کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيش به سوي ازدواج اسان....
۱۸:۵۳, ۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
يكي ممكنه با هواپيما سفر كنه يكي با اتوبوس شايدم قطار شايدم يكي بگرده بليط اكونومي يا چارتر پيدا كنه كه سفرش ارزون دربياد شايدم يكي اصلا بچه مايه داره ولي نميخواد اضافه خرج كنه،.. رسيدن به مقصد هدفه ....تا اينجاش كه چيز عجيب غريبي نبود اصلا ربطش به عنوان چيه؟؟؟.... هر كي هر طور كه راحته سفر ميكنه ....

تا حالا ديده نشده كسي به پسرش بگه : پسرم ما كه نميتونيم هر هفته واست بليط فرست كلاس هواپيما بگيريم ،بيخيال دانشگاه شو ،يكي ميبينه با اتوبوس ميري مياي ابروم ميره.

تازه كسي كه بتونه تو شلوغي اخر سال بليط ارزون قطار و هواپيما پيدا كنه نه تنها خجالت نميكشه بلكه به عنوان شاهكار سال واسه همه تعريف ميكنه....
چرا؟.....چون..... رسيدن به مقصد هدفه...

بعضيا از ترس هزينه عروسي كلا بيخيال ازدواج شدن. مگه يه ازدواج كلش چقدر خرج داره؟ كل هزينه ي يه عروسي ميشه پولي كه به عاقد ميدن!حالا اونجا يه شيريني هم دادي ملت جون داشته باشن به افتخارت كف بزنن جاي دوري نميره!! مگه كلا چقدر ميشه؟ ميشه مثلا 200 تومن!! (200تا 1000تومني به عبارتي 20 تا 10 تومني!!! ) حالا اين 200 تومنه رو كه همه دارن(حتي اگه 200 تومنم تو جيبت نبود هستن ادمايي كه بدون پول هم كارتو راه بندازن) ... مگه هدف رسيدن به مقصد نيست ...

اصلا هدفم از اين حرفا اين نيست كه از فردا ملت كلا بيخيال مراسماشون بشن و با حداقل ممكن خرج عروسي كنن
هدفم پاسخ به اين سوال بود؟ چرا كسي كه با اتوبوس و قطار و بليط اكونومي و چارتري هواپيما ميره سفر از كارش خجالت نميكشه ، دچار استرس نميشه ، از ترس حرف يه عده ادم احمق خودشو به اب و اتيش نميزنه؟ ولي واسه عروسي.........مگه هدف مقصد نيست....

اگه يكي به جاي انگشتر طلا و پلاتين انگشتر نقره بگيره گناه كرده؟ يا همسرش و دوست نداشته؟

حالا اگه مهموني تو تالار نباشه و تو خونه باشه مشكلي داره (باور كنيد خيلي ها واسه اينكه تالار رو پر كنن ميرن مثلا دوستهاي پسر عموي دومادو ميارن!!!!!!)

عكس و فيلم حرفه اي هم كه بيشتر بدرد صنعت سينما و تبليغات ميخوره تا عروسي.......

كسي كه چند ساله ديگه ساعت مچي نميبنده ، بره كلي پول بده چون رسمه قطعا مشكل ....داره!!!

گريم و چهره پردازي چه ربطي به عروسي داره مگه فيلم سينمايه؟؟؟(با آرايشگاه متعارف قاطي نشه)

.
.
.

به نظرتون چرا دوران دانشجويي با يه ماهيتابه و دو قابلمه و 3 تا ليوان كه يكيش بين دو نفر مشترك بود با يه يخچال ازمايش و يه اجاق گاز 3شعله شده بهترين دوران خاطرات بعضيا ،ولي سرويس چند ده پارچه چيني و يخچال چند مليوني و فرش و مبل اعياني و قابلمه و بشقاب وكتري در چند طرح و اندازه نميتونه اون فضاي صميميو ايجاد كنه!

چرا ، چون خونه ي دانشجويي بر اساس نياز شكل گرفته بود ،چيز زايدي توش نبود، قرار نبود كسي زير قرض و بدهي بره فقط واسه اينكه به بقيه ثابت كنه ....آره ما هم هستيم...

.....جاهليت كار رو به جايي رسونده عروسي نه تنها باعث پژمردگي و استرس صاحب مجلس ميشه حتي مهموناشم تو عذابن! تا ميگي عروسي فلانيه ميگه از كجا بيارم خرج لباس زن و بچم كنم !!!!!

