|
مردمسالاری را نمیتوان نادیده گرفت!
|
|
۱۹:۵۹, ۲/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وشب بخیر طبق آنچه ملت ایران در فروردین 58 تصویب نمود این نظام متکی برجمهوریت واسلامیت است ونمیتوان یکی را نادیده ویا بردیگری رجحان داد. آندو در کنارهم در حرکتند.جریان جمهوریت در انتخابات هانموددارد واسلامیت نظام در ولایت فقیه وشورای نگهبان جلوه گر است . میتوانیم جمع این دورا به یک باد کنک تشبیه کنیم که یک طرف آن مردمسالاری وطرف دیگر اسلامیت است .ازهرطرف که فشار بیاوریم احتمال ترکیدن بادکنک هست ولذا بهترین شرایط همان تعادل در دوطرف است . اگر یک طرف به طرف دیگر فشار آورد در ظاهر ممکن است توفیق محسوب شود اما در واقع مشکل از جای دیگری سرمیزند. ما در انتخابات اخیر شاهد بودیم که رئیس جمهور با آراء بسیار بالا انتخاب شدند اما در معرفی وزیران براساس پروتکل های نوشته ونانوشته دچار محدودیت شدند وازجمله در مورد ورود زنان به هیات دولت وآن هم با رعایت چادردر سطوح پائینتر. خوب این محدودیتها همان فشار یک طرف بر طرف دیگر است . میبینیم که در انتخابات شوراها مثلا خانمها به شهرداری ها ورود پیدا کرده اند آن هم درشهرهائی که گمان نمیرفت ویا اینکه با برخوردی که پس از فوت آقای هاشمی در مورد دانشگاه آزاد ویا مجمع تشخیص شد می بینیم که فرزند ایشان درراس شورای شهرتهران قرار میگیرند . اینها همان ظرائفی است که مردم در مواجهه با فشارها ازخود واکنش نشان میدهند واین امر طبیعی است چرا که فشار از سوئی به سوی دیگر رفته وبرمیگردد. تا تعادل برقرار شود .این قانون طبیعت است که باید تعادل درکار باشد والا پیش نمیرود وسرانجام ازجائی سر میزند.اسلامیت نظام در گرو مردمسالاری است وزندگی همه معصومان نشاندهنده این امر است.
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۴۲, ۶/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۰۱, ۶/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۶ ۱۰:۴۱)Silence نوشته است: اصلا حرم و اینا رو ولش کن شما تضمین می کنی بعد از سقوط سوریه و عراق(که اگه صدر در صد ایران دخالت نمی کرد سقوط می کرد)داعش سمت ما نیاد؟؟؟خب اصلا این استدلال صحیح . نکته اینجاست که نیروهای نظامی کشور ما در ابتدا بخاطر دفاع از حرم وارد سوریه شدن . .... حالا من نمیدونم این حرف که میگن اصلا حرمی در سوریه وجود نداره تا چه حد درسته . ولی اگه درست باشه یعنی ........ ؟؟
|
|||
|
|
۱۱:۳۲, ۶/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۱)پارمیس نوشته است: خب اصلا این استدلال صحیح .یه مثالی می زنم ما یه زمینی داریم بزرگه یه اسبی رو بستیم وسط زمین با یه طناب ۱۰ متری. این اسب فقط در شعاع ۱۰ متری خودش می تونه چرا کنه علف هرز زمین رو گرفته و ما نمی خوایم اسب از اونا تغذیه کنه در نتیجه تا شعاع ۱۵ متری اسب رو از علف هرز پاک می کنیم (پنج متر محض اطمینان) اما علف هرز همه جای زمین هست و حتما یه هفته دیگه دوباره به محدوده ۱۵ متری اسب سرایت می کنن چه مشکل عقلی وجود داره که ما تصمیم نگیریم علف هرز رو کامل از زمین پاک کنیم؟ شما با ریشه کن شدن داعش مشکلی دارید؟ اصلا سوریه بیگانه. مردمشون بیگانه. در این حالت هم باز با ریشه کن شدن داعش مشکل دارید؟ |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۶ ۱۲:۱۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۱)پارمیس نوشته است: خب اصلا این استدلال صحیح . حرم هم نباشه ناموس و جان انسان ها مهم نیست؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۶/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۶ ۲۰:۴۱ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۵/شهریور/۹۶ ۱۸:۱۰)Silence نوشته است: منظور از دولت سوریه (که اصلن هم برا من مهم نیستن)میشه آقای بشار اسد هیئت وزیرانش و ...منظورتون همین بشار اسده که به خلیج عربی رای داد؟! بله ایشون تا جایی که منافعش اقتضا کنه دوست ماست! ![]() (۶/شهریور/۹۶ ۱۲:۰۲)عبدالرحمن نوشته است: حرم هم نباشهناموس زنهای بی حجاب از کی تا حالا اینقدر برای جماعت مذهبی مهم شده؟! چطور زنهای ایرانی به خاطر دو تار مو اینقدر تحت فشار و بی حرمتی اند ولی زنهای بی حجاب سوری عزیز شدند که جوانان وطن باید به خاطرشون بمیرند؟ ![]() ![]() ![]() چرا به جای اینهمه هزینه برای جنگ، هزینه برای چادری کردن زنهای سوری و لبنانی و ... نمیشه؟! (۵/شهریور/۹۶ ۱۸:۱۰)Silence نوشته است: راسی مگه بده آدم دوس پسر داشته باشه یا لخت و پتی باشه؟؟؟خیلی جالبه. برای سوریه ای های بی حجاب بی حیا روشنفکر هستین ! به ما چه ربطی داره؟ خیلی هم ربط داره! پول مملکت، جان جوانهای مملکت را می ریزیم به پای زنهای بی حجاب و لخت سوری! بعد شما میگین ربطی به ما نداره؟! بهانه این همه کمک به سوریه چیه؟ دفاع از اسلام؟ از کی تا حالا بی حجابی و هرزگی شده اسلام؟! اگه اینطوریه چرا تو ایران تا دو تار موی زن بیرون باشه با بدترین برخوردها روبرو میشه؟ (۶/شهریور/۹۶ ۶:۱۴)aaaaa نوشته است: احیانا اوناییکه میگن مدافعان حرم بیخود میرن ، بذارن داعش بیاد تو تهران میجنگیم ، همونایی نبودم که بعد حمله به مجلس میگفتن سپاهی ها بیاید با ما متحد شید برید داعش رو بکشید ما ازدور پست میذاریم اینستا ازتون حمایت میکنیم؟ اونهایی که میگن "سر شوهر من رفت تا حجاب اجباری نره"" همونهایی نبودند که شوهرهاشون برای دفاع از زنهای بی حجاب و بی حیای سوری به سوریه رفتند؟! |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۶/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۶ ۲۰:۵۰ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درودبرA.E بااینکه پاسخ سوال مرا ندادید بنده جواب شمارا میدهم. درباره آقای خاتمی حرفها بسیار است چه درست یا نادرست اما بنده یک ویژگی از ایشان مینویسم تا ببینید که چرا مردم ایشان را دوست دارند وبه لیست معرفی شده ازسوی ایشان رای میدهند. آقای خاتمی پس از پایان دوره ریاست جمهوری با 28 سال سابقه کاری خودرا بازنشسته نموده ودیگر هیچ منصبی را قبول نکردند وتنها به نگارش مشغولند .آیا فرد دیگری را سراغ دارید که دل از منصب ومقام بکند؟ موفق باشید |
|||
|
۲۳:۲۵, ۶/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۶ ۲۳:۳۰ توسط Silence.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۶ ۲۰:۳۲)Nadia نوشته است: منظورتون همین بشار اسده که به خلیج عربی رای داد؟! بله ایشون تا جایی که منافعش اقتضا کنه دوست ماست!معلومه پای منفعتم وسطه...هیچ مهره شطرنجی تو جهان جابجا نمیشه مگر اینکه برای صاحبش منفعت داشته باشه...الانم منفعت هر دو اینکه شر داعش کم بشه.... پدر بشار اسد،حافظ اسد در زمان جنگ تحمیلی به ما کمک زیادی کرد برای رضای خدا نبود برای اینکه ماهم همچین مواقعی به کمکشون بریم... این قضیه درباره نسبت ایران با حزب الله هم صدق میکنه... بیا من دست شما رو میگیرم میبرم پیش یکی از همین مدافعین حرم ازش سوال کن تو داری برای امنیت ایران می جنگی یا برای زنهای لخت سوری اگه دومی رو گفت تو با کلاش تو سرم شلیک کن! ببین تو داری میگی داعش بیاد ایران فرقی با الان نداره و با این قضیه مشکلی نداری پس سر چی داری با من کل کل می میکنی؟؟؟ من میگم داره صد در صد داره هر ادم عاقلی میگه داره جز کسی که به فکر براندازی رژیمی فعلی ایرانه و جاپاشم محکمه میدونه موقع مهلکه جون سالم درمیبره وگرنه هیچ کس با حاضر نیست با این زامبی ها تو مملکت بجنگه... اینم گفتم سابقه شما نشون داده موقع جنگ و دفاع از وطن کجا هستید! من میگم ایران نباید بزاره عراق و سوریه سقوط کنه برای امنیت ما بعد تو میگی اینا دارن برای زنا لخت سوری می جنگن؟ یعنی اینا نمی فهمن؟؟مگه کسی رو زوری بردن؟ الکی آسمون ریسمون نباف به هم و پیش فرض های خودتم به من غالب نکن من با حجاب اجباری موافق نیستم... کجا پول امثال تو رو ریختن پای لخت و پتی های سوریه و لبنان و فلسطین؟؟؟ پولتو برداشتن باهاش براشون کاباره و دیسکو ساختن که حالا طلب داری؟؟؟ اگرم کمکی شده یا به مردم جنگ زده بوده یا صرف تجهیزات نظامی شده برای اونا...پس از بخش بودجه نظامی تهیه میشه اینجوری نیست که اگه ندن به اونا میریزن رو یارانه شما....یا باید صرف ساخت تانک و موشک و هواپیما بشه یا اینجوری برای جنگ نامتقارن. (۶/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۱)پارمیس نوشته است: خب اصلا این استدلال صحیح .ینی چی؟ حرم هیچی انسانیت هم هیچی سوریه و عراق دست داعش بیوفته مشکلی نیست بنظر شما؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۱۲, ۷/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۶ ۲:۳۷ توسط A.E.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
|
۴:۵۹, ۷/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۶ ۵:۰۱ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
با نام ویادخدا
درود بر( A.E )وصبح بخیر بله عرض کردم هرچه بوده است مردم اورا بخاطر نداشتن هوای قدرت دوست دارند شما اگر ندارید آزادید اما نظر اکثریت مردم چیز دیگری است موفق باشید |
|||
|
۵:۱۴, ۷/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
|
|
|