdi نوشته است: شما میتونید کودکانتون رو بگیرید که نرن انیمه های ه ن .ت ا ی نگاه کنناولا بد نیست بدونین ماها که انتقاد میکنیم بیش از خیلی های دیگه تعریف انیم هارو دادیم وهمیشه تخیل سازنده هاشونو تحسین کردیم دوما ما نگفتیم انیم ها ساخته شدن تنها با این هدف که جوانای مارو به فساد بکشونن ، اما حتی اگه چنین قصدی رو هم نداشتن الان این اتفاق تو کشور ما افتاده و بسیاری از جوانای ما راهشونو گم کردن حالا ما اینجوری فکر میکنیم اونا این کارتونارو برای خودشون ساختن که کاملا مطابق با عرف جامعشونه و اونجاهم مسائلی مثله هم جنس گرایی ویا دیدن تصاویر مستهجن و... براشون یه امر عادیه و فرزندانشون هم از دیدن این کارتونها نه تنها منع نشن بلکه با خانواده هم اونارو تماشا کنن خب تا اینجاش به ما مربوط نیست اما اگه بچه های کشور ما که عقایدشون ، فرهنگشون واز همه مهم تر دینشون مخالفه با این مسائله بیاد وبشینه پای این کارتونا والگو برداری کنه اونوقته که دچار خودباختگی میشه ومسلما به ما مربوط ميشه (۲۸/تیر/۹۴ ۱۲:۱۲)amirabdi نوشته است: همین انیمه ها که انقدر ازش بدتون میاد،میشه به عنوان یه عامل خیلی قوی برای رساندن پیام ازشون استفاده کرد و اکثرشون هم دقت کنید دارای یه داستان خیلی خوبی هستنددوست عزیز یه جوری تعصبه این انیم هارو میگیرید انگار شماهم در ساختشون زحمت میکشیدین وعرق میریختین بعدشم شما شاید اطلاع ندارید وگرنه این مملکت پر از ادمای فقیه و قران خونه کم از این ادما نداریم پس بهتره ندونسته پشت مردم مملکتمون حرف نزنیم حالا روزی سه دور نه ولی ماهی یه دور که ممکنه بخونن در ضمن من بسیاری از انیم هارو دیدم و اگه نقدمو خونده باشین گفتم که من خودم شیفته چهره هاشونم حتی نمیگم بودم هستم مسلمه که انسانها ذاتا از چیزای زیبا خوششون میاد اما فک نمیکنم کار درستی باشه اگه چشم ما فقط ظواهر رو ببینه نه باطن ابلیس هم در ظواهر زیبا میتونه خودشو نمایان کنه مطمئن باشید من به شخصه اجازه نخواهم داد که فرزندانم به سمت چنین چیزهایی برن اما اجباری برای بقیه نیست اسلحه که رو شقیقه اتون نذاشتن شما دلت خواس بذار بچه هاتون بشینن انیم هارو ببینن
|
|||
|
۱۰:۲۳, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام
من بچه ندارم،توی پروسه ی ساخت هیچ انیمه ای هم دست نداشتم،ولی به طور کلی توی پروسه ی ساخت خیلی از عناوین و نرم افزارهای دیجیتالی(چه ایرانی چه خارجی) سهم داشتم و وقتی میبینم یه سازنده ای پنج سال و چهارصد نفر نیرو و پونصد میلیون دلار بودجه کار میکنه تا این محصول رو عرضه کنه و در نهایت دوستان ایرانی بدون رعایت کپی رایت دارن از محصول استفاده میکنن و میگن سازنده اینا رو ساخته تا جوونای ایرانی رو بدر کنه واقعا خونم به جوش میاد(دلیل عصبانیت و متن تندم هم به این خاطر بود) به صورت کلی انیمه برای قشر خاصی از جامعه ست و معمولا باید جلوی بچه ها رو بگیریم و نذاریم از سن 10 دوازده سالگی برن سراغ انیمه ها(نظر شخصی،بدون تعصب) |
|||
|
۱۷:۰۸, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱/مرداد/۹۴ ۱۰:۲۳)amirabdi نوشته است: سلامقبول دارم که خیلی کم از سازنده های ایرانی حمایت میشه نصف بدبختیای کشورمون هم به همین دلیله |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 7471885587.jpg]](http://easycaptures.com/fs/uploaded/551/7471885587.jpg)