|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۶, ۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۰ ۱۵:۲۴ توسط mohammad008.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
![]() شاید این تست برای شما تکراری باشد , اما ارزش دوباره امتحان کردنش را دارد. تست هوش باید پس از خواندن سئوال در عرض فقط ۵ ثانیه به آن جواب درست را بدهید در پایان تعداد پاسخهای درست شما ضرب در ۱۰ میشود و میزان آی کیو شما را نشان میدهد (آسانی سوالات شما را گول نزند !!!) ۱- بعضی از ماهها ۳۰ روز دارند بعضی ۳۱ روز چند ماه ۲۹ روز دارد؟ ۲- اگر دکتر به شما ۳ قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت ۱ قرص بخور چقدر طول میکشد تا تمام قرصها خورده شود؟ ۳- من ساعت ۸ شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که ۹ صبح زنگ بزند وقتی با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شدم چند ساعت خوابیده بودم؟ ۴- عدد ۳۰ را به نیم تقسیم کنید وعدد ۱۰ را به حاصل آن اضافه کنید چه عددی به دست می آید؟ ۵- مزرعه داری ۱۷ گوسفند زنده داشت تمام گوسفند هایش به جز ۹ تا مردند چند گوسفند زنده برایش باقی مانده است؟ ۶- اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدامیک را روشن میکنید؟ ۷- فردی خانه ای ساخته که هر چهار دیوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسی بزرگ به این خانه نزدیک میشود این خرس چه رنگی است؟ ۸- اگر ۲ سیب از ۳ سیب بردارین چند سیب دارید؟ ۹- حضرت موسی از هر حیوان چند تا با خود به کشتی برد؟ ۱۰- اگر اتوبوسی را با ۴۳ مسافر از مشهد به سمت تهران برانید و در نیشابور ۵ مسافر را پیاده کنید و ۷ مسافر جدید را سوار کنید و در دامغان ۸ مسافر پیاده و ۴ نفر را سوار کنید و سرانجام بعد از ۱۴ ساعت به تهران برسید حالا نام راننده اتوبوس چیست؟ ارزیابی تست براساس تعداد جوابهای نادرست سطح هوش ۷تا و بیشتر دانش اموز دبستان ۶ تا دانش اموز دبیرستان ۵ تا دانشجو ۲-۳ استاد دانشگاه ۱ مدیران ارشد . . . . . |
|||
|
|
۳:۴۲, ۱۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۳:۴۹ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
1-عبارات زير را بخوانيد: « كشمشمشير كشمشير » و « تکنمیتنیبخنیشنخنش »
2-يك نفر با تفنگ به سوي پرنده اي تيري انداخت و او را نقش بر زمين ساخت. پرنده بلافاصله درگذشت. حالا از كجا بدانيم بچه اي كه در پرنده در شكم دارد حلال است يا حرام؟ 3-منظور از «خروس بيوه» چيست؟ 4-مي دانيم هر جانوري را به شكلي خاص رام مي كنند. مثلاً اسبِ وحشي را با سواري گرفتن و شلاق زدن و خسته كردن رام مي سازند يا گاوِ وحشي را با دواندن و خسته كردن و بستن در يكجا و ... اكنون بگوئيد مار را چگونه رام مي كنند؟ 5-آن چيست كه مي بيني و نمي خري، مي خري و نمي پوشي، مي پوشي و نمي بيني؟ انصافا همشون آسونن |
|||
|
|
۴:۴۳, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
1-کِشُم شمشیر کُشَم شیر- تو که نمی تونی بخونیش نخونش!
2-پرنده پستاندار نیست بلکه تخم می گذارد 3-خروس بدون «و» که می شود خرس 4-... 5-... |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
4.با عوض کردن جای میم و ر
![]() .... |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
|
۱:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
|
۲:۱۹, ۱۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۰ ۲:۲۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
صد آفرین بر جناب EMPERATOR
چه خوب نمی دونستم اما دو تا معمای دیگه میگم : 1- ایا کسی میدونه چه حکمتی داشته که ناپلئون بناپارت کمربند قرمز میبسته؟ 2-سه نفر برای خرید ساعتی به یک ساعت فروشی مراجعه میکنند. قیمت ساعت ۳۰ هزار تومان بوده و هر کدام نفری ۱۰ هزار تومن پرداخت میکنند تا آن ساعت را خریداری کنند… بعد از رفتن آنها ، صاحب مغازه به شاگردش میگوید قیمت ساعت ۲۵ هزار تومان بوده. این ۵ هزار تومان را بگیر و به آنها برگردان شاگرد ۲ هزار تومان را برای خود بر میدارد. و ۳ هزار تومان باقیمانده را به آنها برمیگرداند. (نفری هزار تومان) حال هر کدام از آنها نفری ۹ هزار تومان پرداخت کرده اند . که ۳*۹ برابر ۲۷ میشود. این مبلغ به علاوه آن ۲ هزار تومان که پیش شاگرد است میشود ۲۹ تومان هزار تومان باقیمانده کجاست ؟ طراح سوال: دکتر حسابی عمرا کسی بتونه سوال شماره 2 رو جواب بده |
|||
|
|
۲:۵۳, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
1- چون اگه نمی بست شلوارش می افتاد
2- قبلا تو یه سایت خوندم این مسئله رو پروفسور حسابی مطرح کرده متاسفانه جوابشو نخوندم و الا جواب میدادم |
|||
|
|
۳:۰۲, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
ج1) حتما یه دلیلی واسه خودشی داره...
![]() ج2) جمع باقی مانده بدون احتساب مبلغ شاگرد باقیمانده برای هر کدام از سه نفر، یک هزار تومن است. جمع کل باقمانده 3هزار تومن است. درسته؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,802 |
۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۲۹ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: iq-_-test-_-hoosh-_-maghz-_-moama.jpg]](http://www.setare-baran.com/wp-content/uploads/iq-_-test-_-hoosh-_-maghz-_-moama.jpg)