|
هدف احمدینژاد از سفر به شلمچه چه بود؟
|
|
۱۵:۰۴, ۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ایلنا نوشت: رییس جمهور سابق کشورمان در توضیح سفرش به شلمچه گفت: به مناطق عملیاتی آمده ایم تا آثار خیرخواهی و مهربانی و دوستی دشمن و استکبار با ملت ایران را ببینیم.آمده ایم تا ببینیم استکبار چگونه ملت ایران را با بمب ها و اسلحه ها مورد مهربانی قرار داد.
محمود احمدی نژاد که در جمع راهیان نور در شلمچه حضور یافته بود، تاکید کرد: شیطان دشمنان و شیاطین زمان جنگ اسلحه و بمب شیمایی و هواپیما به عراق دادند تا ملت ایران را نابود کنند؛ آنها در طول جنگ و بعد از جنگ انواع فشارها و تحریم ها را به ملت ایران وارد کردند. او با بیان اینکه اینجا شلمچه؛ مرکز مقاومت و ایثار ایران است، گفت: آنها که در پی تحریف تاریخ هستند، بدانند ما هدف خود که عزت مسلمانان جهان است را فراموش نخواهیم کرد.وی تاکید کرد: اگر میدان خود را به این شیاطین واگذار کنیم آنقدر جسارت پیدا میکنند که میگویند مقصر جنگ ایران و عراق، ایران است. احمدی نژاد بیان کرد: معنای ادای احترام به شهدا و رزمندگان در این مناطق این نیست که بگوئیم ایران به دنبال جنگ است، بلکه ملت ایران همیشه با عقل، منطق و فرهنگ برخورد کرده و به دنبال دوستی و مهربانی با سایر ملت ها است. اگر در مقابل این شیاطین عقب نشینی کنیم، آن وقت باید روزی را مشاهده کنیم که دیگر این عقب نشینیها حد و مرزی ندارد و همینطور باید عقب نشینی کنیم. ![]() |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به رفتار احمدی نژاد انتقادات زیادی دارم ولی یک تار موی گندیده اون رو با کل وجود و تیم ابوموسی اشعری عوض نمی کنم. شرف داشت داشت به خائنین وطن فروش دنیا پرست.
|
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۵ ۱۵:۴۳ توسط قلب.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
چند روزی هست پای احمدی نژاد به رسانه های اصلاح طلب باز شده! و موضوع این خبرها هم اکثرا مربوط به مواضع استکبار ستیزی ميشه! می خواید دلیلش رو بدونيد ميگم براتون از اونجایی که برای احمدی نژاد در بین بسیاری از جوانان ابرویی نمونده و حسابی در ذهن این جوانان داغون شده و لاجرم هرکاری که بکنه یعنی بده!! فقط کافیه کسی از احمدی نژاد حرفی بزنه ديگه حرفش برش نداره و از اونجایی که نميشه به رهبری انتقاد کرد به خصوص درباره موضوع استکبار ستیزی پس به ناچار باید پای شخصی مثل احمدی نژاد کشیده بشه وسط تا غیر مستقیم به مواضع رهبری حمله بشه! و به جوانان گفته بشه... که البته این یه فرمول جنگ نرم است که در اتاق های فکری غرب تهیه شده و به غربگرایان توصیه شده تو خود بخوان حديث مفصل از این.. وگرنه کیه که ندونه اينجور رسانه ها اصلا به فکر آیات قرآن نیستن و مطالبشان پر است از انکار آیات قرآن! |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۵ ۱۶:۲۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۵ ۱۵:۴۸)Ali#59 نوشته است:سلام مقصود از اون حرف بنده به خاطر محبوب بودن ایشان است و استدلال های قوی ایشان شما هم کم کم داری دست از ریاکاری برميداری و مواضع خودتون رو بیان می کنید که البته جای خوشحالی داره برای ما و شما این نشون ميده قواعد ظهور در حال کامل شدنه و ديگه نیازی نیست ما خیلی وقت صرف کنیم تا ثابت بشه افرادی هر روز به یکی از آيات خدا کفر میورزند ولی عقیده خود را مخفی می کنند تا به اهداف خود برسند و البته شما بهتر میدانید چنین افرادی جزو کدام گروه است که در قرآن مذمت شدند |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۵ ۱۶:۰۴)قلب نوشته است: سلام ![]() ![]() ![]() برمنکرش لعنت،ما هم همین برداشت رو کردیم. راستی اگه کار دیگه ای از دستم برمیاد که قواعد ظهور کامل بشه بگو انجام بدم.شاید فرجی شد چون از زمانی که من یادم میاد تو داری میگی قواعد ظهور کامل شده و همین امروز فردا امام زمان ظهور میکنه
|
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۵ ۱۶:۱۲)Ali#59 نوشته است:سلام بنده نگفتم قواعد ظهور کامل شده بلکه گفتم اگر قواعد ظهور کامل بشه ظهور حتمیه و چیزی تا کامل شدن این قواعد نمونده امام زمان عج هم قبل از صیحه آسمانی ظهور نمی کنند بلکه هروقت در 23 رمضان صیحه آسمانی را شنیدید آنوقت ظهور اتفاق میفته این اتفاق بزرگتر از اونه که بگيم امروز یا فردا یا اینکه بگیم این هفته یا اون هفته بلکه نشانه های حتمی ظهور لازم است تا به خود ظهور برسیم البته من و شما عددی نیستیم که کاری از دستمون بر بیاد و بود و نبود ماهم فرقی برای دنيا نداره |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۵ ۲۲:۵۷ توسط Silence.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطوری که جناب قلب گفتند چون احمدی نژاد قبلا شستن و رو رخت پهن کردن(که قطعا خودش هم مقصر بوده)هر جریانی رو میتونن غیر مستقیم باهاش بزنن... برا همینکه هرکی بخواد کوچکترین تعریفی از احمدی نژاد بکنه باید شصت بار قبلش بگه من خودمم به احمدی نژاد انتقاد دارم ولی... با این حال احمدی نژاد کی بود که هنوزم بعد سه سال دارن تو رسانه هاشون میزننش... یعنی قتل عامی که از بعضیا داخل کشور کرد مغول با ایران نکرد! هنوزم شبا اصلاح طلبا کابوس احمدی نژاد می بینن! |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۵ ۱۶:۴۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۵ ۱۶:۲۸)Silence نوشته است: سلامسلام خخخخخ ![]() خیلی باحال گفتی دمت گرم ههههههههخخههه من هنوز دارم میخندم واقعا کی بود این آدم يادمه استاد رایفی پور ميگفتن يه بار شایع شد احمدی نژاد فراماسونه اونوقت فراماسونا گفتن اصلا همچين چیزی درست نیست و رد کردن ببین آوازش تا کجا رفته خخخ |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخ شما به این بخش از نامه احمدی نژاد چیست؟ | سعدی | 1 | 1,220 |
۲۸/اسفند/۹۶ ۲۱:۰۴ آخرین ارسال: سعدی |
|
| احمدی نژاد بر حق است چون... | عبدالرحمن | 11 | 4,727 |
۶/اسفند/۹۶ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| اخبار،تحلیلهاو بیانیههای دکتر محمود احمدینژاد(انتخابات۹۶) | عبدالرحمن | 9 | 3,361 |
۲۰/خرداد/۹۶ ۳:۱۶ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| چرا امام زمان برای احمدی نژاد دعا فرمودند؟ | سعدی | 25 | 7,287 |
۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۳۹ آخرین ارسال: متفکر |
|
| سبد آرای احمدی نژاد و اصولگرایان | علائم ظهور | 1 | 1,627 |
۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| احمدی نژاد .... آمد | سید ابراهیم | 140 | 32,527 |
۳/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۳۴ آخرین ارسال: A L I |
|
| غنایم احمدی نژاد از شکست اصولگرایان | mohammadz | 31 | 10,918 |
۲۶/فروردین/۹۶ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|

![[تصویر: 557277_943.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8244752800/557277_943.jpg)