تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا تالار در دسترس نبود؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
با عرض سلام به همه کاربران عزیز تالار
و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات

چند روزی است که سربازان شیطان سعی می کنند با استفاده از حقیرترین و بچه گانه ترین شیوه ها تالار را از رسیدن به اهداف خود با دارند.
حملات به قدری شدید بود که تصمیم گرفتیم مدتی تالار را کلا ببندیم تا به دیگر سایتهای روی سرور آسیبی نرسد.....

به هر حال این نوع حملات که به dos و ddos مشهور است بر روی تمام سایتهای تاثیر گذار و مهم انجام می شود و متاسفانه راهکار محکم و موثری برای مقابله با آنها وجود ندارد

در حال حاضر مهمترین راهکاری که به ذهن ما می رسد بستن دسترسی از سایر کشورها به تالار است.یعنی فقط کاربران از داخل بتوانند به تالار دسترسی داشته باشند.
با شروع اولین حمله برای مدت نامشخصی این محدودیت اجرایی خواهد شد و پیشاپیش از دوستانی که از خارج از کشور در تالار حضور میافتند صمیمانه پوزش می طلبیم!

ان شاء الله که عاملین این کارها هدایت شوند و اگر قابل هدایت نیستند از صفحه ی روزگار محو گردند
به هر حال راهی که با تاسیس این تالار آغاز شد پایانی ندارد و هیچکس نخواهد توانست آن را متوقف کند
«ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه تست// عرض خود میبری و زحمت ما میداری»

و با تشکر از صبوری تمام کاربرانی که این مدت دوری از تالار را تحمل کردند Smile
این هم یکی از امتحانات الهی است که ببینیم چقدر در راه خود مصمم هستیم
إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُمْ تُوعَدُونَ ۞
باسمه تعالی
ضمن سلام و خسته نباشید و همچنین آرزوی قبولی طاعات و عبادات سایر دوستان عزیز خدا را شاکریم که بالاخره مشکل حل شد؛ ان شاالله شرایطی فراهم شود تا کاربران خارجی هم امکان بهره مندی از سایت را داشته باشند.
خداییش این دو روزی خیلی حالم گرفته بود. دلم برای شما و این فضای پاک تنگ شده بود.
اگر این دو روز درگیر انتخاب رشته نبودم از دلتنگی خودم یه تالار میزدم
یه سوال؟چرا بیشتر حملات اولای صبح بود؟از اونجایی که بنده شبها بیدار هستم،صبح ها حدود ساعت 4.30 تا 6 سایت با مشکل مواجه میشد و ارور عجیبی میداد!فک کنم همون حملات ddos باشه که سعی میکنن پهنای باد سایت رو مشغول کنن و به عبارتی پهنای باند سایت رو بخورن! کسانی که با ddos آشنا هستن میدونن که برای ddos کردن باید شخص(اشخاص)حمله کننده منابع زیادی در اختیار داشته باشن که بتونن یک سایت رو در اصطلاح بخوابونن(down)بکنن،راه حلش هم تا جایی که بنده میدونم استفاده از سرورهای قدرتمند هست که این جوجه هکرها و نوزادان شیطان پرست نتونن کاری انجام بدن!
----------------------------------------------
یه نکته خیلی وقته میخام بگم،چرا از MyBB استفاده میشه؟برنامه های بهتری هم هست که امکانات بهتر و خوشگلتری داره!
با سلام

اول از مدیران ارشد تشکر می کنم که شبانه روز ( بدون هیچ چشم داشتی ) در این تالار زحمت می کشن.

بعد هم می خواستم بگم که اگر یه جوری به کاربرا خبر می دادید بهتر می شد. والا فکر ما که هزار تا جا رفت!

به هر حال امیدوارم که مثل همیشه ناکام بمونن و دست از این کارای بچه گانه بردارن!Smile

یا علی
ســــــــــــــــــــــــلام داشتم سکته می کردم خداروشکر.
ماتاآخرمحکم وایستادیم.
با تشکر از همه عزیزان
(۲۲/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۱)A L I نوشته است: [ -> ]یه سوال؟چرا بیشتر حملات اولای صبح بود؟از اونجایی که بنده شبها بیدار هستم،صبح ها حدود ساعت 4.30 تا 6 سایت با مشکل مواجه میشد و ارور عجیبی میداد!فک کنم همون حملات ddos باشه که سعی میکنن پهنای باد سایت رو مشغول کنن و به عبارتی پهنای باند سایت رو بخورن! کسانی که با ddos آشنا هستن میدونن که برای ddos کردن باید شخص(اشخاص)حمله کننده منابع زیادی در اختیار داشته باشن که بتونن یک سایت رو در اصطلاح بخوابونن(down)بکنن،راه حلش هم تا جایی که بنده میدونم استفاده از سرورهای قدرتمند هست که این جوجه هکرها و نوزادان شیطان پرست نتونن کاری انجام بدن!
----------------------------------------------
یه نکته خیلی وقته میخام بگم،چرا از MyBB استفاده میشه؟برنامه های بهتری هم هست که امکانات بهتر و خوشگلتری داره!
شاید به این دلیل که میدونستن بعد از سحری و اذان شاید مدیر سایت می خوابد Smile

(۲۲/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۱)mamad90 نوشته است: [ -> ]با سلام

اول از مدیران ارشد تشکر می کنم که شبانه روز ( بدون هیچ چشم داشتی ) در این تالار زحمت می کشن.

بعد هم می خواستم بگم که اگر یه جوری به کاربرا خبر می دادید بهتر می شد. والا فکر ما که هزار تا جا رفت!

به هر حال امیدوارم که مثل همیشه ناکام بمونن و دست از این کارای بچه گانه بردارن!Smile

یا علی
در بلاگفا نوشته بودیم: http://bidari-andishe.blogfa.com
(۲۲/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۱)mamad90 نوشته است: [ -> ]با سلام

یا علی

شما درست میگید
ان شالله راه کاری بیاندیشیم که دیگه این مشکلات پیش نیاد
تا اطلاع ثانوی اگر خدای ناکرده دوباره اتفاقی افتاد برای اطلاع از آخرین اخبار می تونید به آدرس وبلاگ بیداری اندیشه : http://www.bidari-andishe.blogfa.com/
مراجع کنید
یا علی
باسلام
من هم خیلی خوشحالم از بازگشایی انجمن
انشاالله مسببین اینگونه حملات سایبری هلاک بشند
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع