|
ایراد اسلام سکولار چیه؟
|
|
۲۱:۲۰, ۱۳/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۴ ۲۱:۲۲ توسط افشین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چندتا سوال دارم از دوستان ایراد اینکه هرکسی سرش به کار خودش باشه چیه؟کنارش هرکی میخواد امر به معروف و نهی از منکر کنه.مثلا اونی که نماز و مسجد میخواد بره مسجد اونی هم که ... میخواد بره محل مخصوص خودش دنبال کارش و اینکه چرا در جامعه دینی کسانی که قراره مسئول باشن باید مسلمون باشن؟خب بذارید هرکسی خواست کاندید بشه اگه رأی آورد یعنی ملت همونو میخوان.مگه امام خمینی (رحمة الله علیه) نفرمودن میزان رأی ملته؟ احساس میکنم خیلی از جوانان ما که از اسلام واقعی گریزان هستن دلیلش همین عدم اطلاع کافی اونها از این مسائله.یعنی اگه کسی باشه که عیب این نوع اسلام رو بهشون بگه شاید بعضیاشون برگردن. یه سوال دیگه.توی حکومت امام علی (علیه السلام) هم حاکم باید حتما مسلمون میبود؟البته نمیدونم اون زمان از نظر مردم استفاده میشده یا خیر سوال آخر اینکه اسلام چطور به کشور ما وارد شد؟آیا واقعا به زور شمشیر بوده؟اگه جواب مثبته چرا؟آیا خود خدا خواسته؟اگرم جواب منفیه چطور ایران یه کشور مسلمون شده؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۳/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۴ ۲۱:۴۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اگر ممکنه رابطه اسلام رو با دموکراسی (مشورت نه، دموکراسی) تبیین کنید. آیا اسلام قائل به حجیت شیوه های دموکراتیک در اداره جامعه است؟
اگر خیر پس تکلیف حکومت فعلی ما چیه؟ اگر بله پس آیا میشه به اتفاقات سقیفه ایرادی گرفت؟ اگر بله چرا بعد از پیامبر برای انتخاب جانشین رای گیری عمومی نشد و اساساً یه همچین مکانیزمی در احکام دینی پیش بینی نشده؟ آیا دموکراسی با حکومت ائمه در تناقض نیست؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۱۳/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۴ ۲۲:۳۵ توسط حقیقتجو.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
مگه همین الان هر کسی هر کاری که دلش میخواد انجام نمیده؟ هر کی میخواد راحت دزدی میکنه کسی هم بهش کاری نداره. راحت دروغ میگه کسی بهش کاری نداره. راحت تهمت میزنه، راحت بیت المال مسلمین رو میخوره، راحت به بقیه زور میگه، راحت پارتی بازی میکنه، راحت حق رو باطل میکنه، راحت به روحانیون ناسزا میگه، راحت به کراواتی ها ناسزا میگه، راحت حلال رو حرام و حرام رو حلال میکنه و هزارتا راحت دیگه و کسی هم بهش کاری نداره. در مورد سوال آخرتون اینکه اسلام توسط حاکمان اسلامی و با زور شمشیر وارد ایران شد. بله خدا خواسته. اراده ی خدا حاکم بر تمام امور است اما افرادی که برای اسلام کشورگشایی کردن درصورتیکه نیتشون خالص برای خدا نبوده باشه و صرفا بخاطر کشورگشایی و جاه طلبی این کار رو انجام داده باشن عذاب سختی در انتظارشون خواهد بود. |
|||
|
۷:۳۹, ۱۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۴ ۲۱:۳۷)MohammadSadra نوشته است: اگر ممکنه رابطه اسلام رو با دموکراسی (مشورت نه، دموکراسی) تبیین کنید. آیا اسلام قائل به حجیت شیوه های دموکراتیک در اداره جامعه است؟ امام خمینی گفته هدف مبارزه ملت ایران اسلام بود و البته اسلام دربرگیرنده همه معانی است که به آن دموکراسی میگویند بحث پیچیده تر شد و ابهامات خود من هم بیشتر!سوالات خوبی کردی محمدجان.در مورد انتخاب امام علی (علیه السلام) خب همه میدونیم خواست خدا بوده و همینطور تا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اما مسأله اینه که امام علی (علیه السلام) موقعی که مردم خودشون خواستن،حاکمیت رو پذیرفتن ولی در مورد ائمه دیگه چطور؟آیا اگر مردم به حکومت اونها علاقه ای نداشتن و یا اینطور بگم،خواستار اسلام نبودن باید کنار میرفتن؟اگه الان مردم اسلام رو نخوان چی؟آیا این کلام امام زیر سوال نمیره؟نمیدونم چطور دموکراسی میتونه توی اسلام باشه وقتی قراره همیشه حکومت ازآن ائمه علیهم السلام باشه.بله،حکومت امام علی (علیه السلام) طبق خواست مردم بود و درست.اما مثلا الان چی؟ سوال دیگه اینکه حکومت ازآن حاکم اسلامیه.چرا زمان ائمه حکومت باید دستشون میبود اما الان حکومت دست ولی فقیه نیست و با رأی مردم انتخاب میشه؟ و سوال آخر که میخواستم یه موضوع جدید باز کنم اما همین جا بحثش شد میگم.از کجا باید بدونیم رهبرمون از طرف خدا به این مقام رسیده و نایب امام زمانه؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۱۴/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۴ ۱۲:۱۳ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سوالهاتون خیلی باحاله... چیزهای جدیدی یاد گرفتم...
ببخشید من در تمام مسائل اظهار نظر میکنم صرفا واسه اینکه اطلاعات خودم بالا بره... نقل قول:همینجوریه دیگه! ولی اگه سرش به کار مردم باشه قضیه فرق میکنه... نقل قول:ملت هم اسلام رو خواستن دیگه! به همراه دستورات اسلامی... احتمالا این میشه دموکراسی نه اون... مثل این میمونه که سه چهار تا بچه کوچولو شما را انتخاب کردن تا پرستارشون باشی بعد موقع نهار سر سفره ماکارونی و برنج و سم موش! بذاری و بگید هر کدوم رو دوست دارید انتخاب کنید اینم یه جور دموکراسیه!نقل قول:اشتباه نکنم وقتی اکثریت مردم حکومت اسلامی رو قبول کنند حکومت اسلامی تشکیل میشه و چون اهل بیت معصوم و جانشین خدا روی زمین هستند همه چیز دست اوناست و معنا هم نداره بیان رای گیری کنن! نقل قول:البته به نظرم درستش اینه که حکومت دست ولی فقیه و جانشین بر حق امام زمان باشه ولی مردم ظرفیتش رو ندارند پس نمیشه... نقل قول:اگر هم به زور وارد شده باشه ولی مردم خودشان قبول کردند و کسی به زور اونها رو مسلمون نکرده... هر چند تا جایی که میدونم قبل اسلام هم مردم زمینه مسلمان شدن رو داشتن و یکتاپرست بودند. نقل قول:اون موقع اسلام پَر... زوری که نیست... اون موقع طبق شواهد چون خرابکاری کردیم خدا ما رو به بلای سختی دچار میکنه و ما رو نابود میکنه و ملتی بهتر از ما رو جایگزین میکنه... به همین خاطر میگن خون شهدا رو پایمال نکنیم![]() نقل قول:منم دوست دارم جواب این سوال رو بدونم ولی اون چیزی که به ذهنم میاد اینه که وقتی مردمی اسلام و امام زمانشون رو بخوان و وقتی حکومت اسلامی تشکیل بشه قطعا خدا و امام زمان هم اونا رو به حالشون نمیذاره... دوستانی که جوابا رو بلدن لطفا جواب بدین چون سوالها خیلی مهم هستند و خیلی ها جواب این سوال ها رو نمیدونن
|
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۱۴/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۱۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۹۴ ۷:۳۹)افشین نوشته است: اما مسأله اینه که امام علی (علیه السلام) موقعی که مردم خودشون خواستن،حاکمیت رو پذیرفتن ولی در مورد ائمه دیگه چطور؟آیا اگر مردم به حکومت اونها علاقه ای نداشتن و یا اینطور بگم،خواستار اسلام نبودن باید کنار میرفتن؟اگه الان مردم اسلام رو نخوان چی؟آیا این کلام امام زیر سوال نمیره؟نمیدونم چطور دموکراسی میتونه توی اسلام باشه وقتی قراره همیشه حکومت ازآن ائمه علیهم السلام باشه.بله،حکومت امام علی (علیه السلام) طبق خواست مردم بود و درست.اما مثلا الان چی؟ ممنون برادر من با شما موافقم و می خوام تو این تاپیک خواننده باشم ولی یه نکته باید گفت و اون هم اینکه امام علی از طرف خداوند جانشینی رو داشتند ربطی به مردم نداشته تنها زمانی امر خلافت رو قبول کردند که مردم به ایشون رو آوردند. تنها در تشکیل حکومت نه در بقیه موارد حنی در جواب شرطی که گذاشته بودند شما باید به شیوه خلفای قبل عمل کنید قبول نکردند و گفتند من به سنت پیامبر عمل می کنم. تشکیل حکومت با اقبال مردم بود ولی از اونجا به بعد نه، (مشورت دموکراسی نیست). پ.ن. من به شخصه جمهوری اسلامی رو دموکراسی نمی دونم. مکانیزم انتخابات در ایران تنها برای این منظور پیش بینی شده که نهادهای حکومتی مخصوصاً مجلس در وضع قوانین به رهبری کمک کنند. این قوانین هم تنها می تونند از جنس احکام ثامویه باشند. مثلاً مجلس اجازه قانون گذاری در زمینه احکام اولیه رو نداره. یکی از دلایل وجودی شواری نگهبان هم همینه. با این اوصاف ما دموکراسی نیستیم مدل ولایت فقیه اسمش روشه نظام ولایی هست با ظهور امام زمان برای ریاست حکومت از کسی اجازه گرفته نخواهد شد. در مورد باقی احکام هم همینطور چون جایی که به معصوم دسترسی باشه شیوه قانونگذاری به این روش بی معنیه. الان که به معصوم دسترسی نداریم مجبوریم در احکام ثانویه اینطور عمل کنیم. ضمناً این احکام با تنفیذ رهبری قانون و لازم الجرا میشن. البته این نظر منه دوست دارم نظرات تحقیقی دوستان رو مطالعه کنم. |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۱۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ولایت از طرف خداست. فقط هم خدا میتواند بگوید چه کسی لیاقت ولایت را دارد و چه کسی ندارد. در طول تاریخ امامان معصوم (علیه السلام) بجز 5 سال حکومت حضرت علی (علیه السلام) هیچکدام از امامان نتوانستند حکومت اسلامی تشکیل دهند چون اکثریت مردم قادر به تشخیص جبهه ی حق نبودند. شاید هم به سودشان نبود که تشخیص دهند. الله اعلم. اما با گذشت 1400 سال ذات انسانها به یکباره تغییر پیدا کرد و دچار دگرگونی های عظیمی گردید بطوریکه اکثر مردم قادر به تشخیص و تمایز بین جبهه ی حق و باطل گردیدند!! و قادر شدند که بجای خداوند ولی تعیین کنند!!
|
|||
|
۲۱:۴۰, ۱۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۹۴ ۱۹:۰۱)حقیقتجو نوشته است: ولایت از طرف خداست. فقط هم خدا میتواند بگوید چه کسی لیاقت ولایت را دارد و چه کسی ندارد. در طول تاریخ امامان معصوم (علیه السلام) بجز 5 سال حکومت حضرت علی (علیه السلام) هیچکدام از امامان نتوانستند حکومت اسلامی تشکیل دهند چون اکثریت مردم قادر به تشخیص جبهه ی حق نبودند. شاید هم به سودشان نبود که تشخیص دهند. الله اعلم. اما با گذشت 1400 سال ذات انسانها به یکباره تغییر پیدا کرد و دچار دگرگونی های عظیمی گردید بطوریکه اکثر مردم قادر به تشخیص و تمایز بین جبهه ی حق و باطل گردیدند!! و قادر شدند که بجای خداوند ولی تعیین کنند!! جناب حقیقتجو بنده موضوع جدید نزدم که توش بحث بی مورد و نادرست بشه و آخرشم به هیچ نتیجه ای نرسم.من دنبال جوابم و علت اینکه میبینید اینجا سوال پرسیدم فقط برای آرامش دل خودمه و اینکه اگه کسی ازم پرسید دلیلشو بهش بگم وگرنه به لطف خدا حق مثل روز روشنه واسه بنده |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۱۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۹۴ ۱۹:۰۱)حقیقتجو نوشته است: ولایت از طرف خداست. فقط هم خدا میتواند بگوید چه کسی لیاقت ولایت را دارد و چه کسی ندارد. در طول تاریخ امامان معصوم (علیه السلام) بجز 5 سال حکومت حضرت علی (علیه السلام) هیچکدام از امامان نتوانستند حکومت اسلامی تشکیل دهند چون اکثریت مردم قادر به تشخیص جبهه ی حق نبودند. شاید هم به سودشان نبود که تشخیص دهند. الله اعلم. اما با گذشت 1400 سال ذات انسانها به یکباره تغییر پیدا کرد و دچار دگرگونی های عظیمی گردید بطوریکه اکثر مردم قادر به تشخیص و تمایز بین جبهه ی حق و باطل گردیدند!! و قادر شدند که بجای خداوند ولی تعیین کنند!! دقیقا به همین دلیل ظهور در این زمان رخ میده نه زمان های قبل یکباره هم نبود بجای خداوند هم نبود یه بنده خدایی از کاربرا در مورد دو سه نفر میگفت اینها بچه هستن و جاهل ولی من میگم.... |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۱۴/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۴ ۲۳:۰۰ توسط حقیقتجو.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
عذرخواهی میکنم اگه از نظر شما بحثی که کردم به موضوع ربط نداشته. توی بحث شما شرکت نمیکنم دیگه.
جناب آقای عبدالرحمن مهم نیست که شما چه فکری در مورد من میکنید. احساس میکنم خودتون رو خیلی بزرگ فرض کردید. بیایید پایین از روی تختی که سوارش هستید. پشت سر دیگران هم غیبت نکنید. چیزی میخوایید بگید مثل مرد پیام خصوصی بدید و اگه مایل بودید قرار بزارید همدیگه رو ببینیم و رو در رو بگید. بازهم عذرخواهی میکنم آقای افشین. ارسال آخر در تایپک جنابعالی بود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اینم یه جور دموکراسیه!
به همین خاطر میگن خون شهدا رو پایمال نکنیم