|
ادعای رسانههای ضد انقلاب: "شهرام امیری" اعدام شد!
|
|
۲۰:۱۵, ۱۶/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۵ ۲۲:۲۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بی بی سی در گزارشی مدعی شد خانواده امیری در تماس با انها خبر از اعدام "شهرام امیری" دادهاند.
مرضیه امیری، مادر شهرام امیری گفته که یک روز قبل از اعدام با پسرش دیدار داشته و پسرش به او خبر داده که بهزودی قرار است اعدام شود. بر اساس این گزارش، آقای امیری چهارشنبه، ۱۳ مرداد "در مکانی نامعلوم" اعدام شده است. هنوز مقامهای قضایی ایران خبری در این باره اعلام نکردهاند. خانم امیری میگوید که پسرش ۱۰ سال حکم زندان داشته اما ناگهان ماه پیش اعلام کردند که او قرار است اعدام شود. شهرام امیری پژوهشگر و متخصص رادیو ایزوتوپهای پزشکی در دانشگاه صنعتی مالک اشتر بود که در سفر حج عمره به عربستان در خرداد ۱۳۸۸ ناپدید شد و حدود ۱۳ ماه بعد بعد از آنکه چندین ویدیو با سخنان متناقض از او منتشر گردید سرانجام در ۲۲ تیر ۱۳۸۹ به دفتر حافظ منافع ایران در آمریکا مراجعت کرده و دو روز بعد به ایران بازگشت. وی در بازگشت به ایران مورد استقبال حسن قشقاوی قرار گرفت. اما بعدها خانوادهاش اعلام کردند که امیری از زمان بازگشت به ایران به مکانی نامعلوم برده شده است و پس از آنکه ۲۰ ماه را در بازداشت گذراند، در خرداد ۱۳۹۱ به ۱۰ سال زندان و ۵ سال تبعید به شهرستان خاش محکوم شد. برای پیگیری جزئیات این خبر و صحت و سقم آن با مسئولین ذی الربط درر حال تماس هستیم. |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۱۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آقای اژه ای گفتن که اعدام شده.
|
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۱۷/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۵ ۱۷:۳۶ توسط رضا1357.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عجب بازیهای کثیفی داره این سیاست.
عجب... ظاهرا خبر کاملا توسط رسانه های خودمون تایید شده است. بنابراین بهتره عنوان تاپیک در چرخشی ظفرمندانه تغییر پیدا کرده و به "اعدام جاسوس کثیف و رودست خوردن سرویسهای اطلاعاتی سیستمهای استکباری غربی" تغییر پیدا کند. |
|||
|
۲۱:۱۳, ۱۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() اینم عاقبت دانشمندان ما. امنیت ندارن. |
|||
|
۲۱:۳۷, ۱۷/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۵ ۲۱:۴۰ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ایشون سال ۸۸ تشریف میبرن مکه.
اونجا یهو ناپدید میشه و بعدش از آمریکا سر در میاره و مدعی میشه تو عربستان دزدیدنش و بیهوشش کردن و تو هواپیمایی به سمت امریکا به هوش اومده بعد دو هفته یه ویدیوی دیگه ازش منتشر میشه. که به خانواده اش میگه من به میل خودم اومدم آمریکا. بعد از چند هفته دوباره یه ویدئوی دیگه ازش منتشر میشه که مدعی میشه مجبورش کردن جلوی دوربین بگه به میل خودش اومده آمریکا. بعد میره دفتر منافع ایران تو امریکا و با سلام و صلوات میاد تهران. همون موقع هم اخبار اعلام میکنه که ایشون اونقدرها هم که مدعیه کارمند مهمی نبوده که بخوان بدزدنش. وقتی هم میاد میگن باید بررسی بشه. نگو داستان عین فیلم "تعبیر وارونه یک رویا" ساخته جیرانی بوده. یعنی وزارت اطلاعات یه گریزی میزنه به این که این آقا اسناد به دردنخور و سوخته و نادرست رو به دولت امریکا میفروشه. خلاصه که به جرم جاسوسی و فروش اسناد محرمانه کشور بازداشت میشه و ۱۰ سال واسه اش حبس میبرن. تا این که ناگهان اعدامش میکنن. خلاصه این که همچین امامزاده ای نبوده. اما این که چرا حکمش یهو اعدام شده و یهویی هم حکم اجرا شده ا... اعلم. منبع خبرگزاری فارس |
|||
|
۲۲:۴۹, ۱۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اینم از دانشمند ممکلت
حالا کاسه لیس های حکومت زود تر بیایید ماست مالی کنید تز هاتون رو بدید بیشتر از این کش پیدا نکنه عادت کردن همه به این تناقض ها فقط یادتون باشه آرشیو صدا و سیما پاک شدنی نیست |
|||
|
|
۵:۳۹, ۱۸/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۵ ۵:۴۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
جناب آقای بیدل لازمه لازمه لازمه مثل بنده و شما موقع عصبانیت بیجا چیزی ننویسیم چون نتیجه اش میشه....
کاسه لیسان حکومت؟ ماشاالله واقعا. حالا هر کسی برای هزار و یک دروغی که علیه رهبر و نظام تو فضای پر تعفن و دروغ اینترنت و مجازی و .... میاد از حقیقت دفاع میکنه میشه این تعبیر شما؟ خدا خیرتون بده. خدا ازتون راضی باشه ان شاءالله... چقدر می دونین پشت پرده قضیه چیه که اینقدر سریع قضاوت کردین؟ دانشمند مملکت؟ یعنی شهدای هسته ای که بسیار اهمیتشون از این فرد که آخرش نفهمیدیم چکاره بوده کمتر بود؟ چرا کسی از اینکه دستاورد این دانشمندان رو به باد دادن برای هیچی رگ غیرتش باد نمی کنه؟ فقط دنبال یه ماجرایی هستیم تریپ اپوزیسیون بگیریم؟ خوب بنده هم مثل شما نمی دونم پشت پرده چی بوده ولی اینقدر می دونم بی دلیل که نمیان کسی رو اعدام کنن. تازه خود آقای اژه ای گفته حکم ایشون از ابتدا اعدام بوده و 10 ساله حرف غلطی هست. حالا خدا می دونه باز حقیقت چی بوده اما جوری مطرح نکنین انگار جمهوری اسلامی خودش دست به کار شده دانشمند کشی راه انداخته. آخه یه کم فکر هم بد نیست. جلو احساساتی شدن خودمون رو بگیریم و در مورد مسئله ای که هیچی از پشت پرده اش نمی دونیم قضاوت نکنیم. کم کمش جاسوسی این آقا بوده. حالا حکمش لازم بود اعدام باشه یا نه از کجا می خواین بفهمین؟ مسئولیتش گردن کسی که حکم رو داده... |
|||
|
|
۵:۴۰, ۱۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۸:۰۹, ۱۸/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۵ ۱۰:۴۸ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
والله من که نگفتم دانشمنده یا جاسوس نیست
همین تلوزیون و مسئولین می گفتن. اگه جاسوس بوده دیگه این بازی ها و تقدیر ها چیه؟ و درباره عبارت "کاسه لیسی" فکر نکنم مفهوم بدی بده. فحش که محسوب نمی شه؟ ( می شه؟) پ.ن: جناب بیداری اندیشه. من اصلا همچین فردی رو نمی شناختم. نمی دونم جریانشو. هیچ چه بوده چی شده. تنها چیزی که دیدم اخبار مملکت بود که تصویرش رو یکی از دوستان هم گذاشت. اصلا بزنن بکشن. مگه فرقی به حال من و شما می کنه؟ تحریم ها کمتر می شه؟ مالیات من تو جیب صفدر حسینی ها نمی ره؟ برای من مهم نیست چه غلطی دارن می کنن. علاقه هم ندارم که در برابر یه سیستم پوشالی حس روشنفکری و اپوزوسیونی بگیرم. فقط دوس دارم اون فحش هایی که به ضد های خودتون رو می دید رو به خودتون بدم. |
|||
|
۹:۵۵, ۱۸/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۵ ۹:۵۶ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:متاسفانه این خبر در اوج ناشیگری خبری منتشر شد. چرا باید اول بی بی سی خبر اعدام او را بدهد؟ مگر به سزای اعمال بد رساندن یک جاسوس سرافکندگی دارد که قوه قضائیه ما آن را با بعد از بی بی سی اعلام می کند؟ با این کار به سیادت خبری شبکه های معاند دامن می زنیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ekni5io7ml7r33w1q537.jpg]](http://8pic.ir/images/ekni5io7ml7r33w1q537.jpg)