|
پشت پرده دیدار 50 نماینده با یکی از سران فتنه!
|
|
۱۳:۴۶, ۱۰/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۵ ۱۳:۵۱ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
همزمان با سالگرد انتخابات مجلس دهم، حدود 50 نماینده لیست امید با رییس دولت اصلاحات دیدار کرده اند.
بهرام پارسایی سخنگوی فراکسیون امید در این باره گفته است: در این دیدار که حدود ۵۰ تن از نمایندگان مجلس حضور داشتند، برخی از نمایندگان مجلس از جمله آقای عارف به بیان دیدگاهها و برخی دغدغههایشان درباره مسائل داخلی پرداختند و بر ضرورت همدلی و هماهنگی برای رفع مشکلات جامعه تاکید داشتند. او ادامه داد: این دیدار بیشتر دوستانه بود و اصلیترین مبحثی که در آن تاکید شد، لزوم همدلی میان مسئولان برای رفع مشکلات مردم بود. پارسایی گفت: بعد از اینکه نمایندگان مجلس مطالب خود را مطرح کردند، آقای خاتمی نیز نکاتی را بیان کردند. گفتنی است سه سال پیش، زمانی که علی جنتی وزیر وقت ارشاد به دیدار رییس دولت اصلاحات رفت، نمایندگان مجلس نهم خواستار توضیح او درباره این دیدار شدند اما اکنون کار به جایی رسیده که 50 نماینده مجلس هم به دیدار وی رفته اند! به نظر می رسد اصلی ترین هدف این دیدار القای این موضوع است که بعد از فوت هاشمی، رییس دولت اصلاحات همچنان رهبری این جریان را بر عهده دارد. گفتنی است القای پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات 7 اسفند سال گذشته امسال هم با حاشیه هایی همراه شده است. از جمله اینکه روز گذشته، بهروز نعمتی عضو لیست امید، جلسه مربوط به سالگرد انتخابات را با این دلیل که شبیه به جلسه فراکسیون شده، به حالت قهر ترک کرد. عضو فراکسیون امید با تأیید خبر دیدار شب گذشته برخی اعضای فراکسیون امید با یکی از سران فتنه، گفت: شب گذشته(8 اسفند) حدود ساعت 7 شب این دیدار انجام شد.
نایب رئیس مجلس دهم روایت خود از دیدار جمعی از نمایندگان مجلس با رئیس دولت اصلاحات را بیان کرد. علی مطهری در پاسخ به سوالی در مورد محورهای سخنانش در ملاقات برخی نمایندگان مجلس با رئیس دولت اصلاحات گفت: در این دیدار چند نفر از جمله بنده صحبت کردند؛ من گفتم آخرین بار ایشان را در اسفند 1387 و نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری سال 88 ملاقات کردم. آن زمان من طرحی درباره آن انتخابات داشتم و آن این بود که همه اعم از اصول گرا و اصلاح طلب روی آقای ولایتی توافق کنند؛ چون ادامه مدیریت آقای احمدی نژاد را به صلاح کشور نمی دانستم. وی با بیان اینکه با سران اصول گرا صحبت کرده بودم و همه آنها این طرح را قبول کردند، افزود: این طرح را با آقای خاتمی هم در میان گذاشتم. ایشان گفتند اگر اصول گرایان در این راه استوار باشند نه من کاندیدا می شوم و نه آقای موسوی. مطهری ادامه داد: این طرح را با مرحوم آیت الله هاشمی هم در میان گذاشتم که ایشان نیز گفتند اگر آنها بر روی آقای ولایتی توافق داشته و محکم باشند من کاری می کنم که نه آقای خاتمی بیاید و نه آقای موسوی. بعدا اصول گراها درباره این طرح سست شدند. نایب رئیس مجلس تصریح کرد: در این دیدار، پس از روایت آن ماجرا، گفتم این مطلب را از آن جهت گفتم که معلوم شود این که می گویند حوادث سال 88 طراحی و برنامه ریزی شده بود و سران معترضان با خارج ارتباط داشتند حرف بی پایه و اساسی است. سپس گفتم به هر حال فعلا در شرایط موجود هستیم که شرایط خوبی نیست و البته قابل دوام هم نیست. مطهری در پایان تأکید کرد: آقای خاتمی با صبر و تدبیر ، خوب عمل کردند و توفیقاتی برای جامعه و انقلاب از سال 92 پدید آمد، اما ما به عنوان مجلس چندان خوب عمل نکرده ایم و مجلس در جایگاه خودش نیست. برخی کارهای خلاف قانون اساسی انجام می شود و تنها نهادی که می تواند جلوگیری کند مجلس است. البته هنوز زود است که درباره مجلس دهم قضاوت کنیم خصوصا که چند ماهی است که سرگرم برنامه و بودجه بوده است . پی نوشت: ببینید چه مجلسی داریم که مطهری نایب رئیس اون مجلس هست و 50 نماینده با سران فتنه دیدار کردند.
|
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۱۰/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اگر راست میگید بزارید کاندید بشه ببینید چندتا رای میاره
بعد میفهمید نظر مردم چیه
|
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۰/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۸)A L I نوشته است: اگر راست میگید بزارید کاندید بشه ببینید چندتا رای میارهخدا رو شکر به لطف خدا و امام عصر دست این جناحهای رنگی برای همه رو شده و در این چند مدت روحانی تا جا داشت با ندونم کاری ها حسابی خرابشون کرد. از قدیم گفتن که خدا بخواد یکی رو رسوا کنه میکنه حالا هم اول لیاقت میخواد که نداره دوم اجازه میخواد که حیف شان و شخصیت امام خامنه ای هست که لب باز کنه سوم گیریم که بیاد هنوز مملکت انقلابی داره و ولایی ضمنا نه اینکه همین الان هم دستی در دولت نداره؟! اینها همه به هم خط میدن و روحانی عروسک خیمه شب بازیشون هست |
|||
|
|
۰:۵۶, ۱۱/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۵ ۰:۵۶ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۱۱/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۵ ۱۱:۲۳ توسط III I III.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۸)A L I نوشته است: اگر راست میگید بزارید کاندید بشه ببینید چندتا رای میارهبه نظر شما اگر اكثريت مردم به ايشان رأي بدهند اين يعني ايشان انسان موجهي است؟ اكثريت قوم لوط هم به لواط كردن رأي دادند، يعني لواط فعل موجهي است؟ اكثريت مردم هم به ياري اميرالمؤمنين نپرداختند و به خلافت آن غاصبان راضي بودند! آيا اين عدم حمايت اكثريت يعني موجه نبودن اميرالمؤمنين؟ حق با طرفداري اكثريت مشخص نميشود شخصي كه شمهاي از اظهاراتش اين است: اگر دین هم در برابر آزادی قرار بگیرد این دین است که باید محدود شود نه آزادی ! رأي اكثريت وجاهتي براي اين شخص نميآورد |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱۱/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۱۲/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۸)A L I نوشته است: اگر راست میگید بزارید کاندید بشه ببینید چندتا رای میارهمعین رو که فراموش نکردید. با اون همه هیاهو اومد شورای نگهبان ردش کرد گفت شما از من می ترسید که رای بیارم. امام گفت بذارید بیاد، شورای نگهبان هم به حکم حکومتی تاییدش کرد. دیدید که چقدر رای داشت. |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۱۲/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۰:۴۹)III I III نوشته است: به نظر شما اگر اكثريت مردم به ايشان رأي بدهند اين يعني ايشان انسان موجهي است؟آخرش مشخص کنید نظر اکثریت مهمه یا نظر اشخاص خاصی؟؟ چون طبق گفته شما اکثریت ممکنه اشتباه کنند درسته؟؟ چون اگر حرف شما این باشه که اکثریت اشتباه میکنن پس...باید در تاریخ ایران یک بازنگری بشه
|
|||
|
۲۲:۲۴, ۱۲/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۵ ۲۰:۰۳)A L I نوشته است: آخرش مشخص کنید نظر اکثریت مهمه یا نظر اشخاص خاصی؟؟سلام ملاک حق و باطل قرآن و احادیث است ملاک انتخابات رای مردم است مثلا آیت الله مصباح یزدی رای نیاوردن اما به قول رهبری چیزی از ارزش ايشون کم نمی کنه و ایشان یکی از بزرگان و عالمان اسلامی هستند حالا اگر افرادی که به ایشون رای ندادن دلایل ضد دینی داشته باشه و به خاطر اینکه شبکه های ماهواره ای گفتن به 3 نفر رای ندید آنوقت مردم به حرف ماهواره گوش داده باشند این از نظر قرآن باطله ولی اگر دلایل درستی داشتن که رای ندادن این صحيحه برای تشخیص حق یا باطل بودن رای مردم باید نیت و دلایل رای مردم به افراد با قرآن قیاس بشه تا معلوم بشه رای مردم حق است یا باطل معمولا مردم زیاد دقت نمی کنن و در هر دوره ای به منتقدین وضع موجود رای میدن به همین خاطر افراد مختلفی انتخاب میشن |
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۱۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۸)A L I نوشته است: اگر راست میگید بزارید کاندید بشه ببینید چندتا رای میاره توهم ما بیشماریم! اون دوبارکه احمدی نژاد رای آورد! نسبت آرای آقای روحانی هم که کاملا مشخصه! معلومه باغی چنتا رای میاره... جدیدا هم که دارن التماس میکنن بیاین آشتی! با این توهم خوش باشین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |