|
نماینده ی تالار در استان خود باشید
|
|
۹:۳۹, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
همسنگران عزیز من ، گاهی اوقات در تالار پیشنهاد کارهای عملی در سطح کشور می شود مثل؛ دعایی که استجابتش قطعی است که به مناسبت نیمه ی شعبان تصمیم گرفتیم در جای جای ایران اسلامی پخش کنیم خوب ممکن هست باز هم از این گونه موارد در آینده داشته باشیم و یا کارهای دیگری از این قبیل برای بهتر پیش برد اهداف وجود داشته باشد و به همین دلیل باید داوطلبانی در هر استان یا هر شهری که می تواند قبول زحمت کند و به عنوان نماینده ی تالار در آن استان و یا شهر شروع به فعالیت هایی که تصمیم گرفته شده از طرف تالار است کند به طور کلی در هر استان یک نفر مسئول پخش و ترویج مستند های تالار یا بیانیه های تالار در موارد خیلی مهم و ...می شود که می تواند زیر گروه های هم برای راحتی کار داشته باشد که با این کار یک گام بلند در رسیدن به هدف خواهیم داشت و حتی در آینده ای نزدیک می توانیم ارتباط اعضا در خارج از فضای مجازی رو هم با این شیوه توسط این افراد انجام دهیم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۱, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
۱۸:۰۶, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۰ ۱:۱۲)SARBAZ GOMNAM نوشته است: سلام سلام دوستان من هم می توانم در شهر زنجان فعالیت داشته باشم ونماینده تالار باشم شاید جزو معدود شهرهایی است که اداره فرهنگ وارشاد بسیار ضعیف عمل می کند تقریبا کسی نمی داند فراماسون چیست |
|||
|
|
۰:۲۳, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
من تو همدان هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم
البته تا الان حدود 150 تا 200 dvdپخش کردم |
|||
|
|
۳:۰۱, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام؛
به نظر بنده ایده جالبی است؛ ولی ای کاش این سایت یک فروشگاه عرضه CD و کتاب داشت.. خیلی از عزیزان از جمله بنده، امکان دانلود مستندها و سخنرانی ها را ندارند؛ تقاضا دارم این مطالب را بدین وسیله به ما برسانید.. |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۱۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۱۳:۵۹ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
یک سئوالی که پیش آمده :
آیا کسی که نماینده تالار می شود باید شرایط خاصی را داشته باشد؟! آقا باشد یا خانم! آقایان کارت پایان خدمت یادتون نره! ![]() شرایط سنی خاصی را دارد!! تحصیلا ت دانشگاهی داشته باشد! البته تمام موارد ذکر شده بصورت طنز بود و نوعی گوشزد که باید این اشخاص شرایط خاصی را دارا باشند یا نه!! |
|||
|
|
۴:۵۰, ۱۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۰ ۴:۵۴ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
می توانیم در تالار یک قسمتی تحت عنوان نماینده ی استانی ایجاد کنیم
یک گروه کاربری تحت عنوان نماینده استانی هم داشته باشیم! این گروه کاربری نماینده استانی هم می تواند مثل تالار مدیر باشد یا کاربر فعال یا معاون و یا... یعنی یک نماینده چند نفر هم به عنوان کمک داشته باشد معیار انتخاب هم که در ارسال بالا شوخی کرده بودم با توجه به شرایط استان باید مشخص شود. |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
این موضوع باید از همین الان روش کار بشه تا هیچ خطایی در عملی کردن اون پیش نیاد.منم تو استان همدان میتونم اطلاعات تالار رو انتقال بدم
|
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان برای اولین پیشنهاد مجله موعود تو چند تا از شهر ها پخش میشه و نمایندگی داره تو بعضی از شهر ها هم نداره تو شهر هایی که نداره می تونید از دفتر مجله موعود تهیه کنید و پخش کنید من چند وقتی هست که دارم تو شهر قم این کار رو انجام می دم شماره تماس دفتر مجله موعود 8-66956167-021 |
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۱۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۰ ۱۲:۵۴ توسط fandogh.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
میگم ایده ی خیلی خوبیه ولی بهتر نیست به جای اینکه وقتمونو صرف پیدا کردن نماینده بکنیم و هر شهر یه نماینده داشته باشه و کلی هم بخوایم شرایط بزاریم همه با هم کار کنیم بالاخره همه مون میخوایم یه قدمی برداریم
![]() ببینین من فکر میکنم به جای اینکه نماینده انتخاب کنیم شروع کنیم به گفتن کارایی که میتونیم بکنیم مثالا همین مجله ی موعود باید توی تالار یه تاپیک باز کنیم با عنوان سربازان موعود و کارهای فرهنگی بکنیم مثل همین مجله بعد که کارو اعلام کردیم کسانی که میخوان کمک کنن اعلام آمادگی بکنن به نظر من این خیلی بهتره چون بعضی ها شاید نتونن توی همه ی زمینه ها کمک کنن به دلیل مشکلات خاص ولی اون شکلی هر کسی بخواد اعلام آمادگی میکنه و میدونه هم که توی چه زمینه ایه من این تاپیک رو توی قسمت اطلاعیه های گروه ایجاد میکنم و هر کسی هر پیشنهادی داره بیاد اونجا بگه و ما هم اعلام آمادگی میکنیم فقط من یه مشکلی که دارم اینه که ما در حال عوض کردن شهرمونیم و من هنوز نمیدونم که توی تهران میتونم فعالیت کنم یا شیراز ولی توی هر شهری که باشم مطمئنن حاضرم تا هر کاری از دستم بر میاد بکنم من توی اطلاعیه های گروه شروع میکنم شما هم بیاین ![]() ببخشید اشتباه شد ![]() من اعتبار ندارم یکی از شما میتونین برین و این تاپیکو اجرا کنین البته اگه موافقین
|
|||
|
|
۱:۲۰, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۰ ۰:۰۳)Mahdy2021 نوشته است: سلام با سلام یواش یواش داریم به آخر مرداد ماه می رسیم!! بنیاد شهید محیا کاری که برای مبارزه با وهابیت شروع کردیم می تونه یکی از فعالیت هامون در استان ها باشه اون هم بصورت برنامه ریز شده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

من توی اطلاعیه های گروه شروع میکنم شما هم بیاین