اولين قدم واسه خروج از جهل اينكه اول خودمونو از جهالت پاك كنيم ، اگه تونستيم رو اطرافيون هم تاثير بزاريم

پيش به سوي ازدواج آسان...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، أین المنتظر ، Wachowski ، mohammadhadi ، amirak ، السا ، mahdy30na ، مجید املشی ، مهدی2012 ، zahra11 ، مجنون العباس ، فاطمه خانم ، شیدا ، Eve ، M03TAFA ، غریب ، soshiant ، بیداری12 ، Agha sayyed ، MEEAAD ، Hadiss313 ، fafa* ، Farzaneh ، علی املشی ، قاتل مرگ ، علائم ظهور ، Hidaren ، hessam ، ماحی

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۹, ۱۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #51
آواتار
(۱۷/مهر/۹۴ ۲۰:۲۷)نرگس مهدوی نوشته است:  خب اگه همسر این آقا با مهریه ی ناچیز از همسرش جدا بشه باید چیکار کنه؟
اصلا مهریه 14 سکه. چند تا از آقایون حاضر هستن هر زمان که همسرشون مهریه اش رو خواست مهرش رو بدن؟

سلام .

در مورد این قضیه بعد از جواب دادن به سوال حقیر صحبت میکنیم .

قطعا مرد هم باید نکاتی رو رعایت کنه .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa*
۱:۲۵, ۱۸/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۴ ۱:۴۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #52
آواتار
سلام و وقت بخیر به همه گی
قبل از عرض ام
میگم خیلی از دوستان در ابتدای صحبت شون نوشتن قصد مشارکت نداشتم ولی نتونستم شرکت نکنم !!! خدا میدونه چه حکمتایی داره این جملات سنگین !
ببخشین یه سوال : بصورت مستند و منبع دار تعریف درست مهریه رو بفرمایین ؟
این همه بحث شده از مهریه و فلان و فلان
ولی تو شناخت اساس مهریه مشکل داریم
چرا مهریه رو به عنوان یه قیمت حساب میکنیم
مهریه ای که حضرت علی به همسر بزرگوارشون همون اول زندگی تقدیم کرده بودن بخدا مفهوم و معنی ش اینایی نیست که میگین
بعدشم تو یه زندگی مشترک وقتی دو انسان پای یک سند رو امضا میکنن تو همه چی ش شریک میشن
خوش باشه زندگی شون دو طرفم خوش هستن . بد باشه دو طرفم در عذاب خواهند بود
مهریه میخواد چند میلیارد باشه یا یک سکه
هیچ فرقی نمیکنه .
این جمله که میگن مهریه تضمین زندگی هست ، سوپاپ اطمینانه ( گفتن بهمااااا !!! ) و فلان و فلان اگه حتی ذره ای طرفین با هم دیگه تو صلح و محبت زندگی نکنن ارزنی ارزش نداره
میخواد مهریه سنگین ترین باشه و زن همین مهریه رو به عنوان تضمین ش به رخ شوهر بیاره و در اصطلاح به رخ ش بکشه
که چی ؟! اینه زندگی ؟ نمیخوام کل اینجور زندگی نباشه
شماهایی که میگین تضمین و ثمن و سوپاپ اطمینان و منقولات دیگه . . . خواهشا یه تعریفی تو ذهنتون از زندگی داشته باشین
ببخشید که اینو میگم : اون شوهر یا همسری که میاد و مهریه رو به عنوان ابزار استفاده میکنه چه کم چه زیاد چه مرد چه زن و میخواد از این طریق به زندگی ش دوام بده از احمقانه ترین روش استفاده کرده
مرد یا زنی که اساس و نیت در کنار شریک زندگی بودنش مهر و محبت نیست و با نیت های دیگه ای قصد ازدواج داره مطمئن باشه بعدا با شکست مواجه میشه
چه بسیار ازدواج هایی که به خاطر مادیات طرفین و تحصیلات و موقعیت های اجتماعی و سیاسی و منسبی و پست و مقامی و غیره بوده که الان با اظهار ندامت بسیار در حال زندگی و در کنار هم بودن اجباری هستند و یا تمومش کردند
ازدواج برای کامل شدن انسانیت و دینمون هست و نه یک معامله
کسی که دیدگاه ش معامله ای هست ارزشش رو خیلی پایین میاره
مرحوم استاد جعفری به نقل از مولا علی ( ع ) میگویند که مولا فرموده ارزش هر انسان به قدر همان چیزی هست که فکر میکند .
ازدواج رو تکامل معنویات ببینید
بخدا وضع جامعه خیلی بحرانیه . فرقی نمیکنه چه مسئولین چه پدر مادر ها چه امثال من ، مثل کبک سرمونو کردیم تو برف و فقط دور و بر خودمونو میبینیم
پدر و مادر و مسئول عزیز و هم دین و هم وطن گرامی که با بی تدبیری و نا آگاهی و ترویج تشریفات و افراط در سنت ها باعث تاخیر در ازدواج جوون های میشین اینو هم بدونین که تو تک تک گناهان همون جوون های مجرد شریک هستین و گناهتون کمتر از فاعل به گناه نیست
خدا سلامت کنه دوست و هم رزم پدرم رو ( حاج احمد ش ) که خیلی هم بهش علاقه دارم ، یه بار باهم بودیم و بهم گفت آقا مهدی دعا کن خدا ماها رو دچار گناه جاری نکنه ( گناه جاری : گناهی که با فاعلیت یک نفر شروع میشه و به صورت زنجیری باعث گناهان دیگه میشه و همون شخص فاعل تو همه ی اون گناهان شریک هست و همانند فاعل به همه ی گناهان سهیم میشه )
بنده که تو سن ازدواج هستم و با همین مسائلی که درج شده درگیر هستم

خیلی از ماها حرف و حدیث های زیادی میزنیم و تا آخرین قطره خونمونم ازش دفاع میکنیم ولی وقتی پای عمل و نوبت خودمون میشه : عه کی گفته ؟! چی گفته ؟! نه ؟! من ؟! نمیشه ؟! مردم چی میگن ؟! به هیچ وجه ؟!
و اینگونه شده که بار دینداری مون رو داریم به سرمنزل میرسونیییییییییییییییییم . . .
عزت زیاد
یا علی
راستی یه پیشنهاد
امیدوارم برای این پیشنهادم کسی پیدا نشه :
ای کاش میشد یکی از همونایی که تو دوران مجردی شون همین ادعا ها رو داشتن و میگفتن مهریه تضمین و سوپاپ و فلان و فلانه و رفتن و متاهل شدن و متاسفانه الان بازم مجردن بیان تالار و در مورد تجربیاتشون بهمون بگن . . .
البته یه رسمی هم که داریم آقایون و خانومایی که نمیخوان هویت شون فاش بشه میتونن ایکی ثانیه یه اکانت جدید باز کنند و نظرشونو بنویسن . بخدا خیلی اجر داره کارتون تا ذهنیت خیلی ها در این مورد بیدار تر بشه
شب خوش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، amirak ، مهدی2012 ، del@ ، السا ، fafa* ، مجید املشی
۱۱:۰۹, ۱۹/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۴ ۱۱:۵۵ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #53
آواتار
(۱۵/مهر/۹۴ ۱۶:۳۷)del@ نوشته است:  سوال من رو خانمهای محترم ، میشه جواب بدهند !!
حداقل و حداکثر تعداد مهریه ،مورد نظر شما چقدر میتونه باشه !!؟
بیشتر از 14 تا که مد نظرتون نیست !!

-----
جدای پاسختون ، من احساس میکنم ، شما ازدواج رو بنگاه اقتصادی می بینید !؟

1)مهریه میگیرید که اگه پسر طلاق گرفت .. شما خرج تون پیش برود و
شما بزرگوارها ، در تمام مثالهاتون ، دخترها رو مظلوم و
پسرها رو آماده و دست به طلاق ( شیطان ) می بینید !!
خیر ما مهریه نمی گیریم که اگه اقا طلاق دادن خرجمون دربیاد
مثله اینکه شما کلا فلسفه گرفتن مهر رو نمی دونید!!!!!!
من واقعااا متوجه نمی شم برای چی انقدر این موضوع مهریه برای اقایون غیر قابل هضمه ؟؟؟؟
می تونم مطمئن باشم که اگه دستورش در قران نبود کلا از صفحه روزگار محو می شد؟؟؟
حالا شما بفرمایید در قران میزان تعیین شده
غیر از اینه که گفتن باید در شان دختر وخانواده اش باشه
شما برو خواستگاری دختری که اصلن چند شاخه گل مهرشه
واقعا چه اشکالی داره ؟؟؟Blush

quote='del@' pid='352204' dateline='1444219661']
تازه شم ، نیمه دیگه لیوان رو نگاه نمیکنید که ، اگه دختر باعث مشکلات ازدواج شد و
تازه شم طلاق نمیخواد و مهریه هم نمی بخشه ، اون پسر باید چکار کنه !؟ (( باید بسوزه و بسازه یا مهریه رو بده))
[/quote]
اولا ما که ندیدیم اقایی بسازه وبسوزه Big Grin
البته با عرض نعذرت
بیشتر خانومها هستن که می سازن ومی سوزنDodgy
اون خانومی که مهربخواد ومهرش هم سنگین باشه شما شک نکنید همون اقا خیلی شیک اون خانوم طلاق می ده
مسلما اطلاع که دارین حق طلاق با اقایونهWink

2) اگه ازدواج تداوم داشت ... شما انتظار به نام شدن خونه و ماشین رو هم دارید !!
در حالی که برای بله گفتن ، مثلا 110 تا سکه خواستین !!
[/quote]
یجور می فرمایید 110تا سکه ادم یاد بنگاه معاملاتی املاک میفتهHuh
بعله درست می فرمایید بلاخره اون خانوم رو باقیمت بالاتری از خونه وماشین معامله کردینBig Grin

کجای این ازدواج ، مهر و عطوفت و عشق دیده میشه !!!

[/quote]
پس نتیجه این می شه هرچی مهر کمتر وعطوفت بیشترCool
عجب معادله جالبی

شما قبل ازدواج ، غصه بعدش رو میخورید ...
[/quote]
دقیقا مثله شما که قبله تعیین مهر غصه دادنش رو می خورید
بلاخره تو غصه خوردن باید شریک بشیمSmile
quote='del@' pid='352204' dateline='1444219661'
امیدوارم همه تون و هممون ، عاقل و عاقبت به خیر بشیم و
امیدوارم همه خانمها ازدواج کنند با مهریه خوب و حتی خیلی خووب ...
[/quote]
ماهم امید واریم اقایون ازدواج کنن خیلی خوب با تعیین مهریه ای که در توانشون باشه Angel

که شاید این مهریه قلقک شون بده ،[b]( امیدوارم اینطور نشه ولی هست متاسفانه )
که طلاق بگیرن و مهریه شون رو بگیرن و فیس و افاده یک پسر لوس و نُنور رو نشنوند !![/b]

[/quote]
؟؟؟؟؟؟HuhHuh
----------

[

(۱۵/مهر/۹۴ ۱۸:۲۹)مهدی2012 نوشته است:  چقد مطالبی که میفرستین بدتر از من طولانیه...Smile

اینی که فکر کنیم مهریه واسه این خوبه که زن بعد از طلاق یا فوت شوهر فقیر نشود اشتباهه... چرا که مهریه زیاد در احادیث هم هست که اشتباهه یعنی احتمالا در طلاق گرفتن تاثیر گذار باشه دوما ما اعتقادمون اینه که رزق ما بدست خداست با اندازه ای مشخص در نزد خدا چه با شوهر چه بی شوهر چه بی مهریه چه با مهریه و ....
در هر حال کار اشتباه اشتباهه و مورد رضایت خدا نیست و همه چیز به دست خداست.
احسنت برادر
حالا این روایات مذکور میزان مهر مورد رضایت پروردگار رو هم ذکر کردن عایا[تصویر: huh.png]
وایا در همین روایات نیومده که مهریه عندالمطالبه اس یعنی اقای بزرگوار هرچی مهر می کنی بدون باید پرداخت کنی چه14تا سکه چه110تا چه هزاروسیصد واندی
ودر ادامه همون روایات نیومده اگر اقای نداشت سرمایه ای وبانیت ندادن مبلغی رو مهر کرد مورد غضب پروردگاره ؟؟؟
(۱۵/مهر/۹۴ ۱۸:۲۹)مهدی2012 نوشته است:  مشکل دیگه ای هم که وجود داره درسته جهیزیه متعلق به دختر هست ولی فراهم کردنش باید به پای پسر باشه نه به پای دختر که میشه همون به پای پدرخانم... واقعا رسم غلطیه چه معنا داره که وسایل زندگی آدم رو پدرخانمش تهیه کنه!!!! خیلی اشتباهه، من حاضرم تمام پول وسایل خونه رو با هزار تا قرض و قسط و کار سخت و بیل زدن جور کنم ولی اینجور نباشه...
بعد میگن چرا بچه کم میارن، آخه پدر بیچاره چه جوری این همه وسایل رو جور کنه، اگه دختر زیاد داشته باشه باید چیکار کنه؟
امام علی (علیه السلام) هم خودش زره اش رو فروخت و وسایل زندگی رو فراهم کرد.
والا این رسم تو همه جای کشور نیست اما من دقیقا نمی دونم مشکل اقایون چیه
الان از پس مهرو کارای عروسی و خونه وکار بر اومدین دوست دارین جهازم بدینBig Grin؟
(۱۵/مهر/۹۴ ۱۸:۲۹)مهدی2012 نوشته است:  تا کی باید رسم های غلطی رو که از پدرانمون بهمون رسیده رو ادامه بدیم؟ این همه آیه و قصه ی پیشینیان ما که در قرآن اومده که میگه همشون به خاطر این دچار عذاب شدن که به آیین(روش و شیوه زندگی) پدرانشون بودن و از آیین پدرانشون برنگشتن و به پیامبران ایمان نیاوردن. متاسفانه الان از پدرانمون هم تقلید نمیکنیم و از مردم تقلید میکنیم... Sad
اووو برادر یعنی الان هرکی جهاز می ده مورد غضبه پرودگاره ؟؟
خب شما عندالمطالبه مهر رو بپردازید پدر دختر خانوم باهمون مبلغ برن جهاز بخرنSmile

(۱۷/مهر/۹۴ ۱۳:۴۸)soshiant نوشته است:  سلام به همگی دوستان .

ظاهرا تنها مانع ازدواج آسان همین مهریه شده !!

صحبت حقیر با خانمهاست ...

شما حرف درستی میزنید که میگید خانمها بعد از ازدواج زندگی به مراتب سختتری رو دارن تا آقایون ،

تصور کنید یه آقایی که از صفر شروع کرده و رو پای خودش ایستاده و از راه حلال به مرحله ای رسیده تا بتونه زندگی تشکیل بده
( مثلا یه ماشین معمولی داره و میتونه یک جای معمولی خونه ای رو رهن کنه برای زندگی )

این آقا برای بدست آوردن این موقعیت سالها زحمتها کشیده و دوست داره همسرش از قلمرویی که این آقا براش درست کرده لذت ببره .

حالا همسر این آقا میگه مهریه مثلا 300 تا سکه میخوام .

اگر این آقا تن به این مهریه بده و خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد و نتونن زندگی رو ادامه بدن ایشون باید نتیجه چندین سال تلاش رو به اضافه چندین سال تلاش آینده رو بر طبق قانون تقدیم همسرش کنه .

میدونید چه اتفاقی میفته ؟

این آقا کل جوونی و زحمتش رو با یه ازدواج تقدیم یک خانمی کرده که زحمتی نکشیده و قرار بود همسر و آرامش دهنده این آقا باشه .

خانمها شما خودتون این ریسک رو میکنید ؟

شرایط آقایون متفاوت هست میدونم ، یکی پول زیاد داره و یکی واقعا نداره اما فقط لطفا این سناریو رو جواب بدید .

لطفا جواب بدید تا شرایط عکس این رو هم با هم باز کنیم در مورد خانمها .

خب من جواب سناریو شمارو بدم با اجازهBlush
اول بگم این وسط یه موضوع خیلی مهم که کاملا برمی گرده به اقایون کاملا عامدانه نادیده گرفته می شه واونم اینه
که اقای محترم به هیچ وجه در این موضوع یعنی مهریه برای انتخاب والبته عقل خودشون در پذیرش شروط ازدواج ذره ای ارزش قائل نیستن
ببخشیدااا شرمنده
اون اقایی که سرمایه جمع کرده رفته خواستگاری 300تا سکه نداشته درسته؟
بعد با نیت نپرداختن وبخشید خانوم اون مهر رو قبول کرده ؟؟
الان کار این اقا در ابتدای راه درسته که ما بریم سر این موضوع که کار خانوم صحیحه یا نع ؟
این اقا کارشون شرعی واسلامیه که با دروغ خانومی رو عقد می کنن مهری رو می پذیرن که در استطاعتشون نیست ؟؟؟؟
خوشحال می شم جواب اینارو بدنم
البته نفرمایید دختری سراغ ندارید که مهر کم قبول کنه یا مهری در استطاعت شما
Dodgy
اما بعد یجوری میفرمایید اون خانوم کل زندگی اون اقا رو می گیره ادم یاد نزول خور ها میفتهSad
شما مطمئنی در موضوع طلاق همه تقصیر ها وقصور ها از جانب خانوم بوده وکلا ظالم ماجرا ایشونه الانم که خونه وزندگی اقای داماد رو بالا کشیدن دارن برای خودشون کیف می کنن؟؟؟
صرفا جهت اطلاع
اون خانوم هم برای این اقا از جوانیش پاکیش وارمشش گذشته وپذیرفته باهاش زندگی کنه والبته فکر می کنم مبلغ جهیزیه بعضی خانومها از مهرشون کمی تا قسمتی بالاترم باشه
منتها با این تفاوت که این مبلغ تو زندگی خرج شده واز دست رفته ولی مهر نع
اون خانوم بعد طلاق می شه یه مطلقه که فرصت های ازدواج بعضا کارش کاملا محدود می شه در بعضی شرایط خانواده ها پذیرای مجدد دختر نیستن ویا اگرباشن شرایط به مراتب برای اون خانوم سختتره بگذیریم از برخوردها و نوع نگاه اطرافیان و غیره
بگذیره از موضوع حضانت فرزند
بگذریم ....
اقای عزیز شما بفرمایید کدوم یک از این شرایط برای اقایون متصوره ؟
اقایی که 5تا زن هم بگیره طلاق بده کسی بهش خرده نمی گیره کسی تو جامعه بهش انگ نمی زنه
از کلی حقوق هم محر.وم نمی شه
با همه این تفاسیر من با یه اصل موافقم اونم استطاعتهیعنی اقای عزیز اول شرایطتت رو بسنج در هرسطحی که هستی بعد بگرد وهم کفو خودت رو پیدا کن
وبعددددد اینو بدون که به قول معروف خدا جای حق نشسته ...به نیت ادما حداقل خدا اگاهه
باعرض معذرت بخاطر اطاله کلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، مهدی2012
۱۳:۱۹, ۱۹/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۴ ۱۳:۲۱ توسط del@.)
شماره ارسال: #54
آواتار
--------------------

یک بنده خدایی ، پاکش کنه .. با تشکر
۱۵:۲۳, ۱۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #55
آواتار
نقل قول:حالا این روایات مذکور میزان مهر مورد رضایت پروردگار رو هم ذکر کردن عایا[تصویر: huh.png]
آره یه جا خوندم مهریه حضرت زهرا(سلام الله علیها) رو به الان حساب کنی تقریبا همون 14 سکه میشه.

نقل قول:الان از پس مهرو کارای عروسی و خونه و کار بر اومدین دوست دارین جهازم بدین[تصویر: biggrin.png]؟
سلام
واللا اگه انجوری که ما میگیم طرف مقابلمون هم قبول کنه چرا از عهدش بر نیایم، منم همینو میگم وقتی که من ندارم، دوست دارم مهر همسر آیندم بشه 14 تا گل ولی آیا اون هم قبول میکنه؟ آیا قبول میکنه یه عروسی ساده بگیرم؟ خیلی کم هستن...
ولی اگه بهم اعتماد کنه و زندگی رو ساده شروع کنیم من هم دو روز دیگه خدا خواست یه خونه خریدم سه دونگش رو به نام اون میزنم اون موقع اگه فوت کردم یا خدا نخواسته، خدا نخواسه، خدا نخواسه طلاقش دادم یه پشتوانه مالی داره....

نقل قول:اووو برادر یعنی الان هرکی جهاز می ده مورد غضبه پرودگاره ؟؟
نه بحث این نیست که هرکی جهاز می ده مورد غضبه، مورد غضب اونیه که این رسم رو بین مردم جا میندازه بعد یه دختر بیچاره به خاطر نداشتن جهیزیه کسی باهاش ازدواج نمیکنه، و یا یک پدری به خاطر جهاز دختراش، باید کمرش زیر کلی قرض و بدهی و... بشکنه، اون موقع بعضی ها قطعا مورد غضب پروردگارن...

نقل قول: خب شما عندالمطالبه مهر رو بپردازید پدر دختر خانوم باهمون مبلغ برن جهاز بخرن[تصویر: happy.png]
خدا رو صد هزار مرتبه شکر طرفای ما رسم بر اینه که جهاز به پای پسره... نه جهاز میخوام نه مهر میدمBig Grin

به نظرم زندگی که با سختی و تلاش بدست بیاد خیلی سخت هم از دست میره و بالعکس...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: del@ ، السا
۱۶:۱۶, ۱۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #56
آواتار
مهدی عزیز ..

اگه سه دانگ خونه رو به نام خانم کردی و خدای نکرده طلاق گرفت ..

میتونه ازت اُجرت المثل بخواد ... یعنی اجاره چند سالی که تو
خونه زندگی کردی و سه دانگ اش به نام خانم بود ، را ازت بگیره !!!

خیلی پیش میاد از این چیزها ... اگر بخواهیم بد بین باشیم !!

شما بجنورد ( خراسان شمالی ) زندگی میکنید !؟ بجنورد پسر مهریه میده !! (من خبر دارم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۲۰:۰۷, ۱۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #57
آواتار
نقل قول:
میتونه ازت اُجرت المثل بخواد ... یعنی اجاره چند سالی که تو
خونه زندگی کردی و سه دانگ اش به نام خانم بود ، را ازت بگیره !!!
Smile
نقل قول:شما بجنورد ( خراسان شمالی ) زندگی میکنید !؟
خراسان شمالی که همش بجنورد نیست، یعنی منظورتون اینه که مهریه نمیده؟ بابا دستت درد نکنه اینجا نه تنها مهریه سیصد چهارصد تا میگیرن تازه جهیزیه هم به پای پسره... دیگه پسر بیچاره باید چی کار کنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: del@
۲۱:۱۸, ۱۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #58
آواتار
فکر کنم متوجه نشدی چی گفتم !!

من فکر کردم شاید ندونی ، بجنورد کجاست .. داخل پرانتز نوشتم خراسان شمالی ..
بجنورد پسر ها ، مهریه میدهند ...مطلع و با خبر هستم که بجنورد این طوریه !

بعد پرسیدم شما ، کجا زندگی میکنید که وضعیت ازدواج پسرها به مانند بجنورد هست !!؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۲۱:۴۱, ۱۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #59
آواتار
(۱۹/مهر/۹۴ ۱۱:۰۹)رکن الهدی نوشته است:  خب من جواب سناریو شمارو بدم با اجازهBlush
اول بگم این وسط یه موضوع خیلی مهم که کاملا برمی گرده به اقایون کاملا عامدانه نادیده گرفته می شه واونم اینه
که اقای محترم به هیچ وجه در این موضوع یعنی مهریه برای انتخاب والبته عقل خودشون در پذیرش شروط ازدواج ذره ای ارزش قائل نیستن
ببخشیدااا شرمنده

سلام .
فکر میکنم یکم جبهه گیری رو تو جواب دادن دارم میبینم .Blush
چزی عامدانه نادیده گرفته نشده ، خانم رکن المهدی انتخاب همسر کار ساده و روزمره ای نیست امروزه .

نمیشه بگیم این نشد بعدی .... بعدی نشد بعدی ... مگه چند نفر به دل یک آقا میشینه که به راحتی بتونه نفر بعدی رو جایگزین کنه ؟
حالا یک خانمی تمام شرایط مناسب رو داره با آقا .... دیدگاهها همسو ، خانواده ها یک فکر ، درک متقابل و ...
به نظر شما کار ساده ای هست که بگیم چون گفتید مهریه 300 تا پس خداحافظ ؟

گاهی انسان مجبور میشه چیزی رو فدای چیز دیگه کنه .

(۱۹/مهر/۹۴ ۱۱:۰۹)رکن الهدی نوشته است:  اون اقایی که سرمایه جمع کرده رفته خواستگاری 300تا سکه نداشته درسته؟
بعد با نیت نپرداختن وبخشید خانوم اون مهر رو قبول کرده ؟؟
الان کار این اقا در ابتدای راه درسته که ما بریم سر این موضوع که کار خانوم صحیحه یا نع ؟
این اقا کارشون شرعی واسلامیه که با دروغ خانومی رو عقد می کنن مهری رو می پذیرن که در استطاعتشون نیست ؟؟؟؟
خوشحال می شم جواب اینارو بدنم
البته نفرمایید دختری سراغ ندارید که مهر کم قبول کنه یا مهری در استطاعت شما

تا اینجا سناریو ما یک آقا بود که با زحمت و پول حلال به جایی رسیده بود
اما ظاهرا یه دستی تو کار خلاف هم داشته . ما در جریان نبودیم !!!!!Smile ( مزاح بود )

ایشون تنها دختری که بهشون دل بسته و شرایطش رو داره 1 نفر هست . دروغی هم نگفته ، مجبور شده قبول کنه .

مورد بعدی اینکه اگر قرار باشه همه مهری رو قبول کنن که بتونن پرداخت کنن آمار ازدواج ما قطعا به یک پنجم کنونی میرسه ...

مهریه کم هم هستن کسانی که قبول میکنن اما این آقا تو سن 35 سالگی فقط یک نفر رو پسند کرده ( خواهش میکنم نگید زن نگیره و بمونه تا 40 سالگی )
Smile

(۱۹/مهر/۹۴ ۱۱:۰۹)رکن الهدی نوشته است:  اما بعد یجوری میفرمایید اون خانوم کل زندگی اون اقا رو می گیره ادم یاد نزول خور ها میفتهSad
شما مطمئنی در موضوع طلاق همه تقصیر ها وقصور ها از جانب خانوم بوده وکلا ظالم ماجرا ایشونه الانم که خونه وزندگی اقای داماد رو بالا کشیدن دارن برای خودشون کیف می کنن؟؟؟

حقیر نگفتم تقصیرها گردن کسی هست ... عرض کردم به هر دلیلی نتونن با هم زندگی کنن طبق قانون رسمی کشور آقا باید تمام مهریه رو پرداخت کنه .
در ابتدا تمام اموال گرفته میشه و مابقی طی اقساط پرداخت میشه .

کمتر خانمی هم پیدا میشه کارش به طلاق بکشه و تقاضای مهریه نکنه .

خانم رکن المهدی لطفا یکم صبور تر و آرومتر .....Rose
صحبت از بالا کشیدن و کیف کردن نیست . فقط طبق قانون حق خانم همینه .

(۱۹/مهر/۹۴ ۱۱:۰۹)رکن الهدی نوشته است:  صرفا جهت اطلاع
اون خانوم هم برای این اقا از جوانیش پاکیش وارمشش گذشته وپذیرفته باهاش زندگی کنه والبته فکر می کنم مبلغ جهیزیه بعضی خانومها از مهرشون کمی تا قسمتی بالاترم باشه
منتها با این تفاوت که این مبلغ تو زندگی خرج شده واز دست رفته ولی مهر نع
اون خانوم بعد طلاق می شه یه مطلقه که فرصت های ازدواج بعضا کارش کاملا محدود می شه در بعضی شرایط خانواده ها پذیرای مجدد دختر نیستن ویا اگرباشن شرایط به مراتب برای اون خانوم سختتره بگذیریم از برخوردها و نوع نگاه اطرافیان و غیره
بگذیره از موضوع حضانت فرزند
بگذریم ....
اقای عزیز شما بفرمایید کدوم یک از این شرایط برای اقایون متصوره ؟
اقایی که 5تا زن هم بگیره طلاق بده کسی بهش خرده نمی گیره کسی تو جامعه بهش انگ نمی زنه
از کلی حقوق هم محر.وم نمی شه

در مورد مباحث بالا ، انتهای ارسال اولم عرض کردم این سوال جواب داده بشه در مورد شرایط متقابل خانمها صحبت میکنیم .Smile

(۱۹/مهر/۹۴ ۱۱:۰۹)رکن الهدی نوشته است:  با همه این تفاسیر من با یه اصل موافقم اونم استطاعتهیعنی اقای عزیز اول شرایطتت رو بسنج در هرسطحی که هستی بعد بگرد وهم کفو خودت رو پیدا کن
وبعددددد اینو بدون که به قول معروف خدا جای حق نشسته ...به نیت ادما حداقل خدا اگاهه
باعرض معذرت بخاطر اطاله کلام

تعداد آقایونی که استطاعت مالی پایینی دارن بسیار بیشتر از خانمهایی هست که قبول مهریه کم میکنن . ( متاسفانه )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa*
۲۲:۲۱, ۱۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #60
آواتار
نقل قول:بجنورد پسر ها ، مهریه میدهند ...

مگه جاهای دیگه دخترها مهریه میدن؟Big Grin.... منظورتون اینه که هر چقد مهر دختر کنن همونجا نقدی حساب میکنن و میدن؟ نه بابا فکر نکنم... آخه از کجا میارن... منم تو خراسان شمالی هستم از این حرفا خبری نیست... کی میتونه سیصد تا سکه نقدی جور کنه؟Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: del@
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا