|
در این بازی خدا شوید(Doodle God)
|
|
۱۵:۵۳, ۳۰/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۸۹ ۱:۵۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آموزش عقاید ماسونی به شیرین ترین راه و از طریق بازی!!!
این بازی " doodle god " نام دارد و در سایت بسیار پر طرفدار (و البته فی*ل*تر شده که جای شکرش باقیست حداقل این بار فی*ل*تر مفید بوده!!) بنام imvu قرار دارد. این بازی با معرفی خدا بصورت " یک چشم داخل یک مثلث " !! معرفی میکند. و داستان بازی از خلقت چهار ماده اساسی (آب..خاک..آتش و هوا) توسط خدا اغاز میشود و سپس طریقه خلقت باقی موجودات و اجسام توسط خدا (که طبق گفته سازنده بازی بدلیل کسل شدن خدا از خالی بودن زمین !!!!!!!!) انجام شده است ادامه میابد و بدین ترتیب تمام جهان خلقت ایجاد میشود.......... فرد بازی کننده باید با شروع از این 4 ماده اصلی باقی موجودات را به همین ترتیب تولید کند و الخ.... برای روشن شدن مطلب چند عکس از محیط بازی را میتوانید ببینید |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
آره یکی پیدا می شه و یه بازی میسازه، این که این بازی چقدر طرفدار داره تعیین کننده است، لطفا بگید تاریخ ساخت آن کی بوده و کیفیت بازی در چه سطحیه ممنون/ |
|||
|
|
۸:۳۷, ۱۰/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام خیلی جالب بود
منم یک بازی دیدم که خدا با شیطان و مسیح و چند نفر دیگه مثل کمبات می جنگید ! |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۶:۵۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بازی ماسونی با نام "خدای ابله" در سایت Pandaapp
Doodle God ![]() دیروز که یکی از دوستانم ( آریا درویشی) سرگرم جستجو در سایت pandaap بود این بازی به چشمش خورد که پس از اندکی دقت در آن متوجه شد که این بازی به شدت دارای نماد های ماسونی و ایلومناتی می باشد که آن را به من گزارش داد که به آگاهی شما برسانم... این بازی که نام آن "Doodle God" که نعوذ بالله یعنی "خدای ابله" در سایت pandaapp برای دانلود گوشی های همراه آندروید گذاشته شده است. اگر در آرم اصلی این بازی که در بالای صفحه گذاشته ام نگاه کنید نماد چشم جهان بین را که درون هرم گذاشته شده است را به روشنی می بینید. ![]() در این بازی شما به وسیله ی عناصر چهار گانه( که از نماد های کابالیستی هستند) باید ایده ی خود را طراحی کنید که این اگر اشتباه نکنم می تواند به قصد زیر سوال بردن قدرت خداوند در آفرینش جهان باشد که یعنی هر کسی می تواند با عناصر چهارگانه جهانی را بیافریند . حالا که یه ذرّه بیشتر به این عکس نگاه می کنم می توانم نماد هی کابالیستی بیشتری را درونش بیابم که پس از تکمیل این نوشته به آگاهی شما می رسانم. ![]() برای دیدن این بازی ماسونی در سایت Pandaapp اینجا کلیک کنید. جا دارد دوباره از دوستم کاوه که این را به ما گزارش داد سپاس گزاری کنم. با ما باشید...تکمیل میشود... به درود |
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اینم چندتا عکس از این بازی
|
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من دیرو میخواستم این بازی رو از اندرویید مارکت دان کنم و برای شما نقدش کنم وقتی عکس بازی رودیدم موهای بدنم سیخ شد واقعا سازندگان بازی از ادم بودن چیزی بو نبردند.
بازیش از فرقه ی اساسین ماسونی تره.پر علامت هست اسم بازی هم که از همشون بد تره . لعنت خدا بر سازندگان این بازی مرسی از تاپیک. |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
این فراماسونر ها امروزه به هیچی رحم نمی کنند از کوچکترین چیزها تا اون بزرگ بزرگاش ، توشون نماد بکار می برند تفکراتشون رو هم همینطور
آدم دیگه به چشم هایه خودش هم اعتماد نداره دیروز رفته بودم سرکوچه ، دوستم می خواست چند تا گیم بخره دیدم اونجا بازی های Luxor و ... وجود داره بیشترشون هم دارای صحنه های مستهجن بود من نمی دونم این بازی ها چطور ممنوع نیستن تو ایران یه بازی بود اسمش Manhunt خیلی بازی ترسناکیه یه جایی خوندم نوشته بود تو آلمان پسری با انجام دادن این بازی پدرو مادرشو با تبر از وسط نصف کرده بود عین همین بازی بعدش این بازی تو آلمان ممنوع شد ولی تو ایران خیلی راحت می تونی این بازی رو تهیه کنی بدون هیچ زحمتی در پناه حق |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من این بازی رو تا آخر رفتم بازی که از همون آیکونش همه چیز مشخصه اتفاقا یکی از بازی های پرطرفداره مارکت و اندروید هستش . محیط بازی واقعا جذب کننده هستش بدین ترتیب زمانی که شما چیزی خلق می کنید سریع می خواید بفهمید با ترکیب چیز هایی که توی دست دارید چی میتونید درست کنید. برای من خلق انسان تو این بازی خیلی جالب بود که پروسه اش با خلق تک سلولی ها آغاز شد و باترکیب این ها با زمین جانوران به وجود آمدند البته باز هم جای شکر است انسان روو با حیوان یکی نکردن و گروه شون جداست . چیزای توهمی هم داره از جمله زامبی یا خلق مرده . و البته جادوگری هم نقش مهمی داره در بازی.
|
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
این بازی برای iphone&ipod touch هم موجوده و از app store(البته باید حتما vpn داشته باشید چون از ایران قابل دانلود نیست)
قابل تهیه میباشد. لازم به ذکره که یازی به نام doodle devil هم وجود داره ولی اونو تا حالا نتونسم بازی کنم ببینم چه جوری هست. |
|||
|
۱:۲۷, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۰ ۱۸:۵۹)mohammad74 نوشته است: من دیرو میخواستم این بازی رو از اندرویید مارکت دان کنم و برای شما نقدش کنم وقتی عکس بازی رودیدم موهای بدنم سیخ شد واقعا سازندگان بازی از ادم بودن چیزی بو نبردند. محمد جان خود این بازی Angry Bird Rio که شما عکس پروفایلته .. یک بازی ماسونیه .. زمانی که بازی لود میشه توی صفحه اولیه عکس دکمه پلی رو وسط برشی از پرتقال میبینی که پشتش انوار خورشیدی در حال چرخیدنه .. این مثلث همون چشم جهان بینه .. و مسیح به سمت این چشم داره نگاه میکنه .. در پایین صفحه"" بعد سمت راست 2 تا پرنده میبینی .. که یکی از چشم های پرنده آبیه فقط معلومه .. اون هم چشم سمت چپش .. راستی اون انوار های خورشیدی هم فکر میکنم 9 تا باشن .. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: d8144493bcae8b323c26c86c6f0ae1ef.jpg]](http://images.pandaapp.com/upload/upload/201104/07/49/d8144493bcae8b323c26c86c6f0ae1ef.jpg)
![[تصویر: 179f525a5ec1177285d5eacbf6cb8f18.jpg]](http://images.pandaapp.com/upload/upload/201104/07/48/179f525a5ec1177285d5eacbf6cb8f18.jpg)
![[تصویر: a767fd70fbbb212fb5820ba851412f1d.jpg]](http://images.pandaapp.com/upload/upload/201104/07/41/a767fd70fbbb212fb5820ba851412f1d.jpg)