کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی
۱۶:۰۷, ۱۷/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۲ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1

حجت الاسلام رییسی دعوت برای کاندیداتوری در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پذیرفت

صولت مرتضوی، امروز به نمایندگی از حجت الاسلام رییسی و با قرائت پیام ایشان اعلام کرد آقای رییسی دعوت برای حضور در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را پذیرفت.

سید صولت مرتضوی به نمایندگی از حجت الاسلام رییسی پیام شفاهی وی را به دومین مجمع جبهه مردمی قرائت کرد.

مرتضوی اظهار داشت: حجت الاسلام رییسی از حسن نظر و عنایت همه بزرگوارانی که از ایشان دعوت کردند تا داوطلبی انتخابات ریاست‌جمهوری را بپذیرند، سپاسگزاری کرده و پیامی ارسال کردند که بنده ابلاغ کنم.

وی افزود: در آینده نزدیک برنامه‌های آیت‌الله رییسی اعلام خواهد شد.

مرتضوی خاطرنشان کرد: بنا به درخواست‌های متعدد ایشان رسما پذیرش داوطلبی خود را اعلام کرده و گفتند ما این موضوع را ابلاغ کنیم.
رجانیوز

حجت الاسلام رئیسی در رای گیری اول جبهه مردمی انقلاب نفر اول لیست 10 نفره شده بود و بعد پرویز فتاح نفر دوم شد

خدا رو شکر ایشون پذیرفتن کاندید بشن و با توجه به تایید و حمایت علما و بزرگان انقلابی که بعضا ایشون رو اصلح مقبول میدونن ان شاالله با اومدن ایشون وحدت بین همه گروههای انقلابی و اصولگراهای انقلابی شکل بگیره
امیدوارم امسال اولین دولت و رئیس جمهور کاملا انقلابی بعد از جنگ روی کار بیاد و به زودی قدرت و تسلط از جریانات قدرت طلب یا انحصارطلب فتنه و انحراف و اصولگرانما خارج بشه

[تصویر: %D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3%DB%8C.jpg?itok=afGSQwcX]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam ، MohammadSadra ، سدرة المنتهی ، MOHSEN-Z ، بیداری اندیشه ، fafa* ، علی املشی ، زینب خانوم ، Woodi2020 ، عبدالرحمن ، عدالت ، ماحی ، نرگس مهدوی ، Hadith ، متفکر ، fazel ، غریب

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۹, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۸/فروردین/۹۶ ۲۳:۱۰)A L I نوشته است:  در حال حاضر نظرم روی رای ندادنه!

رای میدی برادر من.
از درد لاعلاجی...
گربه رو میگین خان باجی
واسه اینکه اصولگراها رای نیارن حتما از اجبار هم که شده به روحانی رای میدین.
این خط...
این نشون...
اینم کلاه درویشون.Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia ، قلب ، عبدالرحمن
۲۳:۴۱, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #32
آواتار
زینب خانوم dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1491591556' نوشته است:  1491591556[/url]']

رای میدی برادر من.
از درد لاعلاجی...
گربه رو میگین خان باجی
این خط...
این نشون...
اینم کلاه درویشون.Smile
لنگه كفشي در بيابان غنيمت است! روحاني از بعضيا خيلي بهتره ولي دولتش يك دولت شكست خوردست،هيچ كدوم از مطالبه هاي اصلاح طلب ها رو نتونست اجرا كنه البته از حق نگذريم فضا دولت روحاني بهتر از زمان احمدي نژاد بود.كسايي كه بخوان امسال به روحاني راي بدن دقيقا همينطور كه شما ميگيد راي ميدن از روي ناچاري!وگرنه مشكل كشور ما شخص نيست سيستم خرابه هر كسي بياد همينه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
۲۳:۴۹, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #33

من واقعا امیدوارم ایشون رای بیاره تا معلوم بشه مشکلات مملکت به رییس جمهور و اینا نیست. بنیادی تر از این حرفاست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia ، خاتمي ، MohammadSadra
۲۳:۵۵, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۸/فروردین/۹۶ ۲۳:۴۹)truthfinder نوشته است:  من واقعا امیدوارم ایشون رای بیاره تا معلوم بشه مشکلات مملکت به رییس جمهور و اینا نیست. بنیادی تر از این حرفاست.

درسته که همش قابل حل نیست اصلا تا وقتی که مدیرای فاسد باشن اینجوریه ...ولی بخشیش قابل حله .....اگه خیلی هم بدبینانه نگاه کنیم که قابل حل نباشه طرف حداقل میتونه از این بدترش نکنه.....نه اینکه مثل روحانی .......
۰:۳۹, ۱۹/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۶ ۰:۳۹ توسط A L I.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۸/فروردین/۹۶ ۲۳:۲۹)زینب خانوم نوشته است:  رای میدی برادر من.
از درد لاعلاجی...
گربه رو میگین خان باجی
این خط...
این نشون...
اینم کلاه درویشون.Smile
رئیسی که رای نمیاره شک نکن،چون عام مردم شناختی روی ایشون ندارن
بقایی به دلیل حمایت احمدی نژاد از الان شکست خورده اس!
احتمال رئیس جمهور شدن دوباره روحانی از همه گزینه ها بیشتره
هرچند که من به روحانی رای نمیدم ولی میدونم خودش رئیس جمهوره شاید یکی از برگ برنده های روحانی سیاست خارجه اش باشه و یکی هم لج و لجبازی مردم با اصولگراها(مثل انتخابات مجلس که از لج اینها به افرادی رای دادن که اصلا نمیدونستنن کی هستن!!)
(۱۸/فروردین/۹۶ ۲۳:۱۶)Maysam-1st نوشته است:  روحانی رو انگلیس آورده و مطمئنا 4 سال دیگه هم رئیس جمهوره Cool

بعد انتخابات رئیسی هم به سرنوشت جلیلی دچار میشه
احمدی نژادم اسرائیلWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia ، خاتمي
۱:۵۹, ۱۹/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۶ ۲:۰۵ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #36

می بینم که بحث انتخاباتی داغه گفتم سلامی عرض کنم Big Grin

عرض شود من به رژیم تبریک می گم Big Grin بابت اینهمه دیپلماسی Cool

رژیم در هر انتخاباتی متوجه هست که مشارکت مردم در حداقله. لذا برای اینکه مشارکت بالا بره استراتژی خاصی پیاده میکنه

مثلا انتخابات قبل مشخص بود نظر مردم روی روحانی هست. ولی مشارکت حداکثری وجود نداشت. برای همین رژیم با آوردن جلیلی مردم رو ترسوند که اگر در انتخابات شرکت نکنن ممکنه جلیلی رای بیاره
جلیلی هم با سابقه بدش در شورای امنیت و عقاید خشکش درباره زنان و جوانان و ازادی باعث وحشت مردم شد و عده بیشتری در انتخابات شرکت کردند و گرنه از اول معلوم بود که رای نمیاره

در این انتخابات پیش رو باز مردم مایل به مشارکت نیستند لذا یه گزینه وحشتناک تر Big Grin اوردند. اگر جلیلی عصرحجری فکر میکرد گزینه جدید که طبق اظهارات فایل صوتی منتظری به راحتی فرمان قتل صادر می کنن. Blush

لذا این بار بنده از ترسم هم که شده میرم به روحانی رای میدم که ایشون رای نیاره Big Grin در ضمن با افشای اون فایل صوتی امکان رهبری ایشون سلب شده خودشون هم متوجه شدن برای همین دنبال ریاست جمهوری رفتن

(۱۸/فروردین/۹۶ ۲۲:۰۲)سدرة المنتهی نوشته است:  چون نکته سیاهی ازش ندارن روش دست بذارن ازش حمایت می کنن تا بدنامش کنن.

درسته. عمه من بود فرمان قتل 5000 زندانی سیاسی که بعضی دادگاهی هم شده و اواخر دوران محکومیتشون را سپری می کردند؛ صادر کرد BlushConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاتمي
۷:۴۱, ۱۹/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۶ ۷:۴۸ توسط خاتمي.)
شماره ارسال: #37
آواتار
دهم فروردین‌ماه خبر «تاکید مصباح یزدی بر آمدن رئیسی» منتشر و تایید شد. دو روز بعد، پژمان‌فر، نماینده مشهد در مجلس به نقل از دبیرکلّ جبهه پایداری گفت که «باید درِ خانه‌اش رفت و به زور او را مجاب به این کار کرد».(خبرگزاری ملت). اما برای فهمِ نسبت میان این دو نفر و این‌‌همه اصرار، کمی باید به عقب برگشت. تابستانِ ۱۸سال پیش که فصل داغِ مطبوعات در دولت خاتمی بود رهبری از مصباح یزدی خواست تا هر هفته، پيش از خطبه‌های نمازجمعه تهران سخنرانی کند. جمعه‌ی نیمه‌ی شهریورِ۷۸ بود که مصباح با هشدار به «دگرانديشان و كسانى كه در مواضع و اصول خويش تجديدنظر كرده‌اند» از اعدام و ترور آنها دفاع کرد و گفت:«خشونت در حق کسی که قصد هتك حيثيّت مقدّسات اسلامى را دارد جايز و بلكه لازم است». روزنامه‌ها این سخنان را نظریه‌پردازی و فتواسازی برای اعدام و ترورِ دگراندیشان دانستند و سعید حجاریان مهم‌ترین نقدِ آن روزها را بر «مُفتیِ خشونت» نوشت. اندکی بعد مصباح، روزنامه‌ها را متهم کرد که چمدان دلار از سازمان سیا دریافت کرده‌اند. ۱۸بهمن‌ماه، حجاریان همراه با مدیران ارشدِ ۲۰روزنامه، خواستار احضار مصباح به دادگاه و اثبات این اتهام شدند؛ اما کمتر از ۴۰روز بعدسعید حجاریان ترور شد... آقای خامنه‌ای مدتی بعد به مصباح جایزه داد و او را در جایگاه «نظریه‌پرداز جمهوری اسلامی» نشاند. ,مصباح، مُفتیِ خشونت است اما رئیسی فقط مُجری خشونت بود. پیش از تابستان ۶۷ تا امروز، ابراهیم رئیسی، نیّری، پورمحمدی و پیش‌تر از آنها ری‌شهری و حتی اسدالله لاجوردی، مُجریانِ خشونت‌ها و هزاران اعدام‌ بی‌محاکمه بودند نه مُفتیان آن. اگر پشتوانه‌ی مُفتیان نباشد، مُجریان مردّد و لرزانند و با بادِ منفعت می‌چرخند، مثل پورمحمدی که وقتی نامزد انتخابات شد نقش و حضورش در فاجعه‌ی ۶۷ را «کاملا دروغ» خواند (۱۴اردیبهشت۹۲) اما سه‌سال بعد «با افتخار» مسئولیتش را پذیرفت (۸شهریور۹۵)انتخاب دیگری در راه است و اگر پیش‌تر، از نامزد می‌پرسیدیم: چرا در «اعدام بی‌محاکمه‌ی هزاران زندانیِ ۶۷» سکوت کردی؟ الان باید بپرسیم: چرا مرتکبش شدی؟ البته این فقط ما نیستیم که از «اصلاحات تدریجی و حرکتِ گام به گام» دفاع می‌کنیم؛ از قضا در طرفِ مقابل هم داستان جز این نیست! آنها هم حرکت‌شان با حوصله و گام به گام است؛ مصباح یزدی از ابراهیم رئیسی دعوت کرده تا نامزد شود و ائتلاف مُفتی و مجری اصلا اتفاقی نیست. { متن از استاد محمدجواد اكبرين} انتشار نوشته ايشان به معني موافقت با آن نميباشد و صرفا جهت اطلاعِ اعضاي تالار و اطلاع رساني درج شد
۸:۰۸, ۱۹/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #38
آواتار
من امسال دیگه اگر خورشید از غرب طلوع کند ، زمین به دونیمه شود، دریاها بشکافد و کوهها به حرکت درآید به خدا قسم که رای نخواهم داد Big Grin

اینا همشون از نظر من گناهکار و قاتلن........
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۹:۳۱, ۱۹/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۶ ۱:۵۹)Nadia نوشته است:  

درسته. عمه من بود فرمان قتل 5000 زندانی سیاسی که بعضی دادگاهی هم شده و اواخر دوران محکومیتشون را سپری می کردند؛ صادر کرد BlushConfused
خوبه
با این مدلی که آقایون پیش میرن آمار اعدامی ها تا روز انتخابات به 5 میلیون نفر میرسه !
یادمه زمان احمدی نژاد که پته ی همشونو ریخت رو آب کلی سر و صدا راه انداختن که این کارا تخریبه و فلان و حرکات پوپولیستی و ...
اما برای خودشون هر کاری مجازه
هر نوع تخریبی روشنگری به حساب میاد .
در هر صورت
رای اصولگراها و اصلاح طلب ها همیشه از قبل مشخصه
این وسط رای های خاموش تکلیف رئیس جمهور رو مشخص میکنه

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، نرگس مهدوی
۱۰:۵۷, ۱۹/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۶ ۱۱:۰۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۶ ۷:۴۱)خاتمي نوشته است:  دهم فروردین‌ماه خبر «تاکید مصباح یزدی بر آمدن رئیسی» منتشر و تایید شد. دو روز بعد، پژمان‌فر، نماینده مشهد در مجلس به نقل از دبیرکلّ جبهه پایداری گفت که «باید درِ خانه‌اش رفت و به زور او را مجاب به این کار کرد».(خبرگزاری ملت). اما برای فهمِ نسبت میان این دو نفر و این‌‌همه اصرار، کمی باید به عقب برگشت. تابستانِ ۱۸سال پیش که فصل داغِ مطبوعات در دولت خاتمی بود رهبری از مصباح یزدی خواست تا هر هفته، پيش از خطبه‌های نمازجمعه تهران سخنرانی کند. جمعه‌ی نیمه‌ی شهریورِ۷۸ بود که مصباح با هشدار به «دگرانديشان و كسانى كه در مواضع و اصول خويش تجديدنظر كرده‌اند» از اعدام و ترور آنها دفاع کرد و گفت:«خشونت در حق کسی که قصد هتك حيثيّت مقدّسات اسلامى را دارد جايز و بلكه لازم است». روزنامه‌ها این سخنان را نظریه‌پردازی و فتواسازی برای اعدام و ترورِ دگراندیشان دانستند و سعید حجاریان مهم‌ترین نقدِ آن روزها را بر «مُفتیِ خشونت» نوشت. اندکی بعد مصباح، روزنامه‌ها را متهم کرد که چمدان دلار از سازمان سیا دریافت کرده‌اند. ۱۸بهمن‌ماه، حجاریان همراه با مدیران ارشدِ ۲۰روزنامه، خواستار احضار مصباح به دادگاه و اثبات این اتهام شدند؛ اما کمتر از ۴۰روز بعدسعید حجاریان ترور شد... آقای خامنه‌ای مدتی بعد به مصباح جایزه داد و او را در جایگاه «نظریه‌پرداز جمهوری اسلامی» نشاند. ,مصباح، مُفتیِ خشونت است اما رئیسی فقط مُجری خشونت بود. پیش از تابستان ۶۷ تا امروز، ابراهیم رئیسی، نیّری، پورمحمدی و پیش‌تر از آنها ری‌شهری و حتی اسدالله لاجوردی، مُجریانِ خشونت‌ها و هزاران اعدام‌ بی‌محاکمه بودند نه مُفتیان آن. اگر پشتوانه‌ی مُفتیان نباشد، مُجریان مردّد و لرزانند و با بادِ منفعت می‌چرخند، مثل پورمحمدی که وقتی نامزد انتخابات شد نقش و حضورش در فاجعه‌ی ۶۷ را «کاملا دروغ» خواند (۱۴اردیبهشت۹۲) اما سه‌سال بعد «با افتخار» مسئولیتش را پذیرفت (۸شهریور۹۵)انتخاب دیگری در راه است و اگر پیش‌تر، از نامزد می‌پرسیدیم: چرا در «اعدام بی‌محاکمه‌ی هزاران زندانیِ ۶۷» سکوت کردی؟ الان باید بپرسیم: چرا مرتکبش شدی؟ البته این فقط ما نیستیم که از «اصلاحات تدریجی و حرکتِ گام به گام» دفاع می‌کنیم؛ از قضا در طرفِ مقابل هم داستان جز این نیست! آنها هم حرکت‌شان با حوصله و گام به گام است؛ مصباح یزدی از ابراهیم رئیسی دعوت کرده تا نامزد شود و ائتلاف مُفتی و مجری اصلا اتفاقی نیست. { متن از استاد محمدجواد اكبرين} انتشار نوشته ايشان به معني موافقت با آن نميباشد و صرفا جهت اطلاعِ اعضاي تالار و اطلاع رساني درج شد
سلام
محمد جواد اکبرین کیست؟

‏‫چرا شاگرد آیت الله منتظری خود را خلع لباس کرد؟ عکس یادگاری روحانی اصلاح طلب سابق با خواننده لس آنجلسی‬‏
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910607000163

از لباس آخوندی تا آغوش اِبی/موی دم اسبی به جای عمامه

http://www.farhangnews.ir/content/47509

بنده از امثال شما تعجب میکنم که چرا دنبال چنین اشخاصی ميريد!!!!

یعنی فهمیدن اینکه این افراد گمراه هستند سخته!!!!

(۱۹/فروردین/۹۶ ۱:۵۹)Nadia نوشته است:  می بینم که بحث انتخاباتی داغه گفتم سلامی عرض کنم Big Grin

عرض شود من به رژیم تبریک می گم Big Grin بابت اینهمه دیپلماسی Cool

رژیم در هر انتخاباتی متوجه هست که مشارکت مردم در حداقله. لذا برای اینکه مشارکت بالا بره استراتژی خاصی پیاده میکنه

مثلا انتخابات قبل مشخص بود نظر مردم روی روحانی هست. ولی مشارکت حداکثری وجود نداشت. برای همین رژیم با آوردن جلیلی مردم رو ترسوند که اگر در انتخابات شرکت نکنن ممکنه جلیلی رای بیاره
جلیلی هم با سابقه بدش در شورای امنیت و عقاید خشکش درباره زنان و جوانان و ازادی باعث وحشت مردم شد و عده بیشتری در انتخابات شرکت کردند و گرنه از اول معلوم بود که رای نمیاره

در این انتخابات پیش رو باز مردم مایل به مشارکت نیستند لذا یه گزینه وحشتناک تر Big Grin اوردند. اگر جلیلی عصرحجری فکر میکرد گزینه جدید که طبق اظهارات فایل صوتی منتظری به راحتی فرمان قتل صادر می کنن. Blush

لذا این بار بنده از ترسم هم که شده میرم به روحانی رای میدم که ایشون رای نیاره Big Grin در ضمن با افشای اون فایل صوتی امکان رهبری ایشون سلب شده خودشون هم متوجه شدن برای همین دنبال ریاست جمهوری رفتن

سلام

رژیم!!!!
انگار دارم سایت صدای آمریکا می خونم!!
دقیقاً همون ادبیات با تحلیل هایی که بیشتر توهم توطئه هستند تا واقعیت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، MOHSEN-Z ، نرگس مهدوی ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]