|
شورای نگهبان روحانی تا 1400 را تایید کرد!
|
|
۲۳:۱۸, ۳۱/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۲۸ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ایسنا دقایقی پیش اعلام کرد که صلاحیت حسن روحانی تایید و محمود احمدی نژاد رئیس جمهور دوره نهم و دهم ایران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام! رد صلاحیت شده است.
اسامی تایید صلاحیت شدگان به شرح زیر است: 1- حسن روحانی 2- ابراهیم رئیسی 3- محمدباقر قالیباف 4- اسحاق جهانگیری 5- مصطفی میرسلیم 6- مصطفی هاشمی طبا http://www.isna.ir/news/96013114794/اعلا...ری-دوازدهم ........ ما تا حالا فکر می کردیم احمدی نژاد هر چه بود، از روحانی بهتر بود!!! به نظر میرسه که شورای نگهبان بر عکس فکر میکنه... پس با روحانی تا 1400 در شورای نگهبان تصویب شد... امیدوارم حداقل ایندفعه درست رای بیاره که هی بهش نگن رئیس جمهور ناپلئونی و لب مرزی علی برکت الله
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۲, ۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۳۷)Maysam-1st نوشته است: اینکه همه شما ضدولایت و لیبرال هستید شکی توش نیست اما مشکل میدونید چیه؟ اینکه چرا روحانی و خاتمی و این بزرگانتون که خیلی از قضا شجاع هستند نمیان بگن آقا ما نه اعتقادی به امام داریم نه به رهبری و نه به ولایت فقیه!من که اعتقادم رو پنهان نکردم.ولی اشتابهم این بود که با اسم خاتمی اومدم ذهنیت نسبت به اون بد شد.من از اعتقادات خاتمی خبر ندارم شمام اگر 100% مطمئن نیستی الکی نگو. من (و صدها مثل من) اصولا به اصلاح طلبها فقط به عنوان الترناتیو ناگاه میکنیم وگرنه مرید خاتمی نیستیم و در شرایط آزاد که هرکسی حق نظردادن داشته باشه طبیعتا از ایشون عبور میکنیم دقت کنید که دیدگاه اصلاح طلبها با چیزی که من میگم فرق میکنه. شما فساد رو در جبهه اصلاحات میبینی ولی در اصولگراها نمیبینی.فرق من و تو اینه.تو فکر میکنی احمدی نژاد یک رابین هود بود که اومده بود کشورو نجات بده درحالی که یک دزد بود که با نمایش ساده زیستی اومد مملکتو به فنا داد. خود اقای ناطق الان به کدوم نهاد وصله؟ من از کسی که علنا بنز سوار بشه نمیترسم از اونی میترسم که با کاپشن و لباس معمولیو و پژو 504 میاد ولی موقع رفتن 16 میلیارد واریز کنه به حساب دانشگاه خودش.دانشگاهی که فقط رو کاغذه. من میدونم اصلاحطلبا آدم فاسد دارند مریدشونم نیستم ولی تو فکر میکنی طرفدار ادمهای علیه سلام و صالح هستی درحالی که با همین نمایش ها گولت زدن. من نمیدونم الگوی تبلیغاتی اصلاح طلبا کیه ولی وقتی تاریخ شوروی رو میخونم میبینم الگوی خبرپراکنی فارس و کیهان و دیگر هم فکراشون شوروریه.شما برو ببین ارگان های حزب توده چطور مثل سردارقلم! تو روز روشن تهمت میزدن! شاید باورت نشه ولی من اصلا ماهواره ندارم که بی بی سی ببینم! بدم نمیاد داشته باشمااا ولی پدرم اجازه نمیده!
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۵/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۲۲)خاتمي نوشته است: من که اعتقادم رو پنهان نکردم.ولی اشتابهم این بود که با اسم خاتمی اومدم ذهنیت نسبت به اون بد شد.من از اعتقادات خاتمی خبر ندارم شمام اگر 100% مطمئن نیستی الکی نگو. اینکه شما اعتقاد نداری اصلا مشکلی نیست و خیلی خوبه که شهامت داری و اعلام میکنی. اگر امثال هاشمی و خاتمی و میرحسین و کروبی و این افراد هم علنی میگفتند دقیقا به چی یا کی اعتقاد دارند یا ندارند خیلی بهتر بود. بلاخره اگر جمعیت لیبرال ها و این افراد زیاد باشه با همین صحبت ها رای میارن و اگر کمتر باشه نباید با ریا و کارهای منافقانه دنبال رای همه قشر ها باشند. در مورد کیهان و فارس نیوز چرا فکر میکنی من طرفدارشون هستم؟ من همینطور که از اصلاح طلبهای منافق بیزارم همونقدر شایدم بیشتر از اصولگراهای ریاکار بدم میاد. اصلاح طلبی و اصولگرایی هر دو به فکر قدرتند. اصلاح طلب ها وابسته به کشورهای غربی و وابسته به بیگانه و اصولگراها هم به اسم مذهب در حال سواری به ملت هردو مثل لبه دو قیچی هستند و در هدف که ریاست بر مردم و کسب ثروت با هم مشترک هستند. |
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۷/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ تأیید صلاحیتهای سفارشی در شورای نگهبان قسمـتـی از صحـبـتهـای آقـای عبـاس کـدخـدایـی (نزدیـک به علی لاریجانـی) در سال 92 را در خصوص احراز صلاحیتها مرور میکنیم:
((تأییـد صلاحیـت دو نفر با وساطت دبیر شورای نگهبان، انجام شد، یعنی اگر بر همان روال سابق بود رأی لازم را نداشتند، اما دبیر شواری نگهبان [آیتالله جنتی] گفت من شناخت دارم، میدانم که میتواننـد مفیـد باشنـد و با یـکی، دو نفـر صحبـت کردند [رایزنی] و آنـهـا هم آمدند رأی مثبتِ خودشان را اعلام کردند.
وی افزود: آقای روحانـی که ابتـدا پنـج رأی داشتند و بعد روی شش رای ثابت ماندنـد، آقای جنتی «رایـزنـی» کـردنـد و آقـای دکتـر عـارف کـه پنـج رأی داشتنـد. آقـای جنـتـی گفتـنـد من ایشـان را میشنـاسـم از قــدیــم، انـســان مـتـدیـنـی هـستـنـد اگـر تمـایـل داریـد بـه ایـشـان رأی دهـیـد. کدخدایی گفت: آن دو مـورد را که لب مرز بودند و «دبیرشورای نگهبان» سعی کرد «رایزنی» کند، چون آنها هم مردد بودنـد. ولی اگر آنجور نبود به نظرم عدد کاندیداها به پنج میرسید یا مثل دوره گذشته به چهار میرسید.))
![]() امروز بعد از گذشـت چهـار سـال از عملکـرد فـردی که با وساطـت آقـای جنتـی تأییـد شـده بـود و مجـدداً از سـد شـورای نگهبـان تـا سـال 1400 عبور کـرد، بایـد پـرسیـد بر مبنـای چـه شـاخـصـی ایشان به این نتیجه رسیدهاند که آقای روحانی میتواند مفید باشد؟
آقـای «معـیـن» به عـنـوان کاندیـدای رد صلاحـیـت شـدهی حزب مشارکت که از رادیکالترین افراد اصلاح طلب بود در انتخابات نهم ریاست جمهوری با نامهی آقای حداد عادل (اصولگرا) به رهبری و
سپس «حکم حکومتی» به رقابت اضافه گردید. اما بـرای آقـای احمـدینـژاد کـه شـعـارهـای انـقـلاب را سر دست گرفـت و محبـوب تـرین دولت از
مشـروطـه را داشـت، هیـچ کـس نـه تنـهـا حاضـر به درخـواست مشابه نشد بلکه "اصلاح طلبان" مدعـی انتـخـابـات آزاد و دموکراسی نیـز در کنـار أصولگرایان محافظهکار در «حذف» رقیـب قدرتمند و محبـوب خـود، جشن گرفتـه و هلهله به پا کردند! (البتـه بـرای اقلیـت تمامیت خواه محروم کردنِ مردم از انتخاب آزاد جشن گرفتن هم دارد)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ![]() ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۲۸)MEEAAD نوشته است: |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
نقل قول:اصلاح طلبی و اصولگرایی هر دو به فکر قدرتند. اصلاح طلب ها وابسته به کشورهای غربی و وابسته به بیگانه و اصولگراها هم به اسم مذهب در حال سواری به ملت هردو مثل لبه دو قیچی هستند و در هدف که ریاست بر مردم و کسب ثروت با هم مشترک هستند. کسی که امام زمان رو وسیله خودش قرار بده چی؟ ببخشید ولی چنین کسی یه .......ته |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۰۵)عبدالرحمن نوشته است: کسی که امام زمان رو وسیله خودش قرار بده چی؟ وقتی اصولگراها و قشر مذهبی می بینیند احمدی نژاد بنده و تابع این حزب نیست طبیعی که این حرفها رو هم می سازند! بعد 40 سال ریاکاری و فریب که خروجی شد این دولتهای اصلاح طلب و حقوق های نجومی و اختلاس های چند ده هزار میلیاردی طبیعیه که اجازه به کسی که به دنبال امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اسلام حقیقه نخواهند داد و تخریبش میکنند! اگر همین امروز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنند آیا مطمئنید خیلی از مسئولین راحت جاشون رو بخوان به افراد دولت ایشون بدند؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۰۵)عبدالرحمن نوشته است: کسی که امام زمان رو وسیله خودش قرار بده چی؟بیچاره اصلاح طلبا که اینو همون اوایل ریاست جمهوری احمدی نژاد میگفتن! پس حق داشتن؟ http://alef.ir/vdcfjed0.w6dctagiiw.html?28754 اصلا بصیرتی که دختر هاشمی داشت، کل اصولگراهای مدعی نداشتن حتی .... هم نداشت!فائزه هاشمی: اگر احمدینژاد پیروز شود خود را امامزمان میداند آیا ایمان نمی آورید؟ واقعا اصولگرایی اونم از نوع امنیتیش مرغ پخته رو به خنده وا میداره... ماکیاول باید بیاد در پس بده |
|||
|
|
۱:۵۵, ۹/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۴۲ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۳۱)آقـــ♥ـــای -Ali- نوشته است:با قرار دادن ایـن مطلـب، دونفـر از «نـوابـغ» کـه قبلاً "این پست" (بخوانید گاف شگفتانگیز) را به عنوان «پاسخی کوبنده» به من «فیو» کرده بودند در حماسهای دیگر، پستِ شما را نیزبه عنوان «پاسخی کوبنده» به من «فیـو» کردهاند البته اینـدو حـق دارنـد این «تــوهـم» را پیدا کنند که مطلب شما، نه در «تکمیـل و تأیید مطلب بنـده» بلـکـه در «پاسـخـی کوبنـده» به مطلـبِ «تأییـد صلاحیـت سـفـارشـی» بـودهاسـت، کـه ایـن «ظـلـمی» اسـت که «شـمـا» با «نقل قول گرفتن» از مطلب بنده در حقِ ایندو کردهاید
✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن: حداقل شمـا پاسـخ میدادیـد که آقـای جنتـی با چـه شاخـصی فکر کردند آقای روحانی میتواند مفید باشد؟ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱:۵۸, ۹/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۶ ۲:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۲)علائم ظهور نوشته است: بیچاره اصلاح طلبا که اینو همون اوایل ریاست جمهوری احمدی نژاد میگفتن! پس حق داشتن؟ چه ربطی داره؟ من اگر یه روزی گندکاری بکنم و علنی بشه یا اگر بهم تهمت بزنن ولی توان دفاع نداشته باشم اولین کاری که میکنم اینه که تمام نشونه های اهل بیت و قرآن رو از خودم دور میکنم تا از مقدسات هزینه خودم نشه ولی احمدی نژاد این تقوا رو نداشت نتانیاهو و ترامپ از برجام بد میگن پس خوبه!! استدلال داماد لرستان نقل قول:حداقل شمـا پاسـخ میدادیـد که آقـای جنتـی با چـه شاخـصی فکر کردند آقای روحانی متاسفانه گروه شما مصلحت نظام رو فدای منافع خودتون میکنید چیزی که هست اینه افراد فاسدی بین احمدی نژادی ها نفوذ کردن که تقریبا هیچ اعتقادی به اسلام و اهل بیت ندارن خوب دقت کنید زیاد پنهان نیستن اینها نقششون تقویت جریان مشارکت و اصلاح طلبای پست تر از منافقین صدر انقلابه در عادی ترین تحلیل عقیدشون اینه اگر امثال روحانی سرکار باشن ما بیشتر جلو چشم هستیم ولی با اومدن گفتمان انقلاب ما به حاشیه میریم پسسسسسسسسسسس |
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۶ ۱:۵۵)MEEAAD نوشته است: ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ سلام ما شاء الله برادر، چرا اینقدر حساس هستید ![]() نیت من نه «پاسـخـی کوبنـده» به شما بود و نه «ظـلـم» در حقِ آندو (تیموریان)، فقط خواستم دوستان متن کامل مصاحبه را از منبع اصلی مطالعه کنند، همین ![]() اینقدر سخت نگیرید و با یک صلوات بر محمد و آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، ذهن و زبان خود را عطراگین کنید
|
|||
|
|
|
|
|

بدم نمیاد داشته باشمااا ولی پدرم اجازه نمیده!

![[تصویر: Capture_KLKKL_07.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8293261226/Capture_KLKKL_07.jpg)
![[تصویر: Capture_KLKKL_09.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8293261200/Capture_KLKKL_09.jpg)
![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
در حماسهای دیگر، پستِ شما را نیز
البته اینـدو حـق دارنـد این «تــوهـم» را
✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