کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شورای نگهبان روحانی تا 1400 را تایید کرد!
۲۳:۱۸, ۳۱/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۲۸ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1

ایسنا دقایقی پیش اعلام کرد که صلاحیت حسن روحانی تایید و محمود احمدی نژاد رئیس جمهور دوره نهم و دهم ایران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام! رد صلاحیت شده است.
اسامی تایید صلاحیت شدگان به شرح زیر است:
1- حسن روحانی
2- ابراهیم رئیسی
3- محمدباقر قالیباف
4- اسحاق جهانگیری
5- مصطفی میرسلیم
6- مصطفی هاشمی طبا
http://www.isna.ir/news/96013114794/اعلا...ری-دوازدهم

........
ما تا حالا فکر می کردیم احمدی نژاد هر چه بود، از روحانی بهتر بود!!! به نظر میرسه که شورای نگهبان بر عکس فکر میکنه... پس با روحانی تا 1400 در شورای نگهبان تصویب شد...
امیدوارم حداقل ایندفعه درست رای بیاره که هی بهش نگن رئیس جمهور ناپلئونی و لب مرزی

علی برکت الله Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، MohammadSadra ، Maysam-1st ، AMINI ، MEEAAD ، السا

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۲, ۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #61
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۳۷)Maysam-1st نوشته است:  اینکه همه شما ضدولایت و لیبرال هستید شکی توش نیست اما مشکل میدونید چیه؟ اینکه چرا روحانی و خاتمی و این بزرگانتون که خیلی از قضا شجاع هستند نمیان بگن آقا ما نه اعتقادی به امام داریم نه به رهبری و نه به ولایت فقیه!

اما جواب شما اون بنده خدایی که میگی نه روزنامه ای داره نه حزبی و نه رسانه ای! اما خاتمی و هاشمی و روحانی میدونی تو این مملکت چند تا روزنامه و سایت و تریبون دارند؟ میدونی این جماعت چقدر فساد کردند و چقدر اموال دارند؟ میدونی چند نفر واسه این جماعت دارن شایعه سازی میکنند؟
نه دیگه نمیدونی! نشستی جلو بی بی سی فارسی و میای اینجا کپی پیست میکنی !

احمدی نژاد اولین رئیس جمهوری بود که اومد کل اموال خودشو و وزارش رو به قوه قضایی اعلام کرد! اما حسن روحانی و دارو دسته اش چرا یه بار دقیق نمیان بگن چقدر دارن و از اول انقلاب تا حالا چقدر پول زدن به جیب؟
میدونی چرا نمیگن؟
چون منافق همیشه به نفعشه که همه مطالب مبهم و فضا غبار آمیز باشه و بتونه همیشه از این ابهام با رسانه هاش شایعه و دروغ بسازه بر علیه افرادی که میخواد!

هیتلر اسوه این دروغ پردازهای اصلاح طلب! هرچی دروغ بزرگتر باور پذیر تر!
یه سری مردم ساده لوح هم هستند که میشینن پای رسانه ها و حرفهای اینا بلانسبت بچه هاش این انجمن و شما مثل گوسفند کنترل میشن! نه تو ایران بلکه کل جهان نه زمان حال بلکه تو کل تاریخ همیشه همینطور بوده!

احمدی نژآد یه سوال کرد تو مناظرات گفت آقا بچه های ناطق و هاشمی این همه پول از کجا آوردند! کشور یک سال آشوب شد! فقط سوال کرد نگفت اینا دزدن یا چیز دیگه! با یه سوال کشور به فنا رفت!
ببینید فساد تا کجا ریشه کرده که از ترس امنیت کشور احمدی نژاد رو رد صلاحیت میکنند تا این فساد بزرگ که دارو دسته اصلاح طلب ها همه رو بوجود آوردند رو یه جوری بلاخره بتونند مدیریت کنند!
من که اعتقادم رو پنهان نکردم.ولی اشتابهم این بود که با اسم خاتمی اومدم ذهنیت نسبت به اون بد شد.من از اعتقادات خاتمی خبر ندارم شمام اگر 100% مطمئن نیستی الکی نگو.
من (و صدها مثل من) اصولا به اصلاح طلبها فقط به عنوان الترناتیو ناگاه میکنیم وگرنه مرید خاتمی نیستیم و در شرایط آزاد که هرکسی حق نظردادن داشته باشه طبیعتا از ایشون عبور میکنیم دقت کنید که دیدگاه اصلاح طلبها با چیزی که من میگم فرق میکنه.
شما فساد رو در جبهه اصلاحات میبینی ولی در اصولگراها نمیبینی.فرق من و تو اینه.تو فکر میکنی احمدی نژاد یک رابین هود بود که اومده بود کشورو نجات بده درحالی که یک دزد بود که با نمایش ساده زیستی اومد مملکتو به فنا داد.
خود اقای ناطق الان به کدوم نهاد وصله؟
من از کسی که علنا بنز سوار بشه نمیترسم از اونی میترسم که با کاپشن و لباس معمولیو و پژو 504 میاد ولی موقع رفتن 16 میلیارد واریز کنه به حساب دانشگاه خودش.دانشگاهی که فقط رو کاغذه.
من میدونم اصلاحطلبا آدم فاسد دارند مریدشونم نیستم ولی تو فکر میکنی طرفدار ادمهای علیه سلام و صالح هستی درحالی که با همین نمایش ها گولت زدن.
من نمیدونم الگوی تبلیغاتی اصلاح طلبا کیه ولی وقتی تاریخ شوروی رو میخونم میبینم الگوی خبرپراکنی فارس و کیهان و دیگر هم فکراشون شوروریه.شما برو ببین ارگان های حزب توده چطور مثل سردارقلم! تو روز روشن تهمت میزدن!
شاید باورت نشه ولی من اصلا ماهواره ندارم که بی بی سی ببینم!Big Grin بدم نمیاد داشته باشمااا ولی پدرم اجازه نمیده!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، Maysam-1st
۲۲:۴۴, ۵/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #62
آواتار
(۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۲۲)خاتمي نوشته است:  من که اعتقادم رو پنهان نکردم.ولی اشتابهم این بود که با اسم خاتمی اومدم ذهنیت نسبت به اون بد شد.من از اعتقادات خاتمی خبر ندارم شمام اگر 100% مطمئن نیستی الکی نگو.
من (و صدها مثل من) اصولا به اصلاح طلبها فقط به عنوان الترناتیو ناگاه میکنیم وگرنه مرید خاتمی نیستیم و در شرایط آزاد که هرکسی حق نظردادن داشته باشه طبیعتا از ایشون عبور میکنیم دقت کنید که دیدگاه اصلاح طلبها با چیزی که من میگم فرق میکنه.
شما فساد رو در جبهه اصلاحات میبینی ولی در اصولگراها نمیبینی.فرق من و تو اینه.تو فکر میکنی احمدی نژاد یک رابین هود بود که اومده بود کشورو نجات بده درحالی که یک دزد بود که با نمایش ساده زیستی اومد مملکتو به فنا داد.
خود اقای ناطق الان به کدوم نهاد وصله؟
من از کسی که علنا بنز سوار بشه نمیترسم از اونی میترسم که با کاپشن و لباس معمولیو و پژو 504 میاد ولی موقع رفتن 16 میلیارد واریز کنه به حساب دانشگاه خودش.دانشگاهی که فقط رو کاغذه.
من میدونم اصلاحطلبا آدم فاسد دارند مریدشونم نیستم ولی تو فکر میکنی طرفدار ادمهای علیه سلام و صالح هستی درحالی که با همین نمایش ها گولت زدن.
من نمیدونم الگوی تبلیغاتی اصلاح طلبا کیه ولی وقتی تاریخ شوروی رو میخونم میبینم الگوی خبرپراکنی فارس و کیهان و دیگر هم فکراشون شوروریه.شما برو ببین ارگان های حزب توده چطور مثل سردارقلم! تو روز روشن تهمت میزدن!
شاید باورت نشه ولی من اصلا ماهواره ندارم که بی بی سی ببینم!Big Grin بدم نمیاد داشته باشمااا ولی پدرم اجازه نمیده!

اینکه شما اعتقاد نداری اصلا مشکلی نیست و خیلی خوبه که شهامت داری و اعلام میکنی. اگر امثال هاشمی و خاتمی و میرحسین و کروبی و این افراد هم علنی میگفتند دقیقا به چی یا کی اعتقاد دارند یا ندارند خیلی بهتر بود.
بلاخره اگر جمعیت لیبرال ها و این افراد زیاد باشه با همین صحبت ها رای میارن و اگر کمتر باشه نباید با ریا و کارهای منافقانه دنبال رای همه قشر ها باشند.

در مورد کیهان و فارس نیوز چرا فکر میکنی من طرفدارشون هستم؟ من همینطور که از اصلاح طلبهای منافق بیزارم همونقدر شایدم بیشتر از اصولگراهای ریاکار بدم میاد.

اصلاح طلبی و اصولگرایی هر دو به فکر قدرتند. اصلاح طلب ها وابسته به کشورهای غربی و وابسته به بیگانه و اصولگراها هم به اسم مذهب در حال سواری به ملت هردو مثل لبه دو قیچی هستند و در هدف که ریاست بر مردم و کسب ثروت با هم مشترک هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور
۱۰:۲۸, ۷/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #63
آواتار
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

تأیید صلاحیت‌های سفارشی در شورای نگهبان

قسمـتـی از صحـبـت‌هـای آقـای عبـاس کـدخـدایـی (نزدیـک به علی لاریجانـی) در سال 92 را در
خصوص احراز صلاحیت‌ها مرور می‌کنیم:

((تأییـد صلاحیـت دو نفر با وساطت دبیر شورای نگهبان، انجام شد، یعنی اگر بر همان روال سابق
بود رأی لازم را نداشتند، اما دبیر شواری نگهبان [آیت‌الله جنتی] گفت من شناخت دارم، می‌دانم
که می‌تواننـد مفیـد باشنـد و با یـکی، دو نفـر صحبـت کردند [رایزنی] و آنـهـا هم آمدند رأی مثبتِ
خودشان را اعلام کردند.

وی افزود: آقای روحانـی که ابتـدا پنـج رأی داشتند و بعد روی شش رای ثابت ماندنـد، آقای جنتی
«رایـزنـی» کـردنـد و آقـای دکتـر عـارف کـه پنـج رأی داشتنـد. آقـای جنـتـی گفتـنـد من ایشـان را
می‌شنـاسـم از قــدیــم، انـســان مـتـدیـنـی هـستـنـد اگـر تمـایـل داریـد بـه ایـشـان رأی دهـیـد.
کدخدایی گفت: آن دو مـورد را که لب مرز بودند و «دبیرشورای نگهبان» سعی کرد «رایزنی» کند،
چون آنها هم مردد بودنـد. ولی اگر آنجور نبود به نظرم عدد کاندیداها به پنج می‌رسید یا مثل دوره
گذشته به چهار می‌رسید.))

[تصویر: Capture_KLKKL_07.jpg]

امروز بعد از گذشـت چهـار سـال از عملکـرد فـردی که با وساطـت آقـای جنتـی تأییـد شـده بـود و
مجـدداً از سـد شـورای نگهبـان تـا سـال 1400 عبور کـرد، بایـد پـرسیـد بر مبنـای چـه شـاخـصـی
ایشان به این نتیجه رسیده‌اند که آقای روحانی می‌تواند مفید باشد؟

آقـای «معـیـن» به عـنـوان کاندیـدای رد صلاحـیـت شـده‌ی حزب مشارکت که از رادیکال‌ترین افراد
اصلاح طلب بود در انتخابات نهم ریاست جمهوری با نامه‌ی آقای حداد عادل (اصولگرا) به رهبری و
سپس «حکم حکومتی» به رقابت اضافه گردید.

اما بـرای آقـای احمـدی‌نـژاد کـه شـعـارهـای انـقـلاب را سر دست گرفـت و محبـوب تـرین دولت از
مشـروطـه را داشـت، هیـچ کـس نـه تنـهـا حاضـر به درخـواست مشابه نشد بلکه "اصلاح طلبان"
مدعـی انتـخـابـات آزاد و دموکراسی نیـز در کنـار أصولگرایان محافظه‌کار در «حذف» رقیـب قدرتمند
و محبـوب خـود، جشن گرفتـه و هلهله به پا کردند! (البتـه بـرای اقلیـت تمامیت خواه محروم کردنِ
مردم از انتخاب آزاد جشن گرفتن هم دارد)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: Capture_KLKKL_09.jpg]
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: -Ali- ، غریب
۱۵:۳۱, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #64
آواتار
(۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۲۸)MEEAAD نوشته است:  
قسمـتـی از صحـبـت‌هـای آقـای عبـاس کـدخـدایـی (نزدیـک به علی لاریجانـی) در سال 92 را در
خصوص احراز صلاحیت‌ها مرور می‌کنیم:
((تأییـد صلاحیـت دو نفر با وساطت دبیر شورای نگهبان، انجام شد، یعنی اگر بر همان روال سابق
بود رأی لازم را نداشتند، اما دبیر شواری نگهبان [آیت‌الله جنتی] گفت من شناخت دارم، می‌دانم
که می‌تواننـد مفیـد باشنـد و با یـکی، دو نفـر صحبـت کردند [رایزنی] و آنـهـا هم آمدند رأی مثبتِ
خودشان را اعلام کردند.
وی افزود: آقای روحانـی که ابتـدا پنـج رأی داشتند و بعد روی شش رای ثابت ماندنـد، آقای جنتی
«رایـزنـی» کـردنـد و آقـای دکتـر عـارف کـه پنـج رأی داشتنـد. آقـای جنـتـی گفتـنـد من ایشـان را
می‌شنـاسـم از قــدیــم، انـســان مـتـدیـنـی هـستـنـد اگـر تمـایـل داریـد بـه ایـشـان رأی دهـیـد.
کدخدایی گفت: آن دو مـورد را که لب مرز بودند و «دبیرشورای نگهبان» سعی کرد «رایزنی» کند،
چون آنها هم مردد بودنـد. ولی اگر آنجور نبود به نظرم عدد کاندیداها به پنج می‌رسید یا مثل دوره
گذشته به چهار می‌رسید.))

نتیجه تاییدصلاحیت‌ها باعث شد عده‌ای این شایبه را ایجاد کنند که شورای نگهبان یک‌جور مهندسی درونی برای خودش دارد مثلا دست به یک چینش زده است تا توازنی بین نیروها و گروه‌های سیاسی از نگاه خودش ایجاد کند و تقریبا بین گروه‌های سیاسی مطرح و پذیرفته موجود هرگروهی برای خودش نماینده‌ای در انتخابات داشته باشد.منتقدان مدعی بودند مثلا شورای نگهبان اگر چهار اصولگرا را تایید کرده است در کنارش دو یا یک فرد نزدیک به اصلاح‌طلبان را هم به‌اضافه یک فرد بی‌طرف می‌گذارد تایید شوند. مثلا درباره شخص آقای غرضی شاید خیلی‌ها اصلا یادشان نبود یا نمی‌دانستند که چنین کسی هم بوده یا ثبت‌نام کرده است بعد یکدفعه معلوم می‌شود که ایشان از سوی شورای نگهبان تاییدصلاحیت شده است اما افرادی مانند فلاحیان یا متکی یا دیگر شخصیت‌های طیف اصولگرا ردصلاحیت می‌شوند.

من یک شوخی بکنم که هیچ‌کدام از اعضای شورای نگهبان تا جایی که من می‌دانم «مهندسی» نخوانده‌اند. آنچه مسلم است در ارتباط با افرادی که اشاره کردید گاهی اوقات که صحبت می‌شود ما می‌رسیم به لب مرز. نمی‌دانم این را بگویم یا نه برخی نامزدها گاهی رایشان به شش می‌رسد یک رای دیگر می‌خواهند که صلاحیتشان احراز شود. برخی آقایان دوباره درخواست می‌کنند یا با آقایان مشورت می‌کنند که اگر این مشکلات هست این حسن‌ها هم هست و در جهت حل مساله رایزنی می‌کنند. اما فراتر از این نه. شاید نسبت به دو نفر که اگر اسم ببرم برای شما خیلی مهم است این کار با وساطت دبیر شورای نگهبان، انجام شد، یعنی اگر بر همان روال سابق بود رای لازم را نداشت، اما دبیر شواری نگهبان گفت من هم شناخت دارم از اینها، می‌دانم که می‌توانند مفید باشند و با یکی، دو نفر صحبت کردند که رای نداشتند، آنها هم آمدند رای مثبت خودشان را اعلام کردند

می‌توانید نام ببرید؟

می‌ترسم در کشور زلزله شود.

ولی به نظرم اشکالی ندارد به‌ویژه که نگاه مثبت دبیر شورای نگهبان را نسبت به این دو نفر نشان می‌دهد.

یکی آقای روحانی که ابتدا پنج رای داشتند و بعد روی شش رای ثابت ماندند، آقای جنتی رایزنی کردند و آقای دکتر عارف که پنج رای داشتند. آقای جنتی گفتند من ایشان را می‌شناسم از قدیم، انسان متدینی هستند اگر تمایل دارید به ایشان رای دهید.

پس بعید نبود که هیچ اصلاح‌طلبی رای نیاورد درست است؟

اصلا بحث اصلاح‌طلبی نیست. رایی نداشتند. البته من این را به خود آقای روحانی هم گفتم.

متن اصلی و کامل مصاحبه فوق را در اینجا مطالعه نمایید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عبدالرحمن ، غریب
۲۰:۰۵, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #65
آواتار
نقل قول:اصلاح طلبی و اصولگرایی هر دو به فکر قدرتند. اصلاح طلب ها وابسته به کشورهای غربی و وابسته به بیگانه و اصولگراها هم به اسم مذهب در حال سواری به ملت هردو مثل لبه دو قیچی هستند و در هدف که ریاست بر مردم و کسب ثروت با هم مشترک هستند.

کسی که امام زمان رو وسیله خودش قرار بده چی؟

ببخشید ولی چنین کسی یه .......ته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب
۲۲:۲۷, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #66
آواتار
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۰۵)عبدالرحمن نوشته است:  کسی که امام زمان رو وسیله خودش قرار بده چی؟

وقتی اصولگراها و قشر مذهبی می بینیند احمدی نژاد بنده و تابع این حزب نیست طبیعی که این حرفها رو هم می سازند!
بعد 40 سال ریاکاری و فریب که خروجی شد این دولتهای اصلاح طلب و حقوق های نجومی و اختلاس های چند ده هزار میلیاردی طبیعیه که اجازه به کسی که به دنبال امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اسلام حقیقه نخواهند داد و تخریبش میکنند!

اگر همین امروز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنند آیا مطمئنید خیلی از مسئولین راحت جاشون رو بخوان به افراد دولت ایشون بدند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hedayat
۲۲:۵۲, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #67

(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۰۵)عبدالرحمن نوشته است:  کسی که امام زمان رو وسیله خودش قرار بده چی؟

بیچاره اصلاح طلبا که اینو همون اوایل ریاست جمهوری احمدی نژاد میگفتن! پس حق داشتن؟
http://alef.ir/vdcfjed0.w6dctagiiw.html?28754

اصلا بصیرتی که دختر هاشمی داشت، کل اصولگراهای مدعی نداشتن Smile حتی .... هم نداشت!
فائزه هاشمی: اگر احمدی‌نژاد پیروز شود خود را امام‌زمان می‌داند

آیا ایمان نمی آورید؟
واقعا اصولگرایی اونم از نوع امنیتیش مرغ پخته رو به خنده وا میداره... ماکیاول باید بیاد در پس بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۱:۵۵, ۹/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۴۲ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #68
آواتار
ســـ
ـــلام[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۳۱)آقـــ♥ـــای -Ali- نوشته است:  
کدخدایی، سخنگوی پیشین شورای نگهبان در گفت‌وگو با «شرق» خبر داد
تایید صلاحیت روحانی و عارف با وساطت جنتی
با قرار دادن ایـن مطلـب، دونفـر از «نـوابـغ» کـه قبلاً "این پست" (بخوانید گاف شگفت‌انگیز) را
به عنوان «پاسخی کوبنده» به من «فیو» کرده بودند[تصویر: Sheklake_Riz_9_.png] در حماسه‌ای دیگر، پستِ شما را نیز
به عنوان «پاسخی کوبنده» به من «فیـو» کرده‌اند[تصویر: Sheklake_Riz_11_.png] البته اینـدو حـق دارنـد این «تــوهـم» را
پیدا کنند که مطلب شما، نه در «تکمیـل و تأیید مطلب بنـده» بلـکـه در «پاسـخـی کوبنـده» به
مطلـبِ «تأییـد صلاحیـت سـفـارشـی» بـوده‌اسـت، کـه ایـن «ظـلـمی» اسـت که «شـمـا» با
«نقل قول گرفتن» از مطلب بنده در حقِ ایندو کرده‌اید[تصویر: Sheklake_Riz_8_.png]✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: حداقل شمـا پاسـخ می‌دادیـد که آقـای جنتـی با چـه شاخـصی فکر کردند آقای روحانی
می‌تواند مفید باشد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: -Ali-
۱:۵۸, ۹/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۶ ۲:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #69
آواتار
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۲)علائم ظهور نوشته است:  بیچاره اصلاح طلبا که اینو همون اوایل ریاست جمهوری احمدی نژاد میگفتن! پس حق داشتن؟
http://alef.ir/vdcfjed0.w6dctagiiw.html?28754

اصلا بصیرتی که دختر هاشمی داشت، کل اصولگراهای مدعی نداشتن Smile حتی .... هم نداشت!
فائزه هاشمی: اگر احمدی‌نژاد پیروز شود خود را امام‌زمان می‌داند

آیا ایمان نمی آورید؟
واقعا اصولگرایی اونم از نوع امنیتیش مرغ پخته رو به خنده وا میداره... ماکیاول باید بیاد در پس بده

چه ربطی داره؟

من اگر یه روزی گندکاری بکنم و علنی بشه یا اگر بهم تهمت بزنن ولی توان دفاع نداشته باشم اولین کاری که میکنم اینه که تمام نشونه های اهل بیت و قرآن رو از خودم دور میکنم تا از مقدسات هزینه خودم نشه ولی احمدی نژاد این تقوا رو نداشت

نتانیاهو و ترامپ از برجام بد میگن پس خوبه!! استدلال داماد لرستان

نقل قول:حداقل شمـا پاسـخ می‌دادیـد که آقـای جنتـی با چـه شاخـصی فکر کردند آقای روحانی
می‌تواند مفید باشد؟

متاسفانه گروه شما مصلحت نظام رو فدای منافع خودتون میکنید

چیزی که هست اینه

افراد فاسدی بین احمدی نژادی ها نفوذ کردن که تقریبا هیچ اعتقادی به اسلام و اهل بیت ندارن

خوب دقت کنید زیاد پنهان نیستن

اینها نقششون تقویت جریان مشارکت و اصلاح طلبای پست تر از منافقین صدر انقلابه

در عادی ترین تحلیل عقیدشون اینه اگر امثال روحانی سرکار باشن ما بیشتر جلو چشم هستیم ولی با اومدن گفتمان انقلاب ما به حاشیه میریم پسسسسسسسسسسس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: متفکر
۱۳:۲۲, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #70
آواتار
(۹/اردیبهشت/۹۶ ۱:۵۵)MEEAAD نوشته است:  ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
ســـ
ـــلام[تصویر: Sheklak_1_.png]با قرار دادن ایـن مطلـب، دونـفـر از «نـوابـغ» کـه قبلاً "این پست" (بخوانید گاف شگفت‌انگیز) را
به عنـوان «پاسخی کوبنده» به من «فیــو» کرده بودند؛ در حمـاسـه‌ای دیگر، پستِ شما را نیز
به عنوان «پاسـخـی کوبنـده» به من «فیــو» کرده‌انـد. البته اینـدو حـق دارنـد این «تــوهـم» را
پیدا کنند که مطلب شما، نه در «تکمیـل و تأیید مطلب بنـده» بلـکـه در «پاسـخـی کوبنـده» به
مطلـبِ «تأییـد صلاحیـت سـفـارشـی» بـوده‌اسـت، کـه ایـن «ظـلـمی» اسـت که «شـمـا» با
«نقل قول گرفتن» از مطلب بنده در حقِ ایندو کرده‌اید✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: حداقل شمـا پاسـخ می‌دادیـد که آقـای جنتـی با چـه شاخـصی فکر کردند آقای روحانی
می‌تواند مفید باشد؟

سلام

ما شاء الله برادر، چرا اینقدر حساس هستید Smile
نیت من نه «پاسـخـی کوبنـده» به شما بود و نه «ظـلـم» در حقِ آندو (تیموریان)، فقط خواستم دوستان متن کامل مصاحبه را از منبع اصلی مطالعه کنند، همین Angel
اینقدر سخت نگیرید و با یک صلوات بر محمد و آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، ذهن و زبان خود را عطراگین کنید Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا