|
؟؟
|
|
۱۹:۳۵, ۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
چرا اینجا اینقدر خلوت شده؟ به نظر من هیچ موفقیت و شکستی اتفاقی نیست تعداد اعضای تالار نشان دهنده اعتبار تالار است و این تعداد اعضای فعال کم نشاندهنده در پیش گرفتن سیاستی غلط است به نظر من اگر شعاع دایره بینش تالار را افزایش دهیم شاهد گرمای بیشتری خواهیم بود به نظر شما اگر چندین نفر امثال آقای میرزا حضور آزاد داشته باشند تغییری در فعالیت های اعضای دیگر نخواهیم یافت؟ به نظر من بهتره سیاست تالار هم میهن را در پیش گرفت به طور میانگین حداقل اعضای آنلاین تالار هم میهن 15 هزار نفر است و این دستاورد قابل ستایش است آزادی بیان،انتقاد پذیری و احترام متقابل |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خلوتی تالار باعث گل آلود شدن آن شده ؟
آزادی بیان بود و هست . قوانین در هر اجتماع کوچک و بزرگ ساختار و چهارچوب هستند نه به منزله خفقان (البته قوانین معقول که حیات مادی یا حتی مجازی آن اجتماع را حفظ کند) امثال آقای میرزا به خاطر توهین و افترا نشر اکاذیب و سعی در اغفال و فریب سزاوار محرومیت بودند . با این دیدگاه شما تمام زندان ها باید ازبین بروند تا جامعه متعالی شود. در لوای آزادی چه ماهی ها که می شود صید کرد شعاع بینش تالار هم بسته به رسالت و هدف آن است حالا تالار هم میهن یک هدفی را برای خودش ترسیم کرده تالار بیداری یک هدف دیگر شما نکته رو گرفتید اما نتیجه گیری شما غلط پس راه حل شما هم طبعا غلط است. از زمانی که عضو تالار بودم همیشه این جمله کلیشه ای را شندیم " تالار دیگه مثل قدیم نیست " "تالار دچار رکود شده" و... بیشتر این به خاطر نسل های متفاوت اعضا بوده . شخص قدیمی بعد از مدتی فراغت وقتی به تالار میاد کاملا غریب هست چون آدم ها دائما در حال رفت و آمد و تغییر هستند حس اون دانشجوی ترم آخری رو داره که همه هم دوره هاش فارغ التحصیل شدن. اما گذشته از این مسئله واقعا تالار دچار رخوت شده من به عنوان یک عضو چندین عامل را دیدم اما به نظر بنده مهمترین آن خود عالِم پنداری کاربران است . من در پست های قدیمی که سرک می کشم عوما نظر مطرح می شد اما الان فلسفه بنیان گذاری می کنند . قبلا برای یادگیری کاربران به تالار می آمدند الان برای خودنمایی . قبلا فرح و نشاط وجود داشت الان دوقطبی شده محیط یا شما باید اشخاص را بدرید معمولا شرطی می شویم یا باید آنها حمد و ثنا کنید در این مورد هم شرطی می شویم و بر اساس نام کاربری اینها را انجام می دهیم کاربران با سواد و کلیدی داریم هنوز و فعالیت هم دارند الحمدالله اما فعالیتشان جذبه ندارد . کاربر یاسین یا سید ابراهیم یا علی 110 یا وحید110(این دو عزیز آخری به سن عضویت بنده نمی خورند اما مطالعه کردم تاپیک هاشونو) هنر تاپیک زدن داشتند . از لحاظ انتخاب موضوع ، محتوا ، شیوه نگارش، مشارکت دادن کاربران حتی نام تاپیک را هم جذاب انتخاب می کردند حالا اشخاصی با هم همان سطح هم هستند اما جاذبه ندارند برای مخاطب که همانطور که گفته شده بخشی برمیگردد به خود این عزیزان و بخش دیگر برمیگردد به کاربران محترم مورد دیگر هم تالار در یک جهش ماند سعی شد محدود به تاپیک نباشد موضوعات، رادیو بیداری آمد اینوگرافی آمد و خیلی تغییرات مثبت خوبی بود اما در این حرکت ماند حالا نه آن تالار سنتی است نه تالار جدید (البته قابل تذکره که این هم از ماست که برماست ) بقیه موارد هم دخیل هست ولی این چند مورد بسیار مهمتر بود |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() حقیقتش احساسی که خیلی وقته تو تالار در من ایجاد میشه و دوست داشتم یک جا مطرح کنم اینکه تالار مثل قدیما صمیمیت نداره! دیگه بچه ها با هم زیاد رفیق نیستن... یادم میاد قدیم ها موضوعات احساسی و رفاقتی ایجاد میشد و خیلی دلها بهم نزدیک میشد......باید با هم دوست باشیم... من قبلا یه تاپیک زدم به نام (لطفا تشکر کنید!) واقعا این تشکرها تاثیر داره... آقا چه اشکالی داره همیشه از هم تشکر کنید... همیشه به ارسال های خوب اعتبار بدین... همین تشکر ها و اعتبار ها خیلی دل ها رو بهم نزدیک میکنه... این رفتار و اخلاق ما هست که میتونه جاذبه داشته باشه و دافعه.... دوستان زحمت میکشن موضوعاتی رو میفرستن و وقت میگذارن ولی بعضی دوستان اصلا توجه نمیکنن و حتی یک تشکر خشک و خالی هم نمیذارن... آخه آدم دلسرد میشه دیگه... ازتون خواهش میکنم توی تاپیک های همدیگه شرکت کنیم حتی فقط یک صلوات بفرستید و یک تشکر به خدا خیلی تاثیر داره... اگه خودت دوست داری از ارسال هات تشکر بشه و پاسخ داده بشه خودت هم همینکار رو انجام بده... به بعضی از دوستان چند بار پیام خصوصی میدیم اصلا جواب آدمو نمیدن! واقعا چرا؟ چرا بعضی ها نام کاربری و آواتارتون رو عوض میکنید؟ ما شما رو به همین چیزا میشناسیم وقتی تغییر بدین دیگه میشین مثل غریبه ها... دیگه نمیشناسیمتون.... دلم واسه خیلی از کاربرهای قدیمی تالار تنگ شده... انشالله برگردن و دوباره تالار رونق بگیره..
|
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۸/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۴ ۰:۰۳ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
از پاسخ دوستان متشکرم
البته گرایش این تالار در خط فکری من نیست اما در این تالار یک حالت صمیمیت و صداقت احساس میشه برای همین دوست دارم به رونق تالار کمک کنم راه حل دوستان چیه؟ من بعنوان اولین راه حل پیشنهاد به ایجاد چت روم میکنم میشه چت روم ایجاد کرد؟ چرا اعضای قدیمی تالار رفتند؟ |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۴ ۱۹:۳۵)دوست حقیقت نوشته است: سلام دوستان (۸/بهمن/۹۴ ۲۳:۵۹)دوست حقیقت نوشته است: از پاسخ دوستان متشکرم (۸/بهمن/۹۴ ۱۹:۳۵)دوست حقیقت نوشته است: سلام دوستان جنابمیرزا و امقال ایشون کم نیستن تو تالار و میان و میرن و بحث میکنن ولی بحث مخققانه با بحث مغالطه ای و توهین فرق میکنه. اگه شما هم دوست دارید با همین روش میرزا پاسخ شما داده بشه ایا میل به بحث دارین؟ هم به شما دوست حقیقت و هم به دوست شما مهدی 2012 پیشنهاد میکنم متنی که لینک میدم رو بخونین. آزادی اندیشه و بیان از منظر شهید مطهری مطالب دیگه هم هست که به حد مکفی صحبت شده اما دوستان دقت کنن متوجه میشن
|
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۴ ۱۹:۳۵)دوست حقیقت نوشته است: سلام دوستان بحث کردن وقتی فایده داره که به نتیجه ای برسه. وقتی کسی ذهنشو می بنده و فقط دهنشو باز میکنه نتیجه ای حاصل نمیشه. هدف حضور در تالار مهمه آیا کسی برای روشن شدن حقیقت برای خودش در تالار حضور داره یا هدف دیگه ای رو دنبال میکنه |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من تا حالا در این بخش نیامده بودم
در این بخش احساس غریبی میکنم چت روم؟ |
|||
|
۲۲:۵۸, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۴ ۲۱:۱۶)دوست حقیقت نوشته است: من تا حالا در این بخش نیامده بودم سلام چت روم نمیتونه باعث رونق گرفتن تالار بشه فقط جای خوبیه واسه کسانی که وقت آزاد زیادی دارن معایبش بیشتر از محاسنش هست.یکی از بزرگترین معایبش اینه که دیگه اغلب اعضا واسه بالا بردن علم و آگاهی و بینششون به اینجا نمیان،بلکه برای سلام و احوالپرسی وارد میشن و وقت کمتری برای مطالعه مطالب میذارن |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام آقای افشین
من با نظر شما موافق نیستم به نظر من چت روم باعث نشاط بیشتر و ابراز وجود اعضا میشه بالاخره اینو میدونیم که این تالار اعضای فعال کمی داره و داره بسمت افول میره این هم میدونیم که برای تغییر نتیجه باید روش ها را تغییر داد پس باید روش و سیاست های جدیدی جایگزین شود تا دستاورد بهتری داشته باشیم |
|||
|
۰:۰۷, ۱۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|

دیگه بچه ها با هم زیاد رفیق نیستن...
![[تصویر: 1789468.jpg]](http://media.mehrnews.com/d/2015/08/09/3/1789468.jpg)