|
در دولت روحانی پولدارها داراتر و فقرا ندارتر شدند
|
|
۹:۵۷, ۲۸/تیر/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
(بسم الله الرحمن الرحیم) روند نزولی ضریب جینی تا پایان سال ۱۳۹۲ ادامه داشت اما از سال ۱۳۹۳ روند آن برعکس شد و فاصله طبقاتی مجددا افزایش یافت و این روند افزایشی همچنان ادامه دارد. مرکز آمار ضریب جینی سال ۱۳۹۵ را ۳۹/ ۰ اعلام کرد که بالاترین رقم ضریب جینی در ۶ سال اخیر محسوب میشود. ضریب جینی از شاخصهای سنجش نابرابری درامد جامعه است. ضریب جینی عددی است بین صفر و یک است که در آن صفر به معنی توزیع کاملا برابر درامد یا ثروت و یک به معنای نابرابری مطلق در توزیع است. ضریب جینی با اجرای هدفمندی یارانهها از ابتدای زمستان سال ۱۳۸۹ روند نزولی پیدا کرد که در نتیجه تاثیر این طرح در افزایش قدرت خرید اقشار کمدرآمد و متوسط جامعه بود. قدرت خرید اقشار ضعیف و متوسط جامعه با دریافت یارانه نقدی، به طور نسبی افزایش یافت که این مسئله موجب کاهش فاصله طبقاتی در کشور شد. روند نزولی ضریب جینی تا پایان سال ۱۳۹۲ ادامه داشت اما از سال ۱۳۹۳ روند آن برعکس شد و فاصله طبقاتی مجددا افزایش یافت و این روند افزایشی همچنان ادامه دارد. علت افزایش فاصله طبقاتی را باید در سیاستهای اقتصادی دولت یازدهم جستجو کرد. در این دولت، قیمت حاملهای انرژی در چارچوب قانون هدفمندی یارانهها دو بار افزایش پیدا کرد اما مبلغ یارانه نقدی مردم، بیشتر نشد. این مسئله موجب کاهش قدرت خرید اقشار ضعیف و متوسط کشور شد. بر این اساس، میتوان گفت در دولت یازدهم، پولدارها پولدارتر و فقرا فقیرتر شدند. ضمن آن که قیمت مواد غذایی در سالهای اخیر روند افزایشی داشته و موجب تضعیف بیشتر قدرت خرید مردم شده است. سیر صعودی افزایش شکاف طبقاتی در دولت روحانی نکته دیگر درباره روند افزایشی ضریب جینی در دولت یازدهم، بیتاثیری برجام بر این شاخص است. آمارها نشان میدهد که اجرای برجام نتوانسته موجب بهبود توزیع درآمد در کشور شود. گزارش مرکز آمار نشان میدهد در حالی که دولت دهم در کاهش ضریب جینی عملکرد موفقی داشت و توانست آن را در دوره ۴ساله خود کاهش دهد، دولت یازدهم در این عرصه ناموفق بوده زیرا ضریب جینی در این دولت، روند صعودی گرفت. با اجرای هدفمندی یارانهها مقرر شد پول هنگفتی که دولت بابت یارانه مابهالتفاوت قیمت تمامشده و قیمت عرضه حاملهای انرژی خرج میکند و عمده آن به جیب پولدارها میرود، به طور مساوی میان همه اقشار جامعه توزیع شود. اما متاسفانه در دولت یازدهم، این هدف اصلی هدفمندی یارانهها فراموش شد و بحث درآمدزایی برای دولت، به محور کار تبدیل گردید که سبب ضایع شدن حق مردم شده است.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۴۴, ۳۰/تیر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۶ ۹:۴۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اولا من اول سوال پرسیدم و طبیعتا سوال رو با سوال جواب نمیدن
دوما پاسخ ها: (۲۸/تیر/۹۶ ۱۳:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: نظر شجریان در مورد اسلام چیست؟ (آخرین ورژن-آخرین فیلم یا پست اینستا یا چیزی که رسمی باشه) از خودشون بپرسید. این یه سوال شخصی هست من که نمیتونم جای ایشون جواب بدم (۲۸/تیر/۹۶ ۱۳:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: نظر مقصودلو در مورد اسلام چیست؟ (نیز) مقصود لو قبلا نظرش رو در مورد اسلام با انتشار عکس های برهنه خودش و خواهرش بیان کرده ..... (۲۸/تیر/۹۶ ۱۳:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: اگر مقصودلو گناهی کرده توبه کرده یا نه؟(نیز) من و شما و کلا انسان ها در اندازه ای نیستیم که بخوایم تعیین کنیم کی توبه کرده کی نکرده و توبه کی پذیرفته شده و نشده توبه یه ارتباط قلبی بین انسان و خدا هست اونایی هم که این چند وقت گفتن فلانی توبه کرده و ما می پذیریم خیلی وقیح هستن. اگر اینطوره منم میتونم آدم بکشم فرداش گریه کنم بگم ببخشید توبه کردم. (۲۸/تیر/۹۶ ۱۳:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: اتفاقا ما نیازی به شخص نداریم که دست به دامن بشیمتفکر؟؟؟ الان تتلو تفکر داره ؟؟؟ یا تفکر تتلو مثل شماست؟؟ کلا چه ویژگی مشترکی بین تفکر تتلو و شما وجود داره.؟؟؟ اگه قائم به تفکر بودید در برابر توهین های جور و واجور امام جمعه ها به زنان کشورتون واکنش نشون میدادید نه اینکه دست و پاشون رو ببوسید.... _________________________________________________________________________________________ (۲۸/تیر/۹۶ ۱۵:۵۸)دیدگاه نوین نوشته است: بله نزد ما هم تتلو توبه کرده به مراتب ارزشمند تر از امثال شجریان و خیلی کله گنده های دیگه اند که گذشته خوب یا خنثی شون رو نابود کردند و به اسلام پشت کردند . نزد شما ؟؟؟؟؟ ببخشید شما ؟؟؟ آها یادم رفته بود شما به جای خدا توبه ها رو میپذیرید و رد میکنید ![]() (۲۸/تیر/۹۶ ۱۵:۵۸)دیدگاه نوین نوشته است: این رو باید درک کنید که جریان انقلابی با افراد بیعت نمیکند و ملاک تشخیصش هم افراد نیستند بلکه ملاک و معیار برای ما خط اسلام ناب است ، هر کس بهش نزدیک بشه مخلصش هستیم و هر کس دور بشه کنارش میگذاریم این خط اسلام ناب کی هست دقیقا ؟؟ میشه اسم و فامیلش رو برای یه بار بگید همه بدونن؟؟؟ _______________________________________________________________________________________ (۲۸/تیر/۹۶ ۱۶:۰۹)MOHSEN-Z نوشته است: شجریان خواننده ای که توسط جریان منورالفکر نما گنده شده همونایی که شب تا صبح شهرام شپره و کامران و هومن گوش میدن,,حالا برا ما تتلو شد بده ![]() اتفاقا اینو باید به شما گفت شماهایی که ادعاتون میشه شب و روز در حال عبادت و خلوص نیت هستید حالا یه دفعه تتلو گوش کن شدید؟؟؟ تتلو خوب شد الان ؟؟؟ موسیقی زیر زمینی حلال شد الان ؟؟؟ عکس های برهنه با دخترهای جور واجور گرفتن دیگه حرام نیست ؟؟؟ دیگه جرم نیست؟؟؟ (۲۸/تیر/۹۶ ۱۶:۰۹)MOHSEN-Z نوشته است: در ضمن از کی تا حالا شجریان شده شخصیت جهانی??عجبا?? لینک و منبع هم داره: جوایز یونسکو و گرمی در سال ۱۳۷۸ موفق به دریافت جایزه پیکاسو[sup][۲۲][/sup][sup][۱۵][/sup] و دیپلم افتخار از طرف سازمان یونسکو در پاریس شد. این جایزه هر پنج سال به هنرمندی که برای شناساندن فرهنگ و هنر کشورش میکوشد اهدا میشود. پیش از وی، این جایزه را نصرت فاتحعلیخان خواننده قوالی از پاکستان دریافت کرده بود. محمدرضا شجریان در سال ۲۰۰۶ نشان موتزارت را از سازمان یونسکو دریافت کردند. محمدرضا شجریان ۲ سال به خاطر آلبومهای فریاد[sup][۲۳][/sup] و بی تو به سر نمیشود، نامزد جایزه گرمی شد. جایزه گرمی معتبرترین جایزه موسیقی در آمریکا میباشد. هرساله ۵ کاست از بخش موسیقی کلاسیک برای نامزدی این جایزه معرفی میگردند. نشان شوالیه نشان شوالیهٔ ملی لیاقت در آیینی رسمی، شامگاه دوم تیر ۱۳۹۳ (۲۳ ژوئن ۲۰۱۴) در سفارت فرانسه در تهران به شجریان اهدا شد. در این آیین؛ شجریان نشان عالی وزارت فرهنگ و هنر دولت فرانسه را از برونو فوشه، سفیر فرانسه در تهران دریافت کرد و نامش در رتبه کسانی که این نشان را از دولت فرانسه دریافت کرده؛ ثبت شد.[sup][۴۸][/sup][sup][۴۹][/sup] در این آیین؛ کنار شجریان چهرههایی فرهنگی چون محمود دولتآبادی، جواد مجابی، محمد سریر، حمیدرضا نوربخش، عباس کیارستمی، لیلا حاتمی، سیمین بهبهانی حضور داشتند. محمدرضا شجریان و شهرام ناظری تنها خوانندگان ایرانی هستند که تاکنون این جایزه را دریافت کردهاند.[sup][۴۸][/sup] جایزه بیتا از محمدرضا شجریان به عنوان استاد آواز ایرانی در مراسم متعددی اجلال شدهاست از جمله در جمعه ۲۸ آبان ماه ۱۳۸۹ مراسمی با نام «سومین سال بزرگداشت ادب و هنر پارسی» در دانشگاه استنفورد آمریکا برگزار شد که طی آن جایزه بیتا به دست بنیانگذار آن بیتا دریاباری که همسر سابق امید کردستانی یکی از مدیران ارشد شرکت گوگل است به محمدرضا شجریان استاد موسیقی ایرانی رسید.[sup][۵۰][/sup] در این مراسم جایزه «بیتا» به محمدرضا شجریان که طی سالیان متمادی کنسرتهای زیادی را در داخل ایران و کشورهای اروپایی، آمریکا و کانادا برگزار کردهاست به دلیل تلاش فراوانش برای حفظ و ترویج موسیقی ایران اهدا شد. در این مراسم محمدرضا شجریان پس از دریافت جایزه پشت تریبون قرار گرفت و ضمن تشکر از دانشگاه استنفورد و بیتا دریاباری به سوالات جمع حاضر در سالن که بیشتر ایرانی بودند پاسخ داد. جایزه بیتا را بخش مطالعات ایرانی دانشگاه استنفورد بنیان نهاده است و در نخستین سال، سیمین بهبهانی نویسنده و غزلسرای معاصر ایرانی این جایزه را دریافت کرده بود. از دیگر مشاهیری که جایزه بیتا به ایشان رسیده میتوان هوشنگ سیحون و بهرام بیضایی و احسان یارشاطر را نام برد. (۲۸/تیر/۹۶ ۱۶:۰۹)MOHSEN-Z نوشته است: چرا اون موقع که یه عده ای با اهنگ پرستو و جیگیلی تتلو قر میدادن از این حرفا نبود?? خداروشکر من هیچ وقت آهنگ های این دلقک درباری رو گوش ندادم اونایی هم که با آهنگ های این دلقک قر میدادن همون دختر بچه های زیر ده سال هستن که الان دارن تو پیجش ازش دفاع میکنن __________________________________________________________________________________________ (۲۸/تیر/۹۶ ۱۶:۵۶)خیبر110 نوشته است: وگرنه نسل جدید اکثرا اهنگ های سنتی مثل کارهای شجریان رو گوش نمیدن اتفاقا خودم بیشتر آهنگ های سنتی رو می پسندم رو گوشیم هم اکثرا سنتی هست مخصوا آقای سالار عقیلی (۲۸/تیر/۹۶ ۱۶:۵۶)خیبر110 نوشته است: غلط های شجریان صحبت نمیکنم اتفاقا هر نظامی بود با غلط های شجریان بدتر برخورد میکرد کدوم غلط؟؟؟ این که گفته مردم رو نکشید؟؟؟ وای چقدر حرف بدی زده؟؟؟ نه؟؟؟ شماها رو از حقوق اساسی تون که کشتن بی چون چرای مردم هست منع کرده ...... حرفش حرف حق بود دستش هم درد نکنه .... لابد توقع داشتید تو بحبوحه سال 88 که داشتن مردم رو تو خیابون قتل عام میکردن بیاد طرف جلاد ها رو بگیره.؟؟؟ (۲۸/تیر/۹۶ ۱۶:۵۶)خیبر110 نوشته است: منم یک سوال میپرسم من همین الان فهمیدم برای موسوی آهنگ خونده بوده اصلا نمیدونستم چون من اصلا کارهای این آقا رو دنبال نمیکردم برای من چه قبلش چه الانش هر دو تاش یه آدم مضحک بی فایده هست .... (۲۸/تیر/۹۶ ۱۶:۵۶)خیبر110 نوشته است: جدای از سوال هایی که بقیه پرسیدن و مطمئنم مثل همیشه بهشون جواب نخواهید داد دیدید که جواب دادم. در آخر شما میدونید همه میدونن دلیل حمایت حکومت از تتلو چیه.... خود تتلو هم میدونه دلیل یهو آدم شدنش چیه. قرار بوده یه معامله برد_برد باشه که متاسفانه باخت_باخت شد الان ثانیه ای هزار تا فحش براش کامنت میشه تو حساب اینستاش _____>>>>> امیر تتلو پس این بحث ها بیهوده ست... دلیل بیشتر عصبانی شدن مردم هم این بود که بعد از اینکه اون حرف ها رو راجع به آتنا زد خبرگذاری فارس ( خبرگذاری حکومتی)با دهن کجی به مردم و حانواده داغدار آتنا اومد بهش جایزه داد و ازش تقدیر کرد یعنی خبرگذاری فارس نشون دادن چه ارتباطی بین شون هست دیگه...... الان فحشی هایی که میخوره یه رونوشتش مال خبرگذاری فارس هم هست خانواده آتنا از این دلقک درباری شکایت کردن (فیلم صحبت های پدر آتنا موجوده) و خودش و اسپانسر هاش هم به زودی رسوا میشن ایشالا |
|||
|
۱۰:۳۲, ۳۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۶ ۹:۴۴)پارمیس نوشته است: اولا من اول سوال پرسیدم و طبیعتا سوال رو با سوال جواب نمیدن اولا که لازم نمیبینم به حرف های چندین بار جواب داده شده جواب بدم... دوما تایپیک کلا به فنا رفت(از بحث اصلی دور شد).... سوما جهت ادامه این بحث به تاپیک کدام عار است؟ ندامت تتلو یا وطنفروشی و خیانتهای شما؟! مراجعه کنید |
|||
|
۱۵:۰۷, ۳۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
متن و کپشن پست های تتلو رو بیارم اینجا که همه مدافعینش آب می شید می رید تو زمین
وای به حال امروز ما که دنباله رو کسی دارید می شد که سنتی و صنعتی رو با هم مصرف می کنه و باید گریه کرد به اون روزی که بیایید و تقدیسش کنید. با این روندی که من می بینم بعید نیست شهید زنده اش هم بکنید |
|||
|
۱۵:۲۱, ۳۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۶ ۱۵:۰۷)Bidel.s نوشته است: متن و کپشن پست های تتلو رو بیارم اینجا که همه مدافعینش آب می شید می رید تو زمین درد ما دیگران نبود درد ما همدیگه بود به بچه ات بگو |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۳۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۶ ۱۵:۰۷)Bidel.s نوشته است: متن و کپشن پست های تتلو رو بیارم اینجا که همه مدافعینش آب می شید می رید تو زمین نامه امام علی(علیه السلام) به مالک اشتر: ای مالک! اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن ، شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی امام علی میگه ممکنه تو ندانی و او توبه کرده باشد ، ما که الان میدونیم این بنده خدا توبه کرده، دقیقا مثل لوتی ها و مشروب خور های زمان شاه که زمان انقلاب شیفته امام میشدند و توبه میکردند و به انقلاب خدمت ها کردند و بعضی هاشون هم شهید شدند ... این خط راستین اسلام ناب است . |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۳۰/تیر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۶ ۱۵:۳۵ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۶ ۹:۴۴)پارمیس نوشته است: مقصود لو قبلا نظرش رو در مورد اسلام با انتشار عکس های برهنه خودش و خواهرش بیان کرده ..... حرفهای شما تنها بوی لجاجت میده و الا الان همه دین اسلام رو میشناسند و همه حفظند : قل یا ایها الذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمة الله ان الله یغفر الذنوب جمیعا در اسلام چنین چیزی نداریم که گر شخصی زمانی گناه کرده تا آخر در آن باقی می ماند بلکه مرحله ای از توبه یعنی کنار گذاشتن کارهای اشتباه و مراحل بعدی جبران آن است. اگر چنین است که قضاوت کردی به خاطر متلکهات به مردمان خوب باید ضجه بزنی... البته من کاری به اون خواننده ندارم و امیدوارم از وادی خوانندگی زمانی کنار بیاد چون بی برکت هست تنها حرف لجوجانه ات رو پاسخ دادم. |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۳۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
تاپیکو به فنا دادید رفت که
این موضوعو آقای رئیسی هم توی مناظره شون مطرح کردن و هم اگه اشتباه نکنم توی یکی از سخنرانی هاشون (جالبه که خود شما دوستان یه زمانی آمارهای مرکز آمار رو دروغ میدونستید ولی خب فرض میگیریم اینجا راسته) بهرحال نکته ای که وجود داره اینه که این ضریب مربوط به فقر در جامعه نیست هزار دفعه ممکنه هم فقیر ها پولدارتر شده باشن هم پولدار ها خیلی پولدار تر یا اینکه جفتشون خیلی فقیر شده باشن ولی فقیر ها خیلی فقیر تر بحثی که وجود داره اینه که این ضریب نشانگر افزایش فقر در جامعه یا تیتر شما نیست یکی از دلایل افزایش این ضریب توی دولت روحانی افزایش بی سابقه ی نقدینگیه |
|||
|
۱۹:۴۷, ۳۰/تیر/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۶ ۱۹:۵۱ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:من در حدی نیستم که به گرد پای بنده های خالص خدا برسم.. حالم به هم میخوره کسی رو که ندید برچسب میزنید.آخه شما از زندگی شخصی من چی میدونی که اینا رو میگی... چرا بنده های مومن خدا رو اینجوری تخریب میکنی؟؟من جایی گفتم شب و روز عبادت میکنم؟؟ من تتلو گوش میدادم الان هم گوش میدم اینهایی که بافتی جرمه؟؟از نظر ما اما توبه هم قبوله ولی نه از نظر شما از نظر شما توبه به سمت شیطان قبوله جرم از نظر شما رفتن به سمت رئیسیه نقل قول:درد این هست که اینها از موقعی که تتلو اومده اینطرف یقه بالا رو بستن ریش گذاشتن تا قاف نافشون ادعای شیخی میکنن.اما تا قبلش که بی طرف بود صداشون در نمیومد...درد تتلو نیست،درد بی منطقی اینهاست که مبنا ندارن بنا دارن |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۳۰/تیر/۹۶
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
آقای محسن
بحثو منحرف نکنید تاپیک راجع به یه چیز دیگه ای بود شما به کل منحرفش کردید |
|||
|
۰:۱۵, ۳۱/تیر/۹۶
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: شما خودتو حداقل قاطی اینا نکن همه شون اینجوری هستن. واگرنه همون شجریان رو ۱۰ سال با یکی مثل شهناز برابری می کرد. حالا ربنا اش شده آرامش قلوب. حداقل شما خودتو قاطی تو بازی این ملت |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رای مردم حق الناس است چند توصیه/ تخلفات دولت روحانی | قلب | 13 | 3,181 |
۲۹/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: Islam |
|
| میانگین درآمد نفتی دولت روحانی از احمدینژاد بیشتر است | مهدی2012 | 5 | 1,827 |
۲۲/اسفند/۹۴ ۰:۵۱ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|