|
شادی کردن عوامل پایتخت 4
|
|
۲۱:۲۳, ۲۳/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۴ ۴:۴۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() پ چرا روزه نیستن ![]() ....... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۸, ۳۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۷:۴۹ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۳۱/تیر/۹۴ ۸:۴۸)کاربر محترم zaviyehdid نوشته است: "من" کاری به روزه گرفتنشون ندارم "من" فقط میگم بزرگترین گناه حق الناس .قــبــل از هـر چیـز این نکـتـه را در نظر داشته باشیم که اگر نظـرات بیان شـده در این تاپیـک از دیـدگــاه دانـش آمـوزی یا دانشجـویـی که رشته ی تحصیلی او مرتبط با علوم کامپیوتـر یـا
مترجمـی زبان و یا فیـلمسـازی و امثالهم می باشـد؛ در جایـگاه خـود قــابل احـتـرام بـــوده
ولی از منظر "شرعی" و "حقوقی" دارای اشکال است. بحث شرعی ایـن رفـتـار را بـایــد از
"علمـا" پرسید و بنــده نیـز در آن ورود نمی کنـم اما از منظر حقوقی اینکه شما روزه بگیرید
یـا نـگیـرید "هیـــچ" فـرقی به حال "قانون" نمی کند؛ یعنـی اگر بـدون داشتن عذر شرعـی،
روزه نگیرید، هیچ گونه جرمی شامل حال شما نمی شود. اما اگر "تظاهـر به روزه خـواری"
آن هم در "ماه مبـارک رمضان" در معابر و اماکن "عمومـی" و به صورت "علنــی" انجام شود،
طبق ماده ی "638" از جرائم "مشهـود" بوده و برابر ماده ی "21" قانون تشکیل دادگاه های
عمـومـی و انقـلاب در امور کیفـری، امکان دستگیری متهم یا متهمان بـرای تشکیل پرونده
پیش بینی شده است. هـر کـس کـه عـذر شـرعی دارد (مسافـر است، بیـمار است و...)
یا جـدیـداً هـم اگر برای جشنِ باخت، قصد پخش شیرینی ناپلئونی دارد، "بــایــد حــرمــت
روزه داران و مـاه مبـارک رمـضـان را حفـظ نماید." (مطالبی که بیـان شد در قـانون مجـازات
اسلامی، جای بررسی و تأمل بسیاری دارد که شـرح آن از حوصلـه ی بنـده خـارج بوده و
از طــرفـــی هـــم ارتــبـــاطــی با تاپیـک و مـبـــاحــث این تالار ندارد)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
نمیدونم ، اصلا شمایی که دارید بحث میکنید ، در جریانید که این فیلم دقیقا کی ساخته شده.؟
(من خودم به طور دقیق نمیدونم) ، ولی پشت صحنه ها و بحث های ساخت این فیلم از عید امسال کم و بیش منتشر میشد و حالا اینکه این سکانس بخصوص از فیلم کی ضبط شده آیا ، اگر این سکانس درون خود ماه مبارک ضبط شده ، آیا همه اونهایی که توی این محل هستن روزه نیستن و این کارشون هیچ روزه داری رو اذیت نمیکنه یا ... حالا اینکه احترام روزه دارا واجب هست و ب هیچ وجه نباید در ملع عام چنین ککاری کرد درست اما اگر یه نگاه ب خودمون بندازین ؛ عین برنامه نود به صورت یک طرفه نشستیم و داریم در مورد نقد و بررسی (مثلا) کارشناسانه انجام میدیم.. |
|||
|
|
۰:۳۰, ۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۴ ۰:۳۲ توسط میکا.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
این هم از توضیح: نقل قول:به گزارش مشرق، الهام غفوری درباره حاشیه های پیش آمده بعد از انتشار این عکس به خبرگزاری صداوسیما گفت: هر کسی در طول روز اگر در ماه مبارک رمضان میوه بخرد، روزه خوار است؟ ما هم یک جعبه شیرینی خریدیم و بچه ها می خواستند به این شکل توافق هسته ای را صمیمانه به مردم تبریک بگویند، نیت بچه ها خیر بود و اینکه هر کسی چه برداشتی دارد مهم نیست. نقل قول:اما اگر یه نگاه ب خودمون بندازین ؛ عین برنامه نود به صورت یک طرفه نشستیم و داریم در مورد نقد و بررسی (مثلا) کارشناسانه انجام میدیم.والا ... اینا از عوارض بی کاریه. نشستیم شیرینیا رو چک می کنیم ببینیم کدومش گوشه نداره! |
|||
|
|
۱:۰۲, ۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۴ ۲:۱۰ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز ![]() ببخشید اگر همون موقع جواب ندادم چون داشتم برای یک تاپیک دیگر مطلب آماده می کـردم لطفا روی عبـاراتـی کـه در نقـل قـول از شـمـا به رنگ "قــرمــز" هستنـد، کمی تأمل بفرمـاییـد:
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۸:۳۷) آقـــ♥ـــای Wakeup نوشته است: "نمیدونم" ، اصلا شمایی که دارید بحث میکنید ، در جریانید که این فیلم دقیقا کی ساخته شده.؟امیــدوارم از حـرفــی که مـی زنـم ناراحت نشیـد و اگـر دوسـت داشتید و صلاح دونستید، یــک تجدیـد نظـری روی این رفتارتون صورت بدید. اگر هنوز خاطر حضور شریفتان باشد، احترامـا قبـلا
هم بـا وجـود اینـکــه نسبـت بـه فونتیـک "Husayn" بـه صـورت زیـر (توی عکس) آشنــا نبودیـد: ![]() امـا شـروع بـه توضیحاتی در قبال آواشناسی و ترمینولوژی و... کردید. عزیزم و عزیز ترینم اگــر دقت کرده باشید من هیچگونه حساسیتی روی این موضوعات و بحث های این چنینـی نــدارم
و همان طور که ذکر شد نظر دیگـران هم محتــرم اسـت. ممـکـن اسـت کـاربـر دانـش آمـوز یـــا
دانشجویی که از دانش عمیقی برای شرکت در برخی مباحث و اصطلاحات آن برخوردار نیست،
با کمـی وبـگــردی و به کار بردن برخی واژگان کلیدی که برای مخاطب عامی تأثیر گذار به نـظر
می رسد اما در آن مبحث اساساً بی معنی بوده و هیچ جایگاهی ندارد، خیلی حـق به جانـب
شروع بــه سخنــوری کنــد و طرفداران قابل توجهی را به خود معطوف کند اما من هیــچـگونــه
حساسیتی ندارم که سر این موضوعات با او درگیر شــده و حــرف خــود را به کرسی بنشانـم. (۳۱/تیر/۹۴ ۱۸:۳۷) آقـــ♥ـــای Wakeup نوشته است: آیا همه اونهایی که توی این محل هستن روزه نیستن و این کارشون هیچ روزه داری رو اذیت نمیکنه یا ...بنده "تظاهر به روزه خواری" را برای یکی دیگر از کاربران از منظر "قـانـون" توضیح دادم و در بالا چنــد شرط را قید کردم "به رنــگ قرمز" که در صورت احراز آن از جرائم مشهود است. مـمـکــن
است آقــای "X" در مـکــان "عمومی" تظاهـر بـه روزه خواری بکند اما به صورت "علنی" نباشد
و یا اینـکــه در یـک کـوچـه ی خلوت این عمل را انجام بدهد و یا "علنا" در حیاط منزل تظاهر به
روزه خواری بکـنـد و هـمـسایـه هــم او را از پنجره ببیند ولی حیاط منزل جزو اماکن "عمومی"
محسوب نمی شود؛ همانطور که در بالا ذکر شد:✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۷:۴۸)MEEAAD نوشته است: (مطالبی که بیان شد در قـانون مجازات اسلامی، جای بررسی و تأمل بسیاری دارد که شرح♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
۱:۱۰, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام MEEAD
خب ما اصلاً نمی دونیم شیرینی خورده شده یا نه. خیلی هم به ما مربوط نمیشه که بررسیش کنیم ... |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام.
من از این سریال خوشم نمیاد ولی چطوره برای پایان دادن به بحث تمام افراد حاضر در عکس رو هر کدوم 74 ضربه شلاق بهشون بزنیم که خیال همه راحت بشه؟؟؟(37 ضربه رو میزنیم 37 ضربم پشت) ![]() چطوره؟؟؟ ها؟؟ اون خانم پیره پایین تصویر رو هم مورد لطف و رافت اسلامی قرارش میدیم و به جای 74 ضربه 70 تا بهش میزنیم. خوبه؟؟؟ راضی میشید؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
آخه چرا جوگیر میشین...سر این چیزای ساده بحث می کنین؟
الان واقعا همه مشکل اینکه اونا این شیرینی رو گاز زدن یا نه؟ من خودم دیدم آقای مقدم پشت صحنه همیشه نمازشو اول وقت می خوند...انوقت ایشون متوجه نیست که ماه مضونه؟ مگه میشه؟ |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بعضیا بخاطر نبود شغل در کشور و بیکاری مجبور میشن تعداد شیرینی ها و گاز زدگی و کی تو دهنش کرده و گوشه ی لپ یکی باد کرده و اینا رو ببینن
من خودم بچه شمالم تو ماه رمضون دریا میرفتم یعنی بدون هیچ اغراقی میتونم بگم 99% درصد افرادی که از دم خونمون میدیدم تا لب ساحل دریا یا سیگاری بودن یا ادامس میخوردن یا یه چیز دیگه جلو بقیه ملت کوفت میکردن حالا بیاین همه رو عین هولوکاست جمع کنین شلاق بزنین بیکاری اندیشه |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۴ ۱۳:۲۲ توسط میکا.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۱/مرداد/۹۴ ۱۲:۴۴) آقـــ♥ـــای Silence نوشته است: آخه چرا "جوگیر" میشین...سر این چیزای "ساده" "بحث" می کنین؟اگر دقت کنیـد یـوزر هـای دیـگری "جوگیر" شده و در مقام قاضی و... ظاهر گشته و حکم صادر می کنند و........ . (البته بعضی ها هم واقعا نیـاز به مشاوره دارنــد) احتراماً تمام تلاش خود را بکنید، که مطالبتون در هر موردی مفید باشد؛ این را از روی
تجربه می گویم. ارسال های بنده فقط در جواب "یــک جــمـلــه" از کاربری بود که در
ابتدای همین صفحه نقل قول شده است و ارتباطی با هنرپیشه گان و عوامل ساخت
این سریال ندارد و تنها به بررسی تظاهر به روزه خواری از منظر "قــانـون" می پردازد.
اما حالا که سؤال کردید (اگر دقت کنید این سؤال بارها در این تاپیک تکرار شده ولی
من پاسخی در قبال آن ندادم چون مقصود تشریح تظاهر به روزه خواری بــوده است) (۱/مرداد/۹۴ ۱۲:۴۴) آقـــ♥ـــای Silence نوشته است: الان واقعا همه مشکل اینکه اونا این شیرینی رو گاز زدن یا نه؟آقای "X" سر کلاس هست و معلم به عنوان یک امتحان کتبی از او می خواهـد که یک شعر را از کتاب ادبیات که باید قبلا حفظ می کـرده بـر روی یـک برگــه بنویــسد. در اینجا آقای "X" روی نیمکت خود می نشید و با اینکه شعر را قبلا حفظ کرده امـا
کتاب ادبیات را در جامیز خود قرار داده؛ به طوری که دقیقاً همان صفحه ای که شعر
مذکور در آن قرار دارد، باز است. آقای "X" بدون نگاه به کتـاب، شــعــر را از حـفـظ
می نویسد اما معلم متوجه باز بودن کتاب شده و حالا: (مثال بهتری بلد نیستم) در این حالت تخلف آقای "X" از منظر حقوقی محرز است اما اینکه می توان برگه ی
او را به عنوان تقلب گرفت یا نه و تشخیص موضوع به عهده ی "معلم" او می باشـد.
نفس عمل پخش شیرینی ناپلئونی آن هم در "ماه مبارک رمضان" و در یـک مـکـان
"عمومی" و به صورت "علنی" تخـلـف محـسـوب مـی شـود و خـوردن یـا نخوردن و
دیــگــر اظـهــارات و بــعــضــاً حـکـم هایی که در این تاپیک صادر می شود به دلیـل
"عدم فهم صحیح" از "قانون" و یک سری موارد دیگر است که نیاز به توضیـح نـدارد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 15-7-14-20939photo_2015-07-14_20-01-13.jpg]](http://images.khabaronline.ir//images/2015/7/15-7-14-20939photo_2015-07-14_20-01-13.jpg)

![[تصویر: I_%E2%99%A5_PALESTINE.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/I_%E2%99%A5_PALESTINE.png)

![[تصویر: husayn.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8201662400/husayn.jpg)