کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احمدی‌نژاد بدون روتوش
۲۱:۱۱, ۱۱/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #1
آواتار
داستان انحراف احمدی‌نژاد چه بود؟ چه شد که حامیان تندمزاج ۸۴ و ۸۸ اش تندترین افشاگری‌ها را درباره زاویه پیدا کردنش از راه انقلاب و ولایت‌فقیه به زبان آوردند؟ چه چیزهایی مورد انتقاد قرار گرفت؟ مواضع رهبری درباره این «انحراف» چه بود؟ جزوه «احمدی‌نژاد بدون روتوش» را بخوانید تا بدون قضاوت و شعار، آن‌چه را که اتفاق افتاده مرور کنید.

«احمدی‌نژاد بدون روتوش» مجموعه‌ای از گزارش‌هاست که به همت «گروه ابوذر»، به بررسی سخنان و عملکردهای احمدی‌نژاد و اطرافیانش حول این موضوعات می‌پردازد. در این گزارش‌ها، بدون قضاوت و ارزش‌گذاری و شعار، می‌خوانید که منتقدین چه گفتند و هم‌چنین رهنمودهای رهبر انقلاب در این فضا به دولت و منتقدین چه بود.

سرفصل‌های این جزوه از این قراراند:

«نامه محرمانه»؛ نصب مشایی به معاون اولی، نامه رهبری برای برکناری وی و تأخیر چندروزه‌ی در اجرای مفاد نامه.

«نقص ظاهر» دیدگاه‌های احمدی‌نژاد درباره حجاب و عفاف و اعتراض‌های منتقدین.

«گزارشی که هرگز قرائت نشد»؛ همایش شورای عالی ایرانیان خارج از کشور و اعتراضاتی که به مسائل مالی، امنیتی، سیاسی و اخلاقی آن شد.

«مکتب جنجال»؛ طرح ایده‌ی مکتب ایران از سوی مشایی و سخنان بعدی احمدی‌نژاد درباره ایران و هویت ایرانی، برداشت‌ها و سخنان منتقدین و دیدگاه برخی شخصیت‌های انقلاب اسلامی در باب هویت ملی و اسلام.

«به طرف منزل آقای رئیس جمهور»؛ عزل وزیر اطلاعات و ابقای وی با دستور رهبری، خانه‌نشینی احمدی‌نژاد، انتقادات و نقل‌قول‌های شخصیت‌های سیاسی و دینی و رهبر انقلاب.

«دیدار با مرتاض ۴۰۰ ساله»؛ نسبت ارتباط دولت با جن‌گیرها و رمال‌ها، افشاگری رسانه‌ها و اعترافات جن‌گیرهایی که دست‌گیر شدند.

«دیدار در لابی هتل لاله»؛ اختلاس سه‌ هزار میلیاردی و نقش «جریان انحرافی» و اطرافیان رئیس جمهور در آن، ماجرای دادگاه‌ها و نتیجه‌شان.

«بحران سکه و ارز در شعب ابی‌طالب»؛ آشفتگی در بازار طلا و ارز و بالا رفتن نرخ تورم، گمانه‌زنی‌ها درباره تعمدی بودن این اختلال و تمایل دولت برای آشفتگی اقتصادی به منظور تحمیل کردن مذاکره با آمریکا به نظام.

«صندلی خالی»؛ مروری بر پیشینه و حال ادعای رئیس جمهور و اطرافیانش مبنی بر ارتباط با امام زمان.

«رو در رو با شیطان»؛ سخنان احمدی‌نژاد در آخرین سفر به نیویورک، گمانه‌زنی‌ها درباره پیشنهاد مذاکره به آمریکا.

به غیر از موارد بالا که به ترتیب زمانی، قطعات پازل جریان رسانه‌ای «نقد انحراف» را به صورت جامع گزارش می‌کند، سه مورد از دست‌آوردهای دولت دوم احمدی‌نژاد هم در انتهای جزوه آمده است:

«آب در لانه مورچگان»؛ دیدگاه کلان سیاست خارجی احمدی‌نژاد که این سال‌ها دیدگاه‌های جدیدی به آن اضافه شده است، بررسی عملکردها.

«تحقق یک آرزوی قدیمی»؛ هدفمند کردن یارانه‌ها، مبانی و بررسی نتایج آن با آمار و ارقام.

«سرپناهی برای محرومین»، طرح و نوع اجرای مسکن مهر و نتایج آن.

احمدی‌نژاد می‌رود و رئیس‌جمهور بعدی خواهد آمد. باشد که مرور مواضع گذشته پلی باشد به سوی آینده‌ای که منتقدین و حامیان رئیس‌جمهور نه مانند منتقدین و حامیان امروز احمدی‌نژاد باشند و نه مانند برخی منتقدین و حامیان دیروز خاتمی و هاشمی و… . روزی که به جای «تهمت»، «شایعه»، «توهین» و «بزرگنمایی» شاهد رسانه‌هایی باشیم که مشی اندیشه و عملکردشان هرچه که باشد، نقدشان بر مبنای «مستندات» باشد و «انصاف» و «قانون» در آن رعایت شود. احمدی‌نژاد بدون روتوش تلاشی کوچک است برای پاسداشت حقیقت و پاسداشت اخلاق.

دریافت جزوه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۰, ۲۳/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #11
آواتار
همونطور که قبلاً عرض کردم بعد از التجاء جویی از ولی فقیه از ایشان عبور خواهند کرد و مثلاً دست به دامان امام زمان میشن

نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه

ملت بزرگ و شریف ایران؛
سلام و درود خداوند بر شما و همه موحدان و آزادی خواهان و عدالت طلبان جهان.

مستحضر شدید که در پی چند ماه اجرای یک نمایش سخیف، شرم‌آور و طولانی تحت عنوان دادرسی، بالاخره فرزندی پاک، مومن، فداکار، انقلابی، شجاع، خدوم، آزادی خواه، عدالت طلب و جوانمرد، ضد استعمار و ضد استبداد از ملت ایران را در آستانه نوروز و بهار به بند کشیدند. از مهرماه و قبل از شروع رسیدگی فرمایشی، گفته بودند که در پایان اسفند ماه جناب آقای بقایی را دستگیر و زندانی خواهند کرد. حکم از قبل صادر شده بود. ظاهراً این یک قطعه از یک نقشه بزرگ علیه ملت است که گام به گام عملیاتی می‌شود.

درباره این ظلم بزرگ و مظالمی که امروز بر ملت بزرگ و فرزندان شجاع، آزادی‌خواه و عدالت طلب او می‌رود نکاتی را جهت مزید استحضار به عرض می‌رساند.

1- دستگاه قضایی که باید حافظ حقوق ملت و مجری عدالت باشد در بدترین شرایط تاریخ خود به سر می‌برد. اجزاء اصلی آن منصوب و مطیع رییس فاقد صلاحیت قانونی آن هستند و استقلال قاضی عملاً از بین رفته است. مقامات ارشد آن دستگاه با نگاه سیاسی، همه قوانین و حتی مقرراتی که خودشان وضع کرده اند و شرف قضایی و بالاتر از آن شرف انسانی را آشکارا زیر پا می‌گذارند. در حالی که خودشان از متهمان درجه یک فساد هستند، به دروغ مدعی مبارزه با فساد هم شده‌اند.

2- با اهداف و انگیزه های سیاسی، با هر کس که مزاحم منافع نامشروع خود تشخیص دهند به راحتی برخورد می‌کنند و بی‌نیاز از ارائه مستند قانونی ادعاهای واهی خود را به عنوان سند ، منظور و مردم را محکوم و زندانی می‌کنند. هیچ مرجعی نیز برای شکایت مردم از ظلم آن‌ها وجود ندارد.

3- عناصر حاکم بر دستگاه‌های حکومتی، آشکارا از مسیر ملت جدا شده اند و به جای خدمتگزاری و دفاع از حقوق ملت و تلاش برای پیشرفت کشور، به دنبال توسعه و تثبیت سلطه خود بر کشور و مردم و منابع ثروت ملت اند. در این موضوع ، چپ و راست و همه جناح‌ها متحد ، شریک و همسو هستند.

4- تصور می‌کنند با دستگیری شیرمردانی مثل آقای بقایی و با سرکوب و به اسارت درآوردن مردان و زنان و جوانان شجاع و مومن، هیمنۀ دروغین و دوام قدرت اهریمنی آنان تضمین خواهد شد. اشتباه می‌کنند، آنان با یک ملت بزرگ، آگاه، عدالت طلب و آزادی‌خواه و شجاع مواجهند. آنها با ادامه این روند باید به دنبال یک زندان با گنجایش 80 میلیون نفر باشند.

5- "پیشانی سفیدان فساد" ، اصرار دارند با سوءاستفاده از قدرت نامشروع قضایی‌شان و قدرت نظامی و امنیتی و رسانه‌ای، دولت های پاک نهم و دهم را در انظار مردم متهم نمایند.
ایران پر از بقایی ها است و تک‌تک جوانان و مردان و زنان این سرزمین، قهرمان مبارزه با استعمار و استبداد و از پیشگامان آزادی‌خواهی و عدالت‌طلبی هستند.

6- عجیب نیست که در ماجرای برخورد سیاسی، ظالمانه و ناجوانمردانه با آقای بقایی و دیگر جوانان و مردم عزیز، نظام سلطه و به ویژه رسانه استعمار پیر ، آشکارا در جانب ستمگران و مقابل ملت ایستاده اند.

7- آقای بقایی به دلیل صلابت در برابر ظلم ، از بدو دستگیری و اسارت ، اعتصاب غذا کرده است. اینجانب به صراحت اعلام می‌کنم که مسئولیت سلامت و امنیت ایشان و همه زندانیان و آزادی‌خواهان و عدالت‌طلبان برعهده مقامات کشور ، به خصوص مقامات قضایی است.

8- عجیب آنجا است، در نظمی که برای انسانها هیچ حقی قائل نیست و در حالی که جان و مال و آبروی مردم را بازیچه و قربانی اهداف پست و دنیاطلبانه خود می‌سازند، مستکبرانه و به طور یک طرفه و دائماً انتظار تبعیت واحترام گذاری و بالاتر از آن ، انتظار حمایت نیز دارند.
تردید ندارم که به فضل الهی و به زودی ، بقایی و بقایی ها با سربلندی به آغوش ملت باز خواهند گشت و ستمگران از این ظلم و ستم خود سخت پشیمان و یقیناً در پیشگاه ملت محاکمه خواهند شد.

ای امام زمان(علیه السلام)، ای مولا و سرور ما!
خود شاهدید در نظامی که به نام شما و برای اجرای عدالت برپا شده است، بردن نام مبارکتان و پافشاری بر عدالت و حقوق ملت ، به جرمی نابخشودنی تبدیل شده است.

کسانی که به ترتیباتی و خارج از اراده ملت بر مراکز قدرت مسلط شده‌اند، از عدالت طلبان، خادمان ملت و عاشقان و یاران شما و در واقع از ملت بزرگ با شدیدترین شکل انتقام می‌کشند.

شاهدید در نظامی که باید مظهر عدالت، پاکی و مهربانی باشد، هیچ مرجعی برای تظلم و شکایت از ستم دستگاه‌های حکومتی در برابر مردم وجود ندارد. مقامات ارشد با هم‌اند و شما، مردم و خدا را فراموش کرده‌اند و یک جانبه مشغول ثروت‌اندوزی و بازی‌های کثیف قدرت شده‌ اند.

ای مولا و ای صاحب ما! تو خود همچنان حافظ و پشتیبان و راهنمای ملت ما باش.

ای خدای مهربان، ای قادر بی همتا!
تو خود بر شرایطی که بر مردم مظلوم ما می‌رود شاهد و ناظری. خود از فشارها و شرایط سختی که بر ملت تحمیل شده است آگاهی. شاهدی که ما با حمایت مردم عزیز ، بیش از ده سال شبانه‌روز و بی منت تلاش کردیم تا شرایط و وضع مدیریت کشور به نفع مردم و آرمانهای انقلاب اصلاح شود. شاهدی که برای رضای تو، در این راه هرگونه بی‌حرمتی و هجمه، تهمت و افترا را به جان خریده و پس از آن و در این پنج سال اخیر نیز هر نوع فشاری را تحمل کرده‌ایم. خود شاهدی که راه‌ها و سنگ‌ها را بسته، فرصت ها را از بین برده و عناصر خودخواه، دنیاطلب و پست را رها ساخته و بر مقدرات ملت و کشور حاکم کرده‌اند.

ای خدای بخشاینده مهربان! اگر در انجام وظیفه ، قصور یا کوتاهی کرده‌ایم یا نادانسته موجب تحکیم قدرت عناصر ناصالح شده‌ایم و یا از سوءاستفاده آنان از تلاش‌های صادقانه ما برای خدمت به مردم و عمران کشور در جهت توسعه دایره نفوذشان، غفلت کرده‌ایم، از پیشگاه تو عذرخواهی می‌کنیم. تو خود به بزرگی خودت از ما بگذر و توفیق خدمت و اصلاح‌گری به ملت بزرگ عنایت فرما.

ای خدای بزرگ! ظلم و ستم را به دلیل غفلت‌ها و گناهان بر ملت ما و دیگر ملت ها مپسند و آنان را از بند اسارت فرومایگان و خودپرستان برهان.

ای خدای بزرگ، ای عزیز بی‌همتا! تو بهترین یاوری، تردید ندارم که از مظلومین حمایت و خواست ملت را جاری خواهی کرد. تو خود ملت بزرگ را در عبور از این عقبه سرنوشت‌ساز یاور و راهنما باش. آمین

خادم ملت ایران
محمود احمدی‌نژاد

۹۶/۱۲/۲۳
کانال رسمی پایگاه اطلاع رسانی دکتر احمدی نژاد


نقاب ها کنارتر میرن الحمد الله

نزدیکه ان شاء الله

#میلی_مذهبی ها
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۳:۵۴, ۲۵/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۳/اسفند/۹۶ ۱۷:۲۰)عبدالرحمن نوشته است:  همونطور که قبلاً عرض کردم بعد از التجاء جویی از ولی فقیه از ایشان عبور خواهند کرد و مثلاً دست به دامان امام زمان میشن



نقاب ها کنارتر میرن الحمد الله

نزدیکه ان شاء الله

#میلی_مذهبی ها
با چه رویی این حرف میزنید؟Big Grin

بعضی از دوستان با واژه خجالت آشنایی ندارن!

نقاب احمدی نژاد خیلی وقت پیش برای مردم کنار رفته بود ولی شما و هم فکراتون قبول نداشتید
حالا معلوم نیست سر کدوم مال خورده شده با هم اختلاف پیدا کردن و به جون هم افتادن و دارن دست همدیگه رو میکنن!!
فقط موندم احمدی نژاد چه سوتی ها رو میدونه که راحت این حرفها میزنه و کسی نمیگیرش و یا سرش زیر اب نمیکنهBig Grin

قشنگ مملکت شبیه دربار شاههای قدیم شده که همه زیر آب همدیگه میزدن Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس1
۱۰:۰۴, ۲۶/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۵/اسفند/۹۶ ۲۳:۵۴)A L I نوشته است:  با چه رویی این حرف میزنید؟Big Grin

بعضی از دوستان با واژه خجالت آشنایی ندارن!

نقاب احمدی نژاد خیلی وقت پیش برای مردم کنار رفته بود ولی شما و هم فکراتون قبول نداشتید
حالا معلوم نیست سر کدوم مال خورده شده با هم اختلاف پیدا کردن و به جون هم افتادن و دارن دست همدیگه رو میکنن!!
فقط موندم احمدی نژاد چه سوتی ها رو میدونه که راحت این حرفها میزنه و کسی نمیگیرش و یا سرش زیر اب نمیکنهBig Grin

قشنگ مملکت شبیه دربار شاههای قدیم شده که همه زیر آب همدیگه میزدن Big Grin

دقیقا موافقم با صحبت شما !
یادشون رفته سر همین محمود جونشون کلی از مردم رو سال ۸۸ به خاک و خون کشیدن که هیچ گاه از خاطر مردم فراموش نمیشه تا روزی که ........
سوتی هایی که احمدی نژاد. از اینا داره اگه رو کنه همه اینا رو زیر و رو میکنه از کوچیک و بزرگشون
از همه شون آتو داره ! مطمئن باشید .


دوای درد اینا همین احمدی نژاده همین احمدی نژاد آخر سر مزد شون رو بهشون میده
آدم رو یاد آیه قرآن میندازه: ومکرو و مکروالله والله خیر الماکرین
این احمدی نژاد همون خیر الماکرین خداست ! خدا به واسطه همین احمدی که آدم خودشون بود جواب تمام ظلم هاشون رو بهشون بر میگردونه ! (ظالمین بدست همدیگه نابود میشن)
هر چند خود احمدی نژاد هم آخر عاقبتی نداره ! چطور اون موقع که سر کار بود و قدرت داشت با قوه قضاییه در نمی افتاد ! اون موقع کنار هم عکس یادگاری با لبخند میگرفتن !
حالا به قول شما معلوم نیست سر کدوم مال خورده شده ای دعواشون شده !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۱۱:۱۳, ۲۶/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #14
آواتار
[تصویر: 139612262_Copy.jpg]


[تصویر: 139612261_Copy.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۴:۲۰, ۲۶/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #15
آواتار
بنظر حقیر احمدی نژاد امروز خیلی جذاب تر از احمدی نژاد ریس جمهوره

البته چون از سر سفره پرتش کردن اونور صداش باز شد ،ولی همینش هم خوبه

حداقل پاسخی هست به تبلیغات یکطرفه حکومت
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۰:۴۰, ۲۶/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۶ ۲۱:۱۷ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۶/اسفند/۹۶ ۱۱:۱۳)عبدالرحمن نوشته است:  
[تصویر: 139612262_Copy.jpg]
دور نیست اون روزایی که یه عده بخاطر آقایون نزدیک بود خودشونو هلاک کنن ،
این احمقی که یک همچین توییتی کرده ، معلوم نیست با خودش چه فکری در مورد عوام میکرده ،اگر ایشون نفس زکیه باشن ، احمدی نژاد هم ( در توهماتشان امام زمان هستن ) ، دهن یک همچین آدمهایی رو باید گل گرفت .
اما آقای احمدی نژاد یک دوره ای مورد حمایت یک عده بود و بخاطر همین آقا محمود، تو زندان ، چه جونایی کشته شدن ( بی تعارف ) آدم هایی مثل مرتضوی احمق هم به راحتی در رفتن (معنای عدالت )و مردم اینارو میبینن.
این همون آدمیی که منصوبش میکردن به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ( البته یک عده که العان پشیمونن اما درس عبرت نگرفتن ) بخاطر همین اتفاقاته که میگیم و فریاد میزنیم که آقا جان کسی رو منصوب به امام زمان نکنین و ندونین تک و توک خوبان هم که ارتباط داشتن بعد مرگ مشخص شده و اون شخص اثبات شده و شهره خیر و خوبی بوده ،
ای وای که یک دوره یه عده افتاده بودن پشت ایشون و حرفهاش رو تکرار میکردن و کسی جرات نداشت بهشون انتقاد کنه ( من نمیگم کل کارهاش رد اما کسی که دروغگو باشه ، رده )
حالا باز همون آقایون میگن نه احمدی پیفه ،احمدی اوفه اینجوری نبود ، عزیزان اینجوری بود همون کسی که هاله نور دور سرش بود .ولی ی لطفی بکنید و کسانی که تا دیروز ازش حمایت میکردن امروز اول بشینن فکر کنن امروز دارن از کی کور کورانه حمایت میکنن یا برعکس.
( اینم از العان میگم یک عده سوء استفاده نکنن لعنت بر اصلاح طلب و اصولگرای خودخواه و از روحانیم حمایت نمیکنم )

(۲۶/اسفند/۹۶ ۱۴:۲۰)aaaaa نوشته است:  بنظر حقیر احمدی نژاد امروز خیلی جذاب تر از احمدی نژاد ریس جمهوره

البته چون از سر سفره پرتش کردن اونور صداش باز شد ،ولی همینش هم خوبه

حداقل پاسخی هست به تبلیغات یکطرفه حکومت
نه برادر من حداقل من نمیتونم این اجازه رو به خودم بدم ، که کسی که تا دیروز رئیس جمهور بود و فرصت کارها رو داشته و حتی افشاگری های امروزش رو دیروز داشته ، حق نداره العان به من بگه من حامی مردم و به اصطلاح اپوزوسیون هستم .بالا و پایین پریدن ما پشت این آدم ها یعنی حمایت از اعمال دیروز و امروزشون ،و اگر فکر می کنیم با حرفهاشون دارن قبر یک عده رو میکنن اشتباه میکنیم ،ایشون العان دارن قبر آینده رو میکنن ، فقط کافیه به این موضوع فکر کنیم ، شاید یک عده برای راه فرار از دیروزشون ایشون رو امروز علمدار کردن و فکر کنین یک روزی تو این مللکت جبهه ملی محمودینا برای خودش کارها انجام بده ، یا بهانه سکوب مردم بشه .
اما باز میگم هرکسی خودش باید به نتیجه برسه شاید حرفهای من غلط و بیخودیات باشه ، پس تحقیق و اندیشه کنید .

(۲۳/اسفند/۹۶ ۱۷:۲۰)عبدالرحمن نوشته است:  نقاب ها کنارتر میرن الحمد الله

نزدیکه ان شاء الله

#میلی_مذهبی ها
دادگاه رو علنی برگذار میکردن بهانه ای باقی نمیموند
بعدش اخوی

نگین نقاب های دیروز ....
بگین حمایت های کور کورانه دیروز بلای جان امروز
نزدیکه ان شاء الله یک عده بفهمن اشتباه کردن و هیچکسی هیچکسی از بین مسئولین معصوم و بی خطا نیست .
یا علی

(۱۲/شهریور/۹۶ ۱۳:۳۶)عبدالرحمن نوشته است:  اینکه گروهی در به اصطلاح اصول گرایان وجود دارند که فاسدند هیچ شکی نیست

در فساد مالیشون واقعا شکی نیست

مثلا در پروژه های ونزوئلا چه کارهایی که نکردند
چقدر به موقع به نتیجه رسیدید احساس نمی کنید محمودینا کمی زود لو رفتن پیشتون بابا میزاشتین ی چند سالیم بگذره بعد سرتونو بالا میاوردید .
خسته نباشید

(۱۱/شهریور/۹۶ ۲۱:۱۱)-Ali- نوشته است:  داستان انحراف احمدی‌نژاد چه بود؟ چه شد که حامیان تندمزاج ۸۴ و ۸۸ اش تندترین افشاگری‌ها را درباره زاویه پیدا کردنش از راه انقلاب و ولایت‌فقیه به زبان آوردند؟ چه چیزهایی مورد انتقاد قرار گرفت؟ مواضع رهبری درباره این «انحراف» چه بود؟ جزوه «احمدی‌نژاد بدون روتوش» را بخوانید تا بدون قضاوت و شعار، آن‌چه را که اتفاق افتاده مرور کنید.

«احمدی‌نژاد بدون روتوش» مجموعه‌ای از گزارش‌هاست که به همت «گروه ابوذر»، به بررسی سخنان و عملکردهای احمدی‌نژاد و اطرافیانش حول این موضوعات می‌پردازد. در این گزارش‌ها، بدون قضاوت و ارزش‌گذاری و شعار، می‌خوانید که منتقدین چه گفتند و هم‌چنین رهنمودهای رهبر انقلاب در این فضا به دولت و منتقدین چه بود.

سرفصل‌های این جزوه از این قراراند:

برادر ناراحت نشید ، احمدی نژاد رو پیش کی رسوا میکنید برای عموم مردم رسوا هستن ، برای تند رو ها هم باید کلاس عقل و اندیشه و صبر و تحمل تشکیل بدین ، اینا رو دارین به کیا میگین ، ولی باز ممنون
اما ی سوال این کار گروه ابوذر در 8 سال دوره ایشون چرا چیزی ننوشتند واقعا چرا اون موقع تو این تالار کسی جرات انتقاد به ایشون رو نداشت .
ترسم از اون روزیه که یک عده بیان خط بدن رهبری رده و اون روز حامیان رهبری تو همین تالار مقاله هایی علیه ایشون بنویسن که فکها باز بمونه هر کاری رو موقعش انجام بدین .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، mbaghaee
۲۲:۰۹, ۲۶/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۶ ۰:۵۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #17
آواتار
انتشار متن تفصیلی حکم حمید بقایی کمک می کند به برخی پرسش ها که طی روزهای گذشته از جانب هواداران وی مطرح شده، پاسخ های روشنی داده شود.
1- در صفحه 34 متن به صراحت از قول آقای حبیب الله خراسانی گفته شده که تحویل پول به تیم آقای احمدی نژاد از سوی نیروی قدس با "صورتجلسه" بوده و بنابراین این ادعا که پول بدون هرگونه رسید تحویل شده کاملا بی معناست.
2- بر خلاف القائات مدافعان آقای احمدی نژاد پرداخت پول در دو نوبت انجام شده است. یک نوبت در سال 91 که بخشی از آن در اجلاس عدم تعهد (شهریور 91) مصرف شده و بخش دیگر به مبلغ 590 هزار دلار باقی مانده بوده است. این مقدار نزد آقایان بوده و بعد از اتمام دولت نیز آن را با خود برده اند. بنابراین نوبت اول پرداخت زمانی انجام شده که هنوز بیش از یک سال از زمان دولت آقای احمدی نژاد باقی بوده است.
3- نوبت دوم پرداخت به مبلغ حدودا 3 میلیون و 760 هزار یورو بوده که در تاریخ 12 مرداد 92 به آقای احمدی نژاد تحویل شده و وی آن را در اختیار بقایی قرار داده است. زمانی که بقایی این پول را تحویل گرفته هنوز رسما معاون اجرایی نهاد ریاست جمهوری بوده و آقای روحانی هنوز حتی تحلیف هم نشده بود. نکته جالب این است که این پول، از ساختمان لادن –که پول با صورتجلسه در آن تحویل گرفته شده- به ساختمان نارمک منتقل شده است! بعد از آن هم مبالغ متعددی از این پول به دستور آقای بقایی صرف مواردی مانند خرید سکه و ... شده است. در صفحه 44 حکم با استناد به حکم کارگزینی آقای بقایی تصریح شده است که وی تا تاریخ 30 مهر 1392 (هفته ها بعد از آغاز به کار دولت روحانی) کارشناس عالی نهاد ریاست جمهوری و دارای سمت در نهاد بوده است. بنابراین این ادعا که پول پس از پایان دولت به بقایی پرداخت شده وجهی ندارد، در زمان پرداخت پول، روحانی هنوز حتی تحلیف هم نشده بوده و ضمنا پول نه به عضوی از "جریان انحرافی" بلکه تحویل فردی شده که همچنان دارای سمت رسمی در ریاست جمهوری بوده است.
4-از همه جالب تر اینکه در صفحه 46 حکم تصریح شده آقای احمدی نژاد در مرقومه ای به قاضی که در پرونده موجود است اصل دریافت این پول را تایید کرده و آن را «مراوده شخصی» خود با نیروی قدس قلمداد نموده و برای خود حق دخل و تصرف در آن را قائل بوده است! این مرقومه، کلیه دفاعیات آقایان را که در آن اصل قضیه انکار می شود نقش بر آب می کند.
5- این موارد به خوبی به همه سوال ها و شبهات موجود پاسخ می دهد و تردیدی درباره صحت حکم صادره باقی نمی گذارد. البته حملات فرقه انحرافی به سردار قاسم سلیمانی –که در نوع خود حتی از صهیونیست ها هم بدتر بوده- حقایق مهمی درون خود دارد و این سوال را به طور جدی ایجاد می کند که ماموریت چنین حملاتی را چه کسی به این فرقه داده است؟ آتش زدن حکم دادگاه در مقابل سفارت انگلیس تلاش ناشیانه ای برای رد گم کردن بوده که تعمق در آن می تواند "منشا فرمان تخریب قاسم سلیمانی" را به سادگی آشکار کند!
@mahdi_mohammadi61

فایل کامل


https://goo.gl/Jsua2E

پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: «منافق همچون بزغاله‌ای است که میان دو گله سرگردان است.» (نهج الفصاحه، ص ۵۳۷).


☑️ بخشی از پیام تبریک احمدی نژاد خطاب به قاسم سلیمانی به مناسبت پیروزی بر جبهه تکفیری صهیونیستی داعش در عراق و سوریه(که توسط سردار بدون جواب ماند):

پیروزی بزرگ بر جریان خشن و تکفیری مورد حمایت نظام سلطه و صهیونیسم بین الملل را به جنابعالی که نقش مهمی در این رویداد تاریخی داشتید، صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم.

☑️ بخشی از نامه جدید احمدی نژاد به سردار سلیمانی پس از اجرای حکم زندان بقایی:

در رسانه ها اینگونه مطرح می‌شود که جنابعالی برای مقابله با ظلم در سوریه و دیگر مناطق، فداکاری‌ها کرده‌اید...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۸:۵۲, ۲۷/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #18
آواتار
goo.gl/fAjJpq

بی ادبی احمدی نژاد رو در صفحه 16 پی دی اف مشاهده کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۲۱:۱۲, ۲۷/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #19

به قول حضرت حافظ:

بانگ گاوی چه صدا باز دهد عشوه مخر
سامری کیست که دست از ید بیضا ببرد

خدا داوود احمدی نژاد رو بیامرزه

به هر حال دغدغه های مهمتری از این سه ترول بهاری تو این مملکت وجود داره، کلا عشوه مخرید.Wink اینم مثل نامه نگاری مهدی کروبی.Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عبدالرحمن
۱:۳۸, ۲۸/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #20
آواتار
#رشتو به بهانه انتشار مستند تخلفات بقایی؛

۱. بقایی کارمند یک ارگان اطلاعاتی بود، در ابتدای دولت روحانی، این ارگان پرونده بقایی را از قوه قضاییه دریافت و با بیان اینکه بقایی کارمند سابق آنها بوده، به عنوان ضابط پرونده، چندسال! بر روی پرونده وی کار کرد
#راز_بقایی

‏۲. بقایی چند سالی استندبای بود تا در لحظه واقعه! برای دولت روحانی کارخاصی انجام دهد، اولین خروجی حلقه انحراف برای دولت روحانی، آمادگی برای حضور در انتخابات، وادار کردن رهبری به واکنش علنی و در نهایت ثبت نام همزمان "بقایی _احمدی نژاد" در انتخابات ریاست جمهوری بود
#راز_بقایی

‏۳. ثبت نام احمدی نژاد در انتخابات و عدم تایید صلاحیتش، رای قشر مستضعف جامعه را به نفع روحانی، فریز کرد
#راز_بقایی

‏۴. حمله های مکرر از جنس ضدانقلاب به قوه قضاییه، حمله به نهادهای حاکمیتی خصوصا سپاه پاسداران و در ایستگاه آخر تردید در گردش مالی سپاه قدس در منطقه، از اقدامات حلقه انحراف است که مطلوب طیفی در دولت نیز بود
#راز_بقایی

‏۵. بازخوانی بحث قتل‌های زنجیره‌ای با گذشت بیش از ۱۸ سال از زمان وقوعش، توسط بقایی_داوری در کانال های تلگرامی منسوب به آنها، از اقدامات مورد پسند بخشی از حلقه ارگان اطلاعاتی مذکور بود
#راز_بقایی

‏۶. بقایی پاشنه آشیلی بود برای ورود احمدی نژاد در انتخابات و بیان تندترین مواضع ضدنظام از طرف رئیس دولت عدالت!
به بیان ساده روحانی به وسیله احمدی نژاد، نیابتی با نظام جنگید
اختلاس، پولشویی و....... عمده ترین تخلفات بقایی است که باعث شده حکم زندان بابت آنها دریافت کند
#راز_بقایی

"علی قلهکی"
@ansoyesiasat
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  وزارت کشور نقش احمدی‎نژاد در اعتراضات را بررسی می‎کند! -Ali- 20 5,571 ۱۹/دی/۹۶ ۱۵:۳۸
آخرین ارسال: Hedayat
  مفاد ٤ پرونده شکایت از دکتر احمدی‌نژاد به طور رسمی اعلام شد! -Ali- 8 2,436 ۱۵/مهر/۹۶ ۲۲:۲۰
آخرین ارسال: yektasepas
  مصاحبه دکتر احمدی نژاد با شبکه تلویزیونی فرانس 24 -Ali- 0 841 ۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۳۳
آخرین ارسال: -Ali-
  دکتر احمدی نژاد به ترامپ نامه نوشت! -Ali- 36 10,350 ۲۸/اسفند/۹۵ ۰:۰۷
آخرین ارسال: Maysam-1st
  حدود 10هزار نفر، ظرف چند ساعت احمدی نژاد را فالو کردند! علائم ظهور 16 4,220 ۱۹/اسفند/۹۵ ۱۷:۴۲
آخرین ارسال: Maysam-1st
  احمدی نژاد اعتقادی به مذاکرات محرمانه با آمریکا نداشت -Ali- 75 18,882 ۲۵/آبان/۹۵ ۱۹:۳۶
آخرین ارسال: میثم2
  نامه دکتر محمود احمدی نژاد به دبیرکل جدید سازمان ملل متحد -Ali- 0 947 ۲/آبان/۹۵ ۲۰:۵۹
آخرین ارسال: -Ali-

پرش در بین بخشها:


بالا