|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۹, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #261
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۷:۲۶)عمار94 نوشته است: اسم نیارید آخرش میشه کی بود کی بود من نبودم .لطف کنید اگه خاطرتون یاری میده نقل کنین اون تاپیک رو . (۱۲/بهمن/۹۶ ۱۷:۴۵)سدرة المنتهی نوشته است: الان دو تا مدیر اینجا جواب دادن دیگه، خودشونو زدن به اون راه ، بجای پاسخگویی بازیشون گرفته. طرف داره با منطق باهاتون حرف میزنه آقایون. شما که خیلی خودتو منطقی میدونی. واقعا برای هر دو گرامی متاسفم
|
|||
|
۱۸:۲۷, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #262
|
|||
|
|||
|
خوب می بینم که اینجا آفتابی نشد، صرف نداشت گویا...
البته سوال من همچنان پابرجاست، چه طوری به کار و زندگی شون می رسند؟ درخصوص مولتی یوزر بودن هم منی که خیلی کم می یام، این شک برایم وجود داشته (مثلاً قبلاً یک کاربری دیگه بود به اسم "ام فوتوقابه" (با تایپ انگلیسی) یه همچین چیزی، حتی نوع ادبیات نگارشی شون هم خیلی شبیه بود. اونهایی که ظن من و بقیهء دوستان رو انکار می کنند، 1 خورده بهتره فکر کنند، که این همه وقت و انرژی گذاشت توی 1 تالار مذهبی، برای چی باید باشه؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۱۲/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۰۰ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #263
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۲۷)فنا نوشته است: خوب می بینم که اینجا آفتابی نشد، صرف نداشت گویا...درود برشما بنده درخدمت دوستان هستم هرچه بپرسید پاسخ میدهم مگر ندانم کلیه ابهامات شمارا برطرف میکنم در عین حال هیچ توقعی هم ندارم. درسایت بنده کمترین شما هستم.ضمنا بنده محل کارم ومنزلم یکی است بیشتر هزینه زندگیم را همسرم میدهد ومن درروز 18 ساعت پای رایانه هستم وبا شبکه های گوناگون درسراسر جهان درارتباطم اطلاعاتی که از استادم به آبادی کسب کرده ام را بهمه کاربران میرسانم وبرآگاهی خودم می افزایم .من تک وتنها هستم با خانواده وهیچ گروهی را قبول ندارم جز خودم وآگاهی های خودم رااما در امور احکام تابع مرجعم هستم ومقید پیرو قوانین کشورم هستم محکم ..... (۱۲/بهمن/۹۶ ۱۷:۰۵)پارمیس1 نوشته است: سلامدرود برشما شما لطف دارید ممنونم (۱۲/بهمن/۹۶ ۱۷:۲۶)عمار94 نوشته است: اسم نیارید آخرش میشه کی بود کی بود من نبودم .درود برعمار عزیز بله درست است آن زمان آقای بانکی درسایت بودند ومن هم بودم وهردو ازیک رایانه استفاده میکردیم گاهی ازیک دیگر سوال میکردیم .درهمان زمان توضیح لازم به معاونت تالار داده شد وپذیرفتند وبعدا هم بانکی محروم شد ومن درخدمتتان ماندم موفق باشید (۲۵/آبان/۸۹ ۴:۲۶)Mahdy2021 نوشته است: سلامدرود برمدیریت محترم سایت دهه فجر برشما مبارک وتسلیت برای ایام سوگواری متاسفم که سایت شما استاد ودوستان مرا محروم کرده است والبته سپاس برای اینکه مرا تحمل کرده اید در مورد معرفی سایت استاد به ابادی درخواستی ارسال کردم پاسخی دریافت نشد موفق باشید |
|||
|
۲۱:۳۷, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #264
|
|||
|
|||
|
از توضیحتان سپاسگزارم.
تا جایی که بنده در خاطرم هست، فرموده بودید نجار هستید (البته نتوانستم پست را پیدا کنم) اگر اشتباه کردم، عذر می خواهم. مجدداً تکرار می کنم، ایشون کاربر فعالی هستند، خیلی فعال
|
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #265
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۳۷)فنا نوشته است: از توضیحتان سپاسگزارم.درود برشما آن نجار خود بنده هستم 13 سال درودگری جوانی مرا دربرگرفته است واینک درخدمت عزیزان سایت هستم |
|||
|
۱۰:۳۹, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۴:۲۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #266
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۶ ۲۰:۳۲)mdroudgar نوشته است: ومن درروز 18 ساعت پای رایانه هستم وبا شبکه های گوناگون درسراسر جهان درارتباطم اطلاعاتی که از استادم به آبادی کسب کرده ام را بهمه کاربران میرسانم وبرآگاهی خودم می افزایم . مطمئنی شاگرد به آبادی هستی ؟ چند وقت پیش که یه مطلب بدون ارجاع از ایشون گذاشتید و یکی از شاگردای به آبادی اومد و شاکی شد که ![]() تازه روزی 18 ساعت پای کامپیوتر باشی کی فرصت میکنی بری نجاری ![]() اون دوستتم آقای بانکی اون قدر مظلوم بود ، وقتی که محروم شد از حضور دیگه نتونست یه یوزر دیگه درست کنه و وارد تالار بشه و بیخیال شد
|
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۱:۲۹ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #267
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۰:۳۹)عمار94 نوشته است: 1-مطمئنی شتگرد به آبادی هستی ؟ چند وقت پیش که یه مطلب بدون ارجاع از ایشون گذاشتید و یکی از شاگردای به آبادی اومد و شاکی شد کهدرود برعمار عزیز ظاهرا بذله گوئی شما پایان نداردسوالات شمارا در مطلب بالا به خانم فنا پاسخ داده ام تکرار نکنید درود برشما بنده درخدمت دوستان هستم هرچه بپرسید پاسخ میدهم مگر ندانم کلیه ابهامات شمارا برطرف میکنم در عین حال هیچ توقعی هم ندارم. درسایت بنده کمترین شما هستم.ضمنا بنده محل کارم ومنزلم یکی است بیشتر هزینه زندگیم را همسرم میدهد ومن درروز 18 ساعت پای رایانه هستم وبا شبکه های گوناگون درسراسر جهان درارتباطم اطلاعاتی که از استادم به آبادی کسب کرده ام را بهمه کاربران میرسانم وبرآگاهی خودم می افزایم .من تک وتنها هستم با خانواده وهیچ گروهی را قبول ندارم جز خودم وآگاهی های خودم رااما در امور احکام تابع مرجعم هستم ومقید پیرو قوانین کشورم هستم محکم ..... معذلک موارد شمارو پاسخ میدهم 1-بله اون مطلب رو شما گذاشته بودید ومن با پیگیری ازمعاونت تالار پی بردم ولذا درخواست حذف آنرا کردم وشد2-بله این کاررا میکنم چون قادرم اگر مایلید دعوت کنم بیائید ببینید 3-بله به اقای بانکی هم ستم شد .هرکسی میتواند با یوزر دیگری بیاید ایشون نیامدند بازهم سوالی دارید بفرمائید تا این سفره جمع شود |
|||
|
۱۳:۰۲, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #268
|
|||
|
|||
|
روزی 18 ساعت؟؟؟؟ زنت خرجت رو میده؟؟؟؟
بابا عجب زنی داری شما؟؟؟؟ بیشتر به عوامل سرویس های اطلاعاتی می خوره تا زن!!!! شما هم بیشتر به ماموری می خوری که حقوق می گیری تا 18 ساعت در نت دروغ پراکنی کنی تا وقت تلف کردن. یعنی واقعاً می خوای ما باور کنیم شما در راه رضای خدا زندگی رو ول کردی و روزی 18 ساعت صرفاً جهت رضای خدا و برای هدایت خلق الله داری وقت میذاری؟؟؟؟!! و از همه جالب تر هم اینکه در جهت منافع رفقای جناب سوروس در ایران قلم میزنی. دوستان، اسراییل بیشترین تعداد مامور رو پای اینترنت داره که کارشون اشاعه دروغ و تهمت ها در شبکه هست. پ.ن. ایشون بذله نگفتن شما .... |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۰ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #269
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۲)MohammadSadra نوشته است: 1-روزی 18 ساعت؟؟؟؟ زنت خرجت رو میده؟؟؟؟درود برصدرای عزیز 1- لطفا درکاربرد کلمات رعایت احترام را داشته باشید همسرم دختر عمویم زنی پاکدامن همچون بانوی بزرگ اسلام است 2-اگر درمنزل ومحل کارم حضور دائم دارم وعلاوه برامور شخصی وکاری مدام در ارتباط با دنیای مجازی هستم ایرادی دارد؟ اگر باور ندارید تشریف بیاورید همین حدود سید خندان تهران 3-البته برای دوستان آن سایت باورش مشکل است وبنده هم نمیتوانم درونم را برای شما آشکار کنم تنها راه اینستکه براساس دستور اسلام اصل را برصحت وطهارت قرار دهید وبجای توهم دشمن دوستان را ازدست ندهید ممنونم |
|||
|
۱۳:۱۴, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #270
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۲)MohammadSadra نوشته است: روزی 18 ساعت؟؟؟؟ زنت خرجت رو میده؟؟؟؟حرف منم همین بود اون جهت قلم فرسایی شون رو هم عالی فرمودید... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,468 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,877 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,317 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,029 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,323 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,933 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,556 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|