کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد
۱۰:۰۲, ۱۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
از اوایل ماه محرم که با فرماندهی سردار سلیمانی دور جدید عملیات ها در سوریه آغاز شد، امریکایی ها و برخی طرف های دیگر دریافتند که به زودی کار در مناطقی مانند سوریه برای آنها بسیار دشوار خواهد شد.

آمریکا انتظار داشت فروپاشی فرقه ای در منطقه به شکل گیری نوعی موازنه قوای شیعه- سنی بینجامد و نهایتا سکولار ها کار را به دست بگیرند، اما آنچه در عمل در حال رخ داد این است که اکثریت سنی در حال فاصله گرفتن از ایدئولوژی وهابی- سلفی است و مقاومت شیعی نیز در میدان به برتری خارق العاده ای دست یافته است.

پیروزی در نبل و الزهرا صرفا نقطه اوج این فرآیند چند ماهه بوده و نقاط اوج رفیع تری هم در راه است. آنچه اکنون امریکا به آن می اندیشد این است که ایران را در بیروت، بغداد، صنعا و دمشق نمی توان متوقف کرد؛ بلکه ایران باید در تهران شکست بخورد.

«شکست در تهران» از دید استراتژیست های امنیتی در امریکا، زمانی رخ خواهد داد که جریان غربگرا در انتخابات آینده پیروز شود. فرض آنها این است که چنین پیروزی می تواند کارآمدترین ضربه را به استراتژی منطقه ای ایران بزند و سیاهچاله ای در تهران خلق کند که جریان مقاومت توسط آن بلعیده شود.

اینها اصطلاحاتی است که امریکایی ها این روزها پس پرده به کار می برند تا مسئله را برای دوستانشان شفاف کنند. این همان پروژه ای است که نخستین بار قرار بود در 25 بهمن 89 اجرا شود؛ زمانی که پس از پیروزی انقلاب فوریه در مصر، میر حسین موسوی و مهدی کروبی با اشارت مستقیم سرویس های خارجی و با صدور بیانیه هایی که حتی متن آنها در بیرون از ایران نوشته شده بود، مردم را به خیابان فراخواندند تا شاید با آشوب در تهران، قیام در منطقه متوقف شود. انتخابات آینده می تواند یک 25 بهمن دیگر باشد اگر غفلت کنیم. هوشیار اگر باشیم، 9 دی دیگری هم می تواند خلق شود.

مهدی محمدی، مشرق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، قلب ، vahrakan ، میم.حسین.الف ، sarallah ، MOHSEN-Z ، مهدی2012 ، فدايي ولايت ، عدالت ، انتصـار ، fafa*

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۲, ۲۱/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۴ ۱۸:۳۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۱/بهمن/۹۴ ۱۸:۱۳)قلب نوشته است:  سلام

شما برای هرچیزی یه بهانه میتراشید!!!!!

اول میگید محاکمه بشن ایران قیامت میشه چند وقت بعد میگید باید محاکمه بشن و الان هم که اصلا دادگاه و محاکمه رو قبول ندارید !!!

جدی مارو سرکار گذاشتی

مسله اصلی شما عدم تمکین به قانون و قبول نداشتن نهادهای قانونی کشور است چه شما چه موسوی

دادگاهی که شما قبولش نداری همون بهتر که برگزار نشه

نقشه بعدی همفکران شما هم که معلوم شده : نفوذ به خبرگان و تغییر رهبری (اینقدر هم هول هستن نقششون رو شده حالا در سال جدید خواهی دید)
سر کارت نذاشتم منتها خودت نمیخوای متوجه بشی.

دادگاه عادلانه برگزار بشه ==> اجازه حضور به خبرنگاران از رسانه های مختلف داده بشه ==> حکم قانونی صادر بشه.
آیا من این قانون رو قبول دارم یا نه ==> به بحث مربوط نیست!
آیا موسوی و کروبی این قانون رو قبول دارن یا نه ==> صد در صد قبول دارن! به خاطر این قانون اساسی و این جمهوری اسلامی انقلاب کردن،سال ها هم توی چارچوب همین قانون در صحنه سیاست مملکت فعالیت کردن.اگر هم در سال 88 صحبت از تغییر قانون اساسی از طرف مهدی کروبی مطرح شد منظور تغییرات جزیی بود نه تغییرات عمده.
آیا بعد از این دادگاه ایران قیامت خواهد شد ==> من پیشگو نیستم،ولی میدونم برگزاری این دادگاه حق مسلم دو تا انسانه که الان در حصرن!

(۲۱/بهمن/۹۴ ۱۸:۱۳)قلب نوشته است:  مسله اصلی شما عدم تمکین به قانون و قبول نداشتن نهادهای قانونی کشور است چه شما چه موسوی

دادگاهی که شما قبولش نداری همون بهتر که برگزار نشه
موسوی گفت در انتخابات تقلب شده و مجاری قانونی وظیفه خودشون رو در قبال بررسی ادعاش انجام نمیدن.
کجای این حرف میشه عدم تمکین به قانون؟
این میشه عدم تمکین به مجریان قانون و ادعای عملی نشدن قانون.
بنابراین هیچ مشکل حقوقی برای برگزاری دادگاه موسوی و کروبی در ایران وجود نداره،
فقط مشکل اینه که اگه این دادگاه برگزار بشه حکم سنگین بدن دوباره به خاکستر 88 فوت کردن،اگر هم حکم سبک بدن دلواپسا ناراحت میشن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، 1441361
۱۹:۰۳, ۲۱/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام

اینجور که نمیشه شما بگی من قانون رو قبول دارم ولی مجری قانون رو قبول ندارم !!! مگه مجری قانون غیر قانونی شده مجری قانون اخه

حالا ما نمی گیم مجری قانون هیچ ایرادی نداره ولی اگر کسی ادعایی دارد باید اثبات کند همینجوری که نمیشه همش ادعا کنه

اختلاف من و شما به یک سوال و پاسخ ان برمی گردد

ایا در سال 88 تقلب 11 میلیونی اتفاق افتاده ؟

پاسخ من خیر است چون هیچ سند و مدرکی موجود نیست

اینکه پاسخ شما به این ادعا چیست و دلیل و مدارک شما کدام است

بازم میگم شما تشریف ببر تمام بیانیه های موسوی رو یه بار دیگه بخون تا متوجه بشید موسوی تقاضای فرا قانونی بدون دلیل و مدرک دارد و راه قانونی را انتخاب نکرده است

ادعا کننده موسوی است که ادعای بدون سندی دارد

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲۰:۲۶, ۲۱/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۰ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۱/بهمن/۹۴ ۱۹:۰۳)قلب نوشته است:  سلام

اینجور که نمیشه شما بگی من قانون رو قبول دارم ولی مجری قانون رو قبول ندارم !!! مگه مجری قانون غیر قانونی شده مجری قانون اخه

حالا ما نمی گیم مجری قانون هیچ ایرادی نداره ولی اگر کسی ادعایی دارد باید اثبات کند همینجوری که نمیشه همش ادعا کنه

اختلاف من و شما به یک سوال و پاسخ ان برمی گردد

ایا در سال 88 تقلب 11 میلیونی اتفاق افتاده ؟

پاسخ من خیر است چون هیچ سند و مدرکی موجود نیست

اینکه پاسخ شما به این ادعا چیست و دلیل و مدارک شما کدام است

بازم میگم شما تشریف ببر تمام بیانیه های موسوی رو یه بار دیگه بخون تا متوجه بشید موسوی تقاضای فرا قانونی بدون دلیل و مدرک دارد و راه قانونی را انتخاب نکرده است

ادعا کننده موسوی است که ادعای بدون سندی دارد

فرهاد : راستی! یه بحث نه چندان حاشیه ای جناب سرگرد،اون قانونی که شما سنگش رو به سینه میزنی کجا بود اون روز شوم 28 مرداد تا از تخریب و غارت خونه نخست وزیر قانونی این مملکت جلوگیری کنه؟
که این همه آدم کشته نشن و خونشون سنگفرش خیابونا رو رنگین نکنه...چرا این قانون،هر زمانی که شما اراده می کنید هست و هر زمانی که شما اراده میکنید نیست؟
چرا چشاشو بسته به این همه فساد و دزدی و ارتشاء بالادستیا،ها؟

سرگرد : مواظب حرفایی که میزنی پسر،باش.همین حالا و همین جا هم میتونم به جرم گفتن این حرفا دستور بازداشتت رو بدم.
فرهاد : بله می تونید،ولی در عین حال میدونید که...دروغ نمیگم!
سریال شهرزاد،ق17

جلوی دهن یارو رو گرفتید بعد میگید مجرمه واسه همین این کار رو کردیم!
خب بزارید حرف بزنه بعد بگید سند نداره.
اسنادی که به عنوان تقلب توی سایت های مختلف در این سالها دست به دست شده به کنار،مطمئنا خود موسوی مستندات بیشتری از این حرف در دست داره...چرا فکر میکنید یک سیاستمدار با این همه سن و سال اینقدر ساده لوح میتونه باشه که بدون هیچ سند و مدرکی بیاد حرف هایی رو بزنه که کل سابقه سی سالش رو میبره زیر سوال؟!
اصلا بالفرض که همین طوره که شما میگید،باز هم هیچ چیزی از حق قانونی یک انسان برای دفاع در برابر اتهاماتی که بهش زده شده کم نمیشه.
عبارت بیانیه رو تکرار میکنم : هر متهمی در دنیا بی گناه است تا وقتی که در جریان یک دادرسی عمومی که در آن کلیه تضمین های لازم برای دفاع او تامین شده باشد،جرم او به طور قانونی محرز گردد.
و ما الان داریم کم کم وارد هفتمین سالگرد حصر غیر قانونی چند انسان بی گناه میشیم :-]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۰:۲۳, ۲۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
در مورد اقای موسوی ، کروبی و خانم رهنورد شورای عالی امنیت ملی تصمیم گیری کرده اند .
در یک نظام قانون مند باید در مقابل قانون تسلیم بود .
مثلا من به شخصه اصلا موافق متن برجام نبودم ولی با تایید شورای امنیت ملی ، اصل برجام را قانونی میدانم .
مثلا بعد از دستگیری سربازان گریان آمریکا نظرم این بود که حداقل به جرم ورود غیر قانونی در دادگاه محاکمه شوند ، ولی شورای عالی امنیت ملی حکم به آزادیشان داد .و بالطبع نظر شورا کاملا برایم محترم است .
اینکه نظرات و احکام شورا را در جایی که موافق میلمان نیست ، قبول نکنیم ناشی از .... میباشد .
۱۲:۲۰, ۲۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۴ ۰:۲۳)عمار94 نوشته است:  در مورد اقای موسوی ، کروبی و خانم رهنورد شورای عالی امنیت ملی تصمیم گیری کرده اند .
در یک نظام قانون مند باید در مقابل قانون تسلیم بود .
مثلا من به شخصه اصلا موافق متن برجام نبودم ولی با تایید شورای امنیت ملی ، اصل برجام را قانونی میدانم .
مثلا بعد از دستگیری سربازان گریان آمریکا نظرم این بود که حداقل به جرم ورود غیر قانونی در دادگاه محاکمه شوند ، ولی شورای عالی امنیت ملی حکم به آزادیشان داد .و بالطبع نظر شورا کاملا برایم محترم است .
اینکه نظرات و احکام شورا را در جایی که موافق میلمان نیست ، قبول نکنیم ناشی از .... میباشد .
اصل سی و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران :
هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمیشود،مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت شود.

منظورتون همین قانونه دیگه نه؟
شورای عالی امنیت به لحاظ قانونی حق صدور چنین حکمی رو نداره.
۱۴:۳۴, ۲۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۴ ۱۵:۰۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۴ ۱۲:۲۰)Ali#59 نوشته است:  اصل سی و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران :
هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمیشود،مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت شود.

منظورتون همین قانونه دیگه نه؟
شورای عالی امنیت به لحاظ قانونی حق صدور چنین حکمی رو نداره.
سلام

باشه شما راست میگی اینقدر به خودت فشار نيار

هروقت میر حسین موسوی قانون اساسی را رعایت کرد از آن حق هم برخوردار می شود

قانون اساسی بندهای دیگری هم دارد که موسوی با بی توجهی به آنها خسارات جبران ناپذیر جانی و مالی را به کشور تحمیل کرد

در تمام نظام ها حتی افغانستان شورایی مسئول انتخابات است که در ایران شورای نگهبان نام دارد و هر کاندیدا اگر اعتراضی دارد طبق قانون اساسی موظف است در زمان تعیین شده مدارک خود را ارایه دهد تا بررسی شود

هیچ انسان عاقلی در هیچ کجای دنیا ادعای بدون سند را نمی پذیرد

اگر مدرکی وجود داشت باید برای بررسی به شورای نگهبان ارایه می شد که نشد

اينجور حرف زدن شمارو هم میزاریم پای جوانی شما
۱۵:۰۴, ۲۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۴ ۱۵:۰۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۴ ۱۴:۳۴)قلب نوشته است:  سلام

باشه شما راست میگی اینقدر به خودت فشار نيار

هروقت میر حسین موسوی قانون اساسی را رعایت کرد از آن حق هم برخوردار می شود

در تمام نظام ها حتی افغانستان شورایی مسئول انتخابات است که در ایران شورای نگهبان نام دارد و هر کاندیدا اگر اعتراضی دارد طبق قانون اساسی موظف است در زمان تعیین شده مدارک خود را ارایه دهد تا بررسی شود

هیچ انسان عاقلی در هیچ کجای دنیا ادعای بدون سند را نمی پذیرد

اگر مدرکی وجود داشت باید برای بررسی به شورای نگهبان ارایه می شد که نشد

اينجور حرف زدن شمارو هم میزاریم پای جوانی شما
وقتی که در یک شب رای ها رو میشمارن میگن شما باختی،بعد اعتراض که میکنی ده روز برای بازشماری همون رای ها وقت ازت میخوان،اون وقت می فهمی که جز نعره سلاحی نیست!
۱۵:۱۰, ۲۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۴ ۱۵:۰۴)Ali#59 نوشته است:  وقتی که در یک شب رای ها رو میشمارن میگن شما باختی،بعد اعتراض که میکنی ده روز برای بازشماری همون رای ها وقت ازت میخوان،اون وقت می فهمی که جز نعره سلاحی نیست!
سلام

پس هرکس خربزه می خوره پای لرزش هم ميشينه
۰:۵۳, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۴ ۱۵:۱۰)قلب نوشته است:  سلام

پس هرکس خربزه می خوره پای لرزش هم ميشينه

واقعا متاسفم براتون.
یعنی نهایت استدلال و عدالت در نگاه شما همین یه جملست واقعا ؟؟!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 1441361
۱۲:۲۶, ۲۳/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۴ ۱۲:۵۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۴ ۰:۵۳)پارمیس نوشته است:  واقعا متاسفم براتون.
یعنی نهایت استدلال و عدالت در نگاه شما همین یه جملست واقعا ؟؟!!!
سلام

این همه ما حرف زدیم شما همین ضرب المثل رو گرفتید بعد برای ما تاسف می خورید!!!!!!!!!!

این ضرب المثل در جواب حرفی گفته شده
مثلاً بنده به اون حرف چه جوابي بدم!!!!

اگر بعد از این همه صحبت شما موسوی را بی گناه می دانید ديگه بنده حرف و استدلال دیگری ندارم
هرچه لازم بود گفته شد

این جمله شما کاملاً بی منطق بود یعنی بعد از چندين پست شما باید این حرف رو به من بزنيد!!!!
اینه عدالت شما
یعنی من فقط همین یه جمله رو گفتم!!!!!
عجب!!!!!!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]