کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا تالار در دسترس نبود؟
۲۰:۴۰, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با عرض سلام به همه کاربران عزیز تالار
و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات

چند روزی است که سربازان شیطان سعی می کنند با استفاده از حقیرترین و بچه گانه ترین شیوه ها تالار را از رسیدن به اهداف خود با دارند.
حملات به قدری شدید بود که تصمیم گرفتیم مدتی تالار را کلا ببندیم تا به دیگر سایتهای روی سرور آسیبی نرسد.....

به هر حال این نوع حملات که به dos و ddos مشهور است بر روی تمام سایتهای تاثیر گذار و مهم انجام می شود و متاسفانه راهکار محکم و موثری برای مقابله با آنها وجود ندارد

در حال حاضر مهمترین راهکاری که به ذهن ما می رسد بستن دسترسی از سایر کشورها به تالار است.یعنی فقط کاربران از داخل بتوانند به تالار دسترسی داشته باشند.
با شروع اولین حمله برای مدت نامشخصی این محدودیت اجرایی خواهد شد و پیشاپیش از دوستانی که از خارج از کشور در تالار حضور میافتند صمیمانه پوزش می طلبیم!

ان شاء الله که عاملین این کارها هدایت شوند و اگر قابل هدایت نیستند از صفحه ی روزگار محو گردند
به هر حال راهی که با تاسیس این تالار آغاز شد پایانی ندارد و هیچکس نخواهد توانست آن را متوقف کند
«ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه تست// عرض خود میبری و زحمت ما میداری»

و با تشکر از صبوری تمام کاربرانی که این مدت دوری از تالار را تحمل کردند Smile
این هم یکی از امتحانات الهی است که ببینیم چقدر در راه خود مصمم هستیم
إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُمْ تُوعَدُونَ ۞
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا ، وحید110 ، xmanx ، libera ، مگان ، Admirer ، فاطمه خانم ، ELENOR ، سپهسالار ، dafer ، أین المنتظر ، محمود ، آزرم‌شاه ، حلما ، khadem ، parazit ، Seyed Mohsen ، MESSENGER ، mesmaeil ، mohamad ، Mitsonary ، توبه ، zarati313 ، sioosh ، Hadith ، Braveheart ، vavp ، montazer ، Ramin_Ghn ، 3ADEGH ، MohammadMeraj ، EMPERATOR ، parisan ، janali ، مجید121 ، lpsl ، SAViOR ، K-1 ، Ahmad-A.R.M ، ANTI satan ، MAHDI59 ، meshkat ، paradise ، aramino ، shia12 ، fereydun ، am_po ، در جستجوی سختی ، FOADG ، rajaby ، محمداحسان ، zohur ، akhevi ، نسیم ، rastin ، ضد ماسون ، سرود پیروزی ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st ، amir.hk ، yahya63 ، alasor ، idea ، Bidaram... ، ehsan_mt ، hoda ، MOH3N-P ، انتصـار ، س.س.الف ، mahtab22 ، sanjabi ، bat-man ، warior ، arashpersian ، mahdiyar ، salehlotfi ، AntiEblis ، SHAYAN22 ، نیلوفر ، آوینار ، موعود 12 ، Tolou ، a.l.? ، حوریه سادات ، kia seven7 ، a-hatami ، hamed313 ، anti M ، tassoti ، فائقع ، علیرضا110 ، jkb ، ترنم ، دوست خدا ، saloomeh ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، reyhaneh.sh ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۳, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
مثل این که وبلاگ بیدرای و اندیشه هم هک شده ارور می ده
ما که رفتیم نرفت . Smile
ولی واقعا دلم تنگ شده بود واسه تالار. Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MESSENGER ، Ahmad-A.R.M ، ANTI satan ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st ، mahdiyar
۲۲:۳۵, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
من تست کردم و مشکلی نداشت.دوباره تست بفرمایید!

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MohammadMeraj ، Ahmad-A.R.M ، ANTI satan ، oO DaViD Oo
۲۲:۳۸, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13

با سلام،
واقعاً حال همه مون گرفته شده بود باز خدا را شکر که دوباره درست شد.
خدا خودش جواب این فرومایگان را خواهد داد.
با تشکر،یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Mahdy2021 ، MESSENGER ، Ahmad-A.R.M ، ANTI satan ، Abasaleh ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st ، libera
۲۲:۳۸, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
داداش مشکل داره
من که دروغ نمی گم .
یه باره دیگه شما امتحان کنید.
۲۲:۵۶, ۲۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۵۸ توسط vavp.)
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام

ببینید دوستان حمله Dos کار آسونیه و نیاز به منابع بالایی نداره . خود من چند بار چند تا از فروم های انگلیسی زبان رو فقط برای آزمایش چند ساعت down کردم . Smile

راه کار مقابله با این حمله استفاده از ابزار های مختلف هست مثلا برای سرور تعریف کنیم که اگر هر IP در طول یک محدوده زمان مشخص اگر N تعداد از پهنای باند رو بگیره Ban بشه . البته این فقط برای یک IP است اگر حملات سازمان یافته باشه یعنی افرادی بخوان با چند صد IP این کار رو بکنن این عمل برای جلو گیری چاره ساز نیست . اما برای جلو گیری از حملات با یک IP راهگشاست .

موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، MESSENGER ، Ahmad-A.R.M ، ANTI satan ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st
۲۳:۰۵, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۵۶)vavp نوشته است:  سلام

ببینید دوستان حمله Dos کار آسونیه و نیاز به منابع بالایی نداره . خود من چند بار چند تا از فروم های انگلیسی زبان رو فقط برای آزمایش چند ساعت down کردم . Smile

راه کار مقابله با این حمله استفاده از ابزار های مختلف هست مثلا برای سرور تعریف کنیم که اگر هر IP در طول یک محدوده زمان مشخص اگر N تعداد از پهنای باند رو بگیره Ban بشه . البته این فقط برای یک IP است اگر حملات سازمان یافته باشه یعنی افرادی بخوان با چند صد IP این کار رو بکنن این عمل برای جلو گیری چاره ساز نیست . اما برای جلو گیری از حملات با یک IP راهگشاست .

موفق باشید.
سلام برادر گرامی
1 آیپی؟ Smile

تعداد آیپی ها و حجم حملات بسیار بیشتر از چیزی است که فکر میکنید!!!! الان هم برای همین میگیم کل آیپی های دنیا رو می بندیم به جز ایران
چون تعداد آیپی های آمریکا که بالاست
از اروپا هم احتمالا حمله داشتیم

من موندم فرد یا افرادی با این امکانات از تالار ما چرا ترسیدن؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، سپهسالار ، Ahmad-A.R.M ، ANTI satan ، أین المنتظر ، vavp ، rastin ، سرود پیروزی ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st
۲۳:۱۲, ۲۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۰ ۲۳:۱۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #17
آواتار
واقعا چرا باید این تالار رو اینجوری کنن؟؟؟
بالاخره ترس و ... Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، Ahmad-A.R.M ، ANTI satan ، Maysam-1st
۲۳:۱۶, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام
من فکر کردم سرور رو دارین عوض میکنین
به هر حال این رو بگم که کسانی که از یک سایت میترسن واقعا دیگه خیلی بدبختن
مطمین باشید زوال و هلاکتشون نزدیکه چرا که این طور شتابزده و غیر اصولی اقدام به این کارهای بچه گانه میکنند...

یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، وحید110 ، MESSENGER ، ANTI satan ، oO DaViD Oo
۲۳:۲۱, ۲۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۰ ۲۳:۳۰ توسط amir72.)
شماره ارسال: #19

اول از همه خدا یا هدایتشون کنه
اگه نشدن نابودشون کنه!

بچه درست میگن وبلاگ رو من امروز دور و بر ساعت1 2 ظهر نیگا کردم
توش ننوشته بودین که این کار رو خودتون انجام دادین.Exclamation

راستی بچه ها یه خبر خوب
دیشب(جمعه) توی برنامه ی راز اقای طالب زاده یک مستند ساز اورده بودن به اسم محمد طیب که ایشون با اقای عبدالله هاشم
به صورت اینترنتی با مکاتباتی که داشتن ازشون خواسته بودن که طی ویدئوهایی در مورد موضاعاتی حرف بزنن

و اقای عبدا لله هاشم به صورت اختصصاصی گفتش که در حال ساخت سری دوم سریال arrival هستش
و اون روthe arrivedنام گذاری کرده و پس از پایان ماه رمضان اون رو منتشر میکنه. [تصویر: 103.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Mitsonary ، MohammadMeraj ، أین المنتظر ، MESSENGER ، فاطمه خانم ، ANTI satan ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st ، ehsan_mt
۲۳:۲۴, ۲۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۰ ۲۳:۳۱ توسط ganjname.)
شماره ارسال: #20
آواتار
مهدی عزیز سلام و خسته نباشید,
راستش چند روزه که به وب سایت ما هم شدیدا حمله می کنن(ganjname.ir). و تونستن چند ساعتی سایت رو از دسترس خارج کنند. اگر راه حل های عملی خوبی پیدا کردین به ما هم بگید ممنون میشم. یعنی اینها واقعا تا این حد از سایت های بیداری می ترسند !؟
لعنت الله علی قوم الظالمین
موفق و پیروز باشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MESSENGER ، ANTI satan ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا