|
سفر در زمان واقعیت یا خیال ؟
|
|
۱۶:۳۷, ۱۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۲۱:۴۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گل همیشه در صحنه
دوستان کسی میتونه برای من زمان و یا گذر زمان رو تعریف کنه . ما به چه چیزی زمان یا گذر زمان میگیم .چه اتفاقی رخ میده که ما بهش میگیم گذر زمان! جواب این سوال ما رو به درستی و نادرستی داستانهایی از این دست هدایت میکنه خیلی سوال مهمیه بیاید فیلمهای تخیلی رو بزاریم کنار و با قضیه علمی برخورد کنیم . شاید فلسفه بهتر بتونه به این سوال جواب بده. شاید در دین ما بهترین جوابها باشه . مشهور ترین نظریه در مورد زمان نسبیت انیشتین هست . کسی میتونه این نظریه رو شرح بده . چیزی که به نظریه سفر به اینده معروف شده! کسی میتونه به سوال قبلی و این سوال جواب بده . ؟؟ خواهش میکنم در این بحث شرکت کنید بحث بسیار شیرینی خواهد شد به تمام کسانی که در بحث به صورت مفید شرکت کنند بدون قرعه جوایزی اهدا خواهد شد ![]() یا حق جناب رهبر سیستم پیام خصوصی شما فعال نیست اگر ممکنه دوباره پستتون رو همینجا ارسال کنید ممنونم |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۶, ۱۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۱۸:۲۸ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگی!
اول می خواستم از آقا وحید تقاضا کنم که نتیجه گیری کلی مباحث این جستار رو قرار بدن و یا این که یک خط اصلی برای پیگیری ادامه ی بحث تعیین کنند. چون الان مباحث پراکنده شده و کسی که واقعا در ارتباط با این سوال که " آیا می توان در زمان حرکت کرد یا نه؟ " ابهام داشته باشه نمیتونه جواب سوالش رو پیدا کنه! ![]() و بعد هم در ارتباط با طرح یک نگاه نسبی به مقوله ی زمان و حرکت و از بین بردن مطلقیت توسط اینیشتین میشه ماحصل و نتیجه ی آن را در نظریه ی ریسمان و بعدتر نظریه ی M از اوایل دهه ی هشتاد دید که تاریخچه ی نسبتا خوبی از این روند رو قبلا توی این جستار قرار داده بودم : جهان موازی و هالیوود در ارتباط با ژانر علمی_تخیلی که از اواسط دهه ی هفتاد فاز جدیدی رو تجربه کرد میشه فیلم شاخصی مثل "سفر شگفت انگیز بیل و تد" رو نام برد و دغدغه ی هنرمند اون روز رو به خوبی نشون میده! این که ساختار ها توی ذهنش به هم ریخته و دچار یه جور سردرگمی شده رو حالا داره توی فیلم هاش با گمشدگی در زمان نشون میده! دوستان من، جالب اینجاست که این شبهه بیشتر از اونی که توسط اینیشتین و فیزیک نوین مطرح شده باشه ماحصل رویکرد پسامدرن و حال و هوای عجیب بعد از جنگ جهانی دومه! که مفصلا در این تاپیک در ارتباط با این مقوله صحبت کردم : نگاهی بر سینمای پسانوگرا موفق بمانید و در پناه حق |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
اخر هفته شد و به قولم وفا کردم و اومدم به این فروم دوست داشتنی
![]() حالا این تاپیک داره یه ذره به سمت علمی شدن پیش می ره و اما جوابان شما دوستان : (۱۲/مهر/۹۰ ۰:۴۷)arazot نوشته است: یه سوالدوست عزیز خوب متوجه نشدم منظورتون از این سوال چیه مثالتون هم یه ذره گنگ می زد بیشتر توضیح بدید :دی ( سوال خیلی جالب و علمی بود )در رابطه با زمان باید بگم که زمان در سرعت نور متوقف می شه حالا یه ذره فکر کنید تا من یه ذره فکر کنم ببینم چه جوری به طوری بگم که گیج نشید ( راستش ناراحت نشید ها این مباحث یه ذره خودم هم توش موندم هر وقت خودم درک کردم بهتون می گن ) ![]() (۱۲/مهر/۹۰ ۰:۴۷)shafagh_mah نوشته است: اما خدایی چند نفر از ما نظریه نسبیت رو(عام و خاص)در حد حتی تعریف بلدیم؟یا نظریه خمیدگی زمان؟کسی مطلبی در مورد ستاره های نوترونی میدونه؟نظریه اینیشتین در مورد این ستاره ها چی؟در مورد کرم چاله کسی اطلاعی داره؟در رابطه با نظریه انیشتن این زمونه هر کی فیزیک نوین و اختر فیزیک می خونه به این نظریه اگاهی داره نظریه سختی هم نیست که گیج بشی فقط یه ذره تو مسائل و تحلیل اون ها از نظر عقلانی مشکل و گرنه خیلی هم اسونه می خوای کتاب بهت معرفی کنم برو حالش رو ببر جیگر ![]() ستاره ی نوترونی ربطی به بحث ما نداره در مورد ستاره هم اخر زندگی ستاره تو این تاپیک بحث می شه و در مورد کرم چله هم که می شه باز بحث کرد در کل اگر مطلب در این رابطه می خوای کتاب واسط معرفی کنم ![]() (۱۲/مهر/۹۰ ۰:۴۷)فاطمه خانم نوشته است: همونطور که می دونید اثبات یک نظریه یعنی اینکه بشه در شرایط کنترل شده آزمایشگاهی یک پدیده رو ایجاد و بررسی کرد .با سلام به شما ( راستی ناظر شدنتون هم مبارک شیرینی فراموش نشه ها ) اینی که شما می گید اثبات از نظر تجربی و عملی که بیشتر در قسمت فیزیک مکانیک - سیالات - مغناطیس کاربرد داره در فیزیک نوین اگر چه در قسمت های اولیه ازمایش به درد می خوره اما در قسمت های مکانیک کوانتومی این زبان ریاضیات محضه که داره حرف می زنه به همین خاطر مسائل ماکنیک کوانتومی خیلی سخت قابل درکه خیلی سخت ![]() در مورد سیاه چاله اثبات شده اما سفید چاله رو ریاضیات اثبات مبیکنه :دی به فاطمه خانوم و دوستان که یه ذره در این چند پست یه حرف های قشنگی می زنن پس به این موضوع هم فکر کنید ؟؟ ماشین زمان در آینده ساخته نشده ؟؟ چون اگر ساخته شده اماکان داره یکی از آینده به زمان ما بیاد و این زمان رو خراب کنه و یا شاید هم ساخته شده به این موضوع هم فکر کنید ها ![]() (۱۲/مهر/۹۰ ۰:۴۷)shafagh_mah نوشته است: راستی یه ذره پیدا شده که داره نظریه اینیشتین رو نقض میکنه.اخیرا در شتاب دهنده ای پیداش کردن که با سرعت بسیار بالایی در حال حرکته اما هنوز به انرژی تبدیل نشده.منظورت نوترینوی ![]() این ذره قبلا اشاراتی بهش شده بود حالا در جزئیاتش فعلا نیستم ( کنکور دست و پام رو بسته )پ.ن : به دو دوست خوبم ابولفضل پیروز و 7zahra7 خواهشا بحث های علمی کنید اینکه پیامبر به معراج رفته پس ما هم می تونیم به اینده بریم آیا با پیامبر با ماشین زمان سفر کردن ؟؟؟ این یه چیزه ماورائی که توسط خود خدا صورت گرفت و خدا خودش می دونه چه جوری ما در این جا در مورد این که مردم عوام چه جوری سفر کنند حرف می زنیم به اون یکی دوستمون ابوالفضل خان این حرف های شما در مورد زمان یه ذره بی محتواست ( با عرض معذرت ) شما دارید تعریفی از زمان زمینی می کنید نه زمان علمی به دوست خوبم mamad90 این حرف شما یعنی اینکه ما در مورد نظریات فیزیک نوین حرف نزنیم چون کذب و ضد خداست این طرز فر شما و بعضی از دوستان مثل زمان گالیله است که زمانی گالیله گفت زمین مرکز جهان نیست خواستن اعدامش کنن این طرز فکر بعضی از شما دوستان ![]() تو تاپیک جهان موازی رضا جک من گفته : (۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۲۸)Reza_Jackman نوشته است:یعنی چی با این حرف ایشون کل اعتبار و هیبت دانشمندان فیزیک رو بردن زیر سوالنقل قول:راستیتش من متوجه نشدم که بلاخره جهان های موازی وجود دارند یا نه ؟ این که ما با هروئین و حشیش و تریاک می ریم تو یه فضایی ( البته مشروبات الکلی رو گویا یادشون رفتته ) یعنی چی واسه من توصیف کنید ؟؟؟ طرف از خواب و زندگیش زده نشسته یه معادلاتی رو حل کرده که تو خوابتون شاید بتونید حلش کنید بعد میاد یه چیز هایی می گید که آدم کفرش در میاد ؟؟؟؟ ![]() یه ذره فکر کنید همه چیز رو ربط ندید به این ماسون ها و ...... اگه این جوری باشه ما می گیم معادلات نیوتون ضد خداست ( چون ماسون ارشد بوده ) مخصوصا اون قانون سومش که ضد خداست حالا بیا این معادلات رو از زندگیت حذف کن ببین زندگیت لنگ می شه من این رو با حات شرط می بندم
|
|||
|
۵:۱۳, ۱۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۰ ۶:۲۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
نقل قول:اول می خواستم از آقا وحید تقاضا کنم که نتیجه گیری کلی مباحث این جستار رو قرار بدن و یا این که یک خط اصلی برای پیگیری ادامه ی بحث تعیین کنند با تشکر از همه دوستانی که در بحث شرکت کردند اما نتیجه گیری: اول : تا حالا هیچ سفری در زمان انجام نشده . پس تا کنون از نظر عملی هیچ وقت این اتفاق نیفتاده چون زمان یعنی حرکت از ریزترین بخش وجودی گرفته تا حرکت خودمون تا حرکت خورشید و سیارات . پس چیزی به نام زمان وجود نداره که بخواد به عقب برگرده مگر اینکه تمام حرکات انجام شده که بی نهایت ذره در تمام عالم هست رو به عقب برگردونیم و این فقط از عهده خداوند بر میاد پیامبر در معراج هم در عالم ماده نبود که چیزهایی رو دید و اون یک بحث فلسفیست و مربوط به عوالم دیگریست . واردش نمیشیم .. تنها تئوری به درد بخور نظریه نسبیته (بقیه داستان علمی تخیلیه) که به هیچ عنوان سفر در زمان نیست و توضیح داده شد (نسبت گذر زمانه ) دوم : این فقط در داستانهای تخیلی هالیوود ممکنه انجام بشه و شاید قسمتی از کنترل ذهن و شاید فقط نوعی فیلمه تخیلی برای اقناع ارزوهای دور و دراز بشر است سوم :خیلی از نظرات که دوستان میدن رد شده مثل نهایت سرعت نور . چیزی پیدا شده که سرعتش بیشتره .و نظریات انیستین هم رد شده بعضی مثلا الان تا 7 بعد رو برای ما کشف کردند!! پس نظریه گذر در زمان که عبور از بعد چهارم بود کنسل میشه چهارم: جهانهای موازی قبلا بحثش انجام شده یک تخیله که به راحتی میشه اثبات کرد . پنجم پستهای صفحه 1 و 2 کاملا گویاست در پناه خداوند مهربان |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۱۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۰ ۱۴:۱۵ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۱۵/مهر/۹۰ ۵:۱۳)وحید110 نوشته است: [/font]تنها تئوری به درد بخور نظریه نسبیته (بقیه داستان علمی تخیلیه) که به هیچ عنوان سفر در زمان نیست و توضیح داده شد (نسبت گذر زمانه )وحید جان با این حرفت کل مسائل فیزیک نوین رو زیر سوال بردی !!!!! دو شالوده ی مهم فیزیک قرن بیستم فیزیک نسبیتو اون یکیش فیزیک کوانتوم شما با این لحن حرف زدنت فیزیک کوانتوم رو پوچ خوندی ببخشید این رو می گم فیزیک کوانتوم چه تقصیری داره که بیشتر مردم یا اون رو دیر می فهمم یا بیشتریشون نمی فهمن خیلی متاسفا برای بعضی دوستان نظر شما در مورد فیزیک کوانتوم مثل همون قضیه کلیسا و نظریه ی گالیله است (۱۵/مهر/۹۰ ۵:۱۳)وحید110 نوشته است: [font=B Nazanin]سوم :خیلی از نظرات که دوستان میدن رد شده مثل نهایت سرعت نور . چیزی پیدا شده که سرعتش بیشتره .و نظریات انیستین هم رد شده بعضی مثلا الان تا 7 بعد رو برای ما کشف کردند!! وحید جان می تونی اثباتش کنی همین حرفی رو که زدی ؟؟؟؟ این فقط یه نظریه است که دانشمندان گفتن و اون ذره هم نوترینو که قبلا خیلی در موردش بحث شده هنوز اثبات نشده ![]() در ضمن اون 7 بعد نیست طبق نظریه ریسمان 11 بعد است البته یک جهان ان بعدی هم هست زمان در نظریه نسبیت بعد چهارم و همین زمان باعث شده که تناقض بین مکانیک کوانتوم و نسبیت پیش بیاد (۱۵/مهر/۹۰ ۵:۱۳)وحید110 نوشته است: چهارم: جهانهای موازی قبلا بحثش انجام شده یک تخیله که به راحتی میشه اثبات کرد . منظورت همون چیزی که رضا گفت : ما با مواد مخدر می ریم در فضا و یه جور همین چیز ها..... وحید جون انگار زبان ریاضیات رو هنوز نفهمیدی چرا مباحث رو باهم قاطی می کنید ( فیلم و علم - کتاب و فیلم و ... ![]() )پ.ن : بعضی از دوستان خیلی مغرور و خیلی هم افراطی هستند این جا نشستیم و یه سری حرف ها می گیم و منتظریم با عقاید دیگران رو زیر سوال ببریم دریغ از یه حرف تا حدودی مفید زدن و .... این مبحث به نظر من تازه شروع شده و نمی شه زود نتیجه گیری کرد هر کی می خواد اطلاعات بیشتر داشته باشه به من بگه یه عالمه کتاب بهش بگم ( اگر بعضی دوستان انگ های مختلف بهش نززنن ) بگم تا یه بحث عالی رو تو این فروم داشته باشیم |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۱۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
گذر زمان يني تيك تاك ساعت !
مثه گذشتن ابرا
|
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۱۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۰ ۱۴:۱۶ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۱۵/مهر/۹۰ ۱۴:۰۴)وحید110 نوشته است: ممنونم شاهین جان دمت گرم .با همه اره با ما هم اره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() داری شرمندمون می کنی وحید خان ها ![]() ![]() من قشنگ نمی نویسم شما قشنگ می خونی ![]() ![]() ![]() ![]() شما نه تنها شعر و ور نمی گی بلکه خیلی هم حرف حق زدی منظور من شما نبودید منظور من کسانی بودند که واقعا در بعضی چیز ها افراط می کنند در ضمن توجه کن به پستم گفتم نشستیم این جا و یه سری حرف ها ( اون کلمه رو ویرایشش کردم ) می زنیم منظورم هم حرف های خودم هم بود منظورم این نبود که خدای نکرده بگم من بیشتر می دونم و شما نه هیچ وقت این جوری نبوده (( شرمندگی من رو بپذیرید - این حقیر یه اشتباهی کرده شما به بزرگی خودتون ببخشید ![]() ![]() ![]() ))
|
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۲۹/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱۲:۳۴ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
باز تو این تاپیک پست دادم
![]() اما راستش هدفم بحث کردن در مورد این معقوله نیست در اصل می خوام به یه اصل توجه کنید : " گذشت زمان " عمر گران ما داره می گذره تا حالا بهش توجه کردید ؟؟؟ صبح از خواب بلند می شیم بعضی ها می رن مدرسه و بعضی ها کار های دیگه ای دارن و در طول روز کارهامون رو انجام می دیم و آخر شب هم می خوابیم و فردا دوباره همین برنامه " البته اشاره به تکراری بودن زندگی نمی کنم " منظورم اینه در طول روز کار هایی کنیم که شب با خیال راحت بخوابیم تا در طول روز کار هایی کنیم که در آینده از اون به عنوان یه خاطره خوش بهش نگاه کنیم. زندگی داره می گذره به روال همیشه گیش و تنها چیزی که از زندگی می مونه خاطراتی هستش که تو تک تک ثانیه های ما آدم ها حک شده پس بیاید این خاطرات رو به خوشی حک کنیم تا هم نامی نیکو از ما به جا بمونه به قول گفتنی وقت طلاست نشه فردا روزی یکی بیایم بگیم : " بار ها نوشتم و پاک کردم بار ها نوشتم و پاک کردم سر انجام آن شد که باید ای کاش ته مداد زندگی ام پاک کنی داشت پاک می کردم و پاک می کردم دوباره می نوشتم آن گونه که باید افسوس " |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
'گاهی باید پرسید از کجا به کجا تا کی از کی برای چه می رویم
مولوی عارف می فرماید : از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا می روم این در ننمانی وطنم این سوال را باید از اون هایی هم که به خدا ایمان ندارند پرسید زمان واقعا چیست ؟ حرکت اجسام کرات منورات ؟ این پاسخ علم فیزیک است نه پاسخ نظام هستی جهان کی اغاز شد کی پایان می پذیرد کی دوباره موجوداتی بعد از ما خلق می شوند زندگی ان ها تا کی ادامه دارد کی می میرند و دوباره ... این روال تا کی ادامه دارد اگر جهان پوچ شود این پوچی تا کی ادامه دارد |
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۰ ۱۷:۵۳)7zahra7 نوشته است: زمان واقعا چیست ؟ زمان واقعا چیست تو که تعریفش سخت تر از اونی که به خوام بگم حتی خودم هم موقع گفتن قاطی می کنم چه برسه بخوام بنویسم ![]() ![]() منورات یعنی چی ؟؟؟؟ ![]() اینی که جهان به کدوم طرف داره می ره جوابش رو همه ی علوم می دن تنها فیزیک نباید جواب بده اما در این میان جواب ها یه ذره غیر معقوله و به همین خاطر کتاب تازه ای دستم رسیده که اسمش هست " علم و دین " نوشته ی ایان باربور که ترجمه ی اقای خرم شاهی این رو حتما بخونیدش
|
|||
|
۲۱:۳۱, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۰ ۱۸:۰۵)Gryffen نوشته است:(۲۹/مهر/۹۰ ۱۷:۵۳)7zahra7 نوشته است: زمان واقعا چیست ؟ منورات منظورام منیرات است اجسامی که از خودشون نور میدن ممنون از کتابی که معرفیش کردید راستش من خیلی توی این زمان موندم اصلا نمیفهممش جواب هایی هم که از علوم بهم میدن به نظرم خیلی ..... یه جوریه... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)