|
شورای نگهبان روحانی تا 1400 را تایید کرد!
|
|
۲۳:۱۸, ۳۱/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۲۸ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ایسنا دقایقی پیش اعلام کرد که صلاحیت حسن روحانی تایید و محمود احمدی نژاد رئیس جمهور دوره نهم و دهم ایران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام! رد صلاحیت شده است.
اسامی تایید صلاحیت شدگان به شرح زیر است: 1- حسن روحانی 2- ابراهیم رئیسی 3- محمدباقر قالیباف 4- اسحاق جهانگیری 5- مصطفی میرسلیم 6- مصطفی هاشمی طبا http://www.isna.ir/news/96013114794/اعلا...ری-دوازدهم ........ ما تا حالا فکر می کردیم احمدی نژاد هر چه بود، از روحانی بهتر بود!!! به نظر میرسه که شورای نگهبان بر عکس فکر میکنه... پس با روحانی تا 1400 در شورای نگهبان تصویب شد... امیدوارم حداقل ایندفعه درست رای بیاره که هی بهش نگن رئیس جمهور ناپلئونی و لب مرزی علی برکت الله
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۱, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۹/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۲۲)آقـــ♥ـــای -Ali- نوشته است: فقط خواستم دوستان متن کامل مصاحبه را از منبع اصلی مطالعه کنند، همین«آندو» (تیموریان) که باید میگرفت، گرفت ولی به احترام شـما چندتا شکلک هم اضافه کردم ![]() بله عزیـز، بنـده کاملاً متوجه هستم که نیت شـما، همانطور که فرمودیـد، قرار دادنِ "متن کامل مصاحبه از منبـع اصلی" بود و در ارسالِ خود نیـز اشـاره کردم که مطلب شما، تکمیـل کنندهی مطلبِ بنده است نه پاسخ و در ادامه هم نه کارِ شـما، بلکــه رفتارِ عجیبِ «آندو» (تیموریان) را در «فیو کردن» دستمایهی طنـز قرار دادم تا إن شاء الله مجـدداً به آغوش گرم اسلام باز گردند ![]() و شما چـون احتـمالاً در جریانِ این «فیـو کردنِ بیـنالاذهانی» قرار نداریـد، طبیعتاً متوجه نشدید که با نقل قول گرفتن از مطلبِ بنده به قصدِ "قـرار دادن کامل مصاحبـه" چه «ظلـمـی» در حقِّ «آندو» (تیموریان) کردید و فقط باید جای خودِ «آندو» (تیموریـان) در هنگامی که پسـتِ «شما» را «فیو» میکردند، میبودید تا متوجه منظور بنده شوید
![]() برای اطلاعات بیشتر به ظلمِ «ایندو» (رضایی و تـوکلی) در حقِ «حسامالدین آشنا» در ارسالِ
کمی تا قسمتی جدی : ) شما کـه اگر بخواهیـم دادگاه تفتیـش عقاید برگزار کنیم، به نـظــر میرسد به «چپِ اسلامی» گرایش دارید از پاسخ به سؤال بنده امتناع کردید و به همین دلیــل مجـدداً «دو سـؤال» مطـرح میکنم که «تکدانه» از آن را با «اختیار خویش» انتخاب کرده و در صورت «تمایـل» پاسخ دهید:
1. آقـای جنـتـی با چـه «شـاخصـی» فـکـر کردند آقای روحانی میتواند مفیـد باشد؟ 2. «آندو» (تیموریان) با چه شاخصی این «گــافِ شـگـفتانگیـز» را «فیو» [1] کردند؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ [1] فیـو کـردن: کوتـاه شـدهی "Favorite" به معـنـای «پسنـد» کردن و همان «تشـکـر» خودمان✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۱۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۵۲ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ تأیید صلاحیتهای سفارشی در شورای نگهبان (2) بخشـی از دغـدغههای جـوانـان انـقـلابی که در نـامـهای به شورای نگهبــان پـدیـدار گـشـت، اما باند راستــیها و بخـشـی از حـزبالله و رجانیـوزخـوانها، آن را به عنــوان درخواست یا خواهشی از شورای نگهبـان برای تأیید کاندیدایی «خاص» و به «دروغ» خبـرسازی و علیه آن بیانیه و پندنامه منتشر کردند تا به خیالِ خامِ خود، مانع از رویش جدی این جریان شوند:
شورای نگهبان وظایف و اختیارات «قانونی» خود را دارد، و «قانـون» هم راهی بـرای نظـارت مردم بـر ایـن وظـایـف و اخـتـیــارات قــرار نــداده اســت.
اگر آنها کسی را بهخـاطـر عـدم سـابقهی سیاسی کافی «رد» کنند، و کس دیـگر را با سابقهی کمتـر «تأیید» کننـد، مـردم نمیتواننـد کاری بکننـد.
اگر آنها کسی را به دلیل «انحراف» از نظام و انقلاب «رد» کنند، و سر منـشاء همـهی انحرافـاتِ نظام را «تأیید» کنند، مردم نمیتواننـد کاری بکننـد.
اگـر آنها کسـی را بـه واسـطـهی فـسـاد اقتـصادی «رد» کنند، و امالفسـاد نظام را «تأیید» کنند، مردم نمیتوانند کاری بکنند.
اگر آنهـا کسی را به خاطـر ثابت نشدن بی گناهیاش «رد» کننـد، و کـس دیـگر را با ثابـت شدنِ باگناهیاش «تأیید» کنند، مردم نمیتوانند کاری بکنند.
اگر آنهـا کسـی را به دلیـلی «رد» کنند، امــا به مردم چیز دیـگری بگویند، باز هم مردم نمیتوانند کاری بکنند.
اما اگـر همیـن مـردم به فرمودهی امام خمینـی (رحمةالله علیه): ((اگر عدهای که اکثریت هستند، یک چیز بگویند، برود شورای نگهبان و «رد» کنـد، مردم «آزرده» میشونـد. شنـاخـت مردم از شما ممکن است «تغیـیـر» بکند و این «بزرگترین» خطر برای «اسلام» است.))✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ![]() ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۰:۰۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
من تکرار می کنم مجلس بالاترین مقام است در این مملکت. مجلس اگر رای داد و شورای نگهبان هم آن رای را پذیرفت ، هیچ کس حق ندارد یک کلمه راجع به این بگوید. من نمی گویم رای خودش را نگوید؛ بگوید؛ رای خودش را بگوید؛ اما اگر بخواهد فساد کند، به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا و این مجلس کذا، این فساد است و مفسد است یک همچو آدمی، تحت تعقیب مفسد فی الارض باید قرار بگیرد.این مجلس ما حصل خون یک جمعیتی است که وفادار به اسلام بودند؛ و این مجلس عصاره زحمتهای طاقت فرسای این ملت مسلمان بوده است.
(صحیفه امام ج14ص370) ان شاء الله بحق ابالفضل العباس خدا همه منافقین رو رسوا و نابود کنه از هر رنگ و شکل و سید علی محفوظ باشه از شر همه دشمنان (۱۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۵۲)MEEAAD نوشته است: ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ الان کدوم اکثریت بر احمدی نژاد اجماع کردند که شورای نگهبان رد کرده؟ مخصوصاً اگر بزرگ امت گفته صلاح نیست! و نگفتند برادرم و عزیزم و ... فرمودند یه آقایی ینی ینی ان شاء الله اگه جاهلید متوجه بشید نقل قول:خب بله، یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظهی صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمیدانیم ما که شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یک چیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که میبیند و میفهمد و فکر میکند که به نفع برادر مؤمناش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدمها هم، بخصوص آدمهایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند، بیشتر و بهتر از دیگران میشناسیم. با ملاحظهی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه میکند که آقا شما اگر در این مقوله وارد شدید، این دو قطبی در کشور ایجاد میشود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمیدانم شما وارد بشوید. بله، این چیز خیلی مهمی که نیست. این یک چیز خیلی طبیعی است، خیلی ساده است. بله، ما این توصیه را به یکی از آقایان، به یکی از برادران کردیم. خب حالا این مایهی اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو.(۱) http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=34459 |
|||
|
|
۷:۲۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۱۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۵۰)کاربر عبدالرحمن نوشته است: من تکرار می کنم «مجلس» بالاترین مقام است در این مملکت. «مجلس» اگر رای داد و «شورای نگهبان هم آن رای را پذیرفت» ، هیچ کس حق ندارد یک کلمه راجع به این بگوید.آقای دکتر، طبق این جملهی تقطیع شده از امام، شما (بله خـودِ خـودِ شما) «مفسد فیالأرض» هستید زیرا به "برجام" که «مجلس رأی داد» و «شورای نگهبان هم آن رأی را پذیـرفت» چندینبار دیدهام که گفتهاید «کذا». (دقیقتر: «شما» تـمامِ منتقدانِ "برجـام" را «مفسد فیالأرض» کردید) ![]() و معلوم هست تحـت عنـایـت خاص حضـرت حق هستید، که فقط «یکی» را به اجابـت رساندند، آنجا که دعا کردید: "إنشاءالله بحق ابالفضل العباس خدا همه منافقین رو «رسوا» و نابـود کنه..."
![]() تناقضاتِ رسوخ کرده در تفکرتان از اینجا توی ذوق میزند که درحالیکه «اتیکت مذهبی» به خـودتان چسباندهاید (تا دافعهی سخنان برآمده از یک انسان نامتـعـادل «عقـلـی» و «روحـی» را در ذهـنِ خوانندگان مذهبی از بین ببرد) و بعد عاجز از درکِ همان چند خطی هستید که «طوطیوار» نشر میدهید. (به صفحهی 378 از همان جلد 14 مراجعه نمایید)
![]() در ضمن آقای احمدینژاد منتخب 63 درصدِ ملت ایران هستند و اگر شما رفـرانـدوم جدیدی برگزار کردید، بگویید تا ما هم مطلع شویم. صادق زیباکلام با آن همه «کینه» چنین ادعایی نکرده است:
![]() حضرت آقا هم بعد از آنکه دیدنـد «جریانی خاص» [1] با "نسبـت دروغ" دادن به ایشـان و تحـریـفِ کلامشـان، دو قطبـی (انـقـلابـی – انـقـلابـی) به راه انداختـهاند؛ پـشـتِ تریبون آمدند و فرمودند:
![]() "انسان بایستی آن چیزی را که میبیند و میفهـمـد و فکـر میکند که بـه نفع «برادر مؤمناش» است باید به او بگوید دیگر." -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [1] همـــان «جــریـــانـــی خـــاص» کــه در سـال 92 قصـد داشت در مقابل رأی مردم بایـسـتـد: ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن: «گافِ شگفتانگیز» دکتر بیداری اندیشه در مقابل این پست «شما» سر تعظیم فرود آورد ![]() پ.ن 2: اینقدر «Eremurus» شدید تا جوابتان را دادم اما برای دفعه بعد باید بیشتر «تلاش» کنید✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۹:۰۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۹:۱۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
علیک ســـ♥ـــلام
نقل قول:آقای دکتر، طبق این جملهی تقطیع شده از امام، شما (بله خـودِ خـودِ شما) «مفسد فیالأرض» اتفاقا از عمد کل جمله رو کپی کردم که شما چنین استفاده ای بکنی انتقاد در این مملکت آزاده حتی از ولی فقیه گرچه من انتقاد به حقی از ایشون تا حالا ندیدم که جواب نداشته باشه نقل قول:من البته توی این جلساتی که با شماها داریم، حیفم میآید که جز حرف علمی و جز حرف معنوی و جز نصیحت، حرف دیگری بزنیم و وارد مقولات سیاسی و این چیزها بشویم؛ اما دیگر حالا در این مقدارش ناگزیر و ناچار بودم. اینی هم که گفتند از رهبری انتقاد نمیکنند، شما بروید بگوئید انتقاد کنند. ما که نگفتیم از ما کسی انتقاد نکند؛ ما که حرفی نداریم. من از انتقاد استقبال میکنم؛ از انتقاد استقبال میکنم. البته انتقاد هم میکنند. دیگر حالا جای توضیحش نیست؛ انتقاد هم هست، فراوان هست، کم هم نیست؛ بنده هم میگیرم، دریافت میکنم و انتقادها را میفهمم. http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=8292 اما شماها با اصل تایید صلاحیت ها مشکل دارید اینکه سفارش شده بود و توطئه شد و ... بارها دوستان شما گفته اند رهبر باید حکم حکومتی بدهد آیا اگر یک نفر مثل معین با حکم حکومتی اومد پس حتما آدم حسابیه؟ یک موقع برای دفع شر باید یه کاری رو انجام داد که چه بسا عجیب باشه برجام چیزی بود که خود رهبر بصورت مشروط قبول کردند که اون شرط ها نقض شد بارها و الان عملا برجام برای ما معنی نداره گرچه دولت وابسته ادامه میده اگر محمود شما و باندش باعث سرکار اومدن شیطانی نشده بودند خفت و خواری برجام رو نمیکشیدیم ضمن اینکه طرفداران احمدی نژاد مانند اهل نهروان خیلی ادعای ولایت مداریشون میشد و چقدر به آقای جنتی ارادت داشتند (مانند آیت الله مصباح) ولی وقتی صابونش به تن اینا خورد مثل آفتاب پرست رنگ عوض کردند و چیزی که ما داریم میگیم همین رنگ عوض کردن شماست که به خاطر منافع خودتون حاضرید انقلاب رو بر باد بدید البته در مورد امثال شما بعید میدونم تغییری در افکارتون بوده باشه فی الواقع شما از همون اول (نه در مورد این آی دی کاربری کلی میگم) با برنامه پوسیدگی از درون برای انقلابیون وارد شدید (وگرنه نه پیشینه ای دارید نه اصل و نسبی و نه کسی شما رو میشناسه با یه برنامه میان مدت کارتونو انجام میدید و پولتونو از .... میگیرید و ...) که فعلا در مورد باند احمدی نژاد موفق شدید. نقل قول:و معلوم هست تحـت عنـایـت خاص حضـرت حق هستید، که فقط «یکی» را به اجابـت رساندند، نگران نباش همونطور که عمو اسفندیار و دایی عباستون رسوا شد شما هم میشی نقل قول:در ضمن آقای احمدینژاد منتخب 63 درصدِ ملت ایران هستند و اگر شما رفـرانـدوم جدیدی برگزار اون اجابتی که توسط خودت با تمسخر ازش اسم بردی اینجا خودشو نشون داد بنی صدر ملعون 13.54 درصد بیشتر از احمدی نژاد در زمان خودش رای اورد پس حتماً انقلاب در موردش اشتباه کرده و من منتظر این ابرگاف شما بودم و بازم منتظر جوابم نقل قول:الان کدوم اکثریت بر احمدی نژاد اجماع کردند که شورای نگهبان رد کرده؟ این استدلال های صد من یه غاز شما همیشه باعث دردسر برای خودتون بوده اتفاقاً در سال 64 امثال کاظم شریعتمداری بودند که به خاطر رد صلاحیت مهندس بازرگان انتخابات رو تحریم کردند به خیال ضربه زدن به انتخابات ولی سید علی خامنه ای 85 درصد رای اورد....... اتفاقاً امام حکم بازرگان رو زودتر از خیلی ها زدند نقل قول:بنا به پیشنهاد شورای انقلاب، بر حَسَب حق شرعی و حق قانونی ناشی از آرای اکثریت قاطع قریب به اتفاق ملت ایران که طی اجتماعات عظیم و تظاهرات وسیع و متعدد در سراسر ایران نسبت به رهبری جنبش ابراز شده است، و به موجب اعتمادی که به ایمان راسخ شما به مکتب مقدس اسلام و اطلاعی که از سوابقتان در مبارزات اسلامی و ملی دارم، جنابعالی را بدون در نظر گرفتن روابط حزبی و بستگی به گروهی خاص، مأمور تشکیل دولت موقت مینمایم تا ترتیب اداره امور مملکت و خصوصاً انجام رفراندم و رجوع به آرای عمومی ملت درباره تغییر نظام سیاسی کشور به جمهوری اسلامی و تشکیل مجلس مؤسسان از منتخبین مردم جهت تصویب قانون اساسی نظام جدید و انتخاب مجلس نمایندگان ملت بر طبق قانون اساسی جدید را بدهید. همین امام وقتی نهضت آزادی خودشو نشون داد فرمودن خطرشون از منافقین بیشتره معمولا خطر اونی بیشتره که ظاهر الصلاح تره پس امثال احمدی نژاد در این مورد عددی نیستند سال 88 بهش رای دادم و تا ابد روی حرفم هستم ملاک در این مملکت قانونه امروز رد صلاحیت شد میگم قبول دارم فردا تایید صلاحیت بشه بازم میگم قبول دارم نقل قول:پ.ن 2: اینقدر «Eremurus» شدید تا جوابتان را دادم اما برای دفعه بعد باید بیشتر «تلاش» کنید این خود کم بینی های شما در مورد زبان مادری در نوع خودش جالبه یه مطلبی رو هم خطاب به افرادی که خودشونو به خواب زدند بگم در مورد نظر رهبر در مورد احمدی نژاد نقل قول: من البته در موارد متعددی با آقای هاشمی اختلافنظر داریم، که طبیعی هم هست؛ ولی مردم نباید دچار توهم بشوند، چیز دیگری فکر کنند. البته بین ایشان و بین آقای رئیس جمهور از همان انتخاب سال ۸۴ تا امروز اختلافنظر بود، الان هم هست؛ هم در زمینهی مسائل خارجی اختلافنظر دارند، هم در زمینهی نحوهی اجرای عدالت اجتماعی اختلافنظر دارند، هم در برخی مسائل فرهنگی اختلافنظر دارند؛ و نظر آقای رئیس جمهور به نظر بنده نزدیکتر است. http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7190 زمینه های اصلی اختلاف بین هاشمی و احمدی نژاد؟ 1-مسائل خارجی 2-نحوهی اجرای عدالت اجتماعی 3-برخی مسائل فرهنگی امام نفرمودند احمدی نژاد رو بیشتر قبول دارم فرمودند در این موارد اختلافی نظرم به احمدی نژاد نزدیک تره که همه میدونن نظر هاشمی چی بود اون موقع تا زمان مرگش و نظر احمدی نژاد چی بود مشخصه خیلی پسته کسی که وقتی میبینه داره غرق میشه از ولی فقیه مایه میزاره |
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۹:۰۲)کاربر عبدالرحمن نوشته است: اتفاقا از عمد کل جمله رو کپی کردم که شما چنین استفاده ای بکنیآقای دکتر، تلاشهایتـان قابل تقدیر است خصوصاً که دست به دامن "مغاطهی پهلوانپنبه" هم شدید و مجدداً حماسهای عظیم آفریدید. با کندنِ آن اتیکت مذهبی هم میتوانستید، بنویسید ایـن کـلام را «جـریـانـی خـاص» بهعنـوان یـکـی از بدیهـیـات انقـلاب به «خـورد» ملت دادهاند و هر کـس کوچـکتـرین انـتـقـادی بـه شـورای نگهبـان بکنـد با این جمله تقطیع شده مورد ذم قرار میگیرد. اما رجوع به صحیفهی امام (رحمة الله علیه)، نشان می دهد، ایشان نظر دیگری دارد و آنچه از ایشان نقل می کنند کامل نیست:
((وقتـی قـانـون شد [تصویب] خوب، ما هم میپذیریـم. بعد از اینکه یک چیزی قانونی شد دیگر نق زدن در آن، اگر بخـواهـد مردم را تحـریک بکنـد، مفسد فی الارض است؛ و باید با او دادگاهها عمل مفسد فی الارض بکننـد. و اگر نه، رأی میدهد آرام. با رأی آرام هیچ کس مخالف نیست. شما میگویید که نخیر، اینکه گفتند اینها اشتبـاه کردند؛ ولـی مـا در مـقـام عـمـل قبـول داریـم. رأیمـان ایـن است که ایـنجوری نیـست؛ امـا در عمل ملتزم هستیـم. این هیچ مانعی ندارد.)) صحیفه امام ج14ص378
چنانچـه ملاحـظـه میشود منظـور امام، اقدام عملی و تحریک آمیز علیه شورای نگهبان است نه هر انتقاد حتی آرام مانند نوشتن نامه به شورای نگهبان. در ثانی امام، همین مطلب را در مورد «مجلس» نیز میگویـد و طبق ایــن نظـر امام و بر مبنـای همان آقایانی که به صـورت «طوطیوار» آن را تکرار میکنند، کـسی نبایـد بگوبد برجام کذاست چون «مفسد فیالارض» میشود. در حالیـکـه در بـرابـر مجـلـس، میشود انتقاد کرد حتی «قانونی که شورای نگهبان تأیید کرده». البته نظر بنده همین است، هم میتوان گفت برجام کذاست هم می توان گفت رد صلاحیت تا تأیید صلاحیت فلانی کذاست. اما با لحن آرام نه آنکـه قصد تحـریـک و آشـوب باشـد. بعضى ها نشان دادهاند منبـع خوبـی برای تبیین نظرات امام و رهبـری نیستند و ایشان را در دایـرهی جناحِ خود محدود می کنند؛ "همان کسانی که در سانههایشان برای امتیازگیری با ادای مخالفت نرم"
با نقد سلبـی و سیـاسـیِ "برجــام" دائــمــاً «نـــق» زدنـد و البتـه زیــــــاد هـــم «آرام» نبــــود✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن: یک زمــانــی صحبـتهای ایـن جانبـاز گرانقـدر را "جریانی خاص" با افتخار نـــــشر میداد: ![]() در خصوص بقیهی مغلوطتان، پاسخ «جـدیــد» ایشـان به شما (خودِ خودِ شما) را با دقت ببینید: ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به جای اینکه با هم دعوا کنید با هم برادری کنید. هنر این نیست که زمان اختلافات به هم چنگ بزنید چون اختلاف همیشه هست هنر اینه که هر کسی خودش مدیریت احسن داشته باشد که اولین شرط آن صبوری و ادب است. چرا شورای نگهبان روحانی را تایید کرد؟ روحانی باید عزل میشد اما چرا تایید شد؟ هر کسی در ذهن خود پاسخ این سوال رو بدهد: روحانی توسط شورای نگهبان کنار برود سودمند تر است یا توسط مردمان؟ این دفعه مثل سال 88 موسوی دیگر حتی دلسوزی هم ندارد که به خاطرش به خیابان ها بیاید. |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۱/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۴۷)MEEAAD نوشته است: ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ هرکسی مطلب بنده و جواب شما رو بخونه متوجه میشه داستان چیه خوب شد معنی مغالطه رو هم فهمیدیم مغالطه در نگاه آقایان ینی چیزی که قبول ندارند و نمیخواهند وارد دلشون کنند من قرار گذاشتم فعلا به تفرقه دامن نزنم چون برخی بابت همین ماموریت دارند |
|||
|
۳:۰۳, ۱۳/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۲۳)کاربر عبدالرحمن نوشته است: هرکسی مطلب بنده و جواب شما رو بخونه متوجه میشه داستان چیهدقیقاً! ولی بنده دوست دارم یکبار بـرای خودِ آقای «دکتر» توضیح دهم که داستان چی بود. بنده مطالبی انتقادی نسبت به عملکرد شورای نـگهبان در خصوص «تأیید صلاحیـتهای سـفـارشی»، نبودِ ساز و کار برای اعتراض به «رد صلاحیتها» و نـادیـده گرفتنِ «سیـاسـتهـای کلی انتخابات» در این تاپیک برای (حزبالله اهل «تفکر» و «تعقل») قرار دادم. شما که از تـوانِ پاسخگویی بسیار بالایی برخودارد هستید، ابتدا با قرار دادنِ «جملهای از امام»، بنـده را مصداقِ «مفسد فیالأرض» و با دعاهای پیوست شده: («منافق»، «دشمن»، «جاهل») خطاب کردیـد و به خیالِ خـامِ خویش «پاسخی کوبنده» به این حقیر دادید.
سپس بنده طبقِ همان «منطقِ خودتان» و با استنـاد به همان «استدلالتان» و «جـمـلـهی امام» نه تنها «شما» (بله خودِ خودِ شما) بلکه تمامِ منتـقدانِ به «مجلس شورای اسلامی» خاصِ آنان که «منتقدِ برجام» اند را مصداق «مفسد فیالأرض» دانـستم و به «شما» (بله خـودِ خـودِ شما) عرض کردم که با رجوع به صفحهی 378 از همان جلد 14 خواهید دیـد که امـام نـظـر دیـگری دارند.
اما شما بـجای رجوع به صفحهی 378 از همان جلد 14 (به دلیل «دکتـر بودن») در ارسـالِ بعدی و در اوجِ اقتـدار ادعا کردیـد که: "از عمد کل جمله رو کپی کردم که شما چنین استفاده ای بکنی" و در ادامهی «عقبنشینی از موضع قبلی خـودتان» فرمودیـد: "انتقاد در این مملکت آزاده" و از اینجا بود که خـداونـد "مغالطهی پهلوانپنبه" (Strawman Fallacy) را بـرای «شما» (بله خودِ خودِ شـما) آفرید تا سر و تهِ ارسالهایتان به هم پنالتی بزند. (اتهامها و توهینهای سخیفتان را فاکتور گرفتم)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن: اگر زحمتـی نیـست، برای یک «ملاقات حضوری» و «گفتگو» در زمینهی وضع و نگاهِ «شما» به مسائـل جامعه و اینـکه چه مسیری برای پیدا کردن راه دنبال میكنیـد، با بنـده هماهنگ کنیـد!
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ تأیید صلاحیتهای سفارشی در شورای نگهبان (3) پیشتر در پاسخ به یکی از کاربران محترم تالار (در اینجا) این موضوع را تبیین کردم که هر 6 نامزد، بدون انـدک اشارهای به تأثیـر «مناسبـات قـدرت» در همـهی بسته های برنـامهای، راههـای ایجاد تحول را نشان میدهند. عدم ارائه طرحی در نحـوهی مواجهـه با قوه مقننـه و قوه قضائیه و عدم ملاحظـهی سهـم این دو قوه و سایر نهادهای حاکمیتی در پیگیری حوزههای مختـلـف بـرنـامهای، در غیاب ذرهای تأمل در تجـارب یک دههی اخیر، حکایتگر خامی و سادهاندیشی حاضرین صحنهی انتخابات است. کدام مشاهدهگر صحنـهی سیـاسـی کـشـور اسـت که نـفـهـمـد اجـرای هـمهی برنامهها، منوط به گشایشی در ساختار «گردش قدرت سیاسی» است؟! (۹/اردیبهشت/۹۶ ۱:۵۱)MEEAAD نوشته است: آقای احمدینژاد (فارغ از نقد دقیق و خوبشان به برجام) میگفتند که همهی گرهها به «قـانـونِ هنوز زمانِ زیادی از آن سخن نگذشته است که رئیـس مجلس (یکی از دو نهاد اصلی قوه مقننه) حتـی در مورد «نـظـرِ کاندیداهـا» موضع میگیـرد و آیتالله جنتی (دبیر شورای نگهبان) نیز تلویحاً موضع آقـای لاریجـانی (رئیس مجـلس) را تأیید کردهاند و از نامزدهای ریاست جمهوری خواستهاند که شعارها و برنامههایشان حاصل مشورت با «متخصصان» و «کارشناسان» باشد.
![]() آقای "حسینعلی امیری" (عضو سابق حقوقدان شورای نگهبان) نیـز کمـی قبـلتـر و بـه صـراحت چنیـن وعـده هایـی را "غیـر قـابـل اجـرا" و "غیر کارشناسی" و دارای "عنوان مجرمانه" دانست و بدون ذکر نام آقایـان رئیـسی و قالیبـاف آن ها را به «کلاهبرداری» و «اقدام مجرمانه» متهم کرد و تهدید کرد که این مسأله در زمان «اعــلام صـحــت انـتــخــابــات» توسـط شورای نگهبان بررسی میشود.
نکتهی قابل تامّل این است که لاریجانی و دولت روحانی در این مسیر تنها نیستند و مراجع دیگری از جمله آیت الله «مکارم شیرازی» پیش از این یارانه ها را «مصیبت» دانسته بودند و همین باعث میشود اظهار نظـر آیـت الله «نـوری هـمـدانی» که پیـش از ایـن بـه آقای لاریـجانی گـفـته بـودند:
"وقتی برای «حقـوق های نجومی» پـول هست، چطور برای «یارانه ها» نیست" مؤثر واقع نشود. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن: بخشی از متن فوق از یادداشت آقای «مصطفی زرقونی» میباشد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)

![[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171771884/Sheklake_Riz_6_.png)
![[تصویر: Sheklake_Riz_7_.png]](http://s4.picofile.com/file/8171771926/Sheklake_Riz_7_.png)
![[تصویر: Sheklake_Riz_9_.png]](http://s4.picofile.com/file/8171772018/Sheklake_Riz_9_.png)
![[تصویر: Capture_KLKKL_09.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8293261200/Capture_KLKKL_09.jpg)
![[تصویر: Sheklake_Riz_11_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171772084/Sheklake_Riz_11_.png)
![[تصویر: Zibakalam.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8293620000/Zibakalam.jpg)
![[تصویر: Khamenei_0993.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8293620250/Khamenei_0993.jpg)
![[تصویر: Khamenei_09912.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8293620242/Khamenei_09912.jpg)
![[تصویر: Sheklake_Riz_8_.png]](http://s4.picofile.com/file/8171771976/Sheklake_Riz_8_.png)
![[تصویر: Janbaze_Aziz_02.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8293633134/Janbaze_Aziz_02.jpg)

![[تصویر: Khomeynist_status_08.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8293973776/Khomeynist_status_08.jpg)