کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تندرو ها بخوانند ...
۱۴:۵۵, ۹/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۴ ۱۴:۵۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

چند روز پیش تاپیکی زده شد با این عنوان که رهبری عزیز فرمودند که منظور از تندرو ها بچه مذهبی های ما هستند و مطمئنا به کسایی که تندرو گفته میشه ، حتما بچه مذهبی نیستند ، کسایی هستند که میخوان به سود خودشون از اسلام و حرف های آقا استفاده کنند. ما که به خودمون نمیگیم تندرو...

از این به بعد وقتی مینویسیم تندروها منظور با کسایی هست که فکر میکنن به تنهایی از جمیع مردم بیشتر میفهمند و همونطور که قبلا گفتم مردم در انتخابات بعدی نشون میدن که از این اوضاع راضی هستند یا نه. و نشون دادند که از این اوضاع یک طرفه بودن خسته شدند.

اصولگرایان به این نکات توجه کنند

◀️اصولگرایان نشان دادند که به طور جدی در مسیر ریزش قرار دارند: هم ریزش آرا و هم ریزش افراد.

علت نیز کاملاً مشخص است: اصولگرایان در سال های اخیر با یک استراتژی مهلک، روز به روز دایره اصولگرایی را تنگ تر و تنگ تر کردند به گونه ای که ابتدا افرادی مانند هاشمی و سپس کسانی چون ناطق نوری، حسن روحانی و حتی این اواخر، علی لاریجانی را از دایره اصولگرایی بیرون گذاشتند.

◀️در اغلب حوزه هایی که کاندیداهای جریان اصولگرایی رأی آوردند، یا کاندیداهای اصلاح طلب و اعتدالگرا به دلیل رد صلاحیت‌های گسترده حضور نداشتند یا جریان اصلاح و اعتدال، مجبور شده بود به همان دلیل، با افراد فرعی و ناشناخته وارد انتخابات شود.

◀️بخش افراط‌گرای جریان اصولگرایی، اخلاق را نیز در این انتخابات باخت.

سوء استفاده از سخنان رهبری و متهم کردن کاندیداهای رقیب به انگلیسی بودن، تمسک به مفتی وهابیون و جعل خبر از قول وی که "به جنتی و یزدی و مصباح رأی ندهید(!)"، انتشار لیست های جعلی، توزیع شب نامه، متهم کردن رقبا به ارتباط با بیگانگان و بی دینی، ایجاد مزاحمت برای تبلیغات انتخاباتی رقبا به ویژه در روزهای اول تبلیغات، انتشار خبرهای جعلی از برندگان انتخابات و ... اقدامات غیراخلاقی بودند که در کارنامه اینان ثبت شد.

➖ جریان اصولگرایی، یکی از دو جریان اصلی سیاسی کشور است و دریغ که به واسطه ندانم کاری، خودخواهی و زیاده طلبی گروهی افراط گرا مضمحل شود. این جریان، باید بدون خود فریبی، به نقد خویش بپردازد و آسیب زدایی کند تا بتواند همچنان به عنوان یک بال نظام، در خدمت مردم باشد و الا همواره مجبور خواهد بود از حضور مردم در انتخابات، واهمه داشته باشد /"ایسنا"

به امید روزی که اصولگرایی واقعی برگرده
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، پارمیس ، fafa* ، #1Zero ، Ali#59 ، Maysam-1st ، A L I

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۳, ۱۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۱۰:۲۴ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۴ ۹:۱۷)t.kam67 نوشته است:  همه جملاتتون بیشتر به طنز میخوردن. این یکی خیلی با مزه تر بود.
شما دو نفر اول رو ببینید.
نفر اول سرلیست اصلاحات بود که حتی اصولگراها هم بهش رای دادن.
نفر دوم کسی بود که از هر دو لیست رای آورد.
یعنی توقع میرفت هشت نفر مشترک اول تا هشتم بشن و هاشمی و روحانی نهم و دهم که اونقدر آرای تک این افراد زیاد بود که رای هشت نفر رو شکست.
افول؟ سقوط؟ خدا بینش بده بهتون! همینکه لیست امید اینطور رای آورده دلیل محکمی بر رضایت از هاشمی، روحانی، خاتمی، موسوی، کروبی، خمینی، عارف و مطهری است.
مردم نمیخوان رئیس سازمان انرژی اتمیشون رو سیمان بگیرین!

به نام خدا

احتیاج به بینش نیست، بروید آمار را نگاه کنید و عینک تندروی را از چشم بردارید:

رای آقای هاشمی، نزدیک به دو و نیم میلیون بود

و

رای آقای عارف نزدیک به یک و نیم میلیون

خودتان محاسبه کنید از نزدیک به 70 میلیون جمعیت واجد شرایط، چند درصد به این افراد رای داده اند و بعد صحبت از بینش کنید.

مطمئن باشید اگر انتخابات سراسری بود محبوبیت آقای روحانی از 50 درصد به زیر 30 درصد سقوط میکرد چون هم چرخ هسته ای را پنچر کرد، هم چرخ زندگی مردم را !!!!!!!!!!!!!!!!.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، vahrakan ، amrtat71
۱۰:۳۴, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #22

bbc و غرب وقتي از كسي خوششون مياد و مردم رو تشويق مي كنند كه بهش رأي بدن يعني چي؟
يعني اون از نظر دينمداري آدم درست تري است؟
يا يعني بيشتر در راستاي اهداف اونها مي تونن براش كار كنن؟
واقعيت اين هست كه در تهران قريب به اتفاق آدمها اسلام واقعي رو نمي خوان
اسلام واقعي با خيلي چيزها قابل جمع نيست!!
با روابط آزاد زن و مرد قابل جمع نيست!!
با روابط آزاد با دشمنان دين خدا قابل جمع نيست!! (اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد يهود و نصارى را دوستان [خود] مگيريد [كه] بعضى از آنان دوستان بعضى ديگرند و هر كس از شما آنها را به دوستى گيرد از آنان خواهد بود آرى خدا گروه ستمگران را راه نمى‏نمايد (۵۱ - مائده) - اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد دشمن من و دشمن خودتان را به دوستى برمگيريد [به طورى] كه با آنها اظهار دوستى كنيد و حال آنكه قطعا به آن حقيقت كه براى شما آمده كافرند [و] پيامبر [خدا] و شما را [از مكه] بيرون مى‏كنند كه [چرا] به خدا پروردگارتان ايمان آورده‏ايد اگر براى جهاد در راه من و طلب خشنودى من بيرون آمده‏ايد [شما] پنهانى با آنان رابطه دوستى برقرار مى‏كنيد در حالى كه من به آنچه پنهان داشتيد و آنچه آشكار نموديد داناترم و هر كس از شما چنين كند قطعا از راه درست منحرف گرديده است (۱ - ممتحنه) - بسيارى از آنان را مى‏بينى كه با كسانى كه كفر ورزيده‏اند دوستى مى‏كنند راستى چه زشت است آنچه براى خود پيش فرستادند كه [در نتيجه] خدا بر ايشان خشم گرفت و پيوسته در عذاب مى‏مانند (۸۰ - مائده)

با گوش دادن به موسقي لهو و لعب قابل جمع نيست!!
با خيلي چيزهاي كه براي نفس خوش مزه هست قابل جمع نيست!!
اما بسياري از مردم به ظاهر مذهبي تهران در دينشون اينها رو مي تونن جمع كنند!!
بسياري از مردم تهران هم كه اصلاً‌ از دين بدشون مياد!!
نگاهي اجمالي به ظاهر زنان و مردان پايتخت اين رو به راحتي نشون ميده!!!
وقاهت زناني كه در نهايت بي حيايي ساپورت مي پوشن!! (امام صادق عليه السلام می فرمایند: «لَا إِیمَانَ لِمَنْ لَا[/b] حَیَاءَ [i]لَه» ايمان ندارد كسي كه حيا ندارد!![/b]
[b]و...

[b]پس با بافت اعتقادي و فرهنگي غالب تهراني ها نتيجه اگر جز اين بود بايد تعجب مي كرديم!!![/i]
[b]در تهران كم هستند كساني كه دين واقعي رو مي خوان كه با خيلي چيزها قابل جمع نيست!![/i]

[b]اما در خصوص اين اظهار نظر:[/i]
(۹/اسفند/۹۴ ۱۴:۵۵)Mohammad Trust نوشته است:  اصولگرایان در سال های اخیر با یک استراتژی مهلک، روز به روز دایره اصولگرایی را تنگ تر و تنگ تر کردند

به ذكر دو روايت اكتفا مي كنم:

حضرت باقر عليه السلام فرمود: «هيهات هيهات فرج ما نخواهد بود تا اينكه غربال شويد، باز هم غربال شويد، باز هم غربال شويد، تا اينكه هر چه كدر و تيره است برود و هر چه صاف است بماند.»

حضرت صادق(علیه السلام) فرمود: «به خدا قسم كه شما شكسته مي شويد همچنانكه شيشه شكسته مي شود، بلكه شيشه پس از شكستن برگردانده مي شود، پس بر مي گردد مانند اول، اما شما شكسته خواهيد شد مانند شكسته شدن سفال كه برگردانده نمي شود، به خدا قسم كه خالص خواهيد شد، به خدا قسم كه غربال خواهيد شد، چنانكه پوشال از گندم غربال مي شود.»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عدالت ، vahrakan ، آیدا77
۱۰:۳۵, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:
بعدشم مگه نمیگید وضع اقتصادی الان خرابه مثل قبل و مردم ناراضی هستن؟! پس چرا واکنش مردم نسبت به دکتر روحانی و دکتر ظریف خیلی بهتر از دکتر احمدی نژاد و دکتر جلیلیه؟!
Surprise
آقای روحانی هنوز اول کار هستن شما دارید اینو با سالهای آخر احمدی نژاد مقایسه میکنید...
نمیدونم شهر شما شاید همه چی آروم باشه... ما که جز بیکاری شدید و گرانی وگلایه های مردم چیزی نمیبینم.
همین 4 سال اول احمدی نژاد چه تعداد کثیری از روستایی ها خونه دار شدند و خونه جدید ساختن و چقدر افراد ضعیف دیدم که وضع مالیشون دگرگون شد.

البته چیزی که من دولت احمدی نژاد دوست داشتم این بود که سیاست هاش به نفع افراد ضعیف تموم میشد, مثلا همین یارانه خیلی کمک حال افراد ضعیف در شهرستان ها هست مثلا ماهی 200 هزار واسه یک خانواده خیلی زیاد ارزش داره ولی واسه افرادی که تو بالا شهر ها زندگی میکنن 200 هزار اصلا پول حساب نمیشه...

من قول میدم اگه احمدی نژاد با اون گندکاری هاش اگه تو انتخابات شرکت کنه رای خیلی زیادی میاره...

طبقات پولدار همیشه سروصداشون زیاد هست و تو چشم هستند ولی کم هستن ولی طبقات ضعیف خیلی خیلی زیاد هستند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، vahrakan ، آیدا77
۱۰:۳۹, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۰:۲۳)عدالت نوشته است:  به نام خدا

احتیاج به بینش نیست، بروید آمار را نگاه کنید و عینک تندروی را از چشم بردارید:

رای آقای هاشمی، نزدیک به دو و نیم میلیون بود

و

رای آقای عارف نزدیک به یک و نیم میلیون

خودتان محاسبه کنید از نزدیک به 70 میلیون جمعیت واجد شرایط، چند درصد به این افراد رای داده اند و بعد صحبت از بینش کنید.

مطمئن باشید اگر انتخابات سراسری بود محبوبیت آقای روحانی از 50 درصد به زیر 30 درصد سقوط میکرد چون هم چرخ هسته ای را پنچر کرد، هم چرخ زندگی مردم را !!!!!!!!!!!!!!!!.

یعنی منطقت تو حلقم!!!
فقط تهرانیها میتونستن به اینها رای بدن، چون تو لیست بقیه شهرها نبودن! پس 70 میلیون واجد شرایط در تهران نبودن.
از 4.5 میلیون رای، 2.5 میلیون آورد هاشمی. ببینم میتونی درک کنی؟!
اگر سراسری بود رو دو سال دیگه میبینید. آرای روحانی بیش از پیش شده.
چرخ هسته ای پنچر نشد! فناوری هسته ای ایران توسط جهان پذیرفته شد. این یه دست آورد بزرگه.
چرخ زندگیتون اگر از کاهش تورم از 30-40 درصد به 10 درصد پنچر شده، پس حتماً ملک و املاکاتون گرون نشده تو این مدت یا نمایشگاه ماشینتون از رونق افتاده. و گرنه ما قشر متوسط که از افت تورم بسیار خوشحالیم. خوشحالیم که شب میخوابیم صبح بلند میشیم قیمتا دو برابر نمیشه! رینگ اسپرت رو از چرختون بردارید و مثل ما مردم عادی زندگی کنید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، پارمیس
۱۰:۵۷, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #25

(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۰:۳۹)t.kam67 نوشته است:  یعنی منطقت تو حلقم!!!

(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۰:۳۴)مخلوق نوشته است:  bbc و غرب وقتي از كسي خوششون مياد و مردم رو تشويق مي كنند كه بهش رأي بدن يعني چي؟
۱۱:۰۳, ۱۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۰۹ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #26
آواتار

الان وقتی اسرائیل میگه خدمتی که احمدی نژاد به ما کرد هیشکی نکرد یعنی چی؟
آمریکا و انگلیس و اسرائیل هیچ وقت نظر واقعیشون رو نمیگن. بلکه با توجه به افکار سنجی که دارن سعی میکنن رای رو هدایت کنن. این دفعه میخواستن با مخالفت با اعضای شورای نگهبان رای رو به سمت اونها هدایت کنن که خدا رو شکر ناکام موندن.

(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۰:۳۴)مخلوق نوشته است:  bbc و غرب وقتي از كسي خوششون مياد و مردم رو تشويق مي كنند كه بهش رأي بدن يعني چي؟
يعني اون از نظر دينمداري آدم درست تري است؟
يا يعني بيشتر در راستاي اهداف اونها مي تونن براش كار كنن؟
واقعيت اين هست كه در تهران قريب به اتفاق آدمها اسلام واقعي رو نمي خوان
اسلام واقعي با خيلي چيزها قابل جمع نيست!!
با روابط آزاد زن و مرد قابل جمع نيست!!
با روابط آزاد با دشمنان دين خدا قابل جمع نيست!! (اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد يهود و نصارى را دوستان [خود] مگيريد [كه] بعضى از آنان دوستان بعضى ديگرند و هر كس از شما آنها را به دوستى گيرد از آنان خواهد بود آرى خدا گروه ستمگران را راه نمى‏نمايد (۵۱ - مائده) - اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد دشمن من و دشمن خودتان را به دوستى برمگيريد [به طورى] كه با آنها اظهار دوستى كنيد و حال آنكه قطعا به آن حقيقت كه براى شما آمده كافرند [و] پيامبر [خدا] و شما را [از مكه] بيرون مى‏كنند كه [چرا] به خدا پروردگارتان ايمان آورده‏ايد اگر براى جهاد در راه من و طلب خشنودى من بيرون آمده‏ايد [شما] پنهانى با آنان رابطه دوستى برقرار مى‏كنيد در حالى كه من به آنچه پنهان داشتيد و آنچه آشكار نموديد داناترم و هر كس از شما چنين كند قطعا از راه درست منحرف گرديده است (۱ - ممتحنه) - بسيارى از آنان را مى‏بينى كه با كسانى كه كفر ورزيده‏اند دوستى مى‏كنند راستى چه زشت است آنچه براى خود پيش فرستادند كه [در نتيجه] خدا بر ايشان خشم گرفت و پيوسته در عذاب مى‏مانند (۸۰ - مائده)

با گوش دادن به موسقي لهو و لعب قابل جمع نيست!!
با خيلي چيزهاي كه براي نفس خوش مزه هست قابل جمع نيست!!
اما بسياري از مردم به ظاهر مذهبي تهران در دينشون اينها رو مي تونن جمع كنند!!
بسياري از مردم تهران هم كه اصلاً‌ از دين بدشون مياد!!
نگاهي اجمالي به ظاهر زنان و مردان پايتخت اين رو به راحتي نشون ميده!!!
وقاهت زناني كه در نهايت بي حيايي ساپورت مي پوشن!! (امام صادق عليه السلام می فرمایند: «لَا إِیمَانَ لِمَنْ لَا حَیَاءَ لَه» ايمان ندارد كسي كه حيا ندارد!![/b]
[b]و...

[b]پس با بافت اعتقادي و فرهنگي غالب تهراني ها نتيجه اگر جز اين بود بايد تعجب مي كرديم!!![/i]
[b]در تهران كم هستند كساني كه دين واقعي رو مي خوان كه با خيلي چيزها قابل جمع نيست!![/i]

[b]اما در خصوص اين اظهار نظر:[/i]

به ذكر دو روايت اكتفا مي كنم:

حضرت باقر عليه السلام فرمود: «هيهات هيهات فرج ما نخواهد بود تا اينكه غربال شويد، باز هم غربال شويد، باز هم غربال شويد، تا اينكه هر چه كدر و تيره است برود و هر چه صاف است بماند.»

حضرت صادق(علیه السلام) فرمود: «به خدا قسم كه شما شكسته مي شويد همچنانكه شيشه شكسته مي شود، بلكه شيشه پس از شكستن برگردانده مي شود، پس بر مي گردد مانند اول، اما شما شكسته خواهيد شد مانند شكسته شدن سفال كه برگردانده نمي شود، به خدا قسم كه خالص خواهيد شد، به خدا قسم كه غربال خواهيد شد، چنانكه پوشال از گندم غربال مي شود.»

شما فکر میکنید تهرانیها با اسلام مشکل دارند. یادمه یکی از دوستان میگفت رفته بودم شهرستانی، وایسادم نماز خوندم. نماز که تموم شد گفتن مگه تهرانیا نماز هم میخونن؟؟؟
این تصوری که براتون از تهران درست کردن اشتباهه.
تهرانیها دغدغه اصلیشون اقتصاده. اقتصاد که خراب باشه مثل هشت سال گذشته، بیکاری، نبود مسکن، کم شدن ازدواج، بیماری و مرگ، فقر و فحشا رو در پیش داره.
کلاً مواردی که راجع به آزادی خواهی بود رو رد میکنم. اگر این دیدگاه بود باید در انتخابات قبلی میبود که ریاست جمهوری بود نه این انتخابات.
ضمناً بدترین نوع پوشش در دوران احمدی نژاد و ضعف بدنه فرهنگی و نظارتی دولتش ترویج شد و الان نسبت به دوره اوشون تفاوتی نکرده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی
۱۱:۲۲, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #27

(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۰۳)t.kam67 نوشته است:  تهرانیها دغدغه اصلیشون اقتصاده.
خدا پدر و مادرتو بيامرزه
بنده خدا داري حرف منو تأييد مي كني
منم همين نظر شما رو دارم
تهراني ها مطلقاً دغدغه دين واقعي ندارن! دغدغه اصليشون اقتصاد هست!

بسيار مهم:
محمود احمدي نژاد مطلقاً مصداق ديندار واقعي نيست و اصلاً اين شخص را بنده قبول ندارم!
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۰۳)t.kam67 نوشته است:  آمریکا و انگلیس و اسرائیل هیچ وقت نظر واقعیشون رو نمیگن. بلکه با توجه به افکار سنجی که دارن سعی میکنن رای رو هدایت کنن. این دفعه میخواستن با مخالفت با اعضای شورای نگهبان رای رو به سمت اونها هدایت کنن که خدا رو شکر ناکام موندن.

به شدت متأسف مي شوم وقتي كسي بديهيات رو انكار مي كنه
بديهياتي كه از روز روشنتره!
اگر كسي شكي كنه كه حمايت دشمنان دين خدا از كسي ربطي به بدست آوردن منافعشون نداره اصلاً....

(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۰۳)t.kam67 نوشته است:  ضمناً بدترین نوع پوشش در دوران احمدی نژاد و ضعف بدنه فرهنگی و نظارتی دولتش ترویج شد و الان نسبت به دوره اوشون تفاوتی نکرده.
من نگفتم دوران احمدي نژاد خوب بود
گفتم وقاحت زنان با نوع پوششون بر طبق صريح روايات نشان از بي ايمانيشون داره
و اين اكثريت بي ايمان گرايشات انتخاباتيشون مشخص است!
۱۱:۲۴, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۰۳)t.kam67 نوشته است:  الان وقتی اسرائیل میگه خدمتی که احمدی نژاد به ما کرد هیشکی نکرد یعنی چی؟
آمریکا و انگلیس و اسرائیل هیچ وقت نظر واقعیشون رو نمیگن. بلکه با توجه به افکار سنجی که دارن سعی میکنن رای رو هدایت کنن. این دفعه میخواستن با مخالفت با اعضای شورای نگهبان رای رو به سمت اونها هدایت کنن که خدا رو شکر ناکام موندن.

شما فکر میکنید تهرانیها با اسلام مشکل دارند. یادمه یکی از دوستان میگفت رفته بودم شهرستانی، وایسادم نماز خوندم. نماز که تموم شد گفتن مگه تهرانیا نماز هم میخونن؟؟؟
این تصوری که براتون از تهران درست کردن اشتباهه.
تهرانیها دغدغه اصلیشون اقتصاده. اقتصاد که خراب باشه مثل هشت سال گذشته، بیکاری، نبود مسکن، کم شدن ازدواج، بیماری و مرگ، فقر و فحشا رو در پیش داره.
کلاً مواردی که راجع به آزادی خواهی بود رو رد میکنم. اگر این دیدگاه بود باید در انتخابات قبلی میبود که ریاست جمهوری بود نه این انتخابات.
ضمناً بدترین نوع پوشش در دوران احمدی نژاد و ضعف بدنه فرهنگی و نظارتی دولتش ترویج شد و الان نسبت به دوره اوشون تفاوتی نکرده.

به نام خدا

کاربر محترم میدانم شما چیزی در دلتان نیست و کمی هم عصبانی هستید ولی دوست عزیز، باور کنید اشتباه میکنید و این به مرور زمان به شما ثابت خواهد شد.
بحث بیشتر هم فایده ندارد چون نه شما قانع میشوید نه ما
پس بیایید به جای اینکه یکدیگر را خطاب قرار دهیم، بحث منطقی و علمی با رعایت احترام را ادامه دهیم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۱:۳۶, ۱۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۳۸ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۲)مخلوق نوشته است:  خدا پدر و مادرتو بيامرزه
بنده خدا داري حرف منو تأييد مي كني
منم همين نظر شما رو دارم
تهراني ها مطلقاً دغدغه دين واقعي ندارن! دغدغه اصليشون اقتصاد هست!

بسيار مهم:
محمود احمدي نژاد مطلقاً مصداق ديندار واقعي نيست و اصلاً اين شخص را بنده قبول ندارم!

به شدت متأسف مي شوم وقتي كسي بديهيات رو انكار مي كنه
بديهياتي كه از روز روشنتره!
اگر كسي شكي كنه كه حمايت دشمنان دين خدا از كسي ربطي به بدست آوردن منافعشون نداره اصلاً....

من نگفتم دوران احمدي نژاد خوب بود
گفتم وقاحت زنان با نوع پوششون بر طبق صريح روايات نشان از بي ايمانيشون داره
و اين اكثريت بي ايمان گرايشات انتخاباتيشون مشخص است!

من حرف شما رو تأیید نکردم! رد کردم! شما گفتین آزادی میخوان، من گفتم نه نمیخوان. الان مثلاً تو این دوازده سال مجلس و دولت چه کردند برای دین که با بهشون رای بدیم؟ برای اقتصاد چه کردن؟ پس وقتی هیچ کدوم از لیستها دین براشون مهم نیست، مهمترین فرقشون اقتصادشون میشه.
بدیهیات کجا بود مرد مؤمن! نیرنگ و تزویره! مگر ابوسفیان با پیامبر بیعت نکرد؟ مگر هند بیعت نکرد؟ واقعی بودن؟ تو غدیر واقعی بودن؟ اهل کوفه پشت مسلم رو خالی نکردن؟
انگلیس هم از همون جنسه! دروغ میگه! انگلیس دنبال استبدادی کردن نظام و فروپاشی از درونه، در صورتی که گردش جناح‌ها در سمت‌ها موجب کاهش فساده. الان اگر جای روحانی، جلیلی اومده بود، فکر میکردید بوی گند فساد مالی گسترده در میومد؟ اینها لطف خداس. ناشکر نباشید.
حجاب و دینداری در تهران از قدیم بسیار مهم بود ولی در خیلی شهرستانها و روستاها خیر. الان شما خیلی روستاها برید زن و مرد با هم دست میدن و روبوسی میکنن و بی حجابن و ... . همین فرهنگ ده و شهرستان رو این افراد به تهران منتقل کردن. پس با توجه به اینکه روستاها گرایششون بیشتر به اصولگراهاس نمیشه گفت بی ایمانیشون به انتخابشون ربط داره. این دو مورد کاملاً بی ربطه.

(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۴)عدالت نوشته است:  به نام خدا

کاربر محترم میدانم شما چیزی در دلتان نیست و کمی هم عصبانی هستید ولی دوست عزیز، باور کنید اشتباه میکنید و این به مرور زمان به شما ثابت خواهد شد.
بحث بیشتر هم فایده ندارد چون نه شما قانع میشوید نه ما
پس بیایید به جای اینکه یکدیگر را خطاب قرار دهیم، بحث منطقی و علمی با رعایت احترام را ادامه دهیم.

انشاا... هر کس اشتباه میکند به مرور زمان بهش ثابت شود.
مثل قضیه احمدی نژاد که ما هی میگفتیم این فلان جور آدمیه .... اما گوش نمیدادین ... الان حتی خود اصولگراها ازش اعلام برائت میکنن و دلیل ناکامیشون تو دو انتخابات رو اون میدونن
۱۱:۴۶, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #30

(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۳۶)t.kam67 نوشته است:  من حرف شما رو تأیید نکردم! رد کردم! شما گفتین آزادی میخوان، من گفتم نه نمیخوان. الان مثلاً تو این دوازده سال مجلس و دولت چه کردند برای دین که با بهشون رای بدیم؟ برای اقتصاد چه کردن؟ پس وقتی هیچ کدوم از لیستها دین براشون مهم نیست، مهمترین فرقشون اقتصادشون میشه.
بدیهیات کجا بود مرد مؤمن! نیرنگ و تزویره! مگر ابوسفیان با پیامبر بیعت نکرد؟ مگر هند بیعت نکرد؟ واقعی بودن؟ تو غدیر واقعی بودن؟ اهل کوفه پشت مسلم رو خالی نکردن؟
انگلیس هم از همون جنسه! دروغ میگه! انگلیس دنبال استبدادی کردن نظام و فروپاشی از درونه، در صورتی که گردش جناح‌ها در سمت‌ها موجب کاهش فساده. الان اگر جای روحانی، جلیلی اومده بود، فکر میکردید بوی گند فساد مالی گسترده در میومد؟ اینها لطف خداس. ناشکر نباشید.
حجاب و دینداری در تهران از قدیم بسیار مهم بود ولی در خیلی شهرستانها و روستاها خیر. الان شما خیلی روستاها برید زن و مرد با هم دست میدن و روبوسی میکنن و بی حجابن و ... . همین فرهنگ ده و شهرستان رو این افراد به تهران منتقل کردن. پس با توجه به اینکه روستاها گرایششون بیشتر به اصولگراهاس نمیشه گفت بی ایمانیشون به انتخابشون ربط داره. این دو مورد کاملاً بی ربطه.
كسي كه بگه روز شبه اصلاً صحبتي نمي شه باهاش كرد
خوش باشي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا