کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«قلب یخی» اولین محصول ایرانی مرتبط با فراماسونری
۱:۰۳, ۲۶/مهر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۸۹ ۱:۰۵ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

همونطوری که می دونید عزیزان !!! فراماسون در عرصه رسانه ایران خیلی مظلوم هستن و جز چند مستند کوتاهی که از تلویزیون پخش شده خیلی بهشون توجه نشده
احتمالا تا الان به این دلیل پرداخته نشده که یه وقت اون بزرگان ناراحت نشن Big Grin

اما جدیدا اولین محصول فرهنگی که کاملا مرتبط با فراماسونری است وارد بازار شده. در واقع اولین سریال که در شبکه ویدئو خانگی منتشر می شود و تا کنون 8 قسمتش پخش شده

[تصویر: ghalbeyakh.jpg]

قلب یخی نام این سریال کاملا ایرانی است با بازی بازیگران مشهوری مثل حمید فرخ نژاد، حمید گودرزی، الناز شاکر دوست، مهراوه شریفی نیا، نسرین مقانلو، آشا محرابی، سید مهرداد ضیایی، لیدا عباسی، شیوا خسرو مهر، علیرضا کمالی، محمدرضا داوود نژاد، آنیتا قالیچی و هنرمندی حسین یاری،امین حیایی و محمدرضا فروت
سایر عوامل سازنده این اثر عبارتند از کارگردان:محمدحسین لطیفی
تهیه کننده: سید کمال طباطبایی
طراح و نویسنده: حامد عنق

داستان فیلم هم بر اساس چیزی که تا الان پخش شده در مورد چند جوان بی کله (محقق) است که سعی میکنن به قول خودشون به یکی از سکرت سوسیتی ها (secret society) نفوذ کنن که اتفاقات بسیار بدی برایشان می افتد .......

به نظرم خیلی مفاهیم درست ارائه نمیشه اما به همه اساتید در این زمینه هم پیشنهاد می کنم به عنوان کار اول خیلی سختگیر نباشن Smile

چند عکس از سریال که برای سنگین نشده صفحه لینک میزارم (عکسها بزرگ هستن)
http://www.jahaneghtesad.com/portal/m64n...k8il94.jpg
http://www.hipersian.com/uploads/admin/2b21d1ec72.jpg
http://media.farsnews.com/Media/8905/Ima...0_L600.jpg

اینها هم که معلومه چیه:
[تصویر: theiceofo.jpg]
[تصویر: theiceaqa.jpg]

آرم رو لباس نیروی انتظامی هم به شدت مشکوکه و به من یه نظریه توطئه القا میکنه Dodgy
[تصویر: theicelpl.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ELENOR ، fs231 ، rezakarimi ، ANTi666 ، F.E.A.R ، parisan ، mohsen . ، shia12 ، monji ، امیر صالح ، أین المنتظر ، semnani ، امیرحسن ، vahid1878 ، مبينا ، wakeup313 ، عاطفه س ، سعادت ، yashar1374 ، farzad313

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۳۷, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
آره برای منم قسمت دومش مشکل داره هر کاری میکنم نمیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Amir
۹:۴۹, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
یکی از بچه های طرفای ما هم قفلشو شکونده بود Dodgy

مشکل داره این dvd بهتر بود مثل مهران هم dvd میزدن هم cd اینجوری خیلی بهتره .

فیلم خوبیه مخصوصا برای اونائی که از فراماسونری خبری ندارن . چون صربش رو قراره یکهوئی بزنه . فیلم از ایناست که اول یه دورخیز قوی میکنه بعد یه مشت محکم میزنه از اول فیلم پیدا بود . البته جوجه رو آخر پائیز میشمرن و هنوز هیچی معلوم نیس مثل اون الناز که کشته بودنش و حالا زنده شده داستان این فیلم پر از این تغییراته و به هیچی نمیشه اعتماد کرد که در آخر همه این نفرت و بی اعتمادی رو سوق میده به سمت فراماسونریSleepySmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Amir
۱۴:۱۶, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
قسمت جدید قلب یخی رسید ...

امروز یکشنبه 16/05/90 قسمت 14 قلب یخی رسید و مثل سابق دوباره
هر هفته می توانید از فروشگاه ها تهیه کنید.

یک نکته مهم:

دوستان با توجه به مسائل کپی رایت فصل دوم نمی توان این سریال را
به طور کامل در رایانه دید مثل قسمت اول فصل دوم که دو قسمت را
شامل می شد قسمت 12 و 13 که از رایانه فقط قسمت 12 را می توانستید
ببینید ! برای اینکه بتوانید کامل ببینید باید از دستگاه های پخش خانگی
استفاده کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، semnani
۲۲:۲۶, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #44

(۲۶/بهمن/۸۹ ۲۳:۵۷)Reza_Jackman نوشته است:  من فصل اول رو دیدم ...
به نظرم نکته ی مثبتی توی فیلم نبود که بخوام ازش تجلیل کنم ...
شاید خیلی ها بگن اقا فیلم ضد فراماسونریه و این حرفا و عوام مردم رو با این قضیه اشنا میکنه ...

اما ایا دوستان میدونید یبک ساختن این سریال مثله بقیه سریال های خارجی طوریه که رابطه ها خیلی سخت به دست میاد و خیلی اسون از دست میره

این سبک سریال ها تاثیری که تو مخاطبش داره اینه که القای بی اعتمادی رو میکنه .
شاید واسه واضح شدن حرفم بهتره شما رو ارجاع بدم به صحبت های اقای رائفی پور که گفتند : این یارو نقش اوله خودش خائن زنشه ...

امیدوارم کارگردان و نویسنده نا اگاهانه به سمت چنین سبکی از ساخت سریال رفته باشند

در مورد حسين ياري بايد گفت حالا كه فصل 2 آمده به نظر ميرسه زياد شخصيت مثبتي نداره و آخر سر پتش رو ميريزند رو آب و به عنوان شخصيت مثبت نمايش داده نشده كه خائن هم هست...
۲۳:۲۳, ۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۴ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #45
آواتار
خبر دسته اول
دوستان فردا 08/06/90 قسمت جدید قلب یخی میاد!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، ganjname
۰:۳۶, ۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۷:۴۳ توسط aramino.)
شماره ارسال: #46
آواتار
من تا قسمت دهم دیدم!
شباهتهایی بین این سریال و فرار از زندان وجود داره..
مثل شخصیت حسین یاری و لینکن باروز که همه شواهد نشون میده قاتل هستند و همه در صدد اعدام!
حضور زن وکیل که با بازی مهراوه شریفی نیا که در سریال فرار از زندان هم وکیل لینکن زن هست و دنبال رفع اتهام..
مدارکی که مهراوه شریفی نیا پیدا میکنه از کسی که از جانش میترسه که باز این موضوع رو در فرار از زندان (اون زن سیاه پوست) میبینیم!
گاهی بین سریال صحنهایی از سریال سریع پخش میشه که باز منو یاد فرار از زندان میندازه ...

در این سریال بی اعتمادی زیادی بین شخصیتها القا میکنه که هر کدوم از شخصیتها به نفع شخص خاصی کار میکنن!
حضور سه زن که قصد دارن وارد سیستم فراماسونری بشن و از رازشون باخبر بشن اما رابطشون که امین حیایی هست باز خودش خائن هست!
این سه زن هم متاسفانه انگار راهی جز مدل شدن برای ورود به سیستم نداشتند! در حالی که مدل شدن زیاد جالب نیست.

گفتگویی که بین این سه زن درباره سریالهای خارجی گفته شده جالبه که در مورد از هم پاشیده شدن خانواده صحبت میکنند که در سریالهای خارجی هرنفر با کس دیگه رابطه داره که در سریال اینگونه رابطه ها میبینیم ..

آشا محرابی با عکاس (حسین یاری) که حسین یاری متاهل است!!
مهراوه شریفی نیا یکجوری دلبسته حسین یاری!
آقای وکیل که مهراوه قبلا برای ایشون کار میکرد..
حمید فرخ نژاد در حالی که زن دارد با نسرین مقانلو رابطه داره!
متاسفانه اسم شخصیتهای داستان فراموش کردم!

و نکته مهم تر متاسفانه از قدرت پشت پرده ای حرف میزنه که به بیننده ترس زیاد وارد میکنه!
گاهی هم ریتم سریال به شدت کند میشه و صحنه های اضافی که بودن اون در سریال کمکی به سریال نمیکند ...

با اینکه زیاد از سریال خوشم نیامد امامنتظر ادامه هستم ببینم که عاقبت داستان چه میشود...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Reza2035 ، سرود پیروزی ، Reza14 ، ELENOR ، EMPERATOR ، dani ، یاران مهدی ، shakiba
۱۶:۵۱, ۱۵/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۰ ۱۶:۵۴ توسط mrfarzadj.)
شماره ارسال: #47
آواتار
قلب یخی ، نام نخستین سریال ویژه ی شبکه ی نمایش خانگی ایران می باشد که اولین قسمت آن تابستان سال 89 وارد بازار شد
نکته ی حائز اهمیت این است که این سریال ، اولین سریالی است که داستانی مربوط به فراماسونری دارد و سعی در شناساندن فعالیت ها ی این گروه دارد .
در این سریال گروهی از افراد ماسون ، سعی در به فساد کشاندن جوانان و انجام ماموریت های سری خویش هستند و این در حالی است که تعدادی جوان تحصیل کرده از این ماجرا خبردار شده و سعی در منهدم کردن این فراماسون ها ، با استفاده از نفوذ و خبر دار شدن از این فعالیت ها ، دارند .
متاسفانه به دلیل استقبال کم مردم و انتشار نسخه های کپی و دانلودی در بین مردم ، نسخه ی اورجینال این سریال آنطور که باید و شاید به فروش نمی رسد و این موضوع باعث انتشار دیر به دیر قسمت های این سریال می شود. قابل ذکر است این سریال پس از اتمام فصل اول ورشکست شد.
همین جا از تمام عزیزان خواهشمندم که نسخه ی اصل این سریال را برای حمایت از این پروژه ی ضد فراماسونری ، خریداری فرمایند .
ضمنا در این سریال ، میبینیم که به بسیاری از نکات مهم توجه شده است ، مثلا دو تن از فراماسون های این سریال ( حمید فرخنژاد و نسرین مقانلو ) انگشتر هایی با آرم گونیا و پرگار ( نشان معروف فراماسونری ) دارند . با مثلا زنی که در قسمت اول سریال خودکشی کرد ، بر روی آینه ی دستشویی آرمی شبیه هرم و تک چشم کشید .
در سکانسی از سریال نماد ها روی دلار نقد شد و به نقش شبکه هایی چون فارسی وان نیز اشاره شد.
تا کنون ( نیمه ی اول مهر 90 ) یک فصل + 6 قسمت از فصل دوم سریال منتشر شده است . در ساخت موسیقی متن از کارن همایونفر و برای تیتراژ های میانی و پایانی نیز از خوانندگانی چون مازیار فلاحی ، رضا یزدانی و محسن یگانه نیز استفاده شده است .
کارگردان این سریال محمدحسین لطیفی ، تهیه کننده سید کمال طباطبایی ، نویسنده حامد عنقا و بازیگران ، حمید فرخ‌نژاد ، حمید گودرزی ، الناز شاکردوست ، مهراوه شریفی نیا ، آشا محرابی ، سامیه لک ، سید مهرداد ضیایی ، لیدا عباسی ، شیوا خسرومهر ، محمدرضا داوود نژاد ، علیرضا کمالی ، حسین یاری ، امین حیایی و ... هستند .
[تصویر: 119.jpg]
نویسنده : mr_farzadj ، با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، Gryffen
۱۷:۳۹, ۱۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
بنظر من قلب یخی در فصل اول بسیار ضعیف بود. اینقدر افکت داشت که بی مزه شده بود. موضوعیت و سرته هم نداشت.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، dani
۱۷:۴۳, ۱۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
منتظر 98 عزیز ، به نظرم اون مطلب در ادامه این باشه بهتره Smile

Grace Dies
عزیز ، به نظر من که خیلی قشنگ بود
خب فراماسونری به علت پیچیدگی باید یه کم بی سر و ته باشه تا آدم این پیچیدگی و رمز و راز رو درک کنه دیگه
افکت هاشم باعث جذابیت بود
فکر میکنم شما فقط نیمه ی خالی لیوان رو دید

new PopupMenu("profilelink_56614");
۱۷:۴۹, ۱۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
به نظر من اصلی ترین چیزی که باعث شده این سریال فروش نکنه کپی شدن این سریال نیست.بلکه دلایل دگه ای داره که در ادامه بهش اشاره میکنم.
  1. گنگ وسردر گم بودن موضوع به طوری که در گاهی از مواقع داستان به خوبی روایت نمیشه.
2.دیالوگهای کلیشه ای وتکراری وشعارگونه.

3.خوب در نیامدن بازی بازیگرا وتداخل نقشها باهمدیگر. 4.ومهمترین مورد تقلید کورکورانه از سریالهای سرشناس دنیا برای معمایی کردن داستان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا