|
اخبار وضعیت لیبی
|
|
۲:۴۹, ۳/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۸۹ ۲۰:۲۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
يك شبكه خبري بهنقل از شاهدان عيني اعلام كرد كه در حملات شديد دقايق پيش جنگندههاي ارتش ليبي در طرابلس بيش از 250 نفر كشته شدند.
به گزارش فارس، شبكه خبري الجزيره به نقل از شاهدان عيني اعلام كرد كه در حملات دقايق پيش (دوشنبه) جنگندههاي ارتش بيش از 250 نفر كشته شدند. اين در حالي است كه پيش از حملات جنگندهها به مردم ليبي، اتحاديه بينالمللي پيگرد جنايتكاران جنگي در بيانيهاي اعلام كرد كه رژيم قذافي تا كنون 519 نفر را كشته، حدود 4 هزار نفر را مجروح و بيش از 1500 نفر را نيز ربوده است. همزمان با گسترش اعتراضات عليه قذافي، رژيم ليبي به شدت در حال سركوب مردم است. شبكه خبري العالم خبر داد كه نداي "حيّ علي الجهاد " از منارههاي مساجد طرابلس شنيده ميشود.
|
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۶, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
|
عکس: انقلابیون در خانه عایشه قذافی/طرابلس
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
گزارش خبرنگار اعزامی فارس به لیبی/جزئیات کامل اقامتگاه قذافی در طرابلس خبرگزاری فارس: محل اقامتگاه سرهنگ قذافی در باب العزیزیه واقع در جنوب شهر طرابلس داراي ديوارهاي بتوني و بلندي به ارتفاع 20متر ميباشد كه ميليونها دلار براي تامين شبكه امنيتي آن هزينه شده است. به گزارش خبرنگار اعزامی فارس به لیبی ، چهار روز پیش نیروهای انقلابی لیبی پس از ورود به طرابلس ، در درگیری شدید با هواداران وفادار به دیکتاتور لیبی ، توانستند منزل سرهنگ قذافی را در باب العزیزیه فتح کنند. هر چند قذافی و پسر پر نفوذش سیف الاسلام مدعی شدند تصرف باب العزیزیه یک تاکتیک نظامی بوده است ، اما به عقیده بسیاری از کارشناسان سیاسی سقوط اقامتگاه قذافی به معنای پایان و سقوط حکومت 42 ساله وی بود. جزئیات این مجتمع بزرگ به شرح زیر است: *باب العزیزیه اقامتگاه اصلی سرهنگ قذافی و خانوادهاش در شهر طرابلس محسوب میشود. *مساحت کامل این مجتمع 6 کیلومتر است و در جنوب طرابلس پایتخت لیبی واقع شده است. * اطراف این مجتمع را دیوارهای بتونی و بلندی فرا گرفته که گاه ارتفاع آنها به 20 متر می رسد. *میلیونها دلار برای تامین شبکههای امنیتی وسیعی در اطراف این مجتمع هزینه شده است. *اقامتگاه سرهنگ قذافی به حدی ظریف و شگفت آور است که نمونه معماری آن را در کمتر جایی از جهان میتوان مشاهده کرد. *در زیر این مجتمع ، 27 تونل به طول 30 کیلومتر به نقاط مختلف شهر طرابلس وجود دارد. *جواهرات و اشیاء زینتی از جمله یک اسلحه تمام الماس که ارزش همه آنها میلیونها دلار بر آورد شده ، در این خانه کشف شده است. *اقامتگاه اصلی سرهنگ قذافی دارای بهترین امکانات رفاهی از جمله سینما ، استخر سرپوشیده ، سالن فوتبال ، سالن گلف ، رالی اتومبیل و ... است. |
|||
|
|
۱:۳۱, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۰ ۲:۰۸ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
سخنگوی قذافی دستگیر شد
یک منبع نظامی در شورای انتقالی دولت لیبی، لحظاتی پیش از دستگیری "موسی ابراهیم" سخنگوی حکومت سرهنگ قذافی خبر داد. یک منبع نظامی در شورای انتقالی دولت لیبی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری فارس در طرابلس از دستگیری "موسی ابراهیم" سخنگوی حکومت سابق سرهنگ قذافی خبر داد. وی اعلام کرد: موسی ابراهیم سخنگوی دیکتاتور سابق لیبی ، دقایقی پیش در منطقه "بوسلیم" طرابلس توسط نیروهای انقلابی دستگیر شد. این منبع بدون اشاره به جزئیات بیشتر اعلام کرد: قذافی و هیچکدام از پسرانش در این منطقه حضور نداشتند. |
|||
|
|
۶:۴۴, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
ولی عجب سخنگویی بود این سخنگوی قذافی...!!!
قذافی خودش کم مونده بود تسلیم بشه به خاطر ناتوانی در برابر مخالفان و کمبود نیرو ولی این لامذهب حرومزاده هی تو رادیو ورسانه شون چرت وپرت بار مردم میکرد و میگفت نیروهای کمکی چند هزار نفری(!!!) تو راهند و... به نظرم اگه خود قذافی هم تسلیم میشد این بی پدر هنوز تو توهمات و خیال خودش باقی می موند و تسلیم نمیشد. دستت درد نکنه منتظر14 جان. |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
به خبری که هم اکنون به چشم خورد دقت فرمایید آخرين پايگاه نظامي قذافي تسخير شد انقلابيون ليبيايي روز شنبه از تسخير آخرين پايگاه نظامي متعلق به نيروهاي وفادار به معمر قذافي ديكتاتور ليبي در منطقه طرابلس خبر دادند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از طرابلس،نورالدين يوسف مصراته 36 ساله يكي از رزمندگان انقلابيون شركت كننده درحمله به اين پايگاه نظامي گفت : پس از حمله ناتو به پايگاه تيپ 32 ارتش ليبي كه فرماندهي آن را خميس قذ افي (يكي از پسران معمر قذافي) برعهده داشت،نيروهاي ويژه ما به پايگاه ياد شده حمله كرده و آن را تسخير كردند. وي افزود: درگيري بين طرفين در صلاح الدين ، حومه 5 كيلومتري جنوب طرابلس ، به مدت 7 ساعت ادامه داشت. در حمله به اين پايگاه نظامي ، كه از استحكامات قوي برخوردار بود ، ديوارهاي ساختمانهاي آن با استفاده از بمب سوراخ شد و سقف و پنجره هاي آن نيز تخريب شدند. يك خبرنگار خبرگزاري فرانسه كه در محل درگيري حضور داشت ، گفت: طي چند ساعت درگيري دراين پايگاه نظامي و پايان آن ، رزمندگان انقلابي انبارهاي تسليحاتي آن را كه انباشته از سلاحهاي ساخت آلمان ، آمريكا ، روسيه و ايتاليا بود،تخليه كردند. http://rajanews.com/detail.asp?id=100172 |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
(۱/شهریور/۹۰ ۲۰:۲۱)منتقم زهرا نوشته است: من فقط تعجب میکنم که چرا بعضی ها دارن از قذافی تعریف میکنن اگر منظورتون من بودم باید بگم که من از هرانسانی که به انسان دیگه ای حتی کوچکترین ظلمی بکنه متنفرم چه برسه به قذافی . اونجا که گفتم همچین آدمی بدی نیست رو باید تصحیح کنم . بله اشتباه کردم . ولی در مورد اطلاعاتی که دادم مطمئنم . |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۰ ۱۴:۳۴)wakeup2012 نوشته است:(۱/شهریور/۹۰ ۲۰:۲۱)منتقم زهرا نوشته است: من فقط تعجب میکنم که چرا بعضی ها دارن از قذافی تعریف میکنن داداش هر فردی عملی حتی به ذره ای که کوچیک باشه در نزد خدا حساب میشه . حالا این عمل خوب باشه یا بد . شما عمل بدی تو زندگیتون نداشتید؟؟ ![]() خوب ممکنه این آقای قذافی هم اعماله خیری داشته باشه ولی من نمی دونم تو نمی دونی . الله اعلم بالاخره خوب شده که به ما مقام قضاوتو در آخرت نمی دهند چون واقعا به حق هم ظلم می کردیم.
|
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
تجاوز قذافی و پسرانش به 5 محافظ زن
به گزارش مشرق، مهر به نقل از روزنامه ساندی تایمز نوشت: پنج نفر از محافظان شخصی معمر قذافی دیکتاتور لیبی اعلام کردند توسط وی مورد تجاوز قرار گرفته اند. این زنان در دیدار با "سهام سرقیوه" روانشناس لیبیایی در بنغازی گفته اند پیش از آنکه از سوی معمر قذافی طرد شوند توسط وی و پسرانش مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته اند. زنان مذکور در ادامه خاطر نشان کردند ابتدا توسط معمر قذافی و سپس از سوی یکی از پسران وی مورد تجاوز قرار می گرفتند و در نهایت پیش از آنکه اجازه ترک لیبی به آنها داده شود برای آزار و اذیتهای بیشتر در اختیار مقامات بلندپایه لیبی قرار می گرفتند. اعترافات این پنج نفر در پرونده اتهامات قذافی ثبت می شود و قرار است توسط سرقیوه به دادگاه جنایی بین المللی ارائه شود. گفتنی است تمام محافظان شخصی معمر قذافی را زنان تشکیل می دادند. http://www.mashreghnews.ir/fa/news/64110...8%B2%D9%86 |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۰ ۱۵:۴۳)منتظر 14 نوشته است: عجب کثافتی بود این یارو خانوداگی فعالیت می کردند.:s واقعا این جور آدما رو باید اعدام کرد . کاش سرشو من پیدا می کردم یه جایزه ی هنگفت می زدم به جیب ![]() خودش که ارزش نداشت لا اقل از سرش استفاده کنیم.
|
|||
|
۳:۲۶, ۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۲:۵۹ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
ديليميل: قذافي به زيمبابوه گريخته است
يك روزنامه انگليسي طي خبري مدعي شد كه ديكتاتور ليبي از هفته گذشته به زيمبابوه گريخته است. به گزارش فارس، روزنامه انگليسي ديليميل مدعي شد كه "معمر قذافي" ديكتاتور ليبي هفته گدشته توسط جت اختصاصي "رابرت موگابه" رئيس جمهور زيمبابوه، به اين كشور رفته است. اين خبر در حالي منتشر ميشود كه "جورج چارامبا" سخنگوي رابرت موگابه حضور قذافي در زيمبابوه را رد كرد. وي گفت: اگر او [قذافي] را ديديد، سلام من را به او برسانيد. طي روزهاي اخير، گمانهزنيها در اين باره كه زيمبابوه محل امني را براي رهبر فراري ليبي فراهم كرده،افزايش يافته است. برخي گزارشها حاكي از آن است كه وي چهارشنبه هفته پيش وارد "هراره" شده است. همچنين مخالفان رابرت موگابه، رئيس جمهوري زيمبابوه مدعي شدهاند كه سرهنگ قذافي با استفاده از يك جت نيروهاي هوايي اين كشور در ساعات اوليه صبح روز چهارشنبه گذشته وارد زيمبابوه شده است. آنها ميگويند ديكتاتور ليبي به يك خانه در حومه هراره، پايتخت، منتقل شده است. يك سخنگوي جناح مخالف جنبش براي تغييرات دموكراتيك در زيمبابوه گفت: هيچ ترديدي وجود ندارد كه قذافي اينجا است. من اصلا هیچ حرف و اعتراضی نسبت به ادغام این دو تایپک ندارم ! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اخبار وضعیت و تحولات مصر | oO DaViD Oo | 105 | 46,390 |
۲۸/مهر/۹۵ ۲۱:۴۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| اخبار وضعیت و تحولات ترکیه | وحید110 | 20 | 9,682 |
۹/مهر/۹۵ ۱۲:۴۴ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| اخبار وضعیت و تحولات بحرین | علائم ظهور | 118 | 48,866 |
۱۷/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۸ آخرین ارسال: عدالت |
|
| مفتی لیبی: ایران جوانان لیبیایی را "شیعه" می کند | mohammad reza | 0 | 1,193 |
۱۴/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۳ آخرین ارسال: mohammad reza |
|
| آزادی قدس نزدیک است (اخبار وضعیت قدس ،فلسطین و منطقه) | مهدی | 52 | 19,982 |
۹/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۲ آخرین ارسال: sarallah |
|
| اخبار و وضعیت تحولات جمهوری آذربایجان | K-1 | 13 | 9,031 |
۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۰۴ آخرین ارسال: خاک |
|

![[تصویر: 35037.jpg]](http://www.rajanews.com/Files_Upload/35037.jpg)
![[تصویر: 35038.jpg]](http://www.rajanews.com/Files_Upload/35038.jpg)
![[تصویر: 35039.jpg]](http://www.rajanews.com/Files_Upload/35039.jpg)
![[تصویر: 35040.jpg]](http://www.rajanews.com/Files_Upload/35040.jpg)
![[تصویر: 35041.jpg]](http://www.rajanews.com/Files_Upload/35041.jpg)
گزارش خبرنگار اعزامی فارس به لیبی/