کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کانال غیراخلاقی در تلگرام عامل قتل «ستایش» بود
۱۷:۲۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

زنگ خطر

لزوم کنترل اینترنت و شبکه های اجتماعی

اولین جلسه از سری نشست‌های بررسی پدیده دختران فرار از منظر حقوقی، در سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد.
به گزارش رجانیوز به نقل از ایسنا، در این جلسه که سه‌شنبه 14 اردیبهشت ماه و به همت اداره حقوقی این سازمان برگزار شد چهره‌هایی همچون پروفسور حسین باهر، دکتر حسن فدایی مشاور معاون حقوق بشر قوه قضائیه، فریدون امیرآبادی سرپرست دادسرای ارشاد و همچنین خانم خاکی جانشین دادسرای زنان، خانواده و اطفال به بحث و بررسی پدیده دختران فرار پرداختند.

در این نشست همچنین خاکی جانشین دادسرای زنان، خانواده و اطفال با انتقاد شدید از غیبت برخی نهادهای مسئول در بحث پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: وزارت آموزش و پرورش، همیشه در این بررسی‌ها غایب است. در همین بحث قتل ستایش دختر شش ساله افغان، من بیشتر از سه بار با پسر نوجوان قاتل ستایش در کانون اصلاح و تربیت گفت‌وگو کردم. نتیجه همه آن صحبت‌ها این بود که انگیزه و علت عمده قتل ستایش، در تلفن همراه این نوجوان بود. او عضو یکی از کانالهای غیراخلاقی در تلگرام بوده و روز فاجعه، چند فیلم را در همان کانال تماشا می‌کند و به واسطه فشارهای روحی و نیازهای جنسی، چنان تصمیمی می‌گیرد.

البته این خبر ادامه دارد که موضوعات دیگری هم مطرح شده است

مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر با اشاره به آثار منفی آزادی شبکه های اجتماعی و کنترل نکردن آنها بر روی نسل جدید خواستار کنترل بیشتر آن شدند

اما اصل مطلب اینجاست که کسانی که دایم از آزادی فضای مجازی صحبت می کنند و افزایش پهنای باند نتایج این آزادی را هم ببینند

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، سدرة المنتهی ، مهدی2012 ، فدايي ولايت ، vahrakan ، Imam12

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۴۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۴)قلب نوشته است:  

اما اصل مطلب اینجاست که کسانی که دایم از آزادی فضای مجازی صحبت می کنند و افزایش پهنای باند نتایج این آزادی را هم ببینند

تبریک میگم بهتون راه حلو پیدا کردین!پهنای باند!

ما که نصف عمرمون پای باز کردن و لودینگ فیلمای اموزشی رشتمون گزاشتیم باز حداقل با ریشه یابی شما فهمیدیم بیهوده عمرمون تلف نشده
۱۶:۴۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۴۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #32
آواتار
نقل قول:اول باید کابرها درست بشن
اولا که ارجاعتون میدم به پست های قبل
ثانیا ، توی جامعه ای که سلاح آزاد باشه قتل بیشتره یا جایی که سلاح محدود باشه؟

(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۴۰)Anti gods نوشته است:  تبریک میگم بهتون راه حلو پیدا کردین!پهنای باند!

ما که نصف عمرمون پای باز کردن و لودینگ فیلمای اموزشی رشتمون گزاشتیم باز حداقل با ریشه یابی شما فهمیدیم بیهوده عمرمون تلف نشده
من عذر خواهی میکنم.اما میشه اینقدر سطحی به هدف فان به اصطلاح انتقاد نکنید؟! حالا این دوستمون به هر دلیلی ازین کلمه استفاده کردن ولی واقعا الان بحث روی اینه؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، مهدی2012
۱۶:۴۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۴۱)فدايي ولايت نوشته است:  اولا که ارجاعتون میدم به پست های قبل
ثانیا ، توی جامعه ای که سلاح آزاد باشه قتل بیشتره یا جایی که سلاح محدود باشه؟

من عذر خواهی میکنم.اما میشه اینقدر سطحی به هدف فان به اصطلاح انتقاد نکنید؟! حالا این دوستمون به هر دلیلی ازین کلمه استفاده کردن ولی واقعا الان بحث روی اینه؟!
HuhHuh
بگذریم...
۱۶:۴۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۴۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #34
آواتار
توی پست 26 حرف 2 روزپیش رهبری رو نقل قول کردم و این یعنی حرف ما روی اساس اینترنت نیست ، بلکه روی میزان دسترسی افراده.حرف اینه که چرا اینجا "هرکسی" به "هر چیزی" دسترسی داره درحالیکه در خاستگاه این چیزا ، همچین مساله ای نیست.حداقل در این حد نیست . سرعت اینترنت چه ارتباطی به این حرفا داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۶:۴۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #35
آواتار
درود
به نظر شما چرا این اتفاقات برای بچه های کشورهای دیگه نمیفته؟
اگه این والدین یه ذره برای بچه هاشون وقت میذاشتن و ارزش قائل بودن اوضاع به این شکل نبود
توی کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا و کانادا،بعد از اتمام هر هفته یک لیست تمام سایت هایی که اعضای خانواده توی خونه یا مدرسه با گوشی یا کامپیوتر یا ... رفتن میاد دست پدر خانواده،اونوقت اینجا بچه ی10 ساله روی گوشی ش رمز 16 رقمی میذاره مبادا پدر و مادرش به حریم خصوصی ش سرک بکشن Big Grin
این بازی موش و گربه بازی خیلی وقته ادامه داره،حکومت میاد یه شبکه ای رو فی*ل*تر میکنه،کاربرای ایرانی کوچ میکنن به یه شبکه ی دیگه،چرا؟دلیلش واضحه،چون که در عصر حاضر کاربران اینترنتی نیاز دارند به یه شبکه ی اجتماعی و تولیدات داخلی این نیاز رو فراهم نمیکنه،میگید چرا؟دلیلش واضحه،جدای از سرعت پایین محصولات داخلی،تقریبا اکثر کاربران ایرانی میدونن که اگه کوچ کنند به تولیدات داخلی تمامی اطلاعتشون میفته دست دولت و اون موقع دیگه احساس امنیت نمیکنند نکته ی دیگه ای که وجود داره اینه که محصولات داخلی داخلی هیچوقت نمیتونند جایگزین محصولات خارجی از نظر کیفیت بشوند
مسئولین گرانقدر هم مسائل بالا رو میدونن و خیلی خوب توجیح هستن که با فی*ل*ترینگ تلگرام مردم خیلی زود کوچ میکنن به یه مسنجر دیگه،ولی بحث اینجاست که تا الان تلگرام خیلی با ایران همکاری کرده و سرویس هایی به ایران میده که به بقیه ی کشورها نمیده،برای مثال همین بستن کانال های مستحجن که فقط مختص ایران هستش و توی کشورهای خارجی چنین چیزی وجود نداره و مسئولین گرامی هم میدونن که اگه تلگرام رو فی*ل*تر کنند احتمالا پیام رسان های بعدی دیگه انقدر مهربون نخواهند بود و شاید حتی از قصد ترویج پورنوگرافی هم بکنند
نهایت این فی*ل*ترینگ ها قراره چی بشه؟قراره این بشه که یکی از بزرگترین منابع علمی اینترنت به اسم یوتیوب فی*ل*تر بشه در حالی که بیشترین ویدئوهای علمی جهان رو داره و اکثر این ویدئوها در جای دیگه ای جایگزین ندارن یا سخت پیدا میشن،چرا؟چونکه ممکنه باعث صحنه های مستحجن بشه درحالی که همین صحنه های مستحجن رو در تمام اینترنت میشه پیدا کرد
نقل قول: احساس امنیت نمی کنن!!! چراااا!!!!

این تفکر از بیخ غلطه

بله کسی که بخواهد استفاده غلط کند نباید هم احساس امنیت کند ولی کسانی که ادعای استفاده درست دارند احساس امنیت خواهند کرد

اخوی من به عنوان یک ایرانی(هرچند که توی ایران زندگی نمیکنم) علاقه ای ندارم که یک مامور دولتی بتونه هر زمان که اراده کنه گفت و گو های خصوصی من و همسرم ی یا من و خواهرم یا خواهرم و همسرش یا ... رو بخونه،تازه بماند که دولت وقت ممکنه مثل دولت فعلی یا دولت قبل از آن با منتقدین دولت مشکل داشته باشه و از طریق بیتاک بتونه پیام های ما رو بخونه و بعدا از خجالتمون در بیاد
اگه فکر میکنید که این تفکر بنده هست،میتونید یه سر به سایت های مختلف اینترنتی بزنید و ببینید که نظر مردم مختلف راجع به اینکه یه نفر تمام وقت جاسوسی شون رو بکنه چیه
ولی شما اگه مشکلی ندارید که جاسوسی ناموستون رو بکنند میتونی خیلی راحت برید از نرم افزارهای داخلی استفاده کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۶:۵۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۰۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #36
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۴۹)amirabdi نوشته است:  درود
به نظر شما چرا این اتفاقات برای بچه های کشورهای دیگه نمیفته؟
اگه این والدین یه ذره برای بچه هاشون وقت میذاشتن و ارزش قائل بودن اوضاع به این شکل نبود
توی کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا و کانادا،بعد از اتمام هر هفته یک لیست تمام سایت هایی که اعضای خانواده توی خونه یا مدرسه با گوشی یا کامپیوتر یا ... رفتن میاد دست پدر خانواده،اونوقت اینجا بچه ی10 ساله روی گوشی ش رمز 16 رقمی میذاره مبادا پدر و مادرش به حریم خصوصی ش سرک بکشن Big Grin
این بازی موش و گربه بازی خیلی وقته ادامه داره،حکومت میاد یه شبکه ای رو فی*ل*تر میکنه،کاربرای ایرانی کوچ میکنن به یه شبکه ی دیگه،چرا؟دلیلش واضحه،چون که در عصر حاضر کاربران اینترنتی نیاز دارند به یه شبکه ی اجتماعی و تولیدات داخلی این نیاز رو فراهم نمیکنه،میگید چرا؟دلیلش واضحه،جدای از سرعت پایین محصولات داخلی،تقریبا اکثر کاربران ایرانی میدونن که اگه کوچ کنند به تولیدات داخلی تمامی اطلاعتشون میفته دست دولت و اون موقع دیگه احساس امنیت نمیکنند نکته ی دیگه ای که وجود داره اینه که محصولات داخلی داخلی هیچوقت نمیتونند جایگزین محصولات خارجی از نظر کیفیت بشوند
مسئولین گرانقدر هم مسائل بالا رو میدونن و خیلی خوب توجیح هستن که با فی*ل*ترینگ تلگرام مردم خیلی زود کوچ میکنن به یه مسنجر دیگه،ولی بحث اینجاست که تا الان تلگرام خیلی با ایران همکاری کرده و سرویس هایی به ایران میده که به بقیه ی کشورها نمیده،برای مثال همین بستن کانال های مستحجن که فقط مختص ایران هستش و توی کشورهای خارجی چنین چیزی وجود نداره و مسئولین گرامی هم میدونن که اگه تلگرام رو فی*ل*تر کنند احتمالا پیام رسان های بعدی دیگه انقدر مهربون نخواهند بود و شاید حتی از قصد ترویج پورنوگرافی هم بکنند
نهایت این فی*ل*ترینگ ها قراره چی بشه؟قراره این بشه که یکی از بزرگترین منابع علمی اینترنت به اسم یوتیوب فی*ل*تر بشه در حالی که بیشترین ویدئوهای علمی جهان رو داره و اکثر این ویدئوها در جای دیگه ای جایگزین ندارن یا سخت پیدا میشن،چرا؟چونکه ممکنه باعث صحنه های مستحجن بشه درحالی که همین صحنه های مستحجن رو در تمام اینترنت میشه پیدا کرد
اخوی من به عنوان یک ایرانی(هرچند که توی ایران زندگی نمیکنم) علاقه ای ندارم که یک مامور دولتی بتونه هر زمان که اراده کنه گفت و گو های خصوصی من و همسرم ی یا من و خواهرم یا خواهرم و همسرش یا ... رو بخونه،تازه بماند که دولت وقت ممکنه مثل دولت فعلی یا دولت قبل از آن با منتقدین دولت مشکل داشته باشه و از طریق بیتاک بتونه پیام های ما رو بخونه و بعدا از خجالتمون در بیاد
اگه فکر میکنید که این تفکر بنده هست،میتونید یه سر به سایت های مختلف اینترنتی بزنید و ببینید که نظر مردم مختلف راجع به اینکه یه نفر تمام وقت جاسوسی شون رو بکنه چیه
ولی شما اگه مشکلی ندارید که جاسوسی ناموستون رو بکنند میتونی خیلی راحت برید از نرم افزارهای داخلی استفاده کنید
اینکه میگیم دسترسی آزاد برای همه اقشار و سنین نباشه همینه دیگه
حرف شما راجع به یوتیوب درست ، اما واقعا یوتیوب محتواهای مشکل دار نداره؟ برای شما میتونه خوب باشه اما بقیه چطور
اینکه بماند...
صحبت من اینه که جاسوسی از شبکه های اجتماعی و پیامرسان از طرف اسرائل و آمریکا و این حرفا دیگه مثل روز روشنه.اون عیب نداره.اما صرفا خیال یا احتمال در مورد این که بخواد از محتوای شما توی شبکه داخلی جاسوسی بشه ، میشه ضد امنیت؟
طبق حرف ادوارد اسنودن ، فکر میکنم مسئولین مربوطه ی دراپ باکس (فکر کنم دراپ باکس بود،شایدم نبود) صرفا به قصد لذت شخصی ، عکسای شخصی اکانتهای مردمو میبینن!
شما مسئه ی قطعی رو ل کردی چسبیدی به احتمال؟ اگه بخواد جاسوسی هم بشه من ترجیح میدم بجای اینکه دشمن جاسوسیمو بکنه و از تحلیل داده هام ، علیهم استفاده کنه، کشورم اطلاعاتمو زیر نظر بگیره! وه تازه اینم احتمال واهیه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، مهدی2012
۱۶:۵۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۵۵ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۴۸)فدايي ولايت نوشته است:  توی پست 26 حرف 2 روزپیش رهبری رو نقل قول کردم و این یعنی حرف ما روی اساس اینترنت نیست ، بلکه روی میزان دسترسی افراده.حرف اینه که چرا اینجا "هرکسی" به "هر چیزی" دسترسی داره درحالیکه در خاستگاه این چیزا ، همچین مساله ای نیست.حداقل در این حد نیست . سرعت اینترنت چه ارتباطی به این حرفا داره
ربط داره عزیز من ربط داره...البته از نظر بعضی از همفکران شما...حالا معنی دیدگاه سطحی بیشتر مشخص میشه نه؟؟؟
اینکه:

گنه کرد در بلح اهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری

۱۷:۰۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۰۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۵۴)Anti gods نوشته است:  ربط داره عزیز من ربط داره...البته از نظر بعضی از همفکران شما...حالا معنی دیدگاه سطحی بیشتر مشخص میشه نه؟؟؟
اینکه:

گنه کرد در بلح اهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری

هم فکرای ما ، همفکرای شما؟!؟Huh اجازه میدید یخورده بخندم؟ لبخند که آزاده؟ Smile
مثلا الان فکر میکنید من و هرآنکه شما فکر میکنید شبیه منه الان دور یه میز گرد نشستیم داریم فکر میکنیم که چی بگیم؟ برادر من ، هرکسی تفکر خودشو داره.هرکسی هم سطح اطلاعات فنی به خصوص خودشو داره.کسی رو هم قرار نیست بذارن توی گور کس دیگه
پ.ن:اگه به ازاش مسئول باشه ، ممکنه بذارنش!Blush
۱۷:۱۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۱۷ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۰۵)فدايي ولايت نوشته است:  هم فکرای ما ، همفکرای شما؟!؟Huh اجازه میدید یخورده بخندم؟ لبخند که آزاده؟ Smile
مثلا الان فکر میکنید من و هرآنکه شما فکر میکنید شبیه منه الان دور یه میز گرد نشستیم داریم فکر میکنیم که چی بگیم؟ برادر من ، هرکسی تفکر خودشو داره.هرکسی هم سطح اطلاعات فنی به خصوص خودشو داره.کسی رو هم قرار نیست بذارن توی گور کس دیگه
مرسی که اگاهم کردین هرکسی تفکر خودشو داره چون نمیدونستم...در کل فکر میکنم این بحث فایده نداره چون شما هر دفعه هیچ جوابی که مرتبط باشه با کامنت من نمیدین...فک میکنم بعضی تاپیکا بیشتر برای اینه که دوستان خودشون بگن و خودشونم تایید کنن...تا اینجاش اشکال نداره...مشکل از اونجایی شروع میشه که این دوستان یک وقت فکر میکنن واقعا دارن درست میگن و همه باهاشون موافقن و در جامعه حقیقی هم همین تفکرو داشته باشن...به هرحال بحثی ندارم چون به نظرم فایده نداره موفق باشید.
۱۷:۲۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #40
آواتار
نقل قول:اینکه میگیم دسترسی آزاد برای همه اقشار و سنین نباشه همینه دیگه
حرف شما راجع به یوتیوب درست ، اما واقعا یوتیوب محتواهای مشکل دار نداره؟ برای شما میتونه خوب باشه اما بقیه چطور
اینکه بماند...
اونجا آزادی رو همه دارن،ولی پدر گرامی خانواده میتونه ببینه که هرکس به چه سایتی رفته تا مبادا بچه ها توی سنین کودکی از راه بود بشن،ای کاش یه ذره مسئولین به جای راه چماق روی به این راه حل ها میاوردن،هرچند که اون موقع هم خانواده ها اهمیت نمیدادن و میرفتن
هرچند که رفع فی*ل*تر یوتیوب محاله،ولی بهتره بدونید بیشتر از 70 درصد فیلم های آموزشی ای که توی یوتیوب هستش توی بقیه ی جاها نیست یا سخت پیدا میشه،یعنی مسئولین رسما دارن یه منبع بزرگ علمی رو از جوونا دور میکنند درحالی که صحنه های مستحجن میتونه از طریق سی دی هم منتقل بشه(کاری که توی دوره ی ما انجام میشد)،پس ای کاش حداقل یوتیوب رو فی*ل*تر نمیکردند

نقل قول:صحبت من اینه که جاسوسی از شبکه های اجتماعی و پیامرسان از طرف اسرائل و آمریکا و این حرفا دیگه مثل روز روشنه.اون عیب نداره.اما صرفا خیال یا احتمال در مورد این که بخواد از محتوای شما توی شبکه داخلی جاسوسی بشه ، میشه ضد امنیت؟
طبق حرف ادوارد اسنودن ، فکر میکنم مسئولین مربوطه ی دراپ باکس (فکر کنم دراپ باکس بود،شایدم نبود) صرفا به قصد لذت شخصی ، عکسای شخصی اکانتهای مردمو میبینن!
شما مسئه ی قطعی رو ل کردی چسبیدی به احتمال؟ اگه بخواد جاسوسی هم بشه من ترجیح میدم بجای اینکه دشمن جاسوسیمو بکنه و از تحلیل داده هام ، علیهم استفاده کنه، کشورم اطلاعاتمو زیر نظر بگیره! وه تازه اینم احتمال واهیه!
شما روزانه با دولت اسرائیل بیشتر تعامل میکنی یا با دولت ایران؟دشمن در نهایت میتونه جاسوسی چی رو بکنه از ما؟
درصورتی که همین آقایون داخلی حتی به خودشون زحمت تکذیب کردن هم نمیدن و خیلی راحت میگن ما پیام ها رو زیر نظر داریم،خب اگه به همین منوال پیش بره که همه ی منتقدای دولت میرن اونجا که ستار بهشتی رفت
دولت آمریکا اگه جاسوسی میکنه حداقل گند کار در نمیاد و به صورت مستقیم از اون استفاده نمیکنه و توی گراف های پیشرفته از اطلاعات هر شخص استفاده میکنه،درصورتی که همین دولت ایران میتونه به هر بهونه ای به اشخاص گیر بده که چرا به فلان سایت زنگ زدید!(یکی از اقوام تعریف میکرد که زنگ زدن به یک شبکه ی ماهواره ای مبنی بر گرفتن ویزا از آمریکا،اونوقت مامورین گرامی پلیس اومده ن دم خونه شون که شما با یه شماره ی غیرقانونی تماس گرفتی و باید جریمه بپردازی و ...)
پ.ن:به حرف های این یارو ادوارد اسنودن نباید خیلی اعتماد کرد،یه سری حرفاش درسته،ولی بقیه ش رو به نظرم از تخیلات خودش در میاره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]