|
انحرافات موجود در عزاداری ها
|
|
۲۰:۱۵, ۲۵/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۲:۴۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عکس هایی که در زیر می بینید مربوط به عاشورای امسال می باشد. این عکسها را من در طول فقط چند ساعت و فقط در یک محوطه عکاسی کرده ام.
![]() هنگام نماز ظهر عاشورا، جمعیتی که در در صفوف نماز هستند، نسبت به جمعیت انتهای تصویر و خیلی های دیگه که دیده نمی شوند، کمتر هستند. ![]() مانند این تصویر بسیار زیاد است. خیلی از زنجیر زنان ، سینه زنان و ... لباس هایی می پوشند که تصاویر خوانندگان و بازیگران غربی روی آن نقش بسته است. ![]() فضای مراسم عزاداری و بین دسته ها پر بود از این بادکنکهای رنگی و جورواجور. انگار مردم با بچه هاشون میرن ورزشگاه. ![]() از طوق که دیگه نگو و نپرس. اینکه ریشه اصلی اون یک انحراف است و نماد صلیب که توسط انگلیس در مراسم محرم تزریق شده. البته یک صلیب سر و ته. و اشکال که روی اون نقش بسته اصلا مناسب و در خور امام حسین نیست. جای بحث خیلی داره. ![]() استفاده از لوله پلاستیکی آب بجای میله چوبی پرچم. ![]() باز هم طوق و این هم یک جور نذر و توسل!!! ![]() بازهم طوق و ... ![]() کندن پوست صورت بوسیله ناخن. توی شهر ما قمه زنی نمی کنن. ![]() بدون شرح ![]() اینار یک کشتی کج کار روی لباس عزادار نوجوان البته اشکال و انحراف خیلی خیلی بیشتر از این چند تا عکس ساده است. بعضی از آنها جوری هست که به فکر هیچکس نمی رسه. مثلا بعضی از "سخنرانی ها، نوحه سرایی ها، نمایشگاه ها، جلاسات و ..." . |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۱, ۷/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۸۹ ۱۹:۰۳ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
امسال،محرم عاشورا،کربلا بودم.جاتون خالی... از صبح تا ظهر،فقط قمه زنان بودن،که با عشق و از ته دل،قمه ها رو مثل سنگ به سرشون میزدن... این افراد نه جو گرفته بودش،نه دنبال ریا بودن،نه دیوانه... هیچ منفعت و امتیاز دنیوی هم براشون نداشت. الگر اینطور بود،10 دفعه پشت سر هم اینجوری اون شمشیر! رو به سرش نمیزد. کلی با بچه های اونجا صحبت میکردیم که بابا! اصلا گناهش بکنار!!! اگه میخوای ارادت نشون بدی،این همه راه! از آزاده بودن و ظلم نکردن و با ظالم کنار نیومدن، که از نیات سالار عشق،اباعبدالله (علیه السلام) بوده بگیر... تا اینکه، باور کنید اگر خون هایی که اونجا تمام زمین و جوب ها رو قرمز کرده بود رو می دادن به هلال احمر،جون هزاران نفر رو نجات میدادن!!! بد میگم؟! اینجوری آقا رو خوشحال تر نمیکنن؟ از طرفی واقعا نمبشه چیزی بهشون گفت... دسته پاکستانی ها رو میدیدم که نزدیک 100 نفر بودن،ولی اندازه هزار نفر سینه میزدن... تمام سینه هاشون کبود و خونی بود... پشت کمر همشون از بس زنجیر تیغی زده شده بود، غیر قابل دیدن بود! خب! حلا میخوای به این عاشقی که میخواد بگه : من شیعه ام.... از هیچی نمیترسم و بابت اعتقاداتم خودمريالخون خودم رو میریزم! کی میخواد جلوی ما شیعیان وایسه... چی میخوای بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
این که نشد عاشق بودن.
عذر می خوام ولی این جنونه. این حماقته. اتفاقا آدمهایی که اینجوری نمی ترسن را می شه به سادگی فریفت مثل داستان مسرجیان در کوفه که با آن همه سر و صدا وارد شدند و با یک فریب ساده از میدان به در گشتند. جدا از اینکه از لحاظ عقلی پسندیده نیست. از لحاظ دینی نیز حق النفس بر گردن آن شخص است. به نظر من این مسئله را باید ریشه ای حل شود و باید فرهنگ سازی کرد البته ابتدا باید فرهنگ شکنی نمود. |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۷/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۸۹ ۲۰:۱۹ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
در اینکه باید فرهنگ سازی کرد و این نوع ارادت! رو عوض کرد شکی نیست!
ولی آقای کارشناس! مراجع نیز آوردند که اگر طرف در حال خودش نباشه مشکلی نداره. اتفاقا همین دیوانه های حسین (علیه السلام) امثال شما و من رو شاید احمق بخونن که عشق به ائمه رو حماقت میدونیم! از اونجایی که شما هم رک هستید،ببخشید رک حرف زدم! درضمن هر موقع شما تونستی با کمک گرفتن از کل دنیا،عشق رو تعریف کنی،بعد بیا بریم به امثال این ها یاد بدیم! |
|||
|
۲۲:۴۷, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام به شما دوست عزیز و متعصب به امام حسین (علیه السلام)
نقل قول:در اینکه باید فرهنگ سازی کرد و این نوع ارادت! رو عوض کرد شکی نیست!جمله ای که نوشتید بسیار خوب و کامل بود، ولی نمی دانم چرا در جملات بعدی، آن را نقض کردید نقل قول:ولی آقای کارشناس!دوست من، بنده کارشناس نیستم. و فقط نظر شخصی خودم را با توجه به برداشت ها و منابع موجود عرض کردم. نقل قول:مراجع نیز آوردند که ...در مورد نظر مراجع بهتره ارسال شماره 11 همین تاپیک را مطالعه کنید. نقل قول:... اگر طرف در حال خودش نباشه مشکلی نداره.منظورت اینه که اگر طرف مست هم باشه اشکال نداره؟؟ نقل قول:اتفاقا همین دیوانه های حسین (علیه السلام) امثال شما و من رو شاید احمق بخونن که عشق به ائمه رو حماقت میدونیم!من هیچ وقت عشق به ائمه را حماقت نخوندم. بلکه گفتم روش ابراز آن، اشکال داره. نقل قول:درضمن هر موقع شما تونستی با کمک گرفتن از کل دنیا،عشق رو تعریف کنی،بعد بیا بریم به امثال این ها یاد بدیم!این چیزی که شما به اون گفتید "عشق" واقعا عشق نیست. جنونه. دوست عزیز کمی منصف باش. عشق کاری بود که امام حسین کرد و از ما خواست که راهش را ادامه بدیم. و منظور از راه، همون اعتقادش بود نه اینکه به بدن خودمون صدمه بزنیم. در ضمن پیشنهاد می کنم، تاریخچه پشدایش "قمه زنی" را مطالعه کنید: http://www.rasekhoon.net/Article/Show-45324.aspx مختصری از تاریخچه قمه زنی: نقل قول:از معمّرين اهل کربلا که نزديک به 110 سال عمر کرده بود، خاطرات خود درباره عزاداري امام حسين (علیه السلام) نقل مي کند که مراسم قمه زني و ... در ايام جواني او در شهر نجف و کربلا مرسوم نبود نقل قول:از نظر تاريخي، مسلّم است که قمه زني در ايران نيز تا پيش از صفويه هيچگونه سابقه اي نداشته است و محور ترديدها در آن است که آيا در زمان صفويه به وجود آمده است و يا اينکه بعد از صفويه در زمان قاجاريه وارد شده و رواج يافته است؟ نقل قول:علاوه بر ابزار آلات جديد، ازاين دوره بود که آداب و رسوم نويني هم در سلک آيين هاي عزاداري درآمد؛ آدابي چون «تيغ زني»، «قفل زني»، «سنگ زني» و «قمه زني» را از اين جمله شمرده اند. نقل قول:... انگليسي ها از جهل و سادگي شيعه و عشق زياد آنان به امام حسين (علیه السلام) سوء استفاده کردند و قمه و شمشيرزني بر پيشاني را جعل کرده و به آنان آموختند... متاسفانه برخي شيعيان هند، اين بدعت را بدون مجوز علما و نواب امام زمان (علیه السلام) پذيرفتند! نقل قول:کوبيدن شمشير بر سرو پيشاني در سوگ سيدالشهدا (علیه السلام) در روز عاشورا، توسط استعمار انگليس، از هند به ايران و عراق رخنه نمود. نقل قول:تا گذشته اي نه چندان دور، سفارت هاي بريتانيا در تهران و بغداد، هيئت هاي عزاداري را که به آن صورت انزجار آور و زشت در کوچه و خيابان ها ظاهر مي شدند، تامين مي کردند. غرض از سياست استعماري انگليس از کمک به رشد اين مراسم زشت، به دست آوردنِ دليلي معقول براي استعمارش بود که همواره با معارضه ي مردم بريتانيا و برخي نشريات آن کشور روبرو مي شد. اینها فقط چند جمله از کل متن اصلی می باشد. |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۷/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۸۹ ۲۳:۲۳ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
توی کتاب اعترافات جلد دوم
یکی از صحبت های مستر همفر (که یه جاسوس بود) اینطور اومده که (البته نقل به مضمون) این طور تصمیم گرفته شد که شیعیان در ایران رو گرفتار یکی از این ها بکنیم:حسین پرستی ، علی پرستی ، رضا پرستی و ... مطمئن باشید که هیچ بدعتی در عزاداری های ما نیست مگر اینکه یهود توش نقش داشته باشه |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۸/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۸۹ ۱۱:۵۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
امروز با نشان دادن قمه زنی بیشترین دافعه رو برای تشیع دارن به وجود می آورند
و بیشترین مانور وهابیت و مخالفان و دشمنان تشیع نمایش صحنه های قمه زنی هست دوستان ماکه کاسه داغتر از آش نمی تونیم بشیم بنده کارش بندگی هست شیعه یعنی کسی که جا پای امامش میگذاره و اون رو در راهش مشایعت میکنه نه عقب تر نه جلو تر سنت پیغمبر و اهل بیت واجب است بر همه ما رعایت بشه چه در شادی ها و چه در عزاداری ها این که من به اسم عاشقی قمه بزنم کاری که نه تنها در سنت پیغمبر و اهل بیت نیست بلکه از آنجا که موجب وهن شیعه و سرافکندگی اهل بیت و تشیع میشه (در حدیث است که امام معصوم می فرماید کاری نکنید که موجب سر افکندگی ما شوید) به مکتب تشیع ضرر هم میزنه این کار اسمش نفس پرستی است و نه خدا پرستی به اسم عاشقی نمیشه در دین بدعت گذاشت برادر من این هوای نفس است حالا شما میگی قصدشون ریا نیست خوب منم نمی گم ریا است میگم وقتی داره از این قضیه بر ضد تشیع استفاده میشه بعلاوه هیچ جای سنت و کتاب خدا هم این گونه عزاداری تأیید نمیشه اینکار بندگی نیست صوفی هایی هم که رقص و سما میکنن خیلی هاشون از سر عشق و بی ریا این کار رو میکنن دلیل نشد که چون ما عاشقیم تو دین خدا بدعت بگذاریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عشق اگه عشق واقعی باشه باید کاری رو ما انجام بدیم که معشوق و محبوب میپسنده و کاری رو انجام ندیم که معشوق و محبوب نمی پسنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۸/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۸۹ ۲۰:۴۰ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۸/دی/۸۹ ۱۱:۵۲)علی 110 نوشته است: به قول یکی از پست های saeed_kosar آمریکا 45 ملیون دلار خرج اشعار و تمهای مداحی ها کرده کاملا حق با شماست؛واقعا بعضی مداحها گندشو درآورده اند. من خودم یه بچه هیئتی هستم،ولی از این موضوع واقعا ناراحتم. سید جواد مقدم یکی از اون مداح ها هست که اکثر مداحی هاش رو از روی ترانه ها میخونه. تقریبا قبل از محرم حاج رضا هلالی(کسی مبتکر سبک شور بود ضمن اعتراف به بعضی اشتباهاتش) در این مورد نکته ای رو گفت:خدا کند خودی ها این بحث ها را به انحراف و ناکجا آباد نبرند اگر چه ما هم خطا و اشتباه زیادی داشته ایم. که به نظر من منظورش همین جواد مقدم بود که با بعضی از سبکهاش که اشک امت حزب الله رو در میاره. |
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
کتل را بگو.
شکل کتل شما را یاد چی می اندازه؟ اون شیرهای دهن باز روی علامت؟ اصلا چرا اسمش علامته؟ اون علامت چیه؟ آیا قبلا شکلش اینطوری نبوده حالا یکم گردتر شده؟ ====> منظورم هر تیغه است. |
|||
|
۱۹:۱۱, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۷/دی/۸۹ ۲۲:۴۷)mohamad نوشته است:نقل قول:در اینکه باید فرهنگ سازی کرد و این نوع ارادت! رو عوض کرد شکی نیست!جمله ای که نوشتید بسیار خوب و کامل بود، ولی نمی دانم چرا در جملات بعدی، آن را نقض کردید سلام دوست عزیز مثل اینکه اشتباه شده!!! یجوری حرف زدید،انگار خود من هم از این کارها حمایت میکنم! من مخالف 100 درصدی قمه و کله تو دیوار کوبیدن و زنجیر تیغی و... هستم.فقط گفتم خرده گرفتن به این افراد (البته فقط از نوع مخلص! نه اهل جو و ریا) خیلی مشکله،به علت همون عشقی که باز کارشناسی کردید! و جنون دونستینش! گفتم و میگم کارشناس! چون از قبل به نتیجه هاتون رسیدین و فقط دارین برای بقیه دیکته میکنین! مراجع نظرات مشابه ندارن ولی مرجع مطبوع حقیر که امام خامنه ای باشن،تاکید بر ضرر قابل توجه شده! که خیلی جالبه! یعنی صرف ضرر رساندن مشکلی نداره. یک ایراد بنی اسرائیلی هم گرفتین که باعث تاسفه! برادر من! یعنی چی اگر مست باشه! یعنی شما همه یا بیشتر این عشاقی که از حال خودشون خارج میشن،که یا محکم سینه میزنن،یا به صورت میزنن یا قمه و... مست یا نشه ان؟!؟!؟!؟! نه عزیز من! آدم مست،خودشم برای خدا یا ائمه بکشه،بدرد عمش میخوره! شما حماقت خوندین! به این دلیل که: این عشاق یا بقول شما جنون زده! فقط برای امام حسین (علیه السلام) از این ابزار! برای ارادت استفاده میکنن.نه برای کس دیگه یا جای دیگه.پس منحصر به واقعه حسینی میشه. قرار شد،شما اول به کمک هرکی که دوست داشتید،عشق رو تعریف کنید! بعد راجب عشق این دسته از شیعیان صحبت کنیم. در هر صورت باز هم میگم! اگر منو بکشن هم از این کارها نمیکنم و بشدت باهاش مخالفم ولی به خودم اجازه نمیدم به اشخاصی که این (شاید) اشتباه رو انجام میدن،اینطور حمله کنم. موفق باشی یا الله |
|||
|
۱۹:۴۴, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
در زمان صفویه بسیاری از مراسم و شعائر مذهبی از قبیل تکیه ( درکنار مسجد ) و هیئت و سینه زنی و زنجیرزنی وتیغ زنی و جریده و علم و علامات و پرده و شبیه از مسیحیان اقتباس شده است تا تشیع از همه جهت مراسم و شعائر و نمایش مذهبی اش از اهل تسنن جدا شود و با مسلمانان غیر شیعی که در حال جنگ دائمی بودند و قیامشان علیه آنان بود هیچ وجه مشترکی احساس نکنند.
ولی چون تشیع پیش از صفویه مجال تظاهرات خاص فرقه ای از خود نداشت و گذشته از آنکه شیعه و سنی یک ملت و یک جامعه را تشکیل می دادند و جز چند مسئله استثنایی با هم اشتراک اعتقادی و عملی و عبادی داشتند ، پس از استقرار صفویه که دشمن اصلی اش تسنن و رژیم عثمانی بود کوشش های فراوانی شده بود تا وجوه مشترک که خصومت را تخفیف می داد و وحدت را تقویت می کرد از میان برود و یا از رواج بیفتد و شیعه خود را صاحب دینی جدا و سنی را دارای دینی جدا و متضاد با هم احساس کند . یکی از این کوشش ها ، پرداختن به بدعت ها و ابداع های تازه در مراسم مذهبی با استفاده از سمبل ها و نشانه های خاص مذهبی اروپای شرقی بود که صفویه با آنان علیه عثمانی پیوند نزدیک و مصالح مشترک و روابط صمیمانه ای داشتند و حتی صفویه وزیر خاص روضه خوانی داشتند که از مأموریت های وی تقلید و اقتباس صنایع مذهبی از اروپا بود ، پرده های سیاه و باز را که در حاشیه هایش اشعار محتشم نوشته شده است را ببینید ، درست تقلید از سراپرده های کلیساست . «شمایل گردانی و صورت کشی که در اسلام مکروه است بی کم و کاست حتی جریده ( علم ) درست صلیب مقدس مسیحیان است و حتی اندکی هم در شکل آن تغییر نداده اند . این جریده را در دسته های سینه زنی بی آنکه نقشی داشته باشد بدون هیچ معنا و توجیهی ( و خود جریده کشان هم نمی دانند این چیست و اصلاً برای چیست؟ ) [حمل می کنند] در عین حال به آن اهمیت فراوان و تعصب نشان می دهند و حیثیت هر دسته ای به سنگینی و تزئین و پیچیدگی و گرانی جریده اش است و جریده کش ها شخصیت و عنوان ویژه ای دارند و به خاطر انجام این رسالت عظیم مذهبی که از هرکسی ساخته نیست ! علم در اصل ، پرچمی است که در مراسم دینی حمل می شود و در فارسی به آن نشان هم گفته می شود .« همان معنای درفش پیش از اسلام و در عربی به صورت « علامت » و به معنای همان واژه « لواء » و « رایت » نیز کاربرد دارد . روایت است که در آغاز به پیامبر پیشنهاد شد که با بر افروختن یک رایت ، مسلمانان را به نماز فرا خوانند اما ایشان گفتن اذان را ترجیح دادند . در جنگ ها نیز علم در صدر اسلام کاربرد گسترده ای داشت ... در روایات بسیاری آمده که علمدار رسول الله در غزوات حضرت علی (علیه السلام) بود ... و روایت است که رسول خدا فرموده است « علی پسر عم من حامل رایت من است. » حمل علم «در مراسم دینی از آل بویه در ایران رایج شد، از دوران صفویه که مذهب شیعه امامیه استقرار یافت مراسم محرم و علم کشی رواج بیشتری یافت و رسمی شد. در این دوران علم ها که برگرفته از علم های دوران سلجوقی بود ، اهمیت یافتند و در حماسه امام حسین چه به شکل مراسم آیینی و چه به صورت تعزیه از علم و علمدار بسیار یاد شد که در شخصیت عباس بن علی بن ابی طالب (علیه السلام) تجلی می یابد . در دوران صفویه در آغاز علم ها بسیار بلند بودند ، اما در اواخرآن کوتاه تر و پهن تر شدند که این علمها سه بخش دارند یک بخش عمودی که برآن میله ای خورده است و با هم ظاهر صلیب را تشکیل می دهند ..» دقیقاً از همین جا می توان دریافت که علمی که حضرت علمدار در کربلا در دست داشت غیر از این علمی است که از مسیحیت وارد دین شده و به غلط در سنت عزاداری وارد شده است . آخر کدام عقل سلیمی می تواند بپذیرد که حضرت سقا در روز عاشورا چنین علمی بر دوش نهاده و در آن بحبوحه جنگ به نبرد پرداخته است؟ « و نعوذ بالله من الشیطان الرجیم » . ● قمه زنی، تیغ زنی ، قفل بندی باید دانست که سنت ها و آداب عزاداری به شکل رایج فعلی و رایج آن در سده های اولیه تاریخ اسلام و به خصوص عصر زندگانی امامان شیعه وجود نداشته است و نمودی نداشتند . این« کارها و اعمال شنیع را ما حتی در زمان قوت و انتشار تشیع مانند زمان آل بویه در ایران و یا زمان مأمون و اوائل زمان عباسیان که از طرفی شاهان شیعه بر مردم حکومت داشتند و از طرفی علمای بزرگی چون شیخ مفید و سید مرتضی در آن زمان ها بوده اند نیز نمی بینیم و هیچ خبری این موضوع و اثبات آن را نقل نکرده است در صورتی که در همان وقت ها در عزاداری ، حتی در بغداد نیز که مرکز سنیان بوده بازارها را تعطیل و عزاداری می کردند هرگز کسی نبود که قمه بزند یا اعمال شنیع دیگری انجام دهد . » ● به راه انداختن دسته جات عزاداری گویا به راه انداختن دسته جات عزاداری در دوران صفویه رونق داشته است ، در این زمینه پیتر دلا واله ـ جهانگرد ایتالیایی ـ که سال ها در ایران به سر می برد و با شاه عباس اول همنشین بود ، گزارش هایی از مراسم عزاداری و زد و خورد های آن ارائه کرد که موجب تأسف است . وی تصریح کرده است که گاه شاه عباس اول این دسته ها را به جان هم می انداخت و خود برای تفریح به تماشا می نشست ! گزارش وی در باره مراسم عزاداری در ماه رمضان و محرم چنین است « دسته ها در میدان می گردند و در برابر کاخ سلطنتی و مسجد بزرگ توقف می کنند و پس از دعا [ لابد برای شاه ! ] متفرق می شوند. وزیر اصفهان و خرانه دار شاه ، با عده زیادی از سواران نظارت می کنند که در مدخل خیابان ها به میدان دسته ها به جان هم نیفتند امری که غالباً پیش آمده و عده ای کشته شده اند. در روایات وارد شده در عزاداری برای امام حسین « فقط گریستن برآن حضرت مستند و قطعی است و چیزی به نام دسته های عزاداری و زنجیر زنی و حتی سینه زنی وجود ندارد ، مگرنه اینکه ما موظفیم به سنت پیامبر عمل کنیم و قبلا ذکر شد که هرچه خارج از این باشد بدعت است ، پس به راه انداختن این دسته ها و زدن سنج و دهل و طبلی که رویش مارک yamaha که تازه original made in japan است از کجای تاریخ معصومین (علیهم السلام) آمده است ما نمی دانیم . اگر واقعا این امور براستی ثواب داشت و در دنیا و آخرت مضر نبود سزاوار بود که علما و فقها نیز به آن مبادرت کنند و خود پیش قدم باشند ، کفن بپوشند و سنج و دهل و شیپور به دست گرفته ، پیشاپیش همه بر سر و کله بکوبند و دیگران را نیز به این کار تشویق کنند !! ● استفاده از ابزار و آلات موسیقی و غنا گل بود به سبزه نیز آراسته شد ! امام حسین هدف خود از قیام علیه یزید بن معاویه بن أبی سفیان (لعنهم الله أجمعین) را احیای سیره جد و پدرش و از بین بردن بدعت ها و انحرافات بیان می فرماید آنجا که (روحی له ا لفداء) فرمود « إنّی لَم أَخرِج أشِراً و لا بَطِراً و لامُفسِداً ولا ظالِماً و إنما خرجتُ لطلبِ الإصلاحِ فِی أمهِ جدِّی محمد (صلی الله علیه وآله وسلم) ، أریدُ أن آمرُ بالمعروفِ و أنهَی عنِ المنکرِ و أسیرُ بسیرهِ جدِّی و سیرهِ أبِی علی بنِ أبیطالب (علیه السلام) . » حال ما با وارد کردن این بدعت ها ، قصد در برگزاری هر چه با شکوه تر قیام أبا عبدالله را داریم !! استفاده از ابزار و آلات موسیقی و غنا در عزاداری مسئله ای است که در حرمت آن ذره ای شک و شبهه نیست . از این ها گذشته تا آنجا هم که آدمی اشباع شود عذر بدتر از گناه می آورند ، مثل این عذر که قصدشان از استفاده از این ابزار و آلات ، ایجاد حالت عاطفی در سوگواران است که باید بگوییم جای بسی تأسف و دریغ دارد. سید محسن أمین ، رساله التنزیه [ الأعمال الشعبیه ] ، ترجمه جلال آل احمد ( عزاداری های نامشروع ) ، بامقدمه سید قاسم یا حسینی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 69884169.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/69884169.jpg)
![[تصویر: 37186365.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/37186365.jpg)
![[تصویر: 99721779.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/99721779.jpg)
![[تصویر: 16658466.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/16658466.jpg)
![[تصویر: 86770362.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/86770362.jpg)
![[تصویر: 13520317.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/13520317.jpg)
![[تصویر: 79637463.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/79637463.jpg)
![[تصویر: 86871711.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/86871711.jpg)
![[تصویر: 35684871.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/35684871.jpg)
![[تصویر: 24621190.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/24621190.jpg)