|
احمدی نژاد اعتقادی به مذاکرات محرمانه با آمریکا نداشت
|
|
۱۵:۴۰, ۱۰/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۵ ۱۵:۴۰ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی امشب مهمان برنامه دست خط شبکه پنجم سیما بود و به سوالات مطرح شده پاسخ داد.
.... سوال: چطور به مذاکرات پیوستید در دوسال آخر. صالحی: آن یک سال و 3-2 ماهی که مذاکره انجام گرفته بود در بعد فنی با مشکلاتی روبرو شدند که مقام معظم رهبری فرمودند آن چیزی که از سوی ما پذیرفته شده بوده مورد قبول ایشان نیست. در اینجا دکتر ظریف گفتند ما با بنبستی در بعد فنی روبرو شدیم. نمی دانیم باید چه کنیم. در آن جا دکتر لاریجانی پیشنهاد کردند که بنده هم حضور پیدا کنم و بعد آقای دکتر ولایتی. بنده گفتم من چه معجزهایی میتوانم انجام دهم وقتی که دکتر ظریف با همه توانمندی و اخلاص و صداقتی که داشتند رفتند. ممکن است من هم بروم و بعد اتفاقی رخ ندهد و بنده باید پاسخگو باشم بنابراین دلیلی ندارد حضور پیدا کنم. اما اصرار روی این امر بود و من با دوستان خود مشورت کردم و گفتم به یک شرط حاضر هستم بروم، من حاضر نیستم با کارشناسان آمریکایی مذاکره کنم، اگر یکی از این سه شرط صورت بگیرد من میروم. یک شرط این که همتای من، آقای مونیز، بیاید. سوال: شناخت هم از وی داشتید؟ صالحی: شناخت دورادور داشتم. تصور بر این بود که شاید ایشان نیاید. دیگر شرط این که من استعفا دهم و به عنوان معاون رئیسجمهور نباشم و مشاور فنی دکتر ظریف شوم و ایشان به من حکم دهند و من مشارکت کنم و با کارشناسان صحبت کنم. سومین شرط این بود که کارشناسان آنها به ایران بیایند. من حاضر بودم با کارشناسان آنها در ایران صحبت کنم. آقای عراقچی گفتند ممکن است این نشود، سخت است که این جواب مثبت بیاید. ضمن این که یکی 2 روز دیگر جلسه داریم و ممکن است ظرف این مدت کوتاه اتفاق نیفتد. چند ساعت بعد آنها خیلی از این مسئله استقبال کردند و ما ورود پیدا کردیم. بعد از ورود ما اولین کار این بود که نظر مقام معظم رهبری را محقق کنیم. مطلبی که پذیرفته شده بود .... سوال: درباره چیدمان سانتریفیوژها؟ صالحی: بله درباره چیدمان سانتریفیوژها بود که ما باید آن را کنار بگذاریم و نظر خود را بدهیم. با استدلالهای اولیهای که داده شد خیلی به نتیجه نرسیدیم. چون اولین بار بود حضور داشتیم با آمادگی که داشتیم بحث فنی کردیم و آنها گفتند این بحث فنی برای ما خیلی توجیهپذیر نیست چرا که فرضیات شما را قبول نداریم. ما هم حق دادیم و گفتیم شما فرضیات خود را بدهید و ما بر اساس آن محاسبات را انجام دهیم. گفتند ما نمیتوانیم فرضیات را بدهیم چرا که نوعی انتقال دانش فنی است. گفتیم که این نوع چه مذاکرهای است؟ از یک سو شما فرضیات ما را قبول ندارید و از سوی دیگر فرضیات خود را هم ارائه نمیدهید، پس چه کنیم. با یک بنبستی روبرو شدیم. آقای مونیز هم با یک لشگر آمده بود. لشگری که از بهترین مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی بودند. من دیدم به بنبست رسیدیم پیشنهادی دادم و گفتم با اختیار کامل در بعد فنی آمدم. هر تصمیمی بگیرم مورد قبول مسئولان ایران خواهد بود. سوال: واقعاً با اختیار کامل رفته بودید؟ صالحی: بله البته در چارچوبی که تعیین شده بود. کف و سقف مشخص شده بود. گفتم من می توانم تصمیم بگیرم و نیاز نیست دائم با پایتخت تماس داشته باشم، از آن ها پرسیدم شما چطور؟ آنها هم اختیار کامل داشتند و من یک پیشنهاد دارم و گفتم شما یک جا در دنیا را به من نشان دهید که به سبکی که شما میگویید این چیدمان در ایران صورت گیرد، انجام شده باشد. من همین الان امضا میکنم که ما هم همین رویه و این شکل از غنیسازی را انجام میدهیم. آنها ماندند، چون من میدانستم این چنین چیزی در دنیا وجود ندارد. اگر میدانستند چنین سوالی میکنیم میرفتند جایی را درست میکردند. اتفاقا در ایران دوستان می گفتند این خطرناک است یک دفعه ممکن است جایی را نشان دهند، گفتم من می دانم که چنین چیزی نیست. لذا آقای مونیز وقتی با این چالش روبرو شد جلسه را ختم کرد و گفت ما با هم بنشینیم صحبت کنیم. بعد از چند ساعتی استراحت که جلسات یک به یک شد، مقدمه جلسه حدود یک ساعت به طول انجامید و درباره بحث هستهای صحبت نکردیم. درباره تخصص ایشان و تخصص من و این که چه زمانی MIT بوده ایم صحبت شد. ..... سوال: فکر میکنم آمریکایی ها فکر همه جای برجام را کرده بودند و این که چطور چوب لای چرخ بعد از برجام بگذارند که کمترین سود به ما برسد. این را قبول دارید؟ صالحی: زمینههای فنی، حقوقی، سیاسی، و زمینهها تحریم و ... داریم. تحریم امر وسیعی بود. اگر قرار بود تمام زوایای تحریم دیده شود باید گروه کارشناس متعددی که همه جزئیات را میداند همراه میداشتیم که بتوانند تمام جزئیات را که ممکن است در آینده اتفاق افتد را از قبل پیشبینی کند و به گونهای بگنجانند که مشکلی پیش نیاید. آمریکاییها الان میگویند من مطابق برجام عمل کردم و آقای عراقچی هم گفتند در چارچوب برجام مسئلهای وجود ندارد. سوال: البته چند نقض هم داشته اند. آقای عراقچی هم گفته اند مانند قانون ویزا و ... صالحی: بله، اینها که جداگانه است، من مسائل بانکی و ... اینها را عرض میکنم. آمریکا در ظاهر می گوید که طبق برجام عمل کرده است اما پشت پرده بانکها را میترساند که اگر کوچکترین خلافی صورت گیرد فلان و چنان میشود. بانکها هم میگویند این خلافها را میفهمد و قاضی است؟ می گوید من قاضی هستم. سوال: بسیاری از مردم چشم داشتند بعد از این قضیه گشایشی در مسائل اقتصادی ایجاد شود که الان به آن صورتی که گمان میرفت نشده است و حداقل مردم این گشایش را در سفره هایشان نمیبینند. زمان بگذرد و شاید بیشتر خود را نشان دهد. این گونه به نظر میرسد که آمریکاییها فکر اینجاها را کرده بودند و ما نکرده بودیم. ممکن است اگر وزیر خارجه و رئیس تیم بودید طراحی دیگری داشته باشید؟ صالحی: نه. مذاکره کنندگان ما همه اقدامات لازم را انجام داده بود. این کار سنگین بود. بحث فنی چارچوبش مشخص است. محدوده مشخص است و تنها نیاز است شما استدلال علمی کنید که امتیازی از دست ندهید. در بعد سیاسی هم آقای ظریف یک تنه همه آنها را حریف بود. در بعد تحریم بانکی و مسائلی از این دست خیلی سخت است. این که همه قوانین از جمله قوانین ایالتهای مختلف آمریکا را بدانید سخت است. عزیزانی که در مسائل بانکی و تحریم تلاش کردند با تمام قوا بود ولی شاید فکر نمیکردند چنین اتفاقی رخ دهد. من مطلبی را عرض کنم واقعاً باید سوال این باشد اگر برجام را نداشتیم چطور میشد؟ این هم یک سوال است. بارها این سوال پرسیده شده است. منصفانه اگر ارزیابی کنیم. برجام خیلی گشایش ایجاد کرد. قابل مقایسه نیست. برای خرید نیاز نیست مسیرهای پیچیده را طی کنیم. اگر بخواهیم تجهیزاتی را خریداری کنیم از طریق کانال خرید اقدام میکنیم. لذا برجام خیلی راه را باز کرده است. اعتماد کاملاً سلب شده است و طرفین نسبت به یکدیگر اعتماد ندارند. این یک واقعیت است. سوال: یکی از صحبتهایی که درباره شما بیان میشود این است که زیادی صادق هستید. مثلا از همین برجام که شروع شد شما دو سه اظهار نظر کردید، از همان اوایل تا همین آخر حدود یک ماه پیش فکر می کنم. همه می گفتند که هر کس جای آقای صالحی بود در این موقعیت با خود می گفت اصلا به من چه و برای چه باید اظهار نظر کنم. با علم به این که ممکن است به طرف بربخورد و در دولت چیزی به شما بگویند این صحبتها و اظهارنظرها را دارید؟ صالحی: شاید این حمل بر شعار شود. در ارتباط با مسائل سیاسی می گوییم سیاست ما همانند دیانت ما است. ما نمی خواهیم همانند آمریکاییها عمل کنیم. سیاست درست حضرت علی (علیه السلام) است. باید اعتماد مردم جلب شود. اگر زمانی خلاف کنید و بگویید من خلاف کردم مردم میپذیرند. اگر بگویید من درست انجام دادم میپذیرند اما اگر اعتماد وجود نداشته باشد هر حرفی بزنید با تردید نگاه میکنند حتی اگر درست باشد. همیشه در طول زندگی خود آن چه که فکر میکردم به نفع جامعه اسلامی و منافع ملی و حاکمیت ملی و در جهت تنویر افکار عمومی است بیان میکردم. ..... سوال: یک سند محرمانه شما با آقای مونیز امضا کردید. که هیچ چیز هم از آن درنیامده است. که گفته می شود سند محرمانه در مورد موضوع آینده هسته ای مان است و یکی دو خبرگزاری خبری در موردش دادند. چیزی در این باره نمیتوانید بگویید؟ صالحی: ما سند محرمانه امضا نکردیم. وقتی کشوری پروتکل الحاقی را امضا میکند برنامه بلندمدتش را به آژانس بدهد. ما برنامه مدت خود را به آژانس برای 15 سال آینده اعلام کردیم. هر کشوری که برنامه بلند مدت خود را به آژانس میدهد اعلام میکند که این برنامه من اعلام عمومی نشود. ما هم مطابق همین رویه به آژانس اعلام کردیم این برنامه را به کسی اعلام نکند. خیلی چیزهای دیگر هست که ما از آژانس میخواهیم اعلام نکند. مثلاً این که چه میزان اورانیوم تولید میکنیم. دلیلی ندارد این عمومی شود. سوال: چه زمانی محدودیتی برای غنیسازی و فعالیتهای سایتی اصلا نخواهیم داشت؟ بعد از چه مدتی؟ صالحی: اگر بخواهم محدودیت برجامی را عرض کنم ، یک سری محدودیتها در چارچوب پادمان است که چه برجام باشد چه نباشد آن بازرسی خود را انجام میدهد. یکسری از محدودیتها در چارچوب پروتکل الحاقی است. بیش از 130 کشور عضو این پروتکل هستند که ما هم مثل بقیه کشورها این را می پذیریم که به طور مثال روی مسائل دیگری فراتر از پادمان..... هر چند پروتکل الحاقی را قبل از برجام من خودم امضا کردم. سال 1383. داوطلبانه اجرا میکردیم که بعد دیدیم بدعهدی کردند، متوقف کردیم. الان همان را احیا کردیم. یکسری محدودیت در قالب برجام پذیرفتیم. این محدودیت ها 15 ساله است و یکی از اینها 25 است. آن اورانیومی که از کوه میکنیم، به اردکان برای خردایش و تبدیل به کیک زرد میبریم. وقتی کیک زرد شد باید به اصفهان حمل شود. حمل از اردکان تا اصفهان را باید تحت مراقبت آنها انجام دهیم. کنترل این بار 25 ساله است. این برای این است که کنترل کند این بار جای دیگری منحرف نمیشود. یکی دو محدودیت 15 ساله است. فلز اورانیوم و پلوتونیوم برای 15 سال نباید تولید نکنیم. من این را بارها گفتم که ما اصلاً پلوتونیوم نداریم. ..... سوال: آخرین موضوعی که با شما صحبت کردند چه بود؟ صالحی: درباره همان توافقی که با آقای مونیز شما هم سوال پرسیدید. از من پرسیدند که جریان چه بوده است. سوال: گفتید سال 90 یکسری مذاکرات را با آمریکاییها شروع کردیم و مجوز گرفتیم. رهبری آن زمان 4 شرط گذاشتند. یکی این که با وزیر امور خارجه نباشد. صالحی: مذاکرهکننده در حد وزیر خارجه نباشد. یکی دیگر غیر از مسائل سیاسی و یا غیرهستهای مذاکره نشود. سوال: مذاکره برای مذاکره نباشد. صالحی: بله. یعنی همانند 5+1 نباشد که چند سال مذاکره کنید. سوال: شرط چهارم؟ صالحی: این که رئیسجمهور به عنوان کسی که رئیس شورای عالی امنیت ملی است- زیرا دو راه بود، آقای دکتر جلیلی دبیر شورای امنیت ملی بودند و 5+1 را پیش می بردند و آقا نیز اجازه داده بودند که وزارت خارجه مذاکرات با آمریکا را محرمانه را پیش ببرند- کسی باید این دو را باهم هماهنگ می کرد که شرط چهارم این بود که رییس جمهور هماهنگکننده این دو راه باشند. سوال: هماهنگکننده بودند؟ صالحی: آقای رئیسجمهور آن زمان اعتقادی به مذاکرات به این صورت با آمریکا نداشتند. به من هم میگفتند اشتباه میکنید و جلوی ما را هم نگرفتند و تشویق هم نکردند. سوال: به نظر شما اگر این انجام میشد جلو می افتادیم؟ صالحی: بله. الان هم گفتن این مسائل فایده نداشت. اوباما در آن زمان در آستانه انتخابات دور دوم خود بود و گزارشات آن زمان مشخص است و ببینید تقاضای آمریکاییها در آن زمان چه بود. در آن زمان این آمادگی وجود داشت و به این شرایط نمیافتاد. اصلا جور دیگر شد و ابعادش بسیار وسیع شد. دکتر جلوی ما را نگرفتند ولی چون ایشان ورود پیدا نکردند هماهنگی بین وزارت خارجه و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خیلی سخت شده بود. مشروح این گفت وگو را در اینجا بخوانید. در همین رابطه احمدی نژاد در مذاکرات مسقط دور زده شد! |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۵, ۲۲/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۵ ۲۰:۵۷ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۲۲/آبان/۹۵ ۱۰:۲۷)MEEAAD نوشته است: ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░سلام نقل قول:نکته اول دوست عزیز اون متنی که از ثریا گذاشتین برای تایید مطالب خودتون بود یا حرفای بنده؟ ![]() من که دارم میگم سعی در نفوذ داشتن و اتفاقا تو دولت قبل هم نفوذ کردن اصلا تو اون متن درباره دولت قبل و احمدی نژاد صحبت نشده، اون مواردی که گفتن اصلا موضوع اختلاف ما نیست اختلافی نداریم متوجه سوتفاهم پیش آمده شدم شما منظور بنده رو کلا اشتباه متوجه شدید نقل قول:احترماً بنـده تا ایـن لحظـه، نه قصد اثبات و نه قصد عدم اثبات انحراف آقای احمدی نژاد را داشتم؛دوست عزیز دوباره مطالب خودتون رو بخونید شما حداقل دو بار و دفعه آخر علنا داشتید جریان انحرافی رو رد میکردید بنده اومدم سخنان آقای احمدی نژاد و رفتار دولت قبل رو گذاشتم بعد نظرات امام و رهبری رو گذاشتم مقایسه کردم این تفاوت فاحش رو که رسما و علنا رهبرمون بیان کردن رو گفتم شما بعد رفتید سند آوردید هایلایت کردید که اصلا این جریان انحرافی و این انحرافی که میگن نقشه خود غرب و دروغه در صورتی که اصلا نیاز نبود بحث بنده فقط در مورد مذاکرات بود بعد بنده گفتم وسیله اشتباه هست در مورد هدف حرفی نزدم وقتی مساله انحرافی که جریان انقلاب و علمای انقلابی مثل علامه مصباح خزعلی جنتی یزدی و... مطرح کردن رو دارید اینطور رد میکنید (برداشت بنده این بود که قصد رد کردن دارید) طبیعتا نباید انتظار داشته باشید که بنده ساکت بنشینم و بزارم علمای انقلابی ما زیر سوال برن الان این برداشت بنده از مطالب شما بود که دارید این رو رد میکنید اتفاقا خیلی هم خوبه که فعلا وارد بحث انحراف نشیم قبلا دلیلش رو خدممتون عرض کرده بودم اگه شما هدفتون این نیست خیلی هم خوبه نقل قول:هرگونه عملیات نظامی علیـه ایران احتمـالاً در جهان بسیار منفور واقع خواهد شد و نیازمند بافتاین طرز فکر هم توجیه خوبی برای اعلام مذاکره و تعامل نیست چون دقیقا در زمان بوش ده ها برابر این اجماع وجود داشت و اون موقع احمدی نژاد کوتاه نیومد و اتفاقی هم نیفتاد و اوباما اصلا پیشنهاد فوق العاده ای نداشت بعد این دولت ها هستن که باید افکار مردم رو به سمت درست هدایت کنن نه اینکه خودشونم تحت اثر افکار اشتباه رفتار کنن نقل قول:اصلا بنده طرح نفوذ رو رد نکردم اتفاقا بنده دارم به شما مدام یادآوری میکنم طرح نفوذ علاوه بر این دولت در دولت قبلی هم وجود داشت، بنده تو تاپیک های دیگه چندین بار در مورد نفوذ مطلب نوشتم نقل قول:تحلیلی شخصی از انتخابات 92 که اصلاًاین کار درستی نیست هر تحلیلی که مخالف نظرتون باشه بگید تحلیل شخصی و اینطور برخورد کنید اون تحلیل ها هم مورد تایید اندیشکده هستن و مربوط به اندیشکده هست، حتما مطلب ارائه شده نباید پروژه و تحقیق و راهبرد باشه، اصلا تاکید شما روی پروژه راهبردی طبیعی نیست!!! بنده تحلیل اندیشکده انگلیسی رو گذاشتم که معتبر هم هست، بعید میدونم شما اصرار داشته باشید که تحلیل حتما از بروکینگز باشه چون این معنی نداره نقل قول:خب اینجا دلیل سو تفاهم مشخص شد بنده اصلا منظورم تغییر استراتژی در برابر ایران نبود منظورم تغییر دیدگاه غرب نسبت به دولت قبل و احمدی نژاد بود نقل قول:اشتباه بزرگ شما دقیقا همینجاست اون مفهوم منحرف که تو اندیشکده ها و توسط غرب ارائه میشه با اون مفهوم انحرافی که بنده گفتم زمین تا آسمون فرق میکنه متاسفانه این اشتباه رو بعضی دوستان طرفدار احمدی نژاد دارن هاشمی و اصلاح طلبا و بعضی اصولگراهای قلابی کلا طرفدار رابطه با غرب هستن اونا علاوه بر این که به نظرشون احمدی نژاد انحرافی و تندرو بود به نظر اونا علامه مصباح صدها برابر انحرافی و تندرو هست بنده انحراف از دید علامه مصباح رو گفتم نه با دید هاشمی، بعد شما برای رد نظر من انحراف از دید هاشمی رو مطرح میکنید؟ هاشمی خودش منحرفه تعریفی که از امام و انقلاب میده انحرافه من اصلا معیارم این آدم منحرف نیست نقل قول:(صوت سخنرانی مشایی درجمع روحانیون سراسرکشور و پاسخ به شبهات - لطفاً گوش کنیدالان شما توضیحات مشایی رو آوردین بنده هم جملات مشایی رو گذاشتم الان باید قسم حضرت ابوالفضل رو باور کنیم یا دم خروس؟ انبوهی از مطالب در مورد انحراف وجود داره که اگه نیاز شد بعدا خدمتتون ارائه میشه نقل قول:هـدف بنـده، تبـییـن ایـن مـوضـوع اسـت که اتـهام رسانه ها به آقای احمدی نژاد مبنـی بر پیگیـری مـذاکـره نـه تنـها صحیح نبـود بلکه مقام معظم رهبری نیز صلاح را بر انجام مذاکره دیدند.اگه شما قصد اثبات یا نفی انحراف در دولت قبل رو ندارید بنده هم همونطور که عرض کردم با شرایطی که موجوده (با تغییر شرایط یا بحث با پیام خصوصی یا بحث در سال بعد در خدمتتون هستم) فعلا در اون مورد بحث نکنیم پس لطفا (همونطور که خودتون تمایل دارین) در صورت امکان همون بحث خودتون در مورد دلیل مذاکره احمدی نژاد رو ادامه بدین (دوباره کلک نزنی بری در مورد انحرافی صحبت کنیا ) منم کاملا در چارچوب بحث نظر میدمبا تشکر از مطالب خوبتون
|
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲۲/آبان/۹۵
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ شایـعـه ی دیـگـری هـم وجــود داشـت و در نشریـات خارجـی کار شده بود که علی اکبر ولایتی و حسیـن طائـب جـهـت انـجــام مـذاکــرات محرمانـه به آمریـکا سفر کردهانـد و با نیکولاس برنز دیدار کردهانـد. در عیـد سال 92 مقام معظم رهبری به نظر میرسد جواب رئیسجمهور را دادند و گفتند آمریـکایـی ها در پیشنـهاد مذاکـره صادق نیستنـد و راه حل مذاکره نیست مگر اینکه تهدید را علیه ملـت ایـران بـردارنـد. و نیـز گفتنـد هیـچ کس از طـرف رهبری نرفته مذاکره و اگر هم کسی رفته از طرف دولـت هـا بوده و اگر میخواهد برود باید خطوط قرمز رهبری را رعایت کند و ایـن طوری حتی گویا در آن فضـای شدیـد تبلیغاتی علیه احمدی نژاد بر شائبه تلاش او برای مذاکره تاییدیهای زدند.
متن صحبتهای ایـشان: مطلب دوم: آمریـکایـی ها مرتب از راههای گوناگون به ما پیغام میدهند که بیاییـد دربارهی مسئلهی هستـهای گفتـگو کنیـم؛ هم به ما پیـغام میدهنـد، هم در تبلیغات جهانیشان این را مطرح میکنند. مسئولیـن بلنـد پایـه و مسئولین میانی آمریکا بارها و بارها میگویند بیایید در کنار گفتـگوهای 1 + 5 که دربــاره ی مسائـل هسته ای بحث می کننـد، آمریـکا و جمـهـوری اسلامی دو به دو، دربـاره ی مسئله ی هسته ای ایران بحث کنند. من به این گفتگوها خوشبین نیستم. چرا؟ چون تجربه های گذشتهی ما نشان میدهد که گفتگو در منطق حضرات آمریکایی به این معنی نیست که بنشینیـم تا به یک راه حل منطقی دست پیدا کنیم ــ منظورشان از گفتگو این نیست ــ منظورشان از گفتگو این است که بنشینیـم حرف بزنیـم تا شمـا نظر ما را قبول کنیـد! هدف، از اول اعـلام شـده است؛ باید نظر طرف مقابل قبول شود. لذا ما همیشه اعلام کردیم و گفتیـم که این، گفتـگو نیـست؛ این، تحمیـل است و ایـران زیر بار تحمیل نمیرود. من به این اظهارات خوشبیـن نیستم، اما مخـالفت هم ندارم. در این خصوص، چند مطلب را باید روشن کنم: یک مطلب این است که آمریکائیها مرتب پیغام میدهند ــ گاهی مینویسند، گاهی پیـغام میدهنـد ــ که ما قصد تغییر نظام اسلامی را نداریم؛ به ما اینجور میگویند. جواب این است که ما نگران این نیستیم که شما قصد تغییر نظام اسلامی را داشته باشید یا نداشته باشیـد، که حالا هـی اصرار میکنید که ما این قصد را نداریم. آن روزی هم که شما قصد تغییـر نظام اسلامی را داشتیـد و ایـن را بصراحت اعلام کردید، هیچ کاری نتوانستید انجام دهید، بعد از ایـن هم نخواهید توانست انجـام دهید. نکتـهی دوم: آمریکایـی ها مرتـب و پی در پی پیغام میدهند که ما در پیشنهادِ مذاکره ی منـطقـی صادقیـم؛ یعنــی صادقـانـه از شـما می خواهیم که مذاکره کنیـد و مذاکرهی منطقی بکنیم؛ یعنی مذاکرهی تحمیـلی نبـاشـد. من در جـواب میـگویـم: مـا بـه شما بارها گفته ایـم که در پـی سـلاح هستهای نیستیـم، شما میگـوییـد باور نمیکنیم؛ ما چرا باید حرف شما را باور کنیـم؟! وقتـی شـما حاضر نیستـیـد یک سخن منطقی و صادقانه را قبول کنید، ما چرا باید حرفـی را که شما میزنید ــ که خلاف آن بارها ثابت شده است ــ از شما قبـول کنیـم؟ (ادامـــه دارد)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز ![]() پ.ن: امیدوارم اذیت نشید اما شما وارد نوعی سفسطه و مغلطه شدید؛ به همین دلیل من فعلاً پاســـخ آن مـوارد را نـمـی دهـم چــون حـدوداً 2 ارسـال دیــگــه شـــ♥ـــمــا، گــیـــر می افـتـیـد ![]() ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۲۲/آبان/۹۵
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
میثم عزیز ، تو چرا انقدر شل کن، سفت کن میکنی !؟ درست حرفت رو بزن !!!
با اینکه میعاد خودش رو عقل کل میدونه و همه رو قضاوت میکنه ( -.- ) ولی منطقی حرف میزنه .. لطفا حرف هات رو بزن . فعلا دو تا سوال از میعاد دارم ! طرح واشینگتـن برای نفـوذ و بازگشت به ايـران يـک طرح "10" ساله و شامل پنج مرحله است " 5 مرحله کجا عنوان کردی !؟ 2 - از سر علاقه این " سند ها " را میخونی و ترجمه میکنی !؟ یا اینکه استخدام جایی هستی !؟ |
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۳/آبان/۹۵
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۲۲/آبان/۹۵ ۲۲:۳۴)del@ نوشته است: میثم عزیز ، تو چرا انقدر شل کن، سفت کن میکنی !؟ درست حرفت رو بزن !!!سلام دوست عزیز با تشکر از نقدتون در مورد چه موضوعی حرفم رو بزنم؟ کدوم قسمت حرف بنده غیر منطقیه؟ به نظر شما الان تو وضعیتی که نیاز به وحدت هست پرداختن به مسائل مربوط به انحراف چقدر مفید میتونه باشه؟ اصلا به نظر شما مفید هست؟ اگه احمدی نژاد بخواد تو انتخابات شرکت کنه منطقیه که به مردم در مورد واقعیات و انحراف موجود که ممکنه آسیب بزنه هشدار بدیم ولی الان که فعلا گفته شرکت نمیکنه، صحبت در مورد این موضوع بیشتر موجب اختلاف نیروهای منتقد دولت نمیشه؟ الان بهتر نیست وقتی که قراره صرف کنیم، صرف مشکل روز و دولت فعلی کنیم که خطر نزدیک هست در حالی که دولت قبل فعلا خطر دور هست؟ ________________________________________________________________________________ سلام جناب میعاد بی صبرانه منتظرم که مغلطه و سفسطه رو اثبات کنید امیدوارم مثل دفعات قبل نشه |
|||
|
|
۰:۳۸, ۲۳/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۵ ۰:۴۰ توسط del@.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
میثم عزیز، وحدت عالیه و کسی باهاش مشکل نداره
ولی وحدتی که، تو نگاه خاصی به یک فرد داری و در مقابل نگاه متفاوت میعاد و اقسام دیدگاه ها و نظرات دیگر ایجاد بشه این وحدت هر لحظه در حال تخریب شدن و از بین رفتن ولی در ظاهر با ثبات نشان میده مثلا در مورد آقای مشایی،( به قول خودت ) من دم خروس رو قبول کنم یا قسم حضرت عباس رو .. (یعنی این زخم ضد عفونی نشده ) به نظر من؛ یا اصلا نباید حرف زد و باید دیدکاه ها را خواند و یاد گرفت و یا اگر حرف میزنی تا آخرش نظرت رو بگو ... این قلم فرسایی نباید باشه ، باید حرفی باشه ( به قول حاتمی کیا ) شاخک های آدم رو تکون بده ! وحدتی که با بحث و صحبت بوجود بیاد، خیلی با ارزشتر است از وحدتی که با سکوت های مصلحت طلبانه بوجود بیاد ( نظر من ) ------- امیدوارم جوابت رو داده باشم ؛ یه ابهامی دارم این اسناد بروکینگز و بقیه را ، چه زمانی ما این اسناد رو دریافت کردیم !؟ 6 ماه بعد چاپ، یک سال بعد این اسناد رو پخش میکنن که ما بخونیمشون یا ما خودمون بدستش آوردیم؛ چجوریه !!؟ |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۳/آبان/۹۵
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۲۳/آبان/۹۵ ۰:۳۸)del@ نوشته است: میثم عزیز، وحدت عالیه و کسی باهاش مشکل ندارهآقا عادل عزیز خوب جوابمو دادید بیشتر نظراتتون رو قبول دارم حتما باید این موضوع بررسی و باز بشه تا معلوم بشه کدوم طرف حقه ، کاملا درست میگید الان مساله زمان کم و 6 ماهه تا انتخابات هست و بیشتر نظرم اینه که انرژی خودمون رو روی موضوع اصلی و خطر اصلی بزاریم الان هم ما و طرفدارای احمدی نژاد مشکل مشترکی داریم و بعد از این 6 ماه میتونیم راحت روی اون موضوع کاملا بحث کنیم و به وحدتی برسیم که با بحث و صحبت بوجود بیاد که همونطور که گفتین خیلی ارزشمنده، این فعلی وحدت موقته و پایدار نیست __________________________________________________________________________ اسناد بروکینگز فکر میکنم عمومی چاپ میشه حالا شاید سفارشی یه ارگان باشه که خصوصی باشه ولی اکثرا عمومی هست فکر میکنم نسخه الکترونیک موجود باشه نحوه دسترسی رو نمیدونم البته اینا حدسه نمیدونم فکر کنم این سوالات رو با سوالات دیگه ای که از جناب میعاد پرسیدین همه رو ایشون باید جواب بدن که تخصص هم احتمالا دارن |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۲۳/آبان/۹۵
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ امـا اتفاق هـای عجیبـی در ادامـه باعـث شـد شرایـط در ابـهام بیـشتری فرو برود. از سویی خود مقـام معظم رهبری در سخنرانی معروفی فرمودند که مذاکرات از دولت یازدهم شروع نشده بود؛ بلکه بنده "خـــودم" با پیـشنهـاد پادشـاه عـمـان که سفیر پیام امریکایی ها بود "موافقت کردم" و مذاکرات شروع شد.
علی اکبـر صـالـحـی هـم چنـدیـن بـار ذکـر کـرده کـه مـذاکـراتـی کـه در دولـت قبـل آغاز شده بود "بـدون نـظـر" احـمـدی نـژاد بود و ما اصلاً با او چک نمی کردیم در حالی که رهبر انقلاب در جریان "من یک تاریخچهی کوتاهی از این مذاکرات عرض بکنم. این مذاکراتی که در واقع فراتر از مذاکرات ما با 1+5 است؛ مذاکرهی با آمریکاییها است. متقاضیِ این مذاکرات آمریکاییها بودنـد. مربـوط به زمان دولت دهم هم هست. قبل از آمدن این دولت ایـن مـذاکرات شروع شد. آنهـا درخـواست کردند، واسطـه ای قـرار دادنـد و یکی از محترمیـنِ منـطقـه، آمد اینجا با من ملاقات کرد، گفت که رئیس جمهور آمریکا با او تماس گرفته و از او خـواهش کرده و گفـتـه اسـت که مـا می خـواهـیـم مسئله ی هسته ای را با ایران حلّوفصل کنیم و تحریم ها را هم میخواهیم برداریـم. دو نقطه ی اسـاسـی در حرف او وجود داشت: یکی اینـکه گفت ما ایـران را به عنـوان یـک قـدرت هسته ای خواهیم شناخت؛ دوّم اینکه گفت ما تحـریـم ها را در ظرف شش ماه به تدریـج برمیداریـم. بیاییـد بنشینیـد مذاکـره کنیـد، ایـن کـار انجـام بگـیــرد. مـن بـه آن واسـطـه ی مـحـتـرم گفتـم که ما به آمریکایـی هـا اطمیـنـانـی نـداریـم، بـه حــرف ایـنـهـا اطـمـینـانی نیست. گفت حالا امتحان کنیـد؛ گفـتـیــم خیـلـی خـب، ایـن دفـعـه هـم امتـحــان می کنـیـم. مـذاکـرات ایـن جـوری شـروع شد."
توضیحات) عبـارات قــرمــز رنــگ در بیــانـات مـقـام معظـم رهبـری، به نظر می رسد بیانگر بخشی از همان اســتــراتـژی "پیـشـنـهاد فـوق الـعـاده" (Superb Offer) از انــدیــشــکــده ی "بــروکــیــنــگـز" و یا "انـگـیـزه ی به حـد کافـی بزرگ" (A Large Enough Incentive) از انـدیشکـده ی "ویلبرفورس" باشد (که در ارسال های گذشته، توضیح داده شده است). منـظـور مقـام معظم رهبری از "یکی از محترمینِ منطقه" – سلطان قابوس پادشاه عمان است، که اواسط سال 90 به تهران آمد و نامه ی اوباما را آورد. حـال دوباره راهبـرد پیشنـهادی شماره ی "4" در سند اندیشکده ی ویلبرفورس را مرور می کنیم:
![]() • تشویـق کشـورهـا برای نـداشتـن روابـط خصـمـانـه با ایران؛ کشورهـایی ماننـد عمان، کویت و دیـگـر کشـورهای اسـلامـی، و هـمـچـنـیـن دخیـل شـدن در مـذاکـرات چنـد جانبـه با مخالفان و به چالش کشیدن اقدامات دولت ایران، به ویژه در چارچوب مذهبی. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ پ.ن: البتـه حتـماً رهـبری عزیز صلاحی دیده اند برای مذاکره ولی اتهام رسانهها به احمدینژاد مبنی بر پیگیری مذاکره، صحیح نبوده است✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
۰:۰۵, ۲۴/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۵ ۰:۱۲ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۲۳/آبان/۹۵ ۱۹:۰۳)MEEAAD نوشته است: ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░سلام هرچند قبلا در این مورد بحث شده ولی بازم نکات گفته شده رو تکرار میکنم 1- در بیانات رهبر معظم انقلاب به موضوع به صورت کلی اشاره شده و کلیات رو فرمودن و جزییات اشاره نشده اتفاقا جزییاتش رو دیگران اشاره کردن پس اونطور استنباط دقیق نیست 2- از بیاناتشون آیا میشه تشخیص داد که موافقت اولیه رهبر معظم انقلاب با مذاکرات در دیدار با سلطان قابوس اعلام شد؟ مسلما اینطور نیست جزییات این موضوع رو صالحی توضیح داده بنابراین دو حالت داره یا قبل از ملاقات با شاه عمان رهبری موافقت با مذاکره رو به صالحی اعلام کردن و بعد در دیدار رسمی اعلام کردن یا بعد از ملاقات وقتی که صالحی نامه رسمی رو داد موافقت کردن طبیعیه قبل از شروع این گونه ملاقات مسائل مطرح و بررسی میشه و بعد ملاقات رسمی صورت میگیره و طی اون رسما موافقت یا مخالفت میشه بنابراین حالت اول درست تر به نظر میرسه 3- بنابراین شروع این ماجرا با تایید و دستور مستقیم رهبر انقلاب نبود (رهبر بعد از درخواست صالحی و دادن نامه اونم با کلی شرط و شروط موافقت فرمودن) و این رو در بیاناتشون در ابتدای سال 92 اشاره فرمودن دقیقا مشخص کردن که نماینده از طرف رهبری نیست و مذاکرات به درخواست دولت بود و برداشت شما با بیانات رهبری در ابتدای سال 92 همخوانی نداره بهتره مطالبی که صالحی در این باره گفته رو بخونید تا موضوع روشن تر بشه : http://donya-e-eqtesad.com/SiteKhan/908329 نقل قول:4 - با عرض پوزش این حرف صد در صد غلطه از شما انتظار میره در این مورد بیشتر تحقیق کنید سلطان قابوس در ایام مذاکره نامه رسمی به احمدی نژاد فرستاد صالحی رسما گفته بود که احمدی نژاد در جریان بود و مخالفت نداشت دیگران هم اینو گفتن، احمدی نژاد بیشتر با مذاکرات علنی موافق بود (طبق سخنان ذاوری) و به محرمانه بودن مذاکرات علاقه نداشت بعد کجا گفته شده مذاکرات زیر نظر رهبری بود شما یه مدرک پیدا کنید که رهبر انقلاب بیشتر از احمدی نژاد از جزییات و جریان مذاکرات خبر داشت صالحی گفته رهبر در جریان جزییات مذاکرات قرار نداشت 5- نمیدونم چرا به این موضوع دقت نمیشه صالحی طبق گفته خودش و فرموده رهبری درخواست مذاکره کرد صالحی وزیر دولت احمدی نژاد هست وقتی یه وزیر خواسته ای رو مطرح میکنه تو هیچ جای دنیا هیچ احدالناسی فکر نمیکنه که این پیشنهاد شخصی مطرح شده بلکه همه جا این پیشنهاد رو یه پیشنهاد از طرف دولت احمدی نژاد میدونن صالحی به نمایندگی از دولت این موضوع رو مطرح کرد اگر آقای احمدی نژاد نمیتونه اعضای دولت خودشو کنترل کنه این به رهبری ارتباط نداره، رهبر انقلاب درخواست صالحی رو به عنوان درخواست وزیرخارجه و نماینده دولت و با فرض موافقت رییس دولت بررسی کرد و برای اینکه کسی نتونه انکار کنه در زمان دولت قبل سال 92 علنی فرمودن این مذاکرات مربوط به دولت و با درخواست دولته صالحی که دیگه متکی نیست که بگن وزیر خارجه من نبود نقل قول:6- با عرض پوزش یه اشکالی به این نظرتون وارد کنم، اون پیشنهاد فوق العاده طبق نوشته خودتون قراره موجب اجماع بین المللی بشه بنابراین نباید مخفی بمونه در صورتی که پیشنهاد داده شده و مذاکرات انجام شده کاملا مخفی بود پس دقیقا با اون پیشنهاد منطبق نیست شما میتونید صحبتهایی که در مورد مخفی کردن مذاکرات گفته شده بود را مطالعه کنید حتی گفته شده مسیر مخفی بعد از موافقت با مذاکره علنی هم ادامه داشته و باز بوده که موجب اعتراض فابیوس شده آقای احمدی نژاد رسما از مذاکره علنی صحبت کرده و بالاتر از اون از تعامل و رابطه با آمریکا سخن گفته ، بنابراین چیزی رو که شما قصد رد کردن اون رو دارید بالاتر از اون رو آقای احمدی نژاد انجام دادن بیانات رهبر در فروردین 92 : همینجا من این را بگویم که از جملهی تاکتیکهای تبلیغاتی اینها این است که گاهی شایع میکنند که از طرف رهبری، کسانی با آمریکائیها مذاکره کردند؛ این هم یک تاکتیک تبلیغاتیِ دیگر و دروغ محض است. تا کنون از سوی رهبری، هیچ کس با آنها مذاکره نکرده است. در چند مورد، در طول سالهای متمادی، در دولتهای گوناگون، کسانی بر سر موضوعات مقطعی ــ که ما هم مخالفتی نداشتیم ــ با آنها مذاکره کردهاند؛ اما مربوط به دولتها بوده است. البته همانها هم موظف بودهاند که خطوط قرمز رهبری را رعایت کنند؛ امروز هم موظفند و باید رعایت کنند. http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=22233 "بعضی از مسئولین و دولتمردان ــ دولتمردان آن دولت {دولت احمدینژاد}، بعد هم دولتمردان این دولت {دولت روحانی} ــ فکر میکنند در قضیه هستهای ما با آمریکاییها مذاکره کنیم [تا] موضوع حل بشود؛ گفتیم خیلی خوب، اصرار دارید شما، در این موضوعِ بالخصوص بروید مذاکره کنید؛ ولی در همان سخنرانی اول امسال گفتم من خوشبین نیستم؛ مخالفتی نمیکنم اما خوشبین نیستم". http://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/0...9%86%D8%AF ممنون از تحلیلی که داشتین |
|||
|
|
۱:۵۱, ۲۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز ![]() دقت کنید که این سخنان، آخرین سخنان رهبر انقلاب پیش از پذیرش برجام بود. سخنـانـی کـه بـلافاصـلـه بعـد از تشیـیـع شـهـدای غـواص در تـهـران ایراد شد. و الـبـتــه سـایــر ادعــاهـایـی که شـما مطـرح می کنیـد نیازمند "دو" کار است؛ اول اینـکـه سخـنــان صـریـح رهبـری انقـلاب را رد کنید درباره ی اینکه فـرمودند: "مـن خـودم اجـازه ی مـذاکـره را دادم در زمان دولت قبل" و ثانیاً باید تکذیبیـهای بـرای ایـن سخنـان علـی اکبـر صالحـی بیـاوریـد که بـه تصریح میگوید اجازه ی "مذاکره" و "هماهنگی او" با رهبری بود:
صــالــحــی: مـذاکـرات محرمانه با آمریکا با جلیلی و مصلحی هماهنگ میشد ![]() وقـتـی شما می فـرمـایـیــد مـذاکــرات زیـر نـظـر رهبـری نبـوده اسـت......... . در ویـدئـویی از آقای مشایی پرسیده می شود که "توی بحث هسته ای یعنی آقـای احـمـدی نــژاد از بـحــث بیانیـه ی تهران به بعد دیگه..." که آقای مشایی پاسخ می دهند: "دیگر نیـسـت توی کار... اما نقطه نظر های آقای احمدی نژاد یک تفـاوت هایـی دارد و الان نقـطـه نظـرات آقـای احمدی نژاد اجرا نمی شود." بـاتـوجـه به صحبـت های ایشـان، آیا شما آگاه هستیـد که این اختلاف نظر چه بـوده و بـا چـه کـسـی بـوده است؟ (لطفاً ویدئو را نگاه کنید و بعداً پاسخ دهید)
![]() (۲۴/آبان/۹۵ ۰:۰۵)آقـــ♥ـــای میثم2 نوشته است: با عرض پوزش یه اشکالی به این نظرتون وارد کنم...از دوستی در جای دیگر در مورد چامسکی پرسیده بودند؛ اینطور جواب داده بود که کلاً از چامسـکی هفـت هشت تا کتاب بیشتر نخونده که نصفش هم مربوط به دهه ی شصت و هفتـاد بـوده و قائدتاً نمی تونه در مورد اون اظهار نظر جدی و قابل اتکایی بکند. ولی اگر از شما بپرسیم احتمالاً ... (صـرفـاً جهت شـوخی) ![]() اگر دقت کنید بنده به "2 طرح" در "2 سند مختلف" اشـاره کردم و شـما یکی را رد کردید که با اینکه آن 170 صفحه را حتماً مطالـعـه کـردیـد، شاید یک توضیحی از آن را حـداقـل "دوبــاره مــطــالــعــه" کـنیــد و بــعـداً نـظـر دهـیـد، بهتـر باشـد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ Global Research – Iran: Lifting Sanctions and Coming Betrayal ------------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن: "پایه ثابت تالار" شدنتان را تبریک می گویم لطـفـاً حتـماً علـت اختـلافرا در ویدئوی بالا توضیح دهید. ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۲۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۵ ۱:۵۱)MEEAAD نوشته است: ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░سلام دوست عزیز با تشکر از جوابتون و با تشکر از تبریکتون ![]() نقل قول:دقت کنید که این سخنان، آخرین سخنان رهبر انقلاب پیش از پذیرش برجام بود.شما هم کاملا دقت کنید که بنده بیانات رهبری در فروردین 92 رو گذاشتم که نزدیکترین بیانات به زمان مذاکره و در فضایی بود که مذاکرات در حال انجام بود طبیعتا این سخنان ارزش و اعتبار بالاتری دارن نقل قول:و الـبـتــه سـایــر ادعــاهـایـی که شـما مطـرح می کنیـد نیازمند "دو" کار است؛ به نظر بنده اون نظری که شما داشتین متناقض با بیانات صریح رهبری بود
یه نکته رو برای بار هزارم تکرار کنم احمدی نژاد متکی رو با اون وضع فجیع تو سنگال برکنار کرد و گفت اون وزیر من نبود بنابراین صالحی وزیر خارجه قطعی و مورد علاقه احمدی نژاد بود نه تحمیلی، بنابراین تمام گندکاریهایی که صالحی کرده به نام احمدی نژاد نوشته میشه چون اگه مخالف بود میتونست مثل متکی مثل آب خوردن برکنارش کنه (حتی مخالفت رسمی و علنی با صالحی نداشت) بنابراین وقتی از صالحی صحبت میکنیم باید یادمون باشه که وزیر خارجه دولت احمدی نژاد هستخواهش میکنم خواهش میکنم تمنا میکنم یه مقدار با دقت نظرات منو بخون من با دقت نظرات شما رو میخونم نطر بنده این نبود که رهبری اجازه ندادن نظرم این بود : صالحی به عنوان وزیر خارجه دولت احمدی نژاد به نمایندگی از دولت اومد درخواست انجام مذاکره رو مطرح کرد رهبر انقلاب مطالب و توصیه های زیادی در مورد بی فایده بودن مذاکرات و مشکلات پیش رو و دورویی طرف مقابل بیان کردن بعد کلی نصیحت (که طبیعتا شخص وقتی ایرادات و مخالفت ضمنی رو میبینه باید منصرف بشه و صالحی منصرف نشد) صالحی گفت حالا برای اتمام حجت این یه بار هم امتحان کنیم ضرر نمیبینم رهبر ما هم بعد از دیدن درخواست و اصرار نماینده دولت احمدی نژاد با این موضوع موافقت میکنن اما موافقت مشروط یعنی چهار شرط گذاشتن (یعنی اگه این شروط رو انجام دادی میتونی مذاکره کنی غیر اینصورت نه) همیشه شرط و شروط گذاشتن برای درخواست طرف مقابل هست و جایی که این درخواست مشکلاتی داره بنابراین مشخصه که این درخواست از سوی دولت با میل و علاقه بود نه از سوی رهبر و به هیچ وجه نباید این رو از دولت قبل و رییس دولت قبل جدا بدونیم و به رهبر انقلاب بچسبونیم چون رهبر انقلاب صراحتا فرمودن این دروغ و کذب هست که نماینده رهبرن و صراحتا فرمودن مذاکره مربوط به دولتهاست و به صراحت فرمودن با درخواست دولت بود و رهبر در جواب درخواست فرمودن مخالف نیستم و خوشبین نیستم شما بقیه بیانات رهبرمون رو باید درچارچوب همین موارد بدونید در غیر اینصورت سخنان صریح رهبری رو رد خواهید کرد که میدونم منظورتون این نیست ______________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________ نقل قول:وقـتـی شما می فـرمـایـیــد مـذاکــرات زیـر نـظـر رهبـری نبـوده اسـت......... .در مورد این فیلم مشایی چند نکته است: 1- اینکه دو ساله نیست، دقت کنید دو سال مذاکره محرمانه شروع نشده بلکه یکسال یا یکسال وخورده ای بنابراین وقتی میگه دو سال منظورش جلیلی و اختلافش با جلیلی در شورای عالی امنیت ملی هست و آقای مصلحی هم میگفت احمدی نژاد نسبت به بنده و جلیلی ان قلت داشت 2- هرکی حداقل شناختی از صالحی داشته باشه میزان اطاعت پذیری و گوش به فرمان مافوق بودن اون براش واضحه اختلاف بین صالحی و احمدی نژاد و از اون بالاتر سرپیچی صالحی تقریبا جوک که نه به افسانه شبیه هست 3- اینکه نیست و نمیزارن کار کنه از اون دروغاست (مسلما رییس جمهور نباید فراتر از اختیاراتش درخواستی بکنه) مشخصه یه عده که میگفتن ترمز هسته ای رو کندیم وقتی دیدن تحریم شدیم و تحریم اثر کرد یهو گفتن من اصلا تو مذاکرات دخالت ندارم اگه من بودم فلان میشد...(موضوع محکم جلیلی کاملا مشخصه هر گونه تغییر در این موضع به معنای کوتاه اومدن نیست؟) احمدی نژادی که اونطور از سنگال وزیر خارجه برکنار میکنه تو سیاست نقشی نداره ؟ بعد با اون نظرات عجیبش در مورد مذاکره و رابطه و تعامل با آمریکا موقعی که هیچ نقشی نداره؟ احمدی نژاد همون دو سال آخر چندین نماینده ویژه برای خارج از کشور گذاشت همه دولت ها وقتی گند میزنن میگن نگذاشتن کار کنیم بعد جالبه همینا صف اول کاندید انتخابات هستن _____________________________________________________________________________________- نقل قول:از دوستی در جای دیگر در مورد چامسکی پرسیده بودند؛ اینطور جواب داده بوداحتراما خیلی سخته برام برم کل 170 صفحه انگلیسی رو مطالعه کنم اگرم بخوام مطالعه کنم همین بخشی که خودتون گذاشتید رو میارم اگه مطلبی که گذاشتین چیزی رو نشون نمیده پس چرا گذاشتید؟ دوست عزیز بهتر نیست جای پیچوندن همدیگه به سوالها جواب بدیم؟ آیا شما میتونید ادعاتون رو اثبات کنید؟ آیا میتونید اشکالی که به استدلاتون گرفتم رد کنید؟ شما کافیه یه جمله از اون 170 صفحه رو برای رد حرفم بزارین نقل قول:تبـدیـل شـده اسـت به استـراتـژی "پیشنـهاد فـوق الـعـاده" (Superb Offer).آیا این دقیقا همون نیست؟ طبق این متن تابلو هست که پیشنهاد علنی هست به صراحت از کلمات در جهان، بین المللی،محکومیت گسترده استفاده شده همین مطالب نشون میده کاملا با اون در تناقضه دوست عزیز دقت کنید شما داشتید این مطلب رو اثبات میکردید و شما مطلب رو ترجمه کردید و قرار دارید بنابراین این شما هستید که برای اثبات نظرتون دلیل ارائه بدین نه من!!! البته بنده تاکید ندارم که اثبات کنید فکر نکنم اثبات بشه ولی با این وجود از زجماتتون تشکر میکنم همینکه زحمیت کشیدید و تحقیق کردین حودش خیلی مهم و ارزشمنده (اگرم پیشنهاد فوق العاده ای باشه احتمالا مربوط به بیانیه تهرانه)_______________________________________________________________________________________ نظر صالحی از صحبت جزییات با رهبری : نقل قول:رهبری با کلیت انجام مذاکره موافقت کردند. بعد فرمودند بروید و کار را پیش ببرید. آن موقع در کشور ما مقداری اختلاف نظر وجود داشت. هر یک از دوستان نظر خاص خودش را داشت، این اختلاف نظرها باعث شد با مشکل مواجه شویم. در حقیقت رهبر معظم انقلاب، تنها حامی ما بودند؛ اما ما نمیخواستیم ایشان را در کارها و امور اجرایی جزئی درگیر و مزاحمت ایجاد کنیم. وقتی بنده اجازه مذاکره را از رهبر معظم انقلاب دریافت کردم، به طرف عمانی اعلام کردم آماده مذاکرهایم. نقل قول: دیدار مجددی با رهبری درباره روند و محتوای مذاکرات نداشتید؟ خیر، البته در این میانه با رهبر معظم انقلاب نامه نگاری کردم و به استحضار معظم له رساندم که چه مشکلاتی وجود دارد، ایشان فرمودند سعی کنید مسائل را حل کنید. ایشان همیشه حمایت میکردند، اما میگفتند در چارچوبی حرکت کنید که با هماهنگیهای لازم باشدطبق این فقط در مورد مشکلات ناشی از هماهنگی با نهادها، برای رهبر انقلاب نامه داد نه جزییات http://donya-e-eqtesad.com/SiteKhan/908329 با تشکر از وقتی که گذاشتین تحلیلی که کردین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| احمدینژاد بدون روتوش | -Ali- | 45 | 10,537 |
۶/اردیبهشت/۹۷ ۹:۰۳ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| وزارت کشور نقش احمدینژاد در اعتراضات را بررسی میکند! | -Ali- | 20 | 5,558 |
۱۹/دی/۹۶ ۱۵:۳۸ آخرین ارسال: Hedayat |
|
| مفاد ٤ پرونده شکایت از دکتر احمدینژاد به طور رسمی اعلام شد! | -Ali- | 8 | 2,429 |
۱۵/مهر/۹۶ ۲۲:۲۰ آخرین ارسال: yektasepas |
|
| مصاحبه دکتر احمدی نژاد با شبکه تلویزیونی فرانس 24 | -Ali- | 0 | 838 |
۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۳۳ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| دکتر احمدی نژاد به ترامپ نامه نوشت! | -Ali- | 36 | 10,326 |
۲۸/اسفند/۹۵ ۰:۰۷ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| حدود 10هزار نفر، ظرف چند ساعت احمدی نژاد را فالو کردند! | علائم ظهور | 16 | 4,206 |
۱۹/اسفند/۹۵ ۱۷:۴۲ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| نامه دکتر محمود احمدی نژاد به دبیرکل جدید سازمان ملل متحد | -Ali- | 0 | 944 |
۲/آبان/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: -Ali- |
|

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
![[تصویر: Capture_gg_04.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8274344276/Capture_gg_04.jpg)
![[تصویر: Capture_gg_01.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8274343750/Capture_gg_01.jpg)
![[تصویر: Capture_gg_02.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8274343742/Capture_gg_02.jpg)
![[تصویر: Capture_gg_03.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8274343668/Capture_gg_03.jpg)
)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
) منم کاملا در چارچوب بحث نظر میدم

![[تصویر: Capture_yy_01.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8274542518/Capture_yy_01.jpg)
![[تصویر: Capture_KK_02.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8274594134/Capture_KK_02.jpg)
لطـفـاً حتـماً علـت اختـلاف