|
?دولت اصلاحات باید محو شود?
|
|
۲۲:۱۶, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه سوالایی هست که خیلی ذهنم رو مشغول کرده? چرا همه این جوونا و بسیجی ها که میرن جبهه برای دفاع از حرم و دفاع از امنیت وطن تو سوریه و عراق همشون خودشونو فدایی امام خامنه ای می دونن؟؟? چرا یه روشنفکر ملی گرا پیدا نمیشه که خبر شهادتش رو در راه وطن بشنویم؟؟? چرا هیچ گاه نمیشنویم یکی از اعضای احزاب اصلاح طلب در دفاع از ایران به شهادت رسیده باشه؟؟? چرا دکتر فلان و مهندس فلان فقط پز وطن دوستی میدن و اینطور موقع ها خبری ازشون نیست؟؟? تاحالا شنیدید جوونای طرفدار خاتمی،همینایی که براش کمپین حمایتی راه میندازن یبار اردوی جهادی رفته باشن تو کور دهات های کشور و واسه محرومین خونه و مدرسه بسازن؟؟? شده تا حالا تو زلزله ها و بحران ها غیر بچه بسبجی ها، طیف های مدعی روشنفکری بداد مردم بی سرپناه مناطق مختلف برسن؟؟? چرا همش وقتی دم رقابتای سیاسی میشه این افراد پیداشون میشه؟؟? خرج روزنامه های این طیف که هر روز به تعدادشون هم اضافه میشه از کجا تامین میشه؟؟? چطوریه که بابک زنجانی رو تیتر اختلاس می کنن ولی از آقازاده ای مثل مهدی هاشمی براحتی عبور می کنند؟? شنیدید مجرم اقتصادی دهه هفتاد یعنی جناب کرباسچی این روزا تو دانشگاه ها به نفع اصلاح طلبان واسه دانشجویان سخنرانی می کنه؟؟? راستی من نمیدونم چرا هر وقت تندروهای اصلاح طلب تو انتخابات رای میارن مملکت آرومه و انتخابات سالم اما اگه شکست بخورن تقلب شده و مملکت باید به آشوب کشیده بشه و خیابان ها به آتش؟؟? شما وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات رو میشناسید؟؟ منظورم جناب مهاجرانی است ایشون سال 88 در ضیافت پادشاه شکم گنده عرب آل سعود چه می کرد؟؟!!? حتما باید دیده باشید که تولیت حرم امام خمینی یعنی جناب سید حسن خمینی چه کاخی برای امام مستضعفان عالم ساخته و شنیده باشید که از تمبر طلای تصویر امام هم رونمایی کرده....این روحیه چقدر با مردم ما و انقلاب ما و شخص مرحوم امام سازگار است؟؟? و ده ها سوال دیگر از این جنس که ذهن مرا مشغول کرده!? میشه شما کمکم کنید؟? ?دولت اصلاحات باید محو شود? ✅ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۱, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
شیعه
عمار بود ابوذر بود مقداد بود عمار بود مالک بود قنبر بود و... تو و امثال شما هم شیعه ای خدا |
|||
|
|
۱:۳۳, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اگر عقیده مخالف شما را عصبانی می کند
نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر میکنید ندارید برتراند راسل |
|||
|
|
۱:۳۵, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱:۴۳ توسط A.E.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
کاربر دوست حقیقت مخاطب من شمایید وامثال شما که حرمت ابروی مومنو نگه نمیدارید اگه در طول عمرت یه مدرک فقط یه مدرک موثق علیه امام وخانواده محترمشون بلاخص پسراشون پیدا کنی من اسممو عوض میکنم بعدشم اگه بحث سر اطلاح طلب واصولگراس( که من از هر دو جناح خارجم) برو از اصولگراها یه نفرو پیداکن که دستش کج باشه (که البته این به من مربوط نی )چرا میری دستتو روی خونواده ی امام میذاری اونا نه چپین نه راستی صراط اونا مستقیمه فهمیدین پس بیخودی وقتی کم میارین مج ع خ نکنید امام میدونید کیه دیگه امام خامنه ای رو عرض میکنم وباید اضافه کنم که حتی اگه موردی بود شک ندارم اولین نفری که مجزاتشون میکرد خود رهبر بود بله
|
|||
|
|
۱:۳۸, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
ببخشید اگه باعث عصبانیت دوستان شدم
هر چیزی رو که گفتم از نظر خودم گفتم من سخنگوی حقیقت نیستم شاید من منفور خدا باشم شاید یک منحرف باشم اما پیش خودم فکر میکنم که جایگاه خوبی نزد خدا و حقیقت دارم دوستان خودتون میدونید فضای اینجا محدود و اجازه هر بحثی داده نمیشه پس بخاطر ماجرای مج.خ عذر من را بپذیرید من قصد توهین و ناراحت کردن امت حزب الله را نداشتم |
|||
|
۱:۳۹, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بله ناخودآگاه میدونم
پدرم و سه عموم ناخداآگاه شهید شدن برادر70درصدم که ترکش تو نغزش هست و هر روز موج میگیرش سرش رو تو در و دیوار میزنه ناخداآگاهست به الله قسم اون دنیا باید جواب پس بدید تمام شرایط و ظوابط تالار یک طرف حرفی و گفته ای که شما درباره خانواده رهبری زدید یک طرف بی خیال قوانین با منبع و مدرک حرفت رو تایید کن وگرنه جای شما تو این تالار و بقیه تالارها با اسم های ... نیست |
|||
|
|
۱:۴۲, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱:۴۳ توسط Silence.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
آخه درد اینکه شما جرئت نمیکنی عقیدتو مطرح کنی تا عصبی بشیم...منظورت به هرکسی که بود وقتی سند نمیگی ینی داری تهمت میزنی...بقیه رو نمی دونم ولی من تعصبی رو این قضیه ندارم و فقط برای روشن شدن اصل موضوع برای خودم اصرار میکنم...چون تا حالا هرچی از خانواده ایشون شنیدم چرند بود...
اگه خواستی بگی برا من پ خ کن اگه حرفت منطقی بود من از کسی نمی ترسم و مطرحش می کنم... شبخوش. |
|||
|
|
۱:۴۴, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
حقیقت دوست این تاپیک جای بحث نیست ! جای عمل است
همه منتظر اسنادتان هستیم |
|||
|
|
۱:۴۴, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
آقای قبیله منتظر نمیشه بحث کرد چون جزء خط قرمزها محسوب میشه
من "قانونا" به کسی اتهام وارد نکردم ببخشید اگه باعث ناراحتی دوستان شدم |
|||
|
۱:۴۸, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
هر چی میخوایید بر ضد رفسنجانی بگید حالا چه مقدارش واقعی هست چه مقدارش غیر واقعی خدا عالمه ولی همه تو این تالار از این مطالب حمایت می کنن . مرگ خوبه ولی واسه همسایه عزیز برادر
|
|||
|
|
۱:۴۹, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱:۵۱ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
پس لطف کنید افطرا نزنید به شخصی
حرف شما یعنی فرار از حقیقت لطف کنید هر تایپکی بنده ارسال کردم به هیچ وجه حق دخالت ندارید چون دو رو هستید و دقل باز بعد از رحلت امام خاندان هاشمی بر خلاف امام که خوشش نمی اومد آقا زاده ها حتی فرزندان خودش پست های حکومتی بگیرند آقای هاشمی تمام خانواده اش رو سره پست های حکومتی نشوند و بابا تجمل گرائی دست اندازی به بیت المال و اختلاس رو باز کرد وامهای خارجی سنگین آغاز تورم تلاش برای دوستی با امریکا و آزاد کردن بازار ایران به روی کالاهای غربی و تخریب صنعت و کشاورزی پروژه های سوری با کلنگ های پاپیون زده ما برای فرار از سلطنت خاندان هاشمی به خاتمی رای دادیم کلی هم ذوق می کردیم که استبداد داره تموم میشه خاتمی آدم خوبیه همه اش می گه آزادی جوانان دائم دولت قبل رو نقد می کرد و ما ذوق می کردیم اما آخر رئیس جمهوریش متوجه شدیم آقای هاشمی و خاتمی با هم دوست جون جونی هستند و دستشون تو یه کیسه است همه صحبت از اختلاس دوره احمدی نژاد می کنند اما یادشون رفته کرباسچی و رفیق دوست و شهرام جزایری فلان و بسان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بعد از رحلت امام خاندان هاشمی بر خلاف امام که خوشش نمی اومد آقا زاده ها حتی فرزندان خودش پست های حکومتی بگیرند آقای هاشمی تمام خانواده اش رو سره پست های حکومتی نشوند و بابا تجمل گرائی دست اندازی به بیت المال و اختلاس رو باز کرد وامهای خارجی سنگین آغاز تورم تلاش برای دوستی با امریکا و آزاد کردن بازار ایران به روی کالاهای غربی و تخریب صنعت و کشاورزی پروژه های سوری با کلنگ های پاپیون زده