کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کجای قران از علی(علیه السلام) گفته است
۱:۰۱, ۴/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۵ ۱:۰۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

روزی معاویه «لعنة‌الله‌علیه» وارد مکه شد، گروهی بر معاویه وارد شدند و گفتند : آیا می دانی که ابن عباس تفسیر قرآن می کند؟

♦️معاویه گفت: خب ابن عباس پسر عمه ی پیغمبر بوده، او از هاشمیان است! اگر او نکند که تفسیر کند؟!

♦️گفتند: آیات را به نفع علی بن ابیطالب تفسیر می کند و ما از این قضیه شاکی هستیم!

♦️معاویه گفت: خودم رسما وارد مجلس می شوم و جمع شان را بر هم می زنم.

♦️ معاویه وارد مجلس تفسیر ابن عباس می شود، ابن عباس با چنان کیفیتی تفسیر آیات می کرد که معاویه هیچ جای اعتراضی برخود ندید!
بعد از مجلس معاویه رو به ابن عباس کرد و گفت:
♦️ابن عباس تو تفسیر آیات می کنی یا فضائل علی بن ابیطالب را بازگو می کنی؟!

Roseابن عباس گفت :
معاویه به من بگو کجای قرآن است که فضائل علی بن ابیطالب نیست؟ از خودت هم سوال می کنم جواب می دهی؟

"انَّما اَنتَ مُنذِرُ و َلِکُلِ قَومِ هاد" این آیه برای کیست معاویه؟

معاویه گفت :
رسول خدا فرمود ؛ منذر این امت منم و هادی وجود علی بن ابیطالب است!
ولی ابن عباس حتما باید این آیه را بخوانی؟!

Roseابن عباس گفت : "اِنَّما یُریدُ اللهُ لِیُذهِبَ عَنکُمُ الرِّجسَ اَهلَ البَیتِ وَ یُطَهِّرَکُم تَطهیرا" بگو این آیه برای کیست معاویه؟

معاویه گفت : این هم قصه ی طهارت و عصمت علی بن ابیطالب و اهل بیتش است، درست! ولی حتما باید این را بخوانی؟

Roseابن عباس گفت : "اِنَّما وَلیُّکُمُ اللهُ وَ رَسولُه وَالَّذینَ یُقیمونَ الصَّلوهَ وَ یُوتونَ الزَّکوةَ وَ هُم رکِعون" معاویه این آیه برای کیست؟

معاویه گفت : زمانی که علی بن ابیطالب انگشتر در راه خدا داد این آیه بر حق علی نازل شد، قبول دارم!
ولی حتما این را باید بخوانی؟

Roseابن عباس گفت : "عَمَّ یَتَساءَلون عَنِ النَّبَاِ العَظیم" معاویه بگو این آیه در حق کیست؟

معاویه گفت : رسول خدا فرمود ؛ خبر عظیم علی بن ابیطالب است که هم مردم ازش می پرسند و هم من از علی خواهم پرسید،
ولی ابن عباس حتما باید این را بخوانی؟

Roseابن عباس گفت : "وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعا وَ لا تَفَرَّقوا" بگو ببینم این آیه برای کیست؟

معاویه گفت : پیغمبر فرمود ؛ حبل الله علی بن ابیطالب است دست به دامن علی بزنید و جای دیگر نروید که گمراه میشوید.
ولی باید همین را تفسیر کنی؟

Roseابن عباس گفت : "کَفی بِاللهِ شَهیدا بَینی وَ بَینَکُم" این آیه برای چیست معاویه؟

معاویه گفت : این قصه قصه ی علم علی بن ابیطالب است که خدا همه ی علم جاری رو در سیره ی او تعریف میکند،
ولی لازم است حتما این را بخوانی؟

Roseابن عباس گفت : "قُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا و َأَبْنَاءَکُمْ و َنِسَاءَنَا و َنِسَاءَکُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَکُمْ" بگو به من که این آیه برای کیست؟

معاویه گفت : این هم ماجرای مباهله با اهل نجران است که خدا در این آیه علی بن ابیطالب را نفس پیغمبر میخواند،
ولی برای مردم حتما باید همین را بخوانی؟

Roseابن عباس گفت : "ساَلَ سائِلٌ بِعَذابِ واقِع" این آیه برای چیست معاویه؟

معاویه گفت : روز غدیر شخصی نزد رسول خدا آمد و گفت این سخنان از خودت بود یا از خدا؟ پیغمبر فرمود امر رسالت بود ، شخص رو به پیغمبر کرد و گفت ؛ به خدا بگو بر من عذاب وارد کند که تحمل ولایت علی را ندارم و خداوند جلوی همگان دشمن علی را هلاک کرد، ابن عباس قبول دارم !
آیا باید فقط همین آیه را بخوانی؟

Roseابن عباس گفت : "یا اَیُّهَا الرَّسولُ بَلِّغ ما اُنزِلَ اِلَیک" این آیه دیگر برای چیست معاویه؟

معاویه گفت : این هم ماجرای ابلاغ ولایت علی بن ابیطالب است قبول دارم!
ولی این را حتما باید بازگو کنی؟

Roseابن عباس گفت : "اَلیومَ اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم" معاویه به من بگو این دگر برای کیست؟

معاویه گفت : این آیه هم اکمال دیانت در پرتوی ولایت علی بن ابیطالب است
ولی آیه ای دیگر بخوان نه این را !

Rose ابن عباس از جا بلند شد و گفت:

معاویه به من بگو کجای قرآن را بخوانم که فضل علی بن ابیطالب نباشد؟! کجا را بخوانم که از علی بیان نشده باشد؟!

معاویه گفت : اصلا ابن عباس بخوان "اِذا زُلزِلَتِ الارض زلزالها
ابن عباس: این آیه هم فضل علی بن ابیطالب است!

معاویه گفت : علی در این آیه دگر چه می کند ابن عباس؟!

Roseابن عباس گفت : نشنیدی بعد از رسول خدا یک سال نگذشته بود که زلزله ای بر مدینه آمد که همه ی مردم از شدت وحشت از خانه به در شده بودند و علی در میانشان حاضر شد و خواند این آیه را و پایش را بر زمین کوبید و فرمود:
زمین ! ابوتراب بر تو امر می کند آرام گیر!

معاویه که از غضب بر خود می پیچید گفت:ابن عباس راحت بگو تا قرآن باشد، علی هم خواهد بود...


بحار الانوار جلد 44 صفحه ی 125
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، rezamohammadi ، vahrakan ، III I III ، شیدا ، نرگس مهدوی ، Anti gods

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۹, ۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #11

نقل قول:عزیزم اگگه یه روایت و یا حدیث ضعف در رجال و یا ... داشته باشه ولی معناش با عقاید منافات نداشته باشه تکلیفش چیه؟
سلام
بستگی داره کجا بخواهیم استفاده اش کنیم.

اگر قصد دارید تشیع را ترویج کنید، محکم ترین استدلالهاتون رو به کار بگیرید. یادتون باشه فردی که اعتقاد شما رو قبول نداره، یک روایت رو صرفا به این دلیل که با عقاید شما منافات نداره نمی پذیره.


سوال:
آيا بحارالانوار مجموعه احاديث معتبر وغير آن است؟

جواب:
در پاسخ به سوال شما بايد بگوييم بلي ,كتاب شريف بحارالانوار مجموعه ايي است از احاديث معتبر واحيانا برخي از احاديث غير معتبر. علامه مجلسي (ره ) و كساني كه همانند ايشان بوده و هستند, داراي دو گونه كار در زمينه احاديث اند: 1- گردآوري و طبقه بندي , 2- نقد و بررسي .
كسي كه اندك اطلاعي در مورد آثار علامه مجلسي (ره ) داشته باشد به آساني در مي يابد كه روش آن مرحوم در بحارالانوار گردآوري و طبقه بندي بوده است . كاري كه هر محققي در آغاز كار تحقيق بايد به آن بپردازد. كار علامه مجلسي در زمان خود كار بسيار لازم و ضروري بوده است ; چرا كه شيعه قرن ها در تحت فشار دستگاه هاي حكومتي بوده و از همين رو بسياري از احاديث و آثار آن نابود شده بود و يا در خطر نابودي قرار داشت . بقاي كتاب و حديث نيز در آن زمان به نوشتن و انتشار دستي وابسته بوده است . از اين رو اگر كتابي نوشته نمي شد واز روي آن نسخه هاي متعدد منتشر نمي گرديد, از بين مي رفت ; چنان كه آثار فراواني از بزرگان عالم اسلام به همين دليل و به دليل حوادث و پيشامدها, از بين رفته است . علامه مجلسي (ره ) در روزگار كوتاهي كه فرصتي براي شيعه پديد آمده بود (نسبت به تاريخ اسلام ) همت نهاد و كتاب هاي رو به نابودي شيعه را از اقصي نقاط عالم اسلام گردآوري و به طبقه بندي احاديث و تبويب آنها همت گماشت , حاصل اين كار مجموعه گران قدر ((بحارالانوار)) است .براي بررسي صحت روايات راههائي وجود دارد ازجمله آنها عدم مخالفت باعقل وقرآن وسنت قطعي اسلام مي باشد اگر حديثي بر خلاف عقل ويا کتاب خدا وسنت بود پذيرفته نمي شود.
شأن محقق در مرحله تتبع تنها گردآوري است ; اما علامه مجلسي (ره ) چهره ديگري دارد كه آن چهره نقد و بررسي است . كتاب شريف ((مرآه العقول )) - كه شرح و نقد علمي ودقيق كتاب گران قدر كافي است - اين جايگاه علامه را به روشني آشكار مي سازد. متأسفانه برخي كه از وادي تحقيق دورند, تنها يك چهره كار را ديده اند; گرچه آن نيز در جاي خود كاري لازم و ضروري بوده است (گردآوري ) و اگر بنا باشد محدث رواياتي را كه فقط به نظر او صحيح مي رسد گردآوري كند, اين كار عوارض بسيار نامطلوبي را در پي خواهد داشت : اولا, بسياري از احاديث به دليل عدم نقل (به ويژه در گذشته ها) متروك و محجور مي ماند و كم كم از بين مي رفت . ثانيا, نظر محدث نوعا نظري است اجتهادي كه بر طبق مباني خود آن را برمي گزيند. چه بسيار مواردي كه محدثي حديثي را صحيح مي داند ولي محدث ديگر بر طبق ادله آن را رد مي كند و برعكس . بنابراين حذف روايات , بستن راه تحقيق به روي ديگران است . چه بسا امروز حديثي فهميده نشود; ولي فردا همان حديث راه گشاي آيندگان باشد و... و يا با نقطه نظرهاي اجتهادي تازه , راه براي اثبات صحت سند آن فراهم گردد.

http://quran.porsemani.ir/content/%D8%A7...8%A7%D8%B1
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۲۱:۱۴, ۴/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۵ ۲۱:۳۲ توسط III I III.)
شماره ارسال: #12

عرض کردم خدمتتون برای جزء به جزء این روایت معتبر از منابع معتبر روایت داریم!

من در جایی که بحث در خصوص عقاید هست اگر یقین نداشته باشم اظهار نظر نمی کنم چون خدایی نکرده اگر با اظهار نظر غلط من کسی شک یا انحرافی رو دچار بشه....

صرفاً برای نمونه عرض می کنم
در خصوص آیه اول در کتاب کافی شریف به روایت معتبر داریم:
ِ
عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع‏ فِي قَوْلِ اللَّهِ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى- إِنَّما أَنْتَ‏ مُنْذِرٌ وَ لِكُلِ‏ قَوْمٍ‏ هادٍ فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص الْمُنْذِرُ وَ عَلِيٌّ الْهَادِي أَمَا وَ اللَّهِ مَا ذَهَبَتْ مِنَّا وَ مَا زَالَتْ فِينَا إِلَى السَّاعَةِ.


الكافي (ط - الإسلامية)، ج‏1، ص: 193



در مورد آیه دوم روایت هم باز از امام صادق علیه السلام در کتاب کافی شریف روایت معتبر داریم که:

«أَطِيعُوا اللَّهَ وَ أَطِيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ» و نَزَلَتْ فِي عَلِيٍّ و الْحَسَنِ و الْحُسَيْنِ عَلَيْهِمُ السَّلَام‏

كافي (ط - دار الحديث)، ج‏2، ص: 8



و باز برای آیه سوم از کتاب کافی شریف روایت معتبر از امام صادق علیه السلام داریم که:

أَبِي حَمْزَةَ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ:
قُلْتُ لَهُ جُعِلْتُ فِدَاكَ إِنَّ الشِّيعَةَ يَسْأَلُونَكَ عَنْ تَفْسِيرِ هَذِهِ الْآيَةِ-
عَمَّ يَتَساءَلُونَ‏ عَنِ النَّبَإِ الْعَظِيمِ‏

قَالَ ذَلِكَ إِلَيَّ إِنْ شِئْتُ أَخْبَرْتُهُمْ وَ إِنْ شِئْتُ لَمْ أُخْبِرْهُمْ ثُمَّ قَالَ لَكِنِّي أُخْبِرُكَ بِتَفْسِيرِهَا قُلْتُ عَمَّ يَتَساءَلُونَ
قَالَ فَقَالَ هِيَ فِي أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ كَانَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ يَقُولُ مَا لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ آيَةٌ هِيَ أَكْبَرُ مِنِّي وَ لَا لِلَّهِ مِنْ نَبَإٍ أَعْظَمُ مِنِّي.

الكافي (ط - الإسلامية)، ج‏1، ص: 208


و اینها مشتی بود نمونه خروار و برای تک تک موارد ذکر شده در این روایت در منابع معتبر ما روایات مؤید داریم!


پس دوستان با اطلاعات ناقص اظهار نظر نکنیم در این موارد حساس بهتر است!
باشد که باعث شک و احیاناً گمراهی سایرین نشویم!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، Anti gods ، vahrakan
۲۱:۵۲, ۴/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۵ ۲۲:۲۱ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #13

نقل قول:عرض کردم خدمتتون برای جزء به جزء این روایت معتبر از منابع معتبر روایت داریم!
سلام 313 گرامی
احادیثی که فرمودید، اجزاء روایت ذکر شده در پست اول نیستند؛ بلکه احادیث مستقلی اند که شاید به خودی خود دارای اعتبار بیشتری باشند و سند محکم داشته باشند.

ممکنه این مناظره به این شکل بین ابن عباس و معاویه رخ نداده باشه، اما آیاتی که بهشون اشاره شده به حضرت علی (علیه السلام) اشاره کنند. عرض من اینه که ما یک حدیث دارای سند محکم را در حد جزئی از روایت ذکر شده در پست اول پایین نیاریم. همون حدیث رو اگر مستقیم بگیم ارزشش بیشتره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته ی عذاب ، Anti gods ، vahrakan
۲۲:۰۴, ۴/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۵ ۲:۴۸ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #14

موقعی که این رو می نوشتم هنوز نوشته بالا از جناب سعدی نبود .

(۴/مهر/۹۵ ۱۲:۵۰)III I III نوشته است:  ... براي هر يك از موارد ...
(۴/مهر/۹۵ ۲۱:۱۴)III I III نوشته است:  عرض کردم خدمتتون برای جزء به جزء این روایت ...
در خصوص آیه اول ...
در مورد آیه دوم ...
و باز برای آیه سوم ...
... برای تک تک موارد ذکر شده در این روایت ...
دوست عزیز
اصلا متوجه منظور از ایراد به روایت نشدید
منظور اصلا جزء به جزء آیات نبود
منظور اصلا تک تک موارد نبود
منظور این چینش ساختگی برای این اجزاء بود . معاویه قطعا خیلی گمراهتر و باطل پرست تر از اونه که حق رو بپذیره . این فقط و فقط بده که ما معاویه رو اهل حق نشون بدیم .

درستش اینه که تفسیر هر آیه رو با پایه هاش اراءه بدهند . چرا باید تفاسیر فرضا صحیح رو با یک ترکیب و چینش ساختگی کنار هم بیارند ؟
اینطوری تنها چیزی که بهش اضافه کرده اند ، منطق پذیری معاویه است (گفته اند علنا لعنت نفرستید که تفرقه نشه . فقط همین حد عمق مطلب رو میرسونه که بگیم پدر یزید لعنة الله علیه)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۲۲:۴۱, ۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #15
آواتار
(۴/مهر/۹۵ ۱۹:۳۹)سعدی نوشته است:  سلام
بستگی داره کجا بخواهیم استفاده اش کنیم.

اگر قصد دارید تشیع را ترویج کنید، محکم ترین استدلالهاتون رو به کار بگیرید. یادتون باشه فردی که اعتقاد شما رو قبول نداره، یک روایت رو صرفا به این دلیل که با عقاید شما منافات نداره نمی پذیره.


سوال:
آيا بحارالانوار مجموعه احاديث معتبر وغير آن است؟

جواب:
در پاسخ به سوال شما بايد بگوييم بلي ,كتاب شريف بحارالانوار مجموعه ايي است از احاديث معتبر واحيانا برخي از احاديث غير معتبر. علامه مجلسي (ره ) و كساني كه همانند ايشان بوده و هستند, داراي دو گونه كار در زمينه احاديث اند: 1- گردآوري و طبقه بندي , 2- نقد و بررسي .
كسي كه اندك اطلاعي در مورد آثار علامه مجلسي (ره ) داشته باشد به آساني در مي يابد كه روش آن مرحوم در بحارالانوار گردآوري و طبقه بندي بوده است . كاري كه هر محققي در آغاز كار تحقيق بايد به آن بپردازد. كار علامه مجلسي در زمان خود كار بسيار لازم و ضروري بوده است ; چرا كه شيعه قرن ها در تحت فشار دستگاه هاي حكومتي بوده و از همين رو بسياري از احاديث و آثار آن نابود شده بود و يا در خطر نابودي قرار داشت . بقاي كتاب و حديث نيز در آن زمان به نوشتن و انتشار دستي وابسته بوده است . از اين رو اگر كتابي نوشته نمي شد واز روي آن نسخه هاي متعدد منتشر نمي گرديد, از بين مي رفت ; چنان كه آثار فراواني از بزرگان عالم اسلام به همين دليل و به دليل حوادث و پيشامدها, از بين رفته است . علامه مجلسي (ره ) در روزگار كوتاهي كه فرصتي براي شيعه پديد آمده بود (نسبت به تاريخ اسلام ) همت نهاد و كتاب هاي رو به نابودي شيعه را از اقصي نقاط عالم اسلام گردآوري و به طبقه بندي احاديث و تبويب آنها همت گماشت , حاصل اين كار مجموعه گران قدر ((بحارالانوار)) است .براي بررسي صحت روايات راههائي وجود دارد ازجمله آنها عدم مخالفت باعقل وقرآن وسنت قطعي اسلام مي باشد اگر حديثي بر خلاف عقل ويا کتاب خدا وسنت بود پذيرفته نمي شود.
شأن محقق در مرحله تتبع تنها گردآوري است ; اما علامه مجلسي (ره ) چهره ديگري دارد كه آن چهره نقد و بررسي است . كتاب شريف ((مرآه العقول )) - كه شرح و نقد علمي ودقيق كتاب گران قدر كافي است - اين جايگاه علامه را به روشني آشكار مي سازد. متأسفانه برخي كه از وادي تحقيق دورند, تنها يك چهره كار را ديده اند; گرچه آن نيز در جاي خود كاري لازم و ضروري بوده است (گردآوري ) و اگر بنا باشد محدث رواياتي را كه فقط به نظر او صحيح مي رسد گردآوري كند, اين كار عوارض بسيار نامطلوبي را در پي خواهد داشت : اولا, بسياري از احاديث به دليل عدم نقل (به ويژه در گذشته ها) متروك و محجور مي ماند و كم كم از بين مي رفت . ثانيا, نظر محدث نوعا نظري است اجتهادي كه بر طبق مباني خود آن را برمي گزيند. چه بسيار مواردي كه محدثي حديثي را صحيح مي داند ولي محدث ديگر بر طبق ادله آن را رد مي كند و برعكس . بنابراين حذف روايات , بستن راه تحقيق به روي ديگران است . چه بسا امروز حديثي فهميده نشود; ولي فردا همان حديث راه گشاي آيندگان باشد و... و يا با نقطه نظرهاي اجتهادي تازه , راه براي اثبات صحت سند آن فراهم گردد.

http://quran.porsemani.ir/content/%D8%A7...8%A7%D8%B1
عزیزم اگه همین متن و هم متنی که برات نقل قول کردم رو یکم با تامل میخوندی متوجه نکاتی میشدی ، تا اینکه اینقدر راحت و سریع نگی کتاب معتبری نیست .

گرامی همین که اینقدر از روی بی تاملی این مباحث رو اینطوری میگی درکت رو از این مباجث نشون میده .
موفق باشین Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۲۳:۲۴, ۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #16

(۴/مهر/۹۵ ۲۲:۴۱)mahdy30na نوشته است:  گرامی همین که اینقدر از روی بی تاملی این مباحث رو اینطوری میگی درکت رو از این مباجث نشون میده .
این چیزی که نوشتم به نقل از کارشناسای سایت پرسمانه. این دو تا لینک رو هم ببینید:
http://www.hadith.net/post/6261/%D8%A7%D...%A7%D8%B1/

http://majlesi.ahlolbait.com/content/%D8...B%8C%D9%85

حتی آیت ا... وحید خراسانی که از انتقاد کنندگان به بحار الانوار شکایت داشته اند نیز به هدف این کتاب اشاره فرموده اند:
نقل قول:در بحارالانوار روایات صحیح و ضعیف همه را جمع نمود و خدمتی کرد که تاکنون نشده و نخواهد شد .
http://www.shia-news.com/fa/news/26953/%...8%A7%D8%B1
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۲۳:۳۴, ۴/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۵ ۲۳:۳۵ توسط Islam.)
شماره ارسال: #17
آواتار
سعدی عزیز بنده متوجه منظورتون می شوم اما اینکه چرا اینقدر راحت این روایت رو رد می کنید ،متوجه نمی شوم.



اینجور بحث ها و مجالس در آن دوره رایج بوده. و اینکه دشمنان اهل بیت علیهم السلام بارها به فضیلت این عزیزان اعتراف کرده اند هم واضح است.



این که به چه دلیل اعتراف به این فضایل کرده اند دلایل متعدید می تواند داشته باشد. به عنوان مثال بعضی چیز ها انقدر واضح بودند و انقدر شاهد داشتند که حتی معاویه هم نمی توانست ان ها را رد کند .

یا به عنوان مثال سعی می کردند خود را فرد صادق و عادلی نشان دهند .

و...

به هر حال اگر همچنان در صحت این حدیث شک دارید باید از راه آن عمل کنید. یعنی فقه الحدیث بدانید و تحقیق علمی کنید یا حد اقل از یک عالم بپرسید، نه اینکه چون با احساسات شما یا فضای فکری شما سازگاری ندارد پس به راحتی ان را رد کنید! رد کردن بی دلیل روش شیعه نیست!

موفق باشی برادرم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، vahrakan
۲۳:۵۸, ۴/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۵ ۰:۰۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #18

(۴/مهر/۹۵ ۱:۰۱)Islam نوشته است:  بحار الانوار جلد 44 صفحه ی 125
خب این کتاب بحار الانوار جلد 44 ص 125:
http://lib.eshia.ir/11008/44/125

به نظر می رسه این روایت در بحار الانوار هم نیست.

به نظرم اصلاً بعید نیست که مخالفان تشیع این روایت رو ساخته باشند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۰:۲۶, ۵/مهر/۹۵
شماره ارسال: #19
آواتار
(۴/مهر/۹۵ ۲۳:۵۸)سعدی نوشته است:  خب این کتاب بحار الانوار جلد 44 ص 125:
http://lib.eshia.ir/11008/44/125

به نظر می رسه این روایت در بحار الانوار هم نیست.

به نظرم اصلاً بعید نیست که مخالفان تشیع این روایت رو ساخته باشند.


معمولا چاپ های مختلف تفاوت دارند.

این اتفاق بارهای برای بنده افتاده که با رجوع به منبع به نتیجه نرسیده ام و مثلا چند صفحه بعد یا قبل و یا حتی در یک جلد دیگر روایت رو پیدا کرده ام.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، vahrakan
۰:۳۱, ۵/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۵ ۰:۳۷ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #20

نه سرچ هم کردم پیدا نشد (با کلمات معاویه و زلزالها)

ممنون میشم دوستان هم یه سرچ بفرمایند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# علی 110 14 13,565 ۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷
آخرین ارسال: imaneavare_59
  طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) آفتاب 22 11,370 ۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰
آخرین ارسال: آفتاب
  چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ در جستجوی سختی 2 2,247 ۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱
آخرین ارسال: Mohammad Trust
Rainbow امام علی (علیه السلام) از نگاه دانشمندان bahareh 1 1,948 ۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۱
آخرین ارسال: Bamdaad
  عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} بچه های گمنام 36 11,695 ۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲
آخرین ارسال: بچه های گمنام
  حسین علیه السلام آمد عمار رهبری 3 2,584 ۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۱
آخرین ارسال: عمار رهبری
  قصه های قرآنی - حضرت هود علیه السلام جواد مخبریان 0 1,705 ۲۲/بهمن/۹۳ ۱۰:۲۹
آخرین ارسال: جواد مخبریان

پرش در بین بخشها:


بالا