|
نماینده ی تالار در استان خود باشید
|
|
۹:۳۹, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
همسنگران عزیز من ، گاهی اوقات در تالار پیشنهاد کارهای عملی در سطح کشور می شود مثل؛ دعایی که استجابتش قطعی است که به مناسبت نیمه ی شعبان تصمیم گرفتیم در جای جای ایران اسلامی پخش کنیم خوب ممکن هست باز هم از این گونه موارد در آینده داشته باشیم و یا کارهای دیگری از این قبیل برای بهتر پیش برد اهداف وجود داشته باشد و به همین دلیل باید داوطلبانی در هر استان یا هر شهری که می تواند قبول زحمت کند و به عنوان نماینده ی تالار در آن استان و یا شهر شروع به فعالیت هایی که تصمیم گرفته شده از طرف تالار است کند به طور کلی در هر استان یک نفر مسئول پخش و ترویج مستند های تالار یا بیانیه های تالار در موارد خیلی مهم و ...می شود که می تواند زیر گروه های هم برای راحتی کار داشته باشد که با این کار یک گام بلند در رسیدن به هدف خواهیم داشت و حتی در آینده ای نزدیک می توانیم ارتباط اعضا در خارج از فضای مجازی رو هم با این شیوه توسط این افراد انجام دهیم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۶, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱/مرداد/۹۰ ۱۰:۱۲)s-eyvazi-sa نوشته است:سلام برادر گرامینقل قول:در مورد این طرح هم عجله نکنید! ببینید وقتی شما هنوز بر روی پله نخست گام نذاشتید، انتظار اینکه چرا در پله 10 نیستید، کمی غیر منطقی نیست؟ مثل اینکه من به کودک 7 ساله بگویم چرا به اول راهنمایی نمی روی؟ طرح شما نیاز به یک سازمان و سازماندهی گسترده دارد.یعنی هر 3 نیروی راهبردی، نظارتی و عملیاتی را نیاز داریم در حالیکه ما همچنان با روند رو به رشد تالار، در خود بخش نظارتی و عملیاتی آن مشکل داریم.می بینید که پیشنهادها و بحثهای جانبی را اغلب وتو می کنیم ![]() شاید این طرح استارت کوچکی باشد که اصلا مشخص شود چقدر ظرفیت و توان داریم.یعنی چه کسانی زمان کافی برای حضور در صحنه هایی غیر از تالار را دارند باور کنید برخی از مدیران و ناظران تالار از کارهای نسبتا مهم خود گاهی زده اند تا مشکلات روتین تالار حل شود(مثلا خود شما به دلیل کمبود وقت، نظارت یک بخش را هم قبول نکردید) این صحبتها را نمی کنم که نا امید شویم.اتفاقا به نظر من دانستن حقایق حق همه است.گوشه ای از وضعیت موجود ما این بود که گفتم! ضمنا دوستان موافق طرح نمایندگان تالار در هر شهر توجه داشته باشن که این طرح تابستانی نیست یعنی اگر قرار باشد اجرا شود باید سراسر سال فعال باشد.امیدوارم عجله ها در راستای فعالیت فقط در 2 ماه باقی مانده از تابستان نباشد
|
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام. بالاخره این قضیه به کجارسید؟؟؟
|
|||
|
۱۹:۰۸, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۰ ۱۹:۱۰ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۸:۵۷)منتقم زهرا نوشته است: سلام. بالاخره این قضیه به کجارسید؟؟؟ سلام علیکم همسنگرم تا اونجایی که بنده حقیر اطلاع دارم مدیریت در حال بررسی جوانب کار و چگونگی اجرا و همچنین کم و کیف کار هستند و می خواهند این طرح به خوبی و بدون نقص اجرا شود و برای یک دوره جند ماهه نیست که سریع بتوان جمع و جورش کرد. |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۰ ۰:۲۱)EMPERATOR نوشته است: یک کار میشه کرد ! مثلا یک پوستر باحال ( یا .. )جهت معرفی گروه بیداری اندیشه درست کنین و از دوستانی که تو شهر های مختلف و یا جاهای مورد نظر مدیریت ، لابی دارن ، بخوایم تا این ها رو مثلا توی موسسات مذهبی معروف و یا به صورت بنر توی چند میدان بزرگ و پرتردد شهر نصب کنن ! - توی رشت رو من میتونم پوشش بدم (البته اگه توضیحات بیشتر از این طرح بخواین میتونم بیشتر توضیح بدم ، چون تجربه موفقیت آمیزشو دارم ) |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۰ ۹:۳۹)EMPERATOR نوشته است:شدیدا موافقم من میتونم توی شهر اصفهان کمک کنم و به این کار شدیدا علاقه دارم |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
شما فعالیت داشته باشید ولی نه به اسم گروه بیداری اندیشه
به صورت شخصی تا زمانی که مدیریت تصمیم نهایی رو بگیرند! دوستان اندکی صبر صبح نزدیک است.... |
|||
|
|
۹:۳۲, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
یک سئوال که پیش آمده:
خیلی از ما مشتاقیم که بدانیم فعالیت منون رو از کی باید شروع کنیم وقتش کی هستش!! |
|||
|
۰:۰۳, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
راستش من کمی سرم شلوغه.مخصوصا الان ماه مبارک داره شروع میشه و همین اداره عادی مسائل تالار هم زمانبره احتمالا از اواخر مرداد کار رو جدی تر پیگیری می کنم اما تو این مدت هر کسی نظر یا پیشنهادی داشت بگه |
|||
|
|
۰:۳۳, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بدون شک برای انجام این کار مهم نیاز به تفکرات بیشتر و همچنین
بررسی های دقیق تری خواهد بود و نیاز به همفکری تمام عزیزان است پس از دوستان تقاضا دارم که پینهاداات خود را برای بهتر اجرا شدن این طرح بدهند تا بتوانیم یک کار هر چند کوچک و لی مهم انجام دهیم |
|||
|
|
۱:۱۲, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان من حاضرم در استان مازندران شهر آمل و کل شهرهای مازندران را پوشش بدهم و نماینده شما در استان باشم. فقط کافیست بگویید که باید چه کار کنم و از کی شروع کنم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |