|
?دولت اصلاحات باید محو شود?
|
|
۲۲:۱۶, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه سوالایی هست که خیلی ذهنم رو مشغول کرده? چرا همه این جوونا و بسیجی ها که میرن جبهه برای دفاع از حرم و دفاع از امنیت وطن تو سوریه و عراق همشون خودشونو فدایی امام خامنه ای می دونن؟؟? چرا یه روشنفکر ملی گرا پیدا نمیشه که خبر شهادتش رو در راه وطن بشنویم؟؟? چرا هیچ گاه نمیشنویم یکی از اعضای احزاب اصلاح طلب در دفاع از ایران به شهادت رسیده باشه؟؟? چرا دکتر فلان و مهندس فلان فقط پز وطن دوستی میدن و اینطور موقع ها خبری ازشون نیست؟؟? تاحالا شنیدید جوونای طرفدار خاتمی،همینایی که براش کمپین حمایتی راه میندازن یبار اردوی جهادی رفته باشن تو کور دهات های کشور و واسه محرومین خونه و مدرسه بسازن؟؟? شده تا حالا تو زلزله ها و بحران ها غیر بچه بسبجی ها، طیف های مدعی روشنفکری بداد مردم بی سرپناه مناطق مختلف برسن؟؟? چرا همش وقتی دم رقابتای سیاسی میشه این افراد پیداشون میشه؟؟? خرج روزنامه های این طیف که هر روز به تعدادشون هم اضافه میشه از کجا تامین میشه؟؟? چطوریه که بابک زنجانی رو تیتر اختلاس می کنن ولی از آقازاده ای مثل مهدی هاشمی براحتی عبور می کنند؟? شنیدید مجرم اقتصادی دهه هفتاد یعنی جناب کرباسچی این روزا تو دانشگاه ها به نفع اصلاح طلبان واسه دانشجویان سخنرانی می کنه؟؟? راستی من نمیدونم چرا هر وقت تندروهای اصلاح طلب تو انتخابات رای میارن مملکت آرومه و انتخابات سالم اما اگه شکست بخورن تقلب شده و مملکت باید به آشوب کشیده بشه و خیابان ها به آتش؟؟? شما وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات رو میشناسید؟؟ منظورم جناب مهاجرانی است ایشون سال 88 در ضیافت پادشاه شکم گنده عرب آل سعود چه می کرد؟؟!!? حتما باید دیده باشید که تولیت حرم امام خمینی یعنی جناب سید حسن خمینی چه کاخی برای امام مستضعفان عالم ساخته و شنیده باشید که از تمبر طلای تصویر امام هم رونمایی کرده....این روحیه چقدر با مردم ما و انقلاب ما و شخص مرحوم امام سازگار است؟؟? و ده ها سوال دیگر از این جنس که ذهن مرا مشغول کرده!? میشه شما کمکم کنید؟? ?دولت اصلاحات باید محو شود? ✅ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۸, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۰:۲۰ توسط Silence.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خب آقای دوست حقیقت اگه مدرکی در این زمینه دارید ارائه کنید..
من که هرچی گشتم جز رینگ یه ماشین هیچ عیب دیگه ای از زندگی ایشون و پسرانشون پیدا نکردم... البته توهمات محسن مخمل باف هم بود ولی دریغ از یک برگ سند... خیلی چیزای دیگه هم از زندگی پسران ایشون بود که با قطعیت میتونم دروغ محض بود... من که خیلی مشتاقم بدونم.... |
|||
|
|
۰:۲۰, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سکوت کردی
جناب با شما هستم اگه نمیخوای جواب بده لطف کنید تو هیچ تایپکی شرکت نکنید بخوای تفره بری و حرف بی جهت بزنی یک روزه البته از طرف بچه حزب اللهی ها نه کسانی دیگه محو میشی پس مواظب صحبت کردنت باش که هر چه کنی به خود کنی |
|||
|
|
۰:۲۱, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۰:۲۴ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
شما دارید میگید برو پیش داعشی حرف از شیعه بزن!!
خط قرمزها اجازه ورود ما به مناطق ممنوعه را نمیدهند آقای قبیله منتظر شما صلاحیت مباحثه را ندارید بقول راسل وقتی که ما از حرفای مخالفامون عصبانی میشیم این نشان میده که منطقی برای رویارویی با آنها نداریم |
|||
|
۰:۲۶, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز ما نه اسلحه داریم نه باتم داریم نه چماق..
قرار نیست از پشت کامپیوتر ترور شی که اگه سندی برای حرفت داری تو این تاپیک ارائه کن... http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40726.html |
|||
|
|
۰:۲۹, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۰:۳۰ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۴ ۰:۲۱)دوست حقیقت نوشته است: شما دارید میگید برو پیش داعشی حرف از شیعه بزن!! ![]() ببين من يه فقط يه چيز بهت ميگم ، وقت ندارم ، خودتو مسخره نكن به نظر بنده با توجه به اين كه ايشون حرف سنگيني زد و نتونست اثبات كنه لايق محروم شدن از تالاره ، طبق روال طبيعي همه تالارهاي گفتگو والسلام |
|||
|
|
۰:۳۸, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
احمق ها رو باید در چنین جاهایی شناخت
بنده یک بی سواد صفر شما که دم از محقق بودنت میزنی حرفی که زدی رو کامل کن من که نه بقیه دوستان که اهل نقد و پرسش پاسخ هستند امسال شماها هستند که دارند پا رو خون شهداء میزارند و میشن از فتنه گرها که در ظهر عاشورا صوت و دست و شادی می کنند من اهل نقد نیستم دل داری با چند تا از دوستانت که حمایتت میکنند پاشو بیا مرز ببین با خیانت های عجولانه عده ای خواص چه خون و خونریزی میشه این جوان ها به گناه کدام گناه نکرده اینطور خونشون بر زمین ریخته میشه فکر کنم جات گرمه و پشتت پر از خواص مطمئن باش با کله سقوطی می کنید که حالیتون بشه ای خدا ما با چه کسانی تو این سرزمین زندگی میکنیم با امسال شما 77ملیون خدا آخر عاقبت ما رو به خیر کنه |
|||
|
|
۰:۴۰, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۰:۴۱ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
از کلام شما معلومه چقدر عصبانی شدید!
در ضمن من اسم کسی را نیاوردم شاید شما ذهنیات خودتان را بر من تحمیل میکنید من دوست ندارم در این باره صحبت کنم چون شما علاقه خاصی به رهبر و خانواده رهبری دارید و از دریچه احساس به این قضیه نگاه میکنید نه دریچه عقل طبق قوانین تالار من اجازه حرف زدن در امور سیاسی را ندارم دوست عزیز شما فکر کن من اشتباه میگم چرا عصبانی شدی؟ مگه به خودی ها شک دارید؟ شما فکر کن که من میگم دو دو تا میشه پنج تا |
|||
|
۰:۴۴, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۴ ۲۳:۵۴)دوست حقیقت نوشته است: مثلا اگه بخواهیم بحث سیاسی کنیم و وارد "مناطق ممنوعه" شویم باعث تشویش میشود سلام. اگه اثبات نشه میشه تهمت! تکرار کنین تهمت! پس لطفا برای اثباتش همه تلاشتون رو بکنید. (۶/دی/۹۴ ۰:۰۷)قبیله منتظر نوشته است: نکنه حرف و کنایه شما درباره آقا مجتبی پسر آقاست آره دیگه ! موندم چی بگم ! مهاجرانی(!) میگه : من یک نقطه خاکستری نه در زندگی خودشون و نه بچه هاش ندیم ، اونوقت خیلی جالبه که هنوز این حرف های قدیمی و ... تکرار میشه! خیلی خوشحالم که میگن! چون نشون میده واقعا دیگه نمیتونن چه ایراد بنی اسرائیلی از ایشون بگیرن. |
|||
|
|
۰:۴۸, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
فکر کنم امت حزب الله دچار سرگیجه شده
واقعا متاسفم که براداران دینی اینگونه دارم با آتئیست ها بهتر میشه بحث کرد تا امثال داعشیان شیعه من در مورد شخص خاصی صحبت نکردم امت حزب الله بیشتر دقت کنن |
|||
|
۰:۴۸, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
مدیران گرامی
لطف کنید اگه میشه آی دی کامپیوتر یا گوشی که ایشون ازش استفاده می کنند رو بفرستید مرد باشید و عمل کنید ایشون زبان مجازی حالیشون نمیشه باید فیس تو فیس باشند تا تو مخشون برن بنده ناراحت نشدم دقدقم ولایت فقیه در ضمن شما مجتبی خامنه رو با مجتبی موسوی اشتباه گرفتید بدا به حالتون بدا به حالتون بدا به حالتون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |