|
?دولت اصلاحات باید محو شود?
|
|
۲۲:۱۶, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه سوالایی هست که خیلی ذهنم رو مشغول کرده? چرا همه این جوونا و بسیجی ها که میرن جبهه برای دفاع از حرم و دفاع از امنیت وطن تو سوریه و عراق همشون خودشونو فدایی امام خامنه ای می دونن؟؟? چرا یه روشنفکر ملی گرا پیدا نمیشه که خبر شهادتش رو در راه وطن بشنویم؟؟? چرا هیچ گاه نمیشنویم یکی از اعضای احزاب اصلاح طلب در دفاع از ایران به شهادت رسیده باشه؟؟? چرا دکتر فلان و مهندس فلان فقط پز وطن دوستی میدن و اینطور موقع ها خبری ازشون نیست؟؟? تاحالا شنیدید جوونای طرفدار خاتمی،همینایی که براش کمپین حمایتی راه میندازن یبار اردوی جهادی رفته باشن تو کور دهات های کشور و واسه محرومین خونه و مدرسه بسازن؟؟? شده تا حالا تو زلزله ها و بحران ها غیر بچه بسبجی ها، طیف های مدعی روشنفکری بداد مردم بی سرپناه مناطق مختلف برسن؟؟? چرا همش وقتی دم رقابتای سیاسی میشه این افراد پیداشون میشه؟؟? خرج روزنامه های این طیف که هر روز به تعدادشون هم اضافه میشه از کجا تامین میشه؟؟? چطوریه که بابک زنجانی رو تیتر اختلاس می کنن ولی از آقازاده ای مثل مهدی هاشمی براحتی عبور می کنند؟? شنیدید مجرم اقتصادی دهه هفتاد یعنی جناب کرباسچی این روزا تو دانشگاه ها به نفع اصلاح طلبان واسه دانشجویان سخنرانی می کنه؟؟? راستی من نمیدونم چرا هر وقت تندروهای اصلاح طلب تو انتخابات رای میارن مملکت آرومه و انتخابات سالم اما اگه شکست بخورن تقلب شده و مملکت باید به آشوب کشیده بشه و خیابان ها به آتش؟؟? شما وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات رو میشناسید؟؟ منظورم جناب مهاجرانی است ایشون سال 88 در ضیافت پادشاه شکم گنده عرب آل سعود چه می کرد؟؟!!? حتما باید دیده باشید که تولیت حرم امام خمینی یعنی جناب سید حسن خمینی چه کاخی برای امام مستضعفان عالم ساخته و شنیده باشید که از تمبر طلای تصویر امام هم رونمایی کرده....این روحیه چقدر با مردم ما و انقلاب ما و شخص مرحوم امام سازگار است؟؟? و ده ها سوال دیگر از این جنس که ذهن مرا مشغول کرده!? میشه شما کمکم کنید؟? ?دولت اصلاحات باید محو شود? ✅ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۲, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
دوست حقیقت dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1451160620' نوشته است: 1451160620[/url]']اقاي محترم شما با بچه كه طرف نيستي ، بچه هاي اينجا اكثرا تحصيل كرده و سواد رسانه اي بالايي دارن من اتفاقا الان خيلي خوشحالم كه شما با اين پاسخ هايي كه داري ميدي باعث ميشي بقيه راحت تر در مورد شما و حرفاتون قضاوت كنند من قضاوت رو ميسپارم به عهده ي بقيه ، آقا ايشون ادعاي سنگيني كرده ، ما نه گفتيم ايشون دروغ ميگه نه چيز ديگه ، گفتيم فقط اثبات كن ، شما اگه چيزي ميدوني و نگي مديوني ، ميدونستي؟؟ شما قبول كن اشتباه كردي و بيا اعتراف كن حرفي كه زدي نامربوطه و هيچ سندي نداره بعدش ما هم قبول ميكنيم شما جاهل بودي و اين حرف رو زدي ديگه خداييش وقت ندارم |
|||
|
|
۰:۵۴, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۰:۵۶ توسط Silence.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
چرا انقدر عصبی هستید؟؟
خب با این رفتارهاتون ایشون بایدم محافظه کار باشند،حرفی زدن یا توانایی اثباتشو ندارن و یا میترسن(که حق هم دارند) انقد تهمت تهمت نکنید بابا،اگه درباره شخص دیگه ای هم بود انقد داغ می کردید؟همه ادما امکان اشتباه کردن رو دارن بالاخره امام معصوم نیستند که... تازه اگه درست هم باشه خدشه ی به شخصیت رهبری وارد نیست،پسر نوح با بدان بنشست.... البته من خودم قائل بر این هستم که آقای خامنه ای انقد سیاست و درایت دارند که اجازه ندهند هیچ لکه خاکستری تو زندگشون وجود داشته باشه ولی این همه تعصب خیلی بده... |
|||
|
|
۰:۵۸, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱:۰۳ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوست حقیقت از ترس امت حزب الله محو شد
عزیزم من خونمون شهرکرد من به کسی تهمت نزدم که بخوام اثباتش کنم لطفا ترشحات ذهنی خودتو بر اراده من تحمیل نکن شروع کردی به انتقاد کردن از اصلاح طلب ها اما با یه انتقاد کوچیک از مج.خ آتیش گرفتی!! تو چه فرقی داری با داعشیان؟ |
|||
|
۱:۰۰, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱:۰۳ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ایشون حرف و دلیل و مدرک بیارن واسه حرفشون
من میام تو خط ایشون خوبه نه تهدیدی بلکه حمایت ببین جای امسال شما که بی ربط حرف و سخن میگن تو استان ولایتی چهارمحال و بختیاری نبست همه عشایر و جان برکف داری حرف و کلام بی منتطق میزنی از خواص که گفتند آقا ارتش زیرزمنی دارن بیمارستان زیرزمینی دارند آره جوانان این مملکت ارزشی ها نه خواص ارتش آقا هستیم |
|||
|
|
۱:۱۰, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
آقای قبیله منتظر این سخن را به یاد داشته باش
ما جهان را آنگونه که هست نمیبینیم بلکه آنگونه که هستیم جهان را میبینیم شما دارید با توجه به سلیقه و ذهنیات خودتون در مورد جهان بیرون اظهار نظر میکنید شاید واقعیت با احساسات شما فرق داشته باشه در جمع داعشیان انتظار نداشته باش که از شیعه صحبت کنم البته با احترام به اعضای تالار |
|||
|
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
جناب حقیقت دوست من هم منتظر دلایل و مدارک شما هستم
البته شما دروغگو نیستید که دروغ بگویید احمق و دیوانه هم نیستید که هر حرفی به دهانتان آمد بزنید %منتظر اسناد و مدارک شما هستم % |
|||
|
|
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۴ ۰:۴۰)دوست حقیقت نوشته است: از کلام شما معلومه چقدر عصبانی شدید! (۶/دی/۹۴ ۰:۴۰)دوست حقیقت نوشته است: من دوست ندارم در این باره صحبت کنم چون شما علاقه خاصی به رهبر و خانواده رهبری دارید ما که نفهمیدیم اسم آوردین!نیوردین!چی! واقعا خودتون متوجه تناقضات صحبت هاتون میشین؟؟؟ ما احساسی ! شما عقلی! میشه چراغ عقل ما رو روشن کنید؟واقعا میگم،من اصلا از حرفتون ناراحت نشدم.اگه اثباتش کنید لطف بزرگی میکنید! و ما همچنان منتظر اثباتیم..... (۶/دی/۹۴ ۰:۴۸)دوست حقیقت نوشته است: فکر کنم امت حزب الله دچار سرگیجه شدهبعلههه صحبت نکردین !دقیقا ارسالاتون مشخصه! کاش یکی از این امت به اصطلاح شما حزب الله اینجور متناقض صحبت میکردن!چه میشد...! دقت کردیم! میشه شما هم دقت کنین!لطفا! |
|||
|
|
۱:۱۶, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوستان باور کنید بشدت دوست دارم از فساد و نفاق های نظ... بگم اما نمیشه
قوانین تالار اجازه نمیده فضای اینجا اجازه نمیده در ضمن من اسم کسی را نیاوردم که بخوام چیزی را اثبات کنم بازم میگم در بین داعشیان نمیشه از شیعه صحبت کرد انسان منطقی هیچ موقع از اظهار نظر مخالفانش عصبانی نمیشه اما اینجا... |
|||
|
۱:۲۲, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱:۲۳ توسط Silence.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
رفیق مگه شما نگفتی مج خ فرزند ع خ ؟بعد میگی من اسم نیاوردم بعد میگی شما رهبر دوست دارید من چیزی نمیگم الان تکلیف مارو مشخص کن...منظورت مج مد نظر ما نبوده یا اینکه بوده و چون ما داعشی هستیم و شما نمیگی ازش...
اگه انقد میترسی پ خ کن برا من داعشی،منم اینجا میزارم،بخدا از پشت کامپیوتر نمیتونم آسیبی بهت برسونم... یا سند بده یا حرفتو پس بگیر... |
|||
|
|
۱:۲۷, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
چه ربطی داره؟
چرا باید همه متن های من حول یک موضوع باشه؟ مثلا ممکنه مج.خ پسر ع.خ حول یک موضوع باشه و دوست ندارم در مورد خانواده رهبری حرف بزنم حول یک موضوع دیگه شاید قلبا بدونید که من در چه خطی هستم و چه تفکراتی دارم اما نمیخوام از قوانین سرپیچی کنم و حرفی بزنم که در دادگاه بر علیه من استفاده بشه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |