|
کانال غیراخلاقی در تلگرام عامل قتل «ستایش» بود
|
|
۱۷:۲۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
زنگ خطر لزوم کنترل اینترنت و شبکه های اجتماعی اولین جلسه از سری نشستهای بررسی پدیده دختران فرار از منظر حقوقی، در سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد. به گزارش رجانیوز به نقل از ایسنا، در این جلسه که سهشنبه 14 اردیبهشت ماه و به همت اداره حقوقی این سازمان برگزار شد چهرههایی همچون پروفسور حسین باهر، دکتر حسن فدایی مشاور معاون حقوق بشر قوه قضائیه، فریدون امیرآبادی سرپرست دادسرای ارشاد و همچنین خانم خاکی جانشین دادسرای زنان، خانواده و اطفال به بحث و بررسی پدیده دختران فرار پرداختند. در این نشست همچنین خاکی جانشین دادسرای زنان، خانواده و اطفال با انتقاد شدید از غیبت برخی نهادهای مسئول در بحث پیشگیری از آسیبهای اجتماعی گفت: وزارت آموزش و پرورش، همیشه در این بررسیها غایب است. در همین بحث قتل ستایش دختر شش ساله افغان، من بیشتر از سه بار با پسر نوجوان قاتل ستایش در کانون اصلاح و تربیت گفتوگو کردم. نتیجه همه آن صحبتها این بود که انگیزه و علت عمده قتل ستایش، در تلفن همراه این نوجوان بود. او عضو یکی از کانالهای غیراخلاقی در تلگرام بوده و روز فاجعه، چند فیلم را در همان کانال تماشا میکند و به واسطه فشارهای روحی و نیازهای جنسی، چنان تصمیمی میگیرد. البته این خبر ادامه دارد که موضوعات دیگری هم مطرح شده است مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر با اشاره به آثار منفی آزادی شبکه های اجتماعی و کنترل نکردن آنها بر روی نسل جدید خواستار کنترل بیشتر آن شدند اما اصل مطلب اینجاست که کسانی که دایم از آزادی فضای مجازی صحبت می کنند و افزایش پهنای باند نتایج این آزادی را هم ببینند |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:من دیگه نمیدونم چطور بگم که دوستان درک کنن...عاقا ما درک میکنیم! ولی نکتش اینجاست که مشکل اقتصادی ، یکی از عوامله. نه همش ما که سر یه قتل عادی بحث نمیکنیم.عامل دیگه ای بوده که باعث این قتل شده.لذا بحث سر این انحرافات هستش و شبکه های مجازی.انحراف توی این شبکه ها هم که کلا فراگیر شده ، شرایط اقتصادی خوب باشه ، مادر هم که وقت بذاره ، فقط احتمال انحراف کم میشه.اما از بین نمیره چون انحراف اخلاقی نه طبقه اجتماعی میشناسه نه هیچی... قبول کنیم که دسترسی به انحراف در این دوره و زمونه ، از هر برهه ای در تاریخ بیشتره |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۲)A L I نوشته است: مشکل از تو جامعه اس برادران و خوهران عزیز!سلام من کشته مرده این منطق شما شدم!!!!!!!! مانتو کوتاه از صدتا فیلم غیر اخلاقی بدتره!!!!!!!! خب اگر اينطوريه چرا اینقدر از گشت ارشاد انتقاد می کنید!!!!! خوبه آدم حرف حساب بزنه ![]() به گشت ارشاد میرسیم میگن مشکل فرهنگه!! به فی*ل*تر کردن می رسیم يه چيزه ديگه می گن!! باز به مردم میرسیم يه چيزه ديگه میگن!!! پس اصلاح جامعه رو باید از کجا شروع کرد بالاخره باید از یه جا شروع کرد نميشه هرکاری می خوایم بکنیم يه عده فقط ایراد میگیرن (۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۴۰)Mohammad Trust نوشته است: اگر اقتصاد درست بود ، یه مادر روز میتونست 15 ساعت واسه بچه ش وقت بذاره !سلام بیخود چرا شلوغش کردید!!!! مگه قدیم پدر و مادرها چقدر وقت برای بچه میزاشتن!! الان مگه همه سرکار هستن!! ما مشکل بیکاری داریم شما يه جوري حرف میزنی انگار زن و مرد رفتن سرکار!!! کسی منکر ارتباط اقتصاد با بخش های دیگر زندگی نیست در پست های شما هرکسی هر کار یا نقدی می کنه شما ربطش ميدي به اقتصاد!!!! مگر غیر از کار اقتصادی ما کار ديگه نداریم که شما دایم در هر موضوعی پای اقتصاد رو می کشی وسط این ديگه چجور طرز تفکریه شما چندوقته پیدا کردی!!! از سياسيون انتقاد کنن شما باز همین حرف هارو میزنید از فرهنگ انتقاد کنن شما باز همین حرفارو میزنید فرافکنی و خلط مبحث کاره درستی نیست |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۲۸ توسط A L I.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۱۳)قلب نوشته است: سلاممن از گشت ارشاد انتقاد میکنم! ولی من دقیقا کی گفتم گشت ارشاد نباشه تا مردم مانتو چاکدار بپوشن ![]() خوبه زنده ام حرف تو دهنم میزارید! من گفتم گشت ارشاد نمیتونه جلو این مانتو چاکدار و بلوز شلوارها بگیره! فقط بدترش میکنه،ولی از اونها دفاع که نکردم! ذهن مردها سیستم به شکلی هست که به لباس نیمه عریان بیشتر از عریان کامل واکنش نشون میده و تحریک میشه دلیلشم هم نمیدونم (الکی یه چی بگم!) ولی میدونم همچین چیزی هست و از زبان چندین روانشناس شنیدم.مشکل ما این هیچ وقت مسئله حل نمیکینم،فقط صورت مسئله حل میکنیم! برای حجاب میایی صورت مسئله پاک میکنیم! برای این قتل میاییم کلا تلگرام قربانی میکنیم... زمانیکه فیلم اون بازیگر زن(بازیگر زن سریال نرگس،اسم بازیگر ویراش کردم)تلگرام بود؟واتس اپ بود؟همه مردم دیدنش! روی سی دی رایت میشد و دست به دست میچرخید! الان بعضی ها دارن میگن این مشکلات بخاطر تلگرام و باعث شده این فیلمها پخش بشه من و بعضی از دوستان مخالفم نظرشون هستیم و میگیم ابزاری خیلی زیادی هست،حالا تلگرامم یکیش! ولی من خودم در تلگرام در گروه همکارهام هستم،در گروه دانشجوها و هم ورودی های خودم هستم! از ساعت و تغییرات کلاسها از جزوه ها و حرفهایی که استادها زدن از اخرین تغییرات حقوقی از همه چی خبر دار میشم! خیلی برای من مفیده... عضو چندین کانال خبری هستم،چندین کانال طنز صبح که بیدار میشم،نت گوشی روشن میکنم،تمام اخبار در چند دقیقه میخونم اخباری هم که فک میکنم مهم هستن از تلویزیون میشینم میبینم....شما فقط اون جنبه منفی قضیه گرفتید! اگر اینطوره کلا سی دی جمع کنید،رایتر جمع کنید،گوشی ممنوع بشه،کلااا تلویزیون ممنوع میشه چون هم میشه بی بی سی دید و هم اینکه فیلم غیر اخلاقی دید والا !!
|
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۵۷ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بعضیا میگن مشکلات فرهنگی ما به خاطر مشکلات اقتصادیه!!!!
ما مسلمونیم دیگه... من که هرچی تو قران و احادیث و... میخونم میگه نماز بخونید و زکات بدین و انفاق کنین و صلحه رحم کنید و خوش اخلاق باشید شکرگذار باشید و... تا روزیتون رو خدا زیاد کنه ... در کل گفتن خدا رزاق هست و با خدا باشین تا خدا روزیتون رو بده.... ما که ندیدیم خدا بگه برین روزیتون رو زیاد کنین و پولدار بشین تا منم بهتون اخلاق و نماز و زکات و صلحه رحم بدم ![]() این مسلمانی ما به چه درد میخوره پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مورد دیگه بحث بهره بانکی بود که ما هم همیشه میگیم این اقتصاد ما همش غیراسلامیه به یکی رای بدین که تو دولتش حداقل یه اقتصاددان اسلامی باشه و اصلا خود دولت به این چیزا اعتقاد داشته باشه... کو گوش شنوا؟ این بهره ها اشکال داره خوب پولت رو نریز اونجا و به جاش بده قرض الحسنه تا خدا برات چن برابر کنه اگه اعتقاد به قران داریم... باز بگو قران گفته هر کی پولشو ده برابر کنه خدا بهش ثواب پول قرض دادن میده و هر ثوابی رو تبدیل میکنه به صدتا ثواب! ![]() ماهم میگیم واسه تلگرام فرهنگ سازی بشه و تا فرهنگ سازی نکردیم نباید به بچه هامون بدیم نه این که بگیم با رفع مشکلات اقتصادی حل میشه!!!!! |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اگه حرف های من صحیح نیست ، خب بگید چیکار کنیم ؟
حذف همه چی و برگشتن به قرون وسطی ؟ یا .... ؟ راهکار بدید |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:اتفاقا رهبری در دیدار با معلمان همین یکی دو روز پیش هم گفتن. کسی نمیگه تلگرام و اساسا اینترنت ، از بیخ و بن نه.و اصلا ساده انگارانست که چنین حرفی بخوایم بزنیم.اصلا ماجرا این نیست ولی چرا ما توی تلگرام توی دنیا اولیم؟ چرا کشور دیگه ای نیست؟ چرا هر برنامه پیام رسانی میاد یهو سیل جمعیت ایرانی واردش میشن؟! همون فیسبوک چرا وقتی به ایران میاد ، اکثرا فسادش میاد؟ چرا دست هر بچه و خردسال و نوزادی یه گوشی یا تبلت هست و همشونم توی شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها هستن! همین فیسبوک و تلگرام و اینستا و ... کشورای دیگه هم هست ولی نوبت ما که شد، فقط جنبه فان و آرکید داره ! چطوری میشه که دختر اوباما توسط مادرش از اومدن به جایی مثل فیسبوک منع میشه اما خردسال های ما همون دسترسی ای به اینترنت رو دارن که یه بزرگسال میتونه داشته باشه! همون محتوایی رو میبینه که حتی بزرگسال هم نمیبینه!! به خدا همچین چیزایی اقتصاد و فقیر و غنی نمیشناسه.بحث فرهنگه.بحث داشتن دغدغه هستش... اون بخشی از سخنان رهبری که مد نظرم بود. در دیدار با معلمین ، همین 2 روز پیش:
این فضاى مجازى امروز از فضاى حقیقىِ زندگى ما چند برابر بزرگتر شده؛ بعضىها اصلاً در فضاى مجازى تنفّس میکنند؛ اصلاً آنجا تنفّس میکنند، زندگىشان در فضاى مجازى است. جوانان هم سروکار دارند با فضاى مجازى، با انواعواقسام چیزها و کارها، با برنامههاى علمىاش، با اینترنتش، با شبکههاى اجتماعىاش، با مبادلات و امثال اینها سروکار دارند؛ خب، اینجا لغزشگاه است. هیچکس نمیگوید آقا جادّه نکش. اگر شما در یک منطقهاى جادّهاى لازم دارید، خیلى خب، جادّه بکش، جادّهى اتوبان هم بکش امّا مواظب باش! آنجایى که ریزش کوه محتمل است، آنجا محاسبهى لازم را بکنید. ما به دستگاههاى ارتباطى خودمان، به مجموعهى وزارت ارتباطات و شوراى عالى مجازى -که بنده از آن هم گله دارم- سفارشمان این است. ما نمیگوییم این راه را ببندید؛ نه، اینکه بىعقلى است. یک کسانى نشستهاند، فکر کردهاند، یک راهى باز کردهاند بهعنوان این فضاى مجازى و به قول خودشان سایبرى؛ خیلى خب، از این استفاده کنید منتها استفادهى درست بکنید؛ دیگران دارند استفادهى درست میکنند؛ بعضى از کشورها طبق فرهنگ خودشان این دستگاهها را قبضه کردهاند. ما چرا نمیکنیم؟ چرا حواسمان نیست؟ چرا رها میکنیم این فضاى غیرقابل کنترل و غیرمنضبط را؟ مسئولند، یکى از مسئولین هم همینها هستند؛ دستگاه وزارت ارتباطات است.
|
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۴۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
من واقعا از دوستان تعجب میکنم!!! ما مشکل رو گفتیم با راه حل مشکل استفاده اکثر جوانان از این نرم افزارها برای دوستیابی و موارد کاذب راه حل حذف موارد کاذب و فساد و احیای استفاده صحیح از آن گفتیم نرم افزارهای اجتماعی و چت باید داخلی باشه و سرورهاي اون باید در داخل باشه آیا این راه حل خوبی نیست! خب ما چندتا نرم افزار داخلی داریم خب با فی*ل*تر نرم افزار های اجتماعی خارجی و معرفی نرم افزارهای داخلی مشکل نوجوانان ما حل ميشه حالا ميمونه افرادی که از نرم افزارهای فی*ل*تر ش ک ن استفاده می کنن که اینجا باید فرماندهی سايبري با مسدود کردن دایم آنها جلوی اونو بگيره حالا موند وی پی ان که افرادی که آگاهی و تخصص دارن ازش استفاده می کنند که باید کنترل شده در اختیار قشر خاصی قرار بگيره آیا راه حل های بالا برای حل مشکل کافی نیست! در کنار این هم کار فرهنگی انجام میدیم این هم از هدایت عقل انسانی حالا اگر به هر بهانه ای از جمله سیاسی از این کارها غفلت بشه نتیجش ميشه انحراف نسل جدید (۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۳:۳۴)amirabdi نوشته است: ولی عمرا برن سراغ یه نرم افزار داخلی مثل بیتاک چون همه میدونن که روی پیام هاشون نظارت میشه و احساس امنیت نمیکنندسلام احساس امنیت نمی کنن!!! چراااا!!!! این تفکر از بیخ غلطه بله کسی که بخواهد استفاده غلط کند نباید هم احساس امنیت کند ولی کسانی که ادعای استفاده درست دارند احساس امنیت خواهند کرد تنها راه حل مشکلات فساد در شبکه های اجتماعی اینه که موارد منفی رو حذف و موارد مثبت احیا بشه و تنها با یک نرم افزار داخلی ميشه اینکار رو کرد وگرنه فساد بیشتر خواهد شد |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۴۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
اول باید قبول کنیم که همه جوون های ما حضرت یوسف (علیه السلام) نیستن
و دوم اینکه یه سری چیزا اساساجذابن ، مخصوصا اینکه ندونی بعدش چه خبر میشه اونوقت درحالیکه تمامی دسترسی هارو آزاد گذاشتیم برای هرکسی در هر سنی ، بدون هیچ گونه کنترلی ، انتظار داریم هیچ گونه مشکلی پیش نیاد شعار های حقوق بشری میدیم که باید دسترسی ها آزاد باشه و هرکسی خودش مختاره که به چه راهی بره! اما باید قبول کنیم که شعاری بیش نیست ، چون از کجا معلوم که من نوعی اگه در شرایط اختلاس قرار نمیگرفتم ، یه اختلاس تپل نمیکردم؟! اگه فکر میکنیم که دسترسی باید ازاد باشه ، اگه چیزی مثل شبکه ملی اطلاعات رو بازی سیاسی میدونیم و مخالفشیم درحالیکه سایر کشورها دارن ازش استفاده میکنن ، و در این حین بر این باور خام بودیم که جوون های ما همگی قطعا یوسف وار به وسوسه ها نه میگن ، اونوقت تبعاتشو هم باید بپذریریم! و یکی از تبعاتش میشه چیزی که در نهایت به قتل مذکور می انجامه پ.ن: پاک بودن ، وظیفه ی هر جوونه.لذا صحبت های من هیچ ارتباطی به بهانه تراشی برای انحراف های موجود نداره. اما ما اینجا داریم درباره علل و راه حل بحث میکنیم |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۷)قلب نوشته است: حذف موارد کاذب و فساد و احیای استفاده صحیح از آن استفاده صحیح زمانی انجام میشه که کاربر ها بخوان ! دقیقا مشکل همینه ، کابرها ! حالا شما فی*ل*تر کن ، اصلا امکان نداره بشه همه رو فی*ل*تر کرد. یه دوستی دارم توی این فی*ل*تریک کار میکنه ، البته سربازه اونجا افتاده، میگه روزانه ده ها سایت مختلف رو فی*ل*تر میکنیم ولی مگه تموم میشن ؟ ![]() شما فرض کنید این عکس بالا یه جوان هستش، اینو هی ما در محدودیت و فی*ل*ترینگ قرار میدیم ، اینقدر فشرده میشه تا از سطح a به سطح i میرسه، یعنی فی*ل*ترینگ همه چی ، هر فنری یه قدرت ایستادگی داره و بعدش در میره !فرت منفجر میشه! زمانی که ما میتونیم این فنر رو کنترل کنیم ، به نظرتون بهتره تا حد اون رو به i برسونیم ؟ اصولا فی*ل*ترینگ نیازه ولی فقط در موارد نه به صورت کلی مثلا بگیم کل تلگرام یا اینستاگرام رو ببندیم که اوضاع حل بشه. نه اینطور نمیشه. اول باید کابرها درست بشن و بعد فضای مجازی. شما هی فی*ل*تر کن ، به جاش روزی دوتا پیج دیگه میزنن ! |
|||
|
۱۶:۳۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۳۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۱۲)Mohammad Trust نوشته است: استفاده صحیح زمانی انجام میشه که کاربر ها بخوان ! دقیقا مشکل همینه ، کابرها ! حالا شما فی*ل*تر کن ، اصلا امکان نداره بشه همه رو فی*ل*تر کرد.آقا محمد ، شعار جالبی بود ، اما فنر زمانی جمع میشه که بهش نیرو وارد شه! وقتی نیرویی وارد نشه ، جمع شدنی هم درکار نیست که بخواد آزاد شه. ضمنا ، از حرف شما من اینو دریافت کردم که جوون باید حتما بره به صفحات غیر اخلاقی و اگه نره مثل فنر جمع میشه! لذا بنظر میدسه شما اصلا پست های اینجارو نمیخونید! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازیگر فیلم های غیراخلاقی در ایران | Grace | 28 | 9,986 |
۱۳/مرداد/۹۵ ۱۱:۱۹ آخرین ارسال: قلب |
|

(الکی یه چی بگم!) ولی میدونم همچین چیزی هست و از زبان چندین روانشناس شنیدم.
![[تصویر: 886233.jpg]](http://img.agahi24.com/2012/08/886233.jpg)