|
تشکیل یک گروه
|
|
۱۹:۵۸, ۱۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۴ ۱:۳۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.در نظر دارم یه گروه آموزشی مهدوی تو تلگرام راه بندازم اگ کسی دوس داره با مسائل مهدوی بیشتر آشنا بشه یا استادی ک در این زمینه کار کرده رو سراغ داره ب من خبر بده
با اجازه مدیران و ناظران شمارمو برا این امر میذارم ***************** شدیدا به همکاری همه جوره شما عاشقان آقا نیاز مندم |
|||
|
|
۱:۳۰, ۱۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
لطفا لینک گروه رو بزارید |
|||
|
|
۱:۴۱, ۱۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۴ ۱۹:۵۸)م.ط.مولایی نوشته است: با اجازه مدیران و ناظران شمارمو برا این امر میذارمسلام ممنون که اجازه میگیرید ولی دقت کنید که تالار یک مکان خصوصی و بسته نیست. یک مکان عمومیه. هر کسی با هر تفکر و شخصیتی شماره شما میفته دستش!!! لطفا خیلی در ارسال اطلاعات شخصی خودتون در فضای مجازی دقت کنید دوست داشتید نام کانال یا گروهی رو بدید مشکلی نیست. حتی آیدی abc....@ ولی شماره موبایل و ... رو اصلا در اینترنت در اختیار کسی نگذارید. نهایتا اگر لازم بود از طریق پیام خصوصی و ایمیل و ... که حداقل بدونید چه کسانی جدیدا شماره شما رو در اختیار دارن خلاصه ببخشید که شماره رو حذف کردم |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام.ممنون از راهنماییتون.چشم هرجور شما صلاح بدونین.
این شماره مخصوص فضای مجازیه ولی بازم چشم |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۲۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام و با تشکر بخاطر دغدغه
یه چیزم من بگم الان کانال خیلی زیاد شده و فکر کنم شما نیاز به کانال داشته باشی تا گروه در هر صورت توصیه میکنم با گروه های دیگه رایزنی کنی که دوباره کاری نشه هدر روی وقت در فضای مجازی واقعا وحشتناک شده مواظب باشید تو چاه نیفتید |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد به دوستان.
هدف اصلی من فقط استفاده از اطلاعات چن تن از اساتیدمه ک زیاد بهشون دسترسی ندارم. اینم لینکش منتها هنوز حضوری از اساتید دعوت نکردم واسه همین فعال نیستند https://telegram.me/joinchat/Cf0SCzuqF5EPSq9N6zj8mw |
|||
|
|
۱:۵۳, ۲۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کانال مداومت میخواد
محتوا میخواد مشارکت کننده میخواد هدف میخواد و همت و صبر ببینید اگر اینها رو دارید شروع کنید وگرنه بیننده ببینه بعد یه مدت کانال رها شده اثر بدتری داره |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۲۲/آذر/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۹:۱۲, ۲۳/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۴ ۱۶:۱۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |