کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رئیسشون کیه؟
۹:۱۴, ۱۷/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیک!

یه سوال خیلی ساده داشتم

الان برای زمین زدن انقلاب از خارج و داخل گروه ها زیادی دارن تلاش میکنن دلی یا عملی یا زبانی

آتئیست ، علی اللهی ، ضد انقلاب ، وهابی ، بهایی ، حجتیه ، فمینیست و .......... و صهیونیست و و....

[تصویر: Unknown.jpg]

انقلاب ما با تأسی به قیام عاشورا به امامت امام خمینی (با عنایت ویژه حضرت) بود

اینا چی؟

تا حالا دقت کردید کل همه اینها رئیس ندارن؟!! Cool

یه رئیس جور کنید اینطور کار به جایی نمیبرید Cool

[تصویر: Shazam_Captain_Marvel.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، MohammadSadra ، عمار94 ، AMINI ، سدرة المنتهی ، soheyl68

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۹, ۲۲/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۶ ۲۰:۴۹ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #61

(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۰:۳۱)mahdy30na نوشته است:  1-برای من شلاق حدی رو تحریف و بگو ایا میشه شلاق حدی رو 2 ضربه بزنن ؟ عزیزم شما به همون تفسیر قانون اساسی بپرداز .
2-موردی هم که میگی برای گرگان لطف کن لینک خبر یا منبعی بده . میخوام ببینم این حکم برای تعزیر بود یا حد /
خبری که برای چند ماه پیش بود من این رو برخود کردم
درود برسینای عزیز
1- در مورد حدی عرض کردم که نیاز به تصویب قانون درمجلس وتصویب مجمع است
2- الحمد لله در مورد دومی مثال باسند را خودتان آوردید ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۱:۱۳, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #62
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۰:۴۹)mdroudgar نوشته است:  درود برسینای عزیز
1- در مورد حدی عرض کردم که نیاز به تصویب قانون درمجلس وتصویب مجمع است
2- الحمد لله در مورد دومی مثال باسند را خودتان آوردید ممنون

جناب درودگر ، حدود تغییر میکنن ؟

میگم لینک بده میگه الحمدالله خودتون مثال اوردین . گرامی کلا تو باغ نیستیا /
قانون مجازات اسلامی
ماده 15- حد مجازاتی است که موجب، نوع، میزان و کیفیت اجرای آن در شرع مقدس، تعیین شده است.
این رو الان برای من تفسیر میکنه

(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۰:۱۴)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
ممنون وقتی سوالت کامل باشد جوابش وافی است
دوجور امکان تغییر شلاق هست
یک وقت قانونگذار آنرا تغییر میدهد ومثلا بجایش تعزیر دیگری قرار میدهد
یک وقت هم قاضی اختیار دارد آنرا تغییر دهد مثلا اخیرا درگرگان یک قاضی بجای 50 ضربه شلاق دستور داد 50 درخت بکارد
الان این که قانون گذار تعیین میکند یعنی چی که بعدش مثال میار که بجاش تعزیر دیگری قرار میده - گرامی تبذیل مجازات در کجا اعمال میشه رو نمیدونی لطف کن بگو نمیدونم. چیزی از شما کم نمیشه .
کسی توی این متن مجازات حدی برداشت میکنه ؟
جالب اینجاست خود قانون تعزیر رو مثل حدود و قصاص و دیات تعریف میکنه
ماده 18- تعزیر مجازاتی است که مشمول عنوان حد، قصاص یا دیه نیست و به موجب قانون در موارد ارتکاب محرمات شرعـی یا نقض مقررات حکومتی تعیین و اعمال می‌گردد. نوع، مقدار، کیفیت اجراء و مقررات مربوط به تخفیف، تعلیق، سقوط و سایر احکام تعزیر بهموجب قانون تعیین می‌شود. دادگاه در صدور حکم تعزیری، با رعایت مقررات قانونی، موارد زیر را مورد توجه قرار میدهد:
الف- انگیزه مرتکب و وضعیت ذهنی و روانی وی حین ارتکاب جرم
ب- شیوه ارتکاب جرم، گستره نقض وظیفه و نتایج زیانبار آن
پ- اقدامات مرتکب پس از ارتکاب جرم
ت- سوابق و وضعیت فردی، خانوادگی و اجتماعی مرتکب و تأثیر تعزیر بر وی
اما متاسفانه جناب درودگر تحلیلگر قانون اساسی هستن .
نمیدونم چرا احساس میکنم قانون اساسی جناب درودگر با این هشتگ های انقلاب قانون اساسی تو فضای مجازی یه ارتباطی داره .
گرامی حدود معین هست تکلیفش . اینو کی شما قرار هست فهم کنین ؟

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mdroudgar ، 313s.w.o
۲۱:۲۵, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #63

(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۱۳)mahdy30na نوشته است:  جناب درودگر ، حدود تغییر میکنن ؟
میگم لینک بده میگه الحمدالله خودتون مثال اوردین . گرامی کلا تو باغ نیستیا /
قانون مجازات اسلامی
ماده 15- حد مجازاتی است که موجب، نوع، میزان و کیفیت اجرای آن در شرع مقدس، تعیین شده است.
این رو الان برای من تفسیر میکنه
الان این که قانون گذار تعیین میکند یعنی چی که بعدش مثال میار که بجاش تعزیر دیگری قرار میده - گرامی تبذیل مجازات در کجا اعمال میشه رو نمیدونی لطف کن بگو نمیدونم. چیزی از شما کم نمیشه .
کسی توی این متن مجازات حدی برداشت میکنه ؟
جالب اینجاست خود قانون تعزیر رو مثل حدود و قصاص و دیات تعریف میکنه
ماده 18- تعزیر مجازاتی است که مشمول عنوان حد، قصاص یا دیه نیست و به موجب قانون در موارد ارتکاب محرمات شرعـی یا نقض مقررات حکومتی تعیین و اعمال می‌گردد. نوع، مقدار، کیفیت اجراء و مقررات مربوط به تخفیف، تعلیق، سقوط و سایر احکام تعزیر بهموجب قانون تعیین می‌شود. دادگاه در صدور حکم تعزیری، با رعایت مقررات قانونی، موارد زیر را مورد توجه قرار میدهد:
الف- انگیزه مرتکب و وضعیت ذهنی و روانی وی حین ارتکاب جرم
ب- شیوه ارتکاب جرم، گستره نقض وظیفه و نتایج زیانبار آن
پ- اقدامات مرتکب پس از ارتکاب جرم
ت- سوابق و وضعیت فردی، خانوادگی و اجتماعی مرتکب و تأثیر تعزیر بر وی
اما متاسفانه جناب درودگر تحلیلگر قانون اساسی هستن .
نمیدونم چرا احساس میکنم قانون اساسی جناب درودگر با این هشتگ های انقلاب قانون اساسی تو فضای مجازی یه ارتباطی داره .
گرامی حدود معین هست تکلیفش . اینو کی شما قرار هست فهم کنین ؟
درود برشما
اولا ممنونم که مواد قانون را نوشته اید اما نیازی بدانها نبود چون زیاده نویسی گاهی اصل مطلب را بفراموشی میدهد
1-بحثی که آغاز شد درباره سوال آقای صلاح بود که آیا دراسلام بن بست وجوددارد یانه؟ پاسخ این بود که خیر .بنابراین همه احکام چون قابلیت تغییر ازنظر ذاتی دارند (عملی) لذا اگر قانونگذار مصلحت بداند میتواند آنرا تغییر دهد چه حدود ویا قصاص ویا موارد تعزیرات واساسا محدودیتی ندارد .
حالا اگر تاکنون تغییری داده نشده یا بدلیل عدم نیاز بوده ویا اینکه نمایندگان فعلی توان این تغییررا ندارند لذا این موادی که اشاره فرمودید مصوب است وقابل تغییر درمجلس اشکال چیست؟ که مدام پی گیری میکنید؟ آین مساله برایتان حل است؟ یا قصد محاجه دارید؟
۲۱:۳۰, ۲۲/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۴۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #64
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۲۵)mdroudgar نوشته است:  بنابراین همه احکام چون قابلیت تغییر ازنظر ذاتی دارند (عملی) لذا اگر قانونگذار مصلحت بداند میتواند آنرا تغییر دهد چه حدود ویا قصاص ویا موارد تعزیرات واساسا محدودیتی ندارد .
عذرخواهی می کنم وسط بحثتون وارد میشم. ولی جناب درودگر شما از کدوم دین دارید صحبت می کنید؟؟؟؟؟ این دین تازه ایه که ما ازش خبر نداریم یا شما دارید اسلام رو به رای تفسیر می کنید و چنان ناشیانه تفسیر می کنید که ...

نکنه واقعاً نظرتون اسلامه؟؟؟؟

ببخشید من طالبم بیشتر بدونم. همه احکام قابلیت تغییر از نظر ذاتی دارند یعنی چی؟؟؟ قانونگذار می تواند آنرا تغییر دهد؟؟؟؟ این قانون گذار کیه؟؟؟؟ حدود رو می تونه تغییر بده؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، mahdy30na ، 313s.w.o
۲۱:۳۸, ۲۲/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۴۲ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #65

(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۳۰)MohammadSadra نوشته است:  1-عذرخواهی می کنم وسط بحثتون وارد میشم. ولی جناب درودگر شما از کدوم دین دارید صحبت می کنید؟؟؟؟؟ این دین تازه ایه که ما ازش خبر نداریم یا شما دارید اسلام رو به رای تفسیر می کنید و چنان ناشیانه تفسیر می کنید که ...
2-نکنه واقعاً نظرتون اسلامه؟؟؟؟
3-ببخشید من طالبم بیشتر بدونم. همه احکام قابلیت تغییر از نظر ذاتی دارند یعنی چی؟؟؟ قانونگذار می تواند آنرا تغییر دهد؟؟؟؟ این قانون گذار کیه؟؟؟؟ حدود رو می تونه تغییر بده؟؟؟؟
درود برصدرای عزیز
خوش آمدید
1-از دین اسلام وناب وشما هم خوب آگاهید منتها گاهی فراموش میکنید
2-حنما
3-حکم یعنی عملی که ازسوی خداوند برقرار شده است وانواعی دارد(وجوب حرمت وبقیه.....). حکم روی یک عمل است وعمل ذاتا قابلیت تغییر دارد مثلا نماز خوانده میشود وترک هم میشود روزه گرفته میشود وقابل ترک هم هست .این ذات عمل است حالا اگر حکمی خداوند برقرار کرده است بموجب قانون اساسی که در بخش مجمع تشخیص آمده واصول آنرا برادرمان سینا واقفند میتواند با تصویب مجمع تغییر کند .برای مثال شاید بیش از 50 مورد تغییر احکام در مجمع تصویب شده است به سوابق مراجعه فرمائید ممنون
ضمنا بمدیریت بفرمائید که بعلت تداوم بحث مرا محدود نکنند
۲۱:۴۵, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #66
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۲۵)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
اولا ممنونم که مواد قانون را نوشته اید اما نیازی بدانها نبود چون زیاده نویسی گاهی اصل مطلب را بفراموشی میدهد
1-بحثی که آغاز شد درباره سوال آقای صلاح بود که آیا دراسلام بن بست وجوددارد یانه؟ پاسخ این بود که خیر .بنابراین همه احکام چون قابلیت تغییر ازنظر ذاتی دارند (عملی) لذا اگر قانونگذار مصلحت بداند میتواند آنرا تغییر دهد چه حدود ویا قصاص ویا موارد تعزیرات واساسا محدودیتی ندارد .
حالا اگر تاکنون تغییری داده نشده یا بدلیل عدم نیاز بوده ویا اینکه نمایندگان فعلی توان این تغییررا ندارند لذا این موادی که اشاره فرمودید مصوب است وقابل تغییر درمجلس اشکال چیست؟ که مدام پی گیری میکنید؟ آین مساله برایتان حل است؟ یا قصد محاجه دارید؟
زیاده گویی ؟ تاریخ به اندازه کافی امثال شما رو دوست داره که همه چیز رو دم بریده و ناقص تحویل بدید .
بحث رو منحرف کن
نیازی به انها نبود چون مثل سایر مطالب پیشین تفسیر و نگاه من رو داری تخریب میکنی سینا
این متن درست تر بود .
حدود و قصاص و تعزیزات قابلیت تغییر دارن . چه جالب یادم باشه با استادمون سر این موضوع یه کنفرانس بزارم و از درودگر دعوت کنم بیاد و برای اساتید و قضات یه طرح بحث بکنه .
میشه از تغییرات در حدود برامون یکم توضیح بدی .
عدم نیاز . یعنی الان به دید شما نیاز هست تغییری حاصل بشه . چرا نشه مکه میشه درودگر یچی بگه اونم بدون دلیل ( شده )
خوب کم کم از تغییر و تفسیر قانون اساسی داریم به تغییر در حدود و کم کم حذف حدود و ... رو در نگاه این گرامیان شاهد باشیم
کم کم دم خروس داره میزنه بیرون . مراقب باشید .
اااااا بچه ها یه عبارت جدید ، محاجه . بعد از مناظره و جدال و ... اینم اضافه شد .
دلم میخواد براتون نمونه هایی بگم ولی واقعا ارزش نداره مطالب رو شهید کنم اینجا .
شما فعلا به تفسیر خودتون بپردازید .
یه حدیثی یه دوستی برام ارسال کرده بود جالب بود اینجا براتون نقلش میکنم ، امیدوارم استفاده ببرید
قال للحسين بن علي ع

:
اجلس

حتى

نتناظر

في

الدين
فقال : يا هذا أنا بصير بديني مكشوف علي هداي فإن كنت جاهلا بدينك فاذهب واطلبه مالي وللماراة؟! وإن الشيطان ليوسوس للرجل ويناجيه ويقول :
ناظر
الناس
في

الدين
كيلا يظنوا بك العجز والجهل. ثم المراء لا يخلو من أربعة أوجه : إما أن تتمارى أنت وصاحبك فيما تعلمان فقد تركتما بذلك النصيحة وطلبتما الفضيحة وأضعتما ذلك العلم ، أو تجهلانه فأظهرتما جهلا وخاصمتما جهلا ، أو تعلمه أنت فظلمت صاحبك بطلبك عثرته ، أو يعلمه صاحبك فتركت حرمته ولم تنزله منزلته ، وهذا كله محال فمن أنصف وقبل الحق وترك المماراة فقد أوثق إيمانه ، وأحسن صحبة
دينه
، وصان عقله .

بحار علامه مجلسی جلد 2
مؤسسةالوفاء ص135
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mdroudgar ، 313s.w.o
۲۱:۴۶, ۲۲/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۴۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۳۸)mdroudgar نوشته است:  3-حکم یعنی عملی که ازسوی خداوند برقرار شده است وانواعی دارد(وجوب حرمت وبقیه.....). حکم روی عمل است ...
جناب درودگر نمی خوام یا شما بحث کنم اما بالاغیرتاً کمی به این جمله خودت فکر کن.....

حکم یعنی عملی که از سوی خدا برقرار شده !!!! یعنی حکم عمله. و بعد عمل انواع داره وجوب حرمت و ...

دمت گرم داداش. من چیزی ندارم برای گفتن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، 313s.w.o
۲۱:۴۹, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #68

(۲۲/بهمن/۹۶ ۰:۴۰)MOHSEN-Z نوشته است:  ببخشید موقعی عقل میتونه درست انتخاب کنه که همه اطلاعات در کنار هم بهش عرضه بشه..حق و باطل,خوبی و بدی,راست و دروغ,,,تا بتونه درست تصمیم بگیره وگرنه عقل هم دچار اشتباه میشه...عقل به تنهایی راه گشا نیست چون اطلاعاتش رو یا از تجربه بدست میاره یا راهنما به قول شما چوپان
سلام. اتفاقا توی پژوهش‌ها برعکسش نشون داده شده. وقتی گروهی از افراد که تخصص پایینی در مساله‌ای دارن (و البته بدون تخصص نیستن) در مورد مساله‌ای تصمیم می‌گیرن، نتیجه تصمیم‌گیریشون بهتر از وقتیه که بهترین فرد در مورد مساله‌ای تصمیم می‌گیره.

پ.ن. ظاهرا مسیر بحث کلا عوض شده!
۲۱:۵۴, ۲۲/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۶ ۲۲:۱۹ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #69

(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۴۵)mahdy30na نوشته است:  1-حدود و قصاص و تعزیزات قابلیت تغییر دارن . چه جالب یادم باشه با استادمون سر این موضوع یه کنفرانس بزارم و از درودگر دعوت کنم بیاد و برای اساتید و قضات یه طرح بحث بکنه .
2-میشه از تغییرات در حدود برامون یکم توضیح بدی .
3-عدم نیاز . یعنی الان به دید شما نیاز هست تغییری حاصل بشه . چرا نشه مکه میشه درودگر یچی بگه اونم بدون دلیل ( شده )
خوب کم کم از تغییر و تفسیر قانون اساسی داریم به تغییر در حدود و کم کم حذف حدود و ... رو در نگاه این گرامیان شاهد باشیم
4-کم کم دم خروس داره میزنه بیرون . مراقب باشید .
اااااا بچه ها یه عبارت جدید ، محاجه . بعد از مناظره و جدال و ... اینم اضافه شد .
درود برسینای عزیز
1-نه تنها موارد یادشده بلکه همه احکام قابلیت تغییر دارد واین امر باستناد آیات وروایاتی است که درمقدمه قانون اساسی آمده است وبعد بصورت اصول قانون اساسی تصریح شده است اگر دقت کنی در مطالب مطروحه درمجمع هیچ استثائی وجودندارد
2- مواردی که تا کنون تغییر یافته درسوابق مجع هست بدانجا مراجعه کنید
3-این امر تفسیر نیست تصریح است وتشخیص آن هم برعهده نمایندگان مجلس است
4-بله دم خروس دارد عیان میشود وآن ازناحیه شماست که زیراب همه تفکراتتان زده میشود کناه من چیست؟ بی اطلاعی شما بخود شما برمیگردد سوال کنید که پرسیدن عیب نیست

(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۴۶)MohammadSadra نوشته است:  جناب درودگر نمی خوام یا شما بحث کنم اما بالاغیرتاً کمی به این جمله خودت فکر کن.....
حکم روی عملی که از سوی خدا برقرار شده !!!! یعنی حکم روی عمله. و بعد انواع داره وجوب حرمت و ...
دمت گرم داداش. من چیزی ندارم برای گفتن.
درود برصدرای عزیز
حکم روی عمل است وعمل قابلیت تغییر دارد پس حکم هم میتواند درمسیر قانونی تغییر کند دقت کنیدالبته کمی بد نوشتم
اینطور بهتر است حکم فرمان الهی است روی عمل
۲۲:۳۰, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #70
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۶ ۲۱:۵۴)mdroudgar نوشته است:  درود برصدرای عزیز
حکم روی عمل است وعمل قابلیت تغییر دارد پس حکم هم میتواند درمسیر قانونی تغییر کند دقت کنیدالبته کمی بد نوشتم
اینطور بهتر است حکم فرمان الهی است روی عمل
چرا جمله من رو عوض کردی؟؟؟؟ چرا نقل قول رو عوض کردی؟؟؟؟ بابا ارسال من سرجاش هست.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا