کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گرسنگی کودکان در یمن + عکس
۱۸:۵۱, ۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

عکس های بسیار دلخراشی است. کودکانی که به علت شرایط جنگی دچار سوء تغذیه شده اند. اگر اینگونه پیش برود به گفته ی یونیسف بیش از نیم میلیون کودک زیر 5 سال در یمن در سال اینده دچار سوء تغذیه خواهند شدSad

[تصویر: download.jpg?itok=o0JEUHpP] [تصویر: download-%2811%29.jpg?itok=lo3l1Qn6] [تصویر: download-%2810%29.jpg?itok=o-7k21Ni] [تصویر: download-%2812%29.jpg?itok=LJ8eUPy3] [تصویر: download-%2813%29.jpg?itok=_s8YibbT] [تصویر: download-%2815%29.jpg?itok=sMeIVugx] [تصویر: download-%2814%29.jpg?itok=qcU0v8Vo] [تصویر: download-%289%29.jpg?itok=jrOBHfhb] [تصویر: download-%288%29.jpg?itok=zwmMrpCU] [تصویر: download-%283%29.jpg?itok=EsdH4xXD] [تصویر: download-%282%29.jpg?itok=0WItWfrn] [تصویر: download-%284%29.jpg?itok=oKOu5CsL] [تصویر: download-%285%29.jpg?itok=kcnuoMYv] [تصویر: download-%287%29.jpg?itok=iUue-viU] [تصویر: download-%286%29.jpg?itok=rNZ5Y9xd] [تصویر: download-%281%29.jpg?itok=3dzKpwhE] [تصویر: download-%2819%29.jpg?itok=SpGqeitp] [تصویر: download-%2818%29.jpg?itok=QwUCYqCy] [تصویر: download-%2817%29.jpg?itok=Y8mCNwea] [تصویر: download-%2816%29.jpg?itok=st2nEz8S]

این حدیث از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله را هممون شنیدیم، به من ایمان نیاورده است هرکس سیر بخوابد و همسایه ی مسلمانش گرسنه باشد.
با دیدن این عکس ها فکر کردم که من هم هنوز در جرگه ی مومنین وارد نشده ام. مسلمان اسمی هستم نه مومن . چه برسه به اینکه شیعه ی حضرت امیر علیه السلام باشمCrying

مسلمون ها در حد خودمون کمک کنیم. حتی شده نصف پول تو جیبی هایی رو که برای خرید خوراکی استفاده می کنیم ، بدیم.

شماره حساب ریالی ۹۹۹۹۹ نزد بانک ملی، ملت، تجارت، صادرات، رفاه، مسکن، دی، سپه و شهر در سراسر کشور برای پروژه جمع آوری کمک های نقدی به مردم آسیب دیده یمن اعلام شد...بسم الله.

اللهم عجل لولیک الفرج
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، فاطمه خانم ، Eve ، خیبر110 ، مصباح ، sarallah ، فدايي ولايت ، amirak ، soshiant ، MEEAAD ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، ندا دهنده ، بیداری12 ، نرگس مهدوی ، انتصـار ، آفتاب ، افشین ، vahrakan ، Anti gods

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۰, ۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
(۸/مرداد/۹۴ ۲۲:۰۰)آفتاب پنهانی نوشته است:  الان من چی کار کنم؟
اصلا چی کار میتونم بکنم؟
وظیفه من چیه؟؟؟

به نظر من جواب شما کل تالار هست!Smile

یعنی اینکه ما باید خودمون رو اصلاح کنیم و تقوا و ورع کسب کنیم...

همچنین علم کسب کنیم با نیت الهی...

همچنین در حد خودمون به یمن و ... کمک کنیم ....

همه اینها منجر به برداشته شدن باری از روی دوش مهدی فاطمه و برداشته شدن سدی از مسیر ظهورش میشه...نتیجه ی نهایی هم برافراشته شدن پرچم عدالت در تمام دنیا خواهد بود إن شاء الله.Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، آفتاب پنهانی
۲۰:۲۸, ۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۴ ۲۰:۴۲ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۸/مرداد/۹۴ ۲۰:۵۷)عمار94 نوشته است:  اصلا جنگي لازم نيست ! كشتي ما تا نقطه صفر مرزي يمن مگه نرفت ؟ كي جرات داشت حرفي بزنه ؟ مگه هواپيماي ما نرفت ؟ كي تونست جسارت بكنه ؟؟ كدوم جنگ !!!!! فكر كردين اگه ما به يمن كمك بفرستيم آمريكا مياد دخالت كنه يا عربستان تيرخلاص خودشو بزنه !!!

ولي
فقط و فقط و فقط اميدوارم عكسي كه تو پست بالا گذاشته شده يه لاف از طرف آمريكايي ها بوده باشه ...........
کی تونست به هواپیمای ما جسارت بکنه ؟ هیچی فقط کل باند فرودگاه به اضافه برج کنترل فرودگاه رو فرستادن هوا ، تو موضوع بحرین ایران گفت آقا اگر عربستان وارد خاک بحرین بشه ممکن ایران هرکاری بکنه ( همون همه گزینه ها روی میز است ) سر آخر ایران عربستان رو محکوم کرد ، برید سخنرانی حاج طائب رو در مورد یمن گوش کنید ، هی بگید جنگی در کار نیست پس ایران العان داره تو چهار ، پنج جبهه همزمان چرا میجنگه ، این همه هزینه ، این همه آدم ، این همه شهید مدافع حرم ، فقط برید ببینید تو ی جبهه سوریه چندتا سردار از دست دادیم ، جنگی لازم نیست ، بله این رو من و شما میتونیم بگیم ،اما یک مقام کشوری که هزار فتنه دیده چی ، فقط یدونه مونده ، به بهانه خراب شدن خانه خدا به دست موشک های ایرانی ، مثلا سجیل ، کل مسلمانان جهان بشن ضد شیعه ،چجوری بگیم ما نبودیم ، آره دیگه حتما با کمک شبکه خبر به کل مسلمون ها میخوایم اثبات کنیم که آقا وهابیا بودن نه شیعه ها چه جنگی چه اختلافی ، اما بازم من میگم این حرفهام تحلیله ، تحلیلی که دور از واقعیت نیست ، اما دل خودم میگه اگر ما شمشیر رو بر روی این یزیدیان بکشیم ، خداوند خودش از خانه خودش محافظت میکنه ، و ما هم به کمک نیروی خدا فاتحه ی این اسرائیل کثیف رو میخونیم ( همین دیشب یک کودک 18 ماهه به جمع شهدای فلسطینی اضافه شد ، در خانه خودش سوخت ) آدم خونش جوش میاد ، اعصاب برای آدم نمیمونه اما اون ی عالمه مسئول کشوری با چشمشون و عقل زمینیشون میبینند و در نتیجه ریسک ، فتنه بزرگ وهابی ها رو نمیکنند .
(اگر هم فکر میکنید بخاطر مذاکرات بوده اون وقت فاتحه کل جمهوری اسلامی ایران رو با این سیاست هاش بخونید ، بدونید که تمامی مسئولان چه بزرگش چه کوچکش هرکی را که فکر کنید در این ماجرا مقصر است ، آی آقای فلانی مقصر بوده فلانی نبوده وجود ندارد ، چرا که سیاست های منطقه ای ایران فرا تر از تصمیم گیری یک نفر و دو نفر است ، و این را اتفاقات و تصمیمات سی و چند ساله جمهوری اسلامی ایران اثبات میکند ، پس بهتر است به مسئله فراتر از فقط یک مذاکره نگاه کنیم )
وسلام
۲۲:۲۸, ۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:کی تونست به هواپیمای ما جسارت بکنه ؟ هیچی فقط کل باند فرودگاه به اضافه برج کنترل فرودگاه رو فرستادن هوا
از حمله به هواپيماي ما تا حمله به باند فرودگاه خيلي تفاوت هست! زورش به هواپيما نرسيد (گرچه غير نظامي هم بود) باند فرودگاه رو زد ! جسارت وقتي اتفاق ميافتد كه يا حمله ميكرد يا مجبورش ميكرد تو يه فرودگاه خاص فرود بياد !

نقل قول: اما بازم من میگم این حرفهام تحلیله ، تحلیلی که دور از واقعیت نیست ، اما دل خودم میگه اگر ما شمشیر رو بر روی این یزیدیان بکشیم ، خداوند خودش از خانه خودش محافظت میکنه ، و ما هم به کمک نیروی خدا فاتحه ی این اسرائیل کثیف رو میخونیم ( همین دیشب یک کودک 18 ماهه به جمع شهدای فلسطینی اضافه شد ، در خانه خودش سوخت ) آدم خونش جوش میاد ، اعصاب برای آدم نمیمونه اما اون ی عالمه مسئول کشوری با چشمشون و عقل زمینیشون میبینند و در نتیجه ریسک ، فتنه بزرگ وهابی ها رو نمیکنند .

سريال مختارنامه رو نگاه كرديد ؟ بين قيام توابين و قيام مختار چه تفاوتي بود ؟
الان بهترين كار بيدار كردن امت اسلامي(چه شيعه و چه سني) دعوت به اتحاد و سعي در بالا بردن توان نظامي جبهه مقاومت است ...

نقل قول: آره دیگه حتما با کمک شبکه خبر به کل مسلمون ها میخوایم اثبات کنیم
شايد شبكه خبر كاركرد نداشته باشد اما شبكه العالم ، پرس تي وي و... قطعا اثر گذاري قابل توجهي دارند و سوال اصلي اين است كه ...در راستاي بيدار سازي اسلامي ما چه كرده ايم؟؟؟؟؟.....

نقل قول:چرا که سیاست های منطقه ای ایران فرا تر از تصمیم گیری یک نفر و دو نفر است ، و این را اتفاقات و تصمیمات سی و چند ساله جمهوری اسلامی ایران اثبات میکند ، پس بهتر است به مسئله فراتر از فقط یک مذاکره نگاه کنیم

سياست هاي خارجي نظام توسط وزارت امورخارجه پيگيري ميشود و اگه به دو دولت اخير هم نگاه كنيد دقيقا مشخص است كه دولت قبل متمايل به رابطه با كشورهاي عدم تعهد و آمريكاي لاتين بود و دولت حاضر در پي رابطه با كدخدا و دوستان( تبديل به بحث نشه منظور اينجا صرفا تفاوت نحوه ي نگرش در رابطه با دولتهاست)

نقل قول: فقط و فقط و فقط اميدوارم عكسي كه تو پست بالا گذاشته شده يه لاف از طرف آمريكايي ها بوده باشه ...........
اگر عكس مزبور كه اشاره به جريان زنگ زدن جان كري و تغيير مسير كشتي كمك هاي ايران از يمن به جيبوتي داشت درست باشه قطعا براي كشور يك سوپر فاجعه است.....

و در پايان بازهم نظرم بر اين است كه حمايت از جبهه مقاومت نه تنها باعث وارد شدن ما به جنگ نميشود بلكه حتي باعث جلوگيري از كشيده شدن جنگ به كشور است (گرچه نيت و هدف دفاع از جبهه مقاومت مساله ي ديگريست)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، ام ابیها
۱۳:۱۸, ۱۰/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #24

اعصابم خورد شد
واقعا نمیدونم چیکار کنم
۲۱:۵۴, ۱۰/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۴ ۲۲:۰۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #25
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۹/مرداد/۹۴ ۲۲:۲۸)عمار94 نوشته است:  اگر عكس مزبور كه اشاره به جريان زنگ زدن جان كري و تغيير مسير كشتي كمك هاي ايران از يمن به جيبوتي داشت درست باشه قطعا براي كشور يك سوپر فاجعه است.....

و در پايان بازهم نظرم بر اين است كه حمايت از جبهه مقاومت نه تنها باعث وارد شدن ما به جنگ نميشود بلكه حتي باعث جلوگيري از كشيده شدن جنگ به كشور است (گرچه نيت و هدف دفاع از جبهه مقاومت مساله ي ديگريست)

تا امروز واقعا امیدوار بودم که حرفهای کری، یک لاف در غریبی بیشتر نباشه
ولی متاسفانه متوجه شدم، که اوضاع و اتفاقات پیش اومده به مراتب خیلی خیلی بدتر از این پهلوگرفتن کشتی ایران با دستور کری توی جیبوتی، بوده

ضربه ای که از این اتفاق، به اقتدار جمهوری اسلامی در سطح منطقه و بین الملل وارد شده، واقعا خیلی سنگینه
این ضربه کار خودش رو توی دو مرحله انجام داد

مرحله ی اول، که ایران با تشر سوسکی، عربستان تسلیم می شه و کشتی رو توی جیبوتی پهلو می ده
در صورتی که طبق بررسی های انجام شده، کشور یمن به حدی مرز دریا داره، که در عمل حتی اگه عربستان تا این حد جرئت و جسارت حمله به کشتی ایرانی رو داشت، با این وسعت مرز آبی یمن، هیچ وقت نمی تونست آسیبی به کشتی وارد کنه

+ ضمن اینکه، قبل از ارسال این کشتی، سپاه قدس، با چند کشتی محافظ، 4 بار تا مرز یمن رفته بود و اقلام مورد نیاز رو برده بود
بدون اینکه کسی جرئت جسارت به این کشتی ها رو داشته باشه
بالاخص که این کشتی ها هم با برند سپاه بودند
یعنی احتمال حمله به یک کشتی نظامی که از دید کشورهای عربی- غربی یک نیروی تروریست محسوب می شه، بیشتره تا حمله به یک کشتی صلح!!!

اگه روند شروع به کار این کشتی صلح رو از اول ببینیم متوجه می شیم که از اول با چه سر و صدایی کار خودشون رو آغاز کردند
گزارش روز به روز، و حتی گاهی لحظه به لحظه و ... از کشتی و حرکتش با این وسعت اطلاع رسانی... مطمئنا با منحرف شدنش به سمت جیبوتی، به همون میزان هم ضربه ای که وارد کرده به اقتدار ایران هم سنگین بوده

بعد از سخنان جان کری، هم ضربه ای بدتر به وجهه ی ایران وارد شد
خوشبختانه، اقتدار و جایگاهمون همچنان پیش یمنی ها محفوظه
ولی بین مسلمونای کشورای دیگه...

(۹/مرداد/۹۴ ۲۰:۲۸)ندا دهنده نوشته است:  فقط یدونه مونده ، به بهانه خراب شدن خانه خدا به دست موشک های ایرانی ، مثلا سجیل ، کل مسلمانان جهان بشن ضد شیعه ،چجوری بگیم ما نبودیم ، آره دیگه حتما با کمک شبکه خبر به کل مسلمون ها میخوایم اثبات کنیم که آقا وهابیا بودن نه شیعه ها چه جنگی چه اختلافی ،

به قول یه عزیزی، اول، باید هیمنه و اقتدار عربستان شکسته شه
تا بعد به راحتی اون ضربه ی اصلی وارد شه
این صبر مردم یمن، یه صبر استراتژیکه
خدا به همشون اجر بده که در خط مقدم دارن اینطور ایثار می کنن
خدا به صبرشون هم اضافه کنه

ان شاءالله تا طلوع صبح، چیزی نمونده

اللهم عجل لولیک الفرج.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، amirak ، soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]