کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کانال غیراخلاقی در تلگرام عامل قتل «ستایش» بود
۱۷:۲۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

زنگ خطر

لزوم کنترل اینترنت و شبکه های اجتماعی

اولین جلسه از سری نشست‌های بررسی پدیده دختران فرار از منظر حقوقی، در سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد.
به گزارش رجانیوز به نقل از ایسنا، در این جلسه که سه‌شنبه 14 اردیبهشت ماه و به همت اداره حقوقی این سازمان برگزار شد چهره‌هایی همچون پروفسور حسین باهر، دکتر حسن فدایی مشاور معاون حقوق بشر قوه قضائیه، فریدون امیرآبادی سرپرست دادسرای ارشاد و همچنین خانم خاکی جانشین دادسرای زنان، خانواده و اطفال به بحث و بررسی پدیده دختران فرار پرداختند.

در این نشست همچنین خاکی جانشین دادسرای زنان، خانواده و اطفال با انتقاد شدید از غیبت برخی نهادهای مسئول در بحث پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: وزارت آموزش و پرورش، همیشه در این بررسی‌ها غایب است. در همین بحث قتل ستایش دختر شش ساله افغان، من بیشتر از سه بار با پسر نوجوان قاتل ستایش در کانون اصلاح و تربیت گفت‌وگو کردم. نتیجه همه آن صحبت‌ها این بود که انگیزه و علت عمده قتل ستایش، در تلفن همراه این نوجوان بود. او عضو یکی از کانالهای غیراخلاقی در تلگرام بوده و روز فاجعه، چند فیلم را در همان کانال تماشا می‌کند و به واسطه فشارهای روحی و نیازهای جنسی، چنان تصمیمی می‌گیرد.

البته این خبر ادامه دارد که موضوعات دیگری هم مطرح شده است

مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر با اشاره به آثار منفی آزادی شبکه های اجتماعی و کنترل نکردن آنها بر روی نسل جدید خواستار کنترل بیشتر آن شدند

اما اصل مطلب اینجاست که کسانی که دایم از آزادی فضای مجازی صحبت می کنند و افزایش پهنای باند نتایج این آزادی را هم ببینند

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، سدرة المنتهی ، مهدی2012 ، فدايي ولايت ، vahrakan ، Imam12

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۱۶)Anti gods نوشته است:  مرسی که اگاهم کردین هرکسی تفکر خودشو داره چون نمیدونستم...در کل فکر میکنم این بحث فایده نداره چون شما هر دفعه هیچ جوابی که مرتبط باشه با کامنت من نمیدین...فک میکنم بعضی تاپیکا بیشتر برای اینه که دوستان خودشون بگن و خودشونم تایید کنن...تا اینجاش اشکال نداره...مشکل از اونجایی شروع میشه که این دوستان یک وقت فکر میکنن واقعا دارن درست میگن و همه باهاشون موافقن و در جامعه حقیقی هم همین تفکرو داشته باشن...به هرحال بحثی ندارم چون به نظرم فایده نداره موفق باشید.
دوست عزیز ، نمیدونم مغلطه یا سفسته ، ولی میدونم کاری که دارید میکنید یکی از این دو هستش!
شما مبحث خاصی مطرح نکردید که من یا هرکس دیگه ای بخوایم جواب شما رو بدیم

در آحرین پستتون هم که فرمودید میدونید هرکسی تفکر خودشو داره درحالیکه در پست قبل خودتون از "همفکران شما" استفاده کردید! اینجا نیومدیدم که جنگ فرقه ای کنیم.ولی نمیدونم چرا اینطور فکر میکنید

چه چیزی فایده نداره؟ حرف ها زده شد تا حدودی هم سعی شد راه حل ها داده بشه.و درنهایت میرسیم به اینکه تفنگ میتونه خوب باشه اما اگه دست یک خردسال تفنگ بدید ، و چیزی هم درموردش نگید ، و کاری هم به کارش نداشته باشید ، تنها حقی که درموردش دارید اینه که اگه نهایتا قاتل نشد تحسینش کنید.ولی اگه در چنین شرایطی ، قاتل حرفه ای شد ، نه ازش بعیده ، و نه قابل اعتراض
۱۷:۳۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۴۱ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۴)amirabdi نوشته است:  اونجا آزادی رو همه دارن،ولی پدر گرامی خانواده میتونه ببینه که هرکس به چه سایتی رفته تا مبادا بچه ها توی سنین کودکی از راه بود بشن،ای کاش یه ذره مسئولین به جای راه چماق روی به این راه حل ها میاوردن،هرچند که اون موقع هم خانواده ها اهمیت نمیدادن و میرفتن
هرچند که رفع فی*ل*تر یوتیوب محاله،ولی بهتره بدونید بیشتر از 70 درصد فیلم های آموزشی ای که توی یوتیوب هستش توی بقیه ی جاها نیست یا سخت پیدا میشه،یعنی مسئولین رسما دارن یه منبع بزرگ علمی رو از جوونا دور میکنند درحالی که صحنه های مستحجن میتونه از طریق سی دی هم منتقل بشه(کاری که توی دوره ی ما انجام میشد)،پس ای کاش حداقل یوتیوب رو فی*ل*تر نمیکردند

شما روزانه با دولت اسرائیل بیشتر تعامل میکنی یا با دولت ایران؟دشمن در نهایت میتونه جاسوسی چی رو بکنه از ما؟
درصورتی که همین آقایون داخلی حتی به خودشون زحمت تکذیب کردن هم نمیدن و خیلی راحت میگن ما پیام ها رو زیر نظر داریم،خب اگه به همین منوال پیش بره که همه ی منتقدای دولت میرن اونجا که ستار بهشتی رفت
دولت آمریکا اگه جاسوسی میکنه حداقل گند کار در نمیاد و به صورت مستقیم از اون استفاده نمیکنه و توی گراف های پیشرفته از اطلاعات هر شخص استفاده میکنه،درصورتی که همین دولت ایران میتونه به هر بهونه ای به اشخاص گیر بده که چرا به فلان سایت زنگ زدید!(یکی از اقوام تعریف میکرد که زنگ زدن به یک شبکه ی ماهواره ای مبنی بر گرفتن ویزا از آمریکا،اونوقت مامورین گرامی پلیس اومده ن دم خونه شون که شما با یه شماره ی غیرقانونی تماس گرفتی و باید جریمه بپردازی و ...)
پ.ن:به حرف های این یارو ادوارد اسنودن نباید خیلی اعتماد کرد،یه سری حرفاش درسته،ولی بقیه ش رو به نظرم از تخیلات خودش در میاره
باز یوتیوب به قول شما یا این دوستمون سی درصد مصادیق غیر اخلاقیم داره ولی دوستان بعضی وقتها چیزایی رو فی*ل*تر میکنن که خنده داره مثل یه سری سایتهای اموزشی...اونوقت منی که نیاز دارم به این فیلمها و مقالات و نسخه داخلیشم موجود نیست طبیعیه میرم سمت وی پی ان

(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۳۰)فدايي ولايت نوشته است:  دوست عزیز ، نمیدونم مغلطه یا سفسته ، ولی میدونم کاری که دارید میکنید یکی از این دو هستش!
شما مبحث خاصی مطرح نکردید که من یا هرکس دیگه ای بخوایم جواب شما رو بدیم

در آحرین پستتون هم که فرمودید میدونید هرکسی تفکر خودشو داره درحالیکه در پست قبل خودتون از "همفکران شما" استفاده کردید! اینجا نیومدیدم که جنگ فرقه ای کنیم.ولی نمیدونم چرا اینطور فکر میکنید

چه چیزی فایده نداره؟ حرف ها زده شد تا حدودی هم سعی شد راه حل ها داده بشه.و درنهایت میرسیم به اینکه تفنگ میتونه خوب باشه اما اگه دست یک خردسال تفنگ بدید ، و چیزی هم درموردش نگید ، و کاری هم به کارش نداشته باشید ، تنها حقی که درموردش دارید اینه که اگه نهایتا قاتل نشد تحسینش کنید.ولی اگه در چنین شرایطی ، قاتل حرفه ای شد ، نه ازش بعیده ، و نه قابل اعتراض
درسته موفق باشید
۱۷:۴۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۴۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #43
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۴)amirabdi نوشته است:  
اونجا آزادی رو همه دارن،ولی پدر گرامی خانواده میتونه ببینه که هرکس به چه سایتی رفته تا مبادا بچه ها توی سنین کودکی از راه بود بشن،ای کاش یه ذره مسئولین به جای راه چماق روی به این راه حل ها میاوردن،هرچند که اون موقع هم خانواده ها اهمیت نمیدادن و میرفتن
خب بله منم طرفدار این مساله ام
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۴)amirabdi نوشته است:  هرچند که رفع فی*ل*تر یوتیوب محاله،ولی بهتره بدونید بیشتر از 70 درصد فیلم های آموزشی ای که توی یوتیوب هستش توی بقیه ی جاها نیست یا سخت پیدا میشه،یعنی مسئولین رسما دارن یه منبع بزرگ علمی رو از جوونا دور میکنند درحالی که صحنه های مستحجن میتونه از طریق سی دی هم منتقل بشه(کاری که توی دوره ی ما انجام میشد)،پس ای کاش حداقل یوتیوب رو فی*ل*تر نمیکردند
فکر میکنم فی*ل*ترینگ هوشمند که تازه فقط حرفش زده میشه و معلوم هم نیست تهش چی دربیاد ، چیزیه که شماهم باهاش موافق باشید. بله من قبول دارم که یوتیوب میتونه خیلی مفید باشه ، اما شما هم قبول کنید که در عین مفید بودن میتونه واسه خیلی ها (درصورتی که بخواد کاملا آزاد بشه) به راه حل خوب و آسون واسه رسیدن به چیزاییه که ازش بعنوان غیر مفید یاد میکنیمBlush خب بله هرکسی ، اگه اراده کنه میتونه کار مدنظرشو انجام بده.اگه آدم بخواد میتونه از پشت هفت پشت بتن مسلح هم به گناه دسترسی پیدا کنه.اما این فرق داره با اینکه بخوایم راه گناه و انحراف رو بصورت عمومی برای همه مخصوصا نوجوون به راحتی باز بذاریم!
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۴)amirabdi نوشته است:  شما روزانه با دولت اسرائیل بیشتر تعامل میکنی یا با دولت ایران؟دشمن در نهایت میتونه جاسوسی چی رو بکنه از ما؟ درصورتی که همین آقایون داخلی حتی به خودشون زحمت تکذیب کردن هم نمیدن و خیلی راحت میگن ما پیام ها رو زیر نظر داریم،خب اگه به همین منوال پیش بره که همه ی منتقدای دولت میرن اونجا که ستار بهشتی رفت
دولت آمریکا اگه جاسوسی میکنه حداقل گند کار در نمیاد و به صورت مستقیم از اون استفاده نمیکنه و توی گراف های پیشرفته از اطلاعات هر شخص استفاده میکنه،درصورتی که همین دولت ایران میتونه به هر بهونه ای به اشخاص گیر بده که چرا به فلان سایت زنگ زدید!(یکی از اقوام تعریف میکرد که زنگ زدن به یک شبکه ی ماهواره ای مبنی بر گرفتن ویزا از آمریکا،اونوقت مامورین گرامی پلیس اومده ن دم خونه شون که شما با یه شماره ی غیرقانونی تماس گرفتی و باید جریمه بپردازی و ...)
پ.ن:به حرف های این یارو ادوارد اسنودن نباید خیلی اعتماد کرد،یه سری حرفاش درسته،ولی بقیه ش رو به نظرم از تخیلات خودش در میاره
خب مساله امنیت توی شبکه های پیام رسان مساله دیگه ای هست و جداگانه قابل بحثه.ینی حجمش اونقدری هست که توی بحث این تاپیک جا نگیره.حرف تاپیک هم که امنیت نیست .حرفش دسترسی همه به همه چیز هستش
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۳۰)Anti gods نوشته است:  باز یوتیوب به قول شما یا این دوستمون سی درصد مصادیق غیر اخلاقیم داره ولی دوستان بعضی وقتها چیزایی رو فی*ل*تر میکنن که خنده داره مثل یه سری سایتهای اموزشی...اونوقت منی که نیاز دارم به این فیلمها و مقالات و نسخه داخلیشم موجود نیست طبیعیه میرم سمت وی پی ان
اونوقت به من میگید چرا جواب نمیدی! خب برادر من ، منکه مسول فی*ل*تر سایتهای آموزشی نیستمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۷:۵۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #44
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۳۵)فدايي ولايت نوشته است:  ضمنا ، از حرف شما من اینو دریافت کردم که جوون باید حتما بره به صفحات غیر اخلاقی و اگه نره مثل فنر جمع میشه

مازا فازا یا شیخ Big Grin

نه داداشم منظورم اینه به جوون کمک کنید این مرحله رو بگذرونه. والا من راهکاری نمیدونم ولی میدونم این فی*ل*ترینگ در این دوره زمونه راه چاره نیست.
۱۷:۵۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۵۹ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۴۳)فدايي ولايت نوشته است:  _______________________
اونوقت به من میگید چرا جواب نمیدی! خب برادر من ، منکه مسول فی*ل*تر سایتهای آموزشی نیستمBig Grin
عجب گیری کردیم نه؟؟؟SadSad

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۸:۰۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۱۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #46
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۵۰)Mohammad Trust نوشته است:  مازا فازا یا شیخ Big Grin

نه داداشم منظورم اینه به جوون کمک کنید این مرحله رو بگذرونه. والا من راهکاری نمیدونم ولی میدونم این فی*ل*ترینگ در این دوره زمونه راه چاره نیست.
خب این الان نکتش اینجاست که یه جوون حتما باید بره سایت مستهجنگ؟که اگه نره مثل فنر فشار داده میشه؟
سایت مستهجن بخواد فی*ل*تر شه عیبش چیه؟
اینکه بخواد به نوجوون در این مرحله کمک بشه رو که بنده خودم هم ماه ها جار زدمBlush روی این که حرفی نیست...
فقط حرف این بود که شرایط هرچقدر هم خوب باشه ، ربطی به مساله انحراف نداره.یعنی اینکه کاملا درسته که باید توجه بشه ، باید وقت گذاشته بشه برای فرزند ، اما این زمانی نتیجه بخشه که حداقل راه مستقیم و آسون رسیدن به انحراف مسدود بشه
حالا زمانی که یه نوجوونی در شرایط مناسبی قرار داشته باشه ، راه پستقیم گناه هم مسدود باشه ، اما باز بره سراغش ، خب این دیگه اراده ی قطعی خودش بوده وبه ما ربطی نداره

کسی با مسدود شدن سایت یا هرچیز واقعا مستهجن مخالفتی داره؟
ضمنا وقتی فی*ل*ترینگ بصورت دستی باشه ، چیزی مثل یوتیوب که درصد زیادیش میتونهکمفید باشه هم ناچارا کامل فی*ل*تر میشه.ام وقتی فی*ل*ترینگ هوشمند در کنار این ماجرا ها قرار بگیره ، دیگه اون 70 درصد مفید یوتیوب برای همه باز میمونه
اونوقت در ایم شرایط اگه کسی بخواد با چیزی مثل فی*ل*تر شکن سراغ چیزی که نباید بره ، بره ، دیگه اراده قطعی خودشه .یعنی حداقل دیگه در اینصرت ، مسئولیت عمومی به گردن کسی نیست و فساد عمومی کمتر میشه

(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۵۸)Anti gods نوشته است:  عجب گیری کردیم نه؟؟؟SadSad

حرف حق لایک داره هزار تاAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۸:۲۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #47
آواتار
سلام

از بحثهای دوستان اینطور برداشت ميشه

ولش کن ولش کن

جالبه بدونيد در آمریکا برای آزادی اسلحه هم همین استدلال رو ميارن!!

فکر می کنید برای آزادی اسلحه دلیل ندارن البته که دارن باید مردم خودشون رو قانع کنند ولی هر دلیلی درست و حق نیست

امر به معروف در کنار نهی از منکر آمده

حرفهای دوستان بیشتر به امر به معروف مربوط ميشه مثل فرهنگ سازی یا نظارت خانواده

اما بخش نهی از منکر رو ندید میگیرید

فی*ل*ترينگ امری لازمه و در دیگر کشورها هم مرسومه فقط خط قرمزها متفاوت هستند

در سایت آپارات امکانی وجود داره که آدرس ویدئو سایت يوتيوب رو بدن و سایت آپارات اونو آپلود می کنه

در ضمن همه مثل بعضی از دوستان فرهیخته نیستن که بدنبال مطالب آموزشی يوتيوب باشند و اینجا هم چون اکثریت استفاده درست نمی کنند چاره ای جز فی*ل*ترينگ نیست

بنده در قسمت راه حل گفتم باید وی پی ان به قشری خاص داده بشه مثل بعضی از دوستان که گفتن دنبال مطالب آموزشی هستند

اینجا ما درباره استثناها صحبت نمی کنیم

در نهایت کاری انجام دادن بهتر از بی تفاوت بودن است و این یک گذاره عقلانیه
فی*ل*ترينگ حتی اگر 50 درصد هم اثر داشته باشد که دارد باید اعمال شود

بعضی خود را مسلمان می دانند در حالی که دیدگاه لیبرالیستی دارند متاسفانه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عدالت ، MOHSEN-Z
۱۸:۴۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #48
آواتار
بحث فقط راجع به یوتیوب نیست،راجع به کل فی*ل*ترینگه
با این وضعی که اینا فی*ل*تر کردن یه حجم زیادی از داده های موردنیاز اینترنتی فی*ل*تر و غیرقابل دسترسی شده
اگر هم با فی*ل*ترینگ تلگرام این مشکل حل میشد همه موافق بودن
مسئله اینجاست که با فی*ل*ترینگ تلگرام این مشکل نه تنها حل نمیشه،بلکه وخیم تر میشه،چونکه مردم به یه شبکه ی اجتماعی جدید کوچ میکنند و احتمالا شبکه ی بعدی هم به اندازه ی تلگرام مهربون نخواهد بود و با اقداماتی که تلگرام انجام داد(نظیر بستن کانال های غیراخلاقی) رو انجام نخواهد داد

فی*ل*ترینگ در دیگر کشورها فقط محدود به مسائل کپی رایت و مسائل امنیتی هستش،جالبه بدونید که توی ایران هم با همین قصد اومد،یعنی با هدف بستن سایت های سیاسی،ولی بعد یه مدتی سایت های غیراخلاقی و ... هم اضافه شدند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۸:۴۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۳۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #49
آواتار
البته من یک نکته ای رو هم باید بگم که با مسدود کردن پیام رسان های فراگیر و مجبور کردن به استفاده از داخلی ، اساسا موافق نیستم.اگرچه توی همین تاپیک یه توصیحی در این مورد دادم ، اما این حرف،اعتقاد من نیست.چون تاریخ ثابت کرده که چنین چیزی جواب نمیده و چه بسا اوضاع رو بدتر میکنه و بی اعتمادی به مسولین رو بیشتر.تاثیرخاصی هم روی فساد نداره چون وایبر نشد تلگرام، نشد ، یه چیز دیگه ، نشد ، بازم یه چیز دیگه!
باید راه اصولی انتخاب کرد

لذا ازونجایی که بنظر میرسه خیلی از حرفها زده شد و تاپیک داره به اواخرش میرسه ، فکر میکنم باید یه جمع بندی حداقل از چیزایی که خودم گفتم و بعنوان راه حل بهشون اعتقاد دارم انجام بدم:

اول اینکه همونطور که دوستان گفتن ، خانواده ، خانواده ، خانواده . مادر ، مادر ، مادر . چراکه اوضاع هرچقدر هم وخیم باشه ، خانواده ، اگه بخواد ، میتونه خطرات رو به حداقل کاهش بده و به طرز وحشتناکی تاثیر داره.دسترسی قشر کودک ، و نوجوون تا یه سنی به چیزای دائما در دسترسی مثل موبایل و اینترنت و شبکه های اجتماعی باید محدود بشه.حداقل از نظر تایم.چون پرسه زدن خودش یکی از عوامل اصلی انحرافه. و این محدودیت رو هیچ ارگانی نمیتونه اعمال کنه ، الا خانواده. خانوادست که میتونه به بهترین نحو ، چیزهایی که در اختیار فرزندش میذاره رو کنترل کنه و از غرق شدن فرزند جلوگیری کنه
و دوم ، فی*ل*تر کامل سایتهای مستهجن واقعی ، بی قید و شرط
سوم ، در کنار همشون ، فی*ل*ترینگ هوشمند.این یعنی یوتیوب خوب ، باز.اما بخشهای نامناسبش ، فی*ل*تر . تلگرام باز ، اما تلگرام بد فی*ل*تر. در اینصورت به هر محتوای مناسبی میشه دسترسی داشت، بدون نیاز به وی پی ان. اما توی همون سایت اگه کسی بخواد سراغ چیز نامناسبی بره ، نمیتونه ، چون فی*ل*تره .لذا باید دعا کنیم که این قضیه فی*ل*ترینگ هوشمند هرچه زودتر و خصوصا "به درستی" راه بیفته

و بنظرم این هپون چیز آرمانی ایه که در مبحث نوجوون ها و فضای مجازی باید بهش برسیم.
فراهم کردن فضای مناسب در خانواده و پاک سازی فضای منفی جامعه مجازی (نه همه ی جامعه مجازی) طبیعتا میتونه خیلی از انحرافای نوجوونارو کاهش بده و اگه در این شرایط باید گفت اگه کسی سراغ محتوای نامناسب بره ، دیگه خواست خودش بوده.یعنی ینکه بگیم خود نوجوون باید بخواد گناه نکنه اینجاست.نه اینکه همه راهارو باز بذاریم و بگیم گناه نکنه

و اما در پایان ، مسائلی مثل ازدواج و اقتصاد و ... "هم" البته در جایی جداگانه قابل بررسیه.اما فکر میکنم این تاپیک حول همینایی بود که عرض کردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، Anti gods
۱۹:۰۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۰۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #50
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۴۴)amirabdi نوشته است:  بحث فقط راجع به یوتیوب نیست،راجع به کل فی*ل*ترینگه
با این وضعی که اینا فی*ل*تر کردن یه حجم زیادی از داده های موردنیاز اینترنتی فی*ل*تر و غیرقابل دسترسی شده
اگر هم با فی*ل*ترینگ تلگرام این مشکل حل میشد همه موافق بودن
مسئله اینجاست که با فی*ل*ترینگ تلگرام این مشکل نه تنها حل نمیشه،بلکه وخیم تر میشه،چونکه مردم به یه شبکه ی اجتماعی جدید کوچ میکنند و احتمالا شبکه ی بعدی هم به اندازه ی تلگرام مهربون نخواهد بود و با اقداماتی که تلگرام انجام داد(نظیر بستن کانال های غیراخلاقی) رو انجام نخواهد داد

فی*ل*ترینگ در دیگر کشورها فقط محدود به مسائل کپی رایت و مسائل امنیتی هستش،جالبه بدونید که توی ایران هم با همین قصد اومد،یعنی با هدف بستن سایت های سیاسی،ولی بعد یه مدتی سایت های غیراخلاقی و ... هم اضافه شدند
سلام

شما که گفتی اصلا ايران نیستی!!

يه جوري حرف میزنید که انگار به خاطر فی*ل*ترينگ از علم محروم شدید!!!

فی*ل*ترينگ امری لازم است و کاملا عقلانی

ماهم راه حل های خودمون رو در پست های قبلی دادیم

اینکه به طور وسواس گونه ای مخالف استفاده از نرم افزارهای ایرانی هستید مشکل شماست وگرنه بهترین راه حل همينه

اینترنت باید روش کنترل باشه
نه اسلامی است و نه عقلانی که ما فی*ل*ترينگ را اجرا نکنیم
وسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]