کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی
۱۴:۰۹, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بار ها دیده شده و شنیده شده که در برخی همایشها و به تبع آن در بسیاری از وبلاگها گفته و نوشته شده که "دی سی" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی به معنای "دیمون کپیتال" یعنی پایتخت شیطان است!
البته شنیده شده که در همین رابطه تاکید شده تا همین اواخر خود امریکاییها (دقیقاً چه کسانی؟) می گفته اند "دی سی" یعنی "دیوید کپیتال" به معنای میشود پایتخت داوود (علیه السلام) . . .

حالا از این که این "خود آمریکایی ها" چه کسانی بوده اند و و این فرمایشات را دقیقاً در کجا مطرح کرده اند ، در این سخنرانی ها و همایشها نامی به میان نیامده! اما در برخی از این سخنرانی ها گفته میشده که "ضمناًدر برخی از این سخنرانی ها گفته شده این دو حرف مخفف دو کلمه ی منطقه ی کلمبیا نیز هستند که احمقانه و غیر منطقی است . . ."[/b]

در مورد نام شهر و ایالت واشنگتن که با کوچکترین اطلاع از تاریخ ایالات متحده میتوان حدس زد این نام به یاد جرج واشینگتن (رهبر استقلال طلبان و اولین رئیس جمهور ایالات متحده) بر آن گذاشته شده .
[تصویر: gilbertstu.jpg]
.

دو کلمه ی "D و C" واقعاً به چرا بکار میروند ؟

دی سی انتهای نام شهر واشینگتن دی سی برای این ‌که شهر واشنگتن با خود ایالت واشینگتن اشتباه نشود همواره در انتهای نام آن می آید . دی سی در واقع مخفف لقب این ایالت است و واشنگتن دی سی یعنی "واشنگتن زیر مجموعه ی دی سی" که در اینجا منظور همان ایالت واشنگتن است .

برای روشن تر شدن موضوع ذکر این نکته ضروریست که حتی سایت رسمی این ایالت با آدرس www.dc.gov در دسترس است!
.

اما خود "دی سی" واقعاً مخفف چیست؟

دی سی به اختصار به منطقه ی کلمبیا (District of Columbia) اشاره دارد . این منطقه از امریکا زیر نظر کنگره امریکا و خارج از حاکمیت تمامی ۵۰ ایالت این کشور قرار دارد.
اما چرا منطقه ی کلمبیا؟

در این باره در مقاله ی واکاوی نمادگرایی در عمارت کنگره ایالات متحده از در وبلاگ ماسون یاب ، به تفصیل سخن رفته . بطور خلاصه در بالای کنگره ی ایالات متحده ی امریکا واقع در ناحیه ی کلمبیا مجسمه ای قرار داده شده به نام کلمبیا که به همین موضوع اشاره دارد :

[تصویر: 415px-Capitol_dome_lantern_Washington.jpg]

اين پيکره تمثالي از خداي آمريکا و نمونه اي از تنديس اسطوره آمريکائيست . نام او کلمبيا است . کلمبیا الهه ی جنگ است . به همین سادگی!

ضمناً تصویری از کلمبیا هم در زیر این گنبد (در داخل ساختمان) مو جود است که آنرا در ادامه میبینید:

[تصویر: apoth_war1.jpg]

کلمبيا در حال بيرون راندن فرمانروايان ستمگر.

در پایان هم باید تاکید کرد کلمبیا به صورت Columbia نوشته میشود و نه بصورت [i]Colombia که نام کشوریست در آمریکای جنوبی . ضمناً نامهای مشابه دیگر مثل نام دانشگاه معروف کلمبیا هم اشاره به همین Columbia
دارد .

.

واقعاْ سرزدن چنین اشتباهاتی از کسانی که کباده ی تخصص در این زمینه ها را میکشند و در دانشگاههای معتبر کشور سخنرانی میکنند بعید است .

خدایا ، بکسانی که از روی جهل دچار اشتباه میشوند و عده ای دیگر را هم به گمراهی رهنمون میدارند بعد از پی بردن به اشتباهشان جرات اقرار به اشتباه و عذر خواهی عنایت بفرما . . .

سجاد ، نویسنده وبلاگ ماسون یاب
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، مسافر ، Anti gods ، mohammad790 ، Asma ، Admirer ، MohammadSadra ، blue.blood ، | جستجوگر | ، Eve
۱۷:۰۷, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
امیدوارم این پیام از سوی دشمنی نباشه .

یادم هست در جلسه 18 تیر که جلسه پرسش و پاسخ آقای رائفی پور بود؛ ایشون در باره یک ماجرا گفتند که یکی از کاربران به من پیام داد و میخواست وبش رو از ف*یلت*ر دربیارم . بعد ادامه داد و گفت من هم اقدام کردم و متاسفانه وب ایشون مصادره شد .
بعد به من بعدا پیامک زد و چیز های نامربوطی گفت .

امیدوارم این توصیفات آقای رائفی پور درمورد وب "ماسون یاب " نباشه .

اما دوست قدیمی، آقا سجاد، ایشون که بار ها توی سخنرانی گفتند که حروف D , c در واقع مخفف پایتخت داووده که توی کتاب "مسیح یهودی و فرجام جهان" آورده شده .
یهودی ها هنگامی که آمرکا رو گرفتند تا تونستند اسم عبری رو شهر ها گذاشتند. مثلا کی باور میکنه که hollywood اساسا به خاطر این که توی اون منطقه درخت راش بوده نام گذاری شده ؟ خب مسلما که براش توجیه ایجاد میکنند. /
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، خیبر110 ، Mason_yab ، میثاق ، mohammad790 ، MohammadSadra ، فاطمه خانم ، MohammadMeraj ، Havbb 110 ، | جستجوگر |
۲۰:۱۲, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3

یهود ؛ اصولا به کلمات دارای ایهان خیلی علاقه مند اند . و تو اکثر نامگذاری ها از این کلمات استفاده می کنند

ایهام یعنی چی؟

ایهام:

ایهام آوردن واژهای است با حداقل دو معنی که یکی نزدیک به ذهن و دیگری دور از ذهن باشد. مقصود گوینده اکثرا معنی دور از ذهن است.

مثال : آواز تیشه امشب از بیستون نیامد . .. شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد.

در اینجا شیرین معنای نزدیکش یعنی خواب خوش که به ذهن میاد؛ اما معنای دور به معنای شیرین یعنی همون معشوقه فرهاده که مورد نظر شاعر بوده .

تو قرآن هم به این موضوع اشاره شده که یهود در مراجعه با پیامبر کلماتی رو بکار می بردند با معنای 2 گانه که یکی از اون معانی توهین و بی احترامی بوده .

خلاصه این چیز جدیدی نیست و

منظور از dc همون david capital هست .

دوست عزیز نویسنده جناب ماسون یاب؛ اگه منبع حرف شما در مورد آمریکا حرفهای خودشون باشه . اصلا فراماسونری و نماد گرایی رو باید فراموش کرد ؛ چون آمریکا به هر جا که حمله می کنه و آدم می کشه اگه ازش بپرسی می گی برای دموکراسی و حقوق بشر و از این جور چیزها رفتم ؛ و یا اینکه صهیونیست ها خودشون به سران خودشون جایزه صلح نوبل بخاطر نسل کشی فلسطینی ها می دن !!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vavp ، mhvvhm ، alidj ، | جستجوگر |
۱۴:۳۷, ۲۹/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱۴:۴۴ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بله درسته ،
اون کسی که به آقای رائفی پور گفت وبم مشکل داره من بود!
اما وبم فی+ل+تر نشده بود . . .
در مورد حرف نامربوط هم باید بگم اون مساله ربطی به این نداشت ، ضمن این که من هیچ توهینی به آقای رائفی پور نکردم ، ضمن این که باید بگم شخص آقای رائفی پور با من تماس گرفت و بخاطر توهینی که به من در اون جلسه کرده بود عذر خواست!!!
البته من به ایشون گفتم که توجمع توهین کردید ، حداقل بایداز طریق وبلاگ عذر خواهی کنید ، چون فایل اون توهین رو وب موجوده و داره دانلود میشه ، که ایشون قبول هم کردن ، اما گویا کسی که وبهای ایشون رو مدیریت میکنن (آنتی 666) قبول نکرد . . .
خلاصه این که همین مساله ی DC رو من به آقای رائفی پور هم گفتم ، ایشون هم قبول کردن و فرمودن : "مساله ی جالبیه من واقعاً نمیدونستم . . "
حالا چی شده که از حدود سه ماه پیش این مساله رو عنوان نکردن نمیدنم و ای ن که چرا حداقل یک اصلاحیه رو وبلاگشون نذاشتن . . . چون هرچی باشه ایشون در حداقل 300 دانشگاه این مساله رو مطرح کردن . اصلاً تو همون فایل پرسش و پاسخ خرداد ماه که به من توهین کردن هم این مساله دو بار ذکر شده . . .

(۲۸/مهر/۹۰ ۲۰:۱۲)stranger00 نوشته است:  یهود ؛ اصولا به کلمات دارای ایهان خیلی علاقه مند اند . و تو اکثر نامگذاری ها از این کلمات استفاده می کنند

ایهام یعنی چی؟

ایهام:

ایهام آوردن واژهای است با حداقل دو معنی که یکی نزدیک به ذهن و دیگری دور از ذهن باشد. مقصود گوینده اکثرا معنی دور از ذهن است.

مثال : آواز تیشه امشب از بیستون نیامد . .. شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد.

در اینجا شیرین معنای نزدیکش یعنی خواب خوش که به ذهن میاد؛ اما معنای دور به معنای شیرین یعنی همون معشوقه فرهاده که مورد نظر شاعر بوده .

تو قرآن هم به این موضوع اشاره شده که یهود در مراجعه با پیامبر کلماتی رو بکار می بردند با معنای 2 گانه که یکی از اون معانی توهین و بی احترامی بوده .

خلاصه این چیز جدیدی نیست و

منظور از dc همون david capital هست .

دوست عزیز نویسنده جناب ماسون یاب؛ اگه منبع حرف شما در مورد آمریکا حرفهای خودشون باشه . اصلا فراماسونری و نماد گرایی رو باید فراموش کرد ؛ چون آمریکا به هر جا که حمله می کنه و آدم می کشه اگه ازش بپرسی می گی برای دموکراسی و حقوق بشر و از این جور چیزها رفتم ؛ و یا اینکه صهیونیست ها خودشون به سران خودشون جایزه صلح نوبل بخاطر نسل کشی فلسطینی ها می دن !!!!!

باید بگم همین مساله ی کلمبیا کم مساله ای نیست . . .
کلمبیا الهه ی جنگ است ، ضمن این که بسیاری نمادهای دیگر هم در ایالات متحده موجود هستن که سخن از جنگ طلبی میگن ، مثلاً اینکه سر عقاب مهر ایالات متحده که در یک دست شاخه زیتون (نشان صلح) و در دست دیگه تیر (نشان جنگ) داره از ابتدا طرف تیر بوده! و بعد از مورد هدف قرار دادن ژاپن با بمب اتم توسط آمریکا ، سرعقاب رو بدستور رئیس جمهور وقت ، به سمت شاخه زیتون چرخوندن . . .
و صدها نماد دیگر که نشون میدن اساس این کشور شوم بر جنگ طلبی گذاشته شده!
چرا همه چیز رو به فراماسونری میخواین ربط بدین؟
حالا اگر این مساله ی DC به فراماسونری ربط نداشته باشه چیز خوبیه؟ چه کسی چنین حرفی زده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، vavp
۱۵:۴۱, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
این مسائل به خاطر این پیش میاد که بعضی از ماها فکر میکنیم که همه صحبتهای آقای رائفی پور وعباسی و غیره کاملا درسته واونا هرگز اشتباه نمیکنن.وتا اونجایی پیش میریم که مریدشون میشیم وتمام حرفاشونو بدون ذره ای تفکر قبول میکنیم.و هرکیم بهمون بگه بعضی از صحبتاشون اشتباه طرفو کافر میپنداریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، aminrafael3 ، Asma ، Admirer ، MohammadMeraj ، alidj ، | جستجوگر | ، ehsanagiyan ، Eve ، ISOD
۱۸:۱۸, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6

بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوستان عزيز :
متاسفانه هر چي بيشتر از تاريخ عضويتم ميگذره ، بيشتر دلم ميخواد از اين سايت برم . بحث هايي كه ميشه واقعا بحثهاي بي محتواييه .
دوست عزيز ، جناب Mason_Yab :
بنده به شخصيت شما ، به رفتار شما و يا نحوه ي فعاليت شما در زمينه بيداري اسلامي و ضد صهيونيستي كاري ندارم . قرار هم نيست كه از كسي طرفداري كنم . اما نظر شخصي بنده اينه كه شما يه كم داري تند ميري . بنده به شخصه 98% سخنراني هاي آقاي رائفي پور رو ديدم . اما هيچ جايي نديدم كه به كسي توهيني كرده باشه يا اسم سايت يا وبلاگي رو آورده باشه . شما اگه با ايشون مشكل داشتي ، بهتر بود خودتون مشكل رو حل مي كردين . نه اينكه يه همچين جايي بيايد بگيد بايد توي جمع از من عذرخواهي كنه . اول از اينكه هيچ كس به جز امامان (عليهم السلام) معصوم نبودند . دوم اينكه شما كه داري از ايشون ايراد ميگيري ، بهتره يه آينه هم جلوي خودت بگيري كه ايرادهاي خودت رو مشاهده كني .
و نكته سوم اينكه كسي كه به قول خودتون حداقل توي 300 دانشگاه كشور اين موضوع رو مطرح كرده، آيا واقعا راضي ميشه فقط بر حسب شنيده ها يه همچين چيزي رو بيان كنه ؟‌
حالا ميخواد "پايتخت داوود" باشه يا "منطقه كلمبيا" ؛ چه فرقي به حال ما داره ؟ دردي رو از ما دوا ميكنه ؟ مشكلاتي از مشكلات مملكت حل ميشه ؟ متاسفانه حكايت ما شده مثل مجري يكي از شبكه هاي ماهواره اي ! جناب آقاي مجري تا ديروز از آقاي دكتري كه انرژي درماني مي كرد !!!!! ، دفاع ميكرد ؛ حالا شده يه آدم شياد و كلاهبردار كه با احساسات مردم بازي ميكرده !!!
در هر حال اميدوارم كه شما اين مسئله رو به بزرگواري خودتون فراموش كنين و اين موضوع كم اهميت رو ادامه ندين . ميگم كم اهميت ، چون تا همين امروز كسي نمي دونست اون طرف شما هستين و جز مديران تالار كسي هم شما رو زياد نمي شناخت . اين خود شما بودين كه مسئله رو مطرح كردين . از دوستان ديگه هم تقاضا دارم كه زود نتيجه گيري نكنن .
در پناه الله
يا مهدي مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mason_yab ، جوینده حق ، MohammadMeraj ، | جستجوگر |
۱۱:۴۰, ۳۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۱۱:۴۳ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام ، به آقا یا خانم جویای حقیقت باید بگم من با آقای رائفی پور ارتباط دارم این مساله رو هم به خود ایشون منتقل کردم . ایشون هم قبول کردن که اشتباه کردن . ایشون در سخنرانی هاشون میفرمودن معنای "منطقه ی کلمبیا احمقانه است" یعنی هیچ دلیلی برای این مورد نمیدیدن!
اما بعد از این که مقاله ی "واکاوی نمادگرایی در کنگره ی ایالات متحده" رو بدعوت من خوندن فرمودن "در این مورد دچار اشتباه شدم" . فکر میکنم مشکل شما و دیگر دوستان در بیشتر در مورد خط آخر مطلب باشه ، که باید بگم ربط به شخص خاص نداره!!!
اتفاقاً در این مورد (فراماسونری و نمادیابی) شدیداً اشتباه شده ، همونطور که در زمینه ی ساخت مستند اشتباه بزرگی به نام "ظهور نزدیک است" رخ داد ، اما چیزی که نیست اصلاح اشتباهاته . . .
در مورد مشکل شخصی هم با آقای رائفی پور باید بگم واقعاً مشکلی نیست! همون موقع ها هم که آقای رائفی پور در اون جلسه ی پرسش و پاسخ به من بصورت غیر مستقیم توهین کردن (که البته همه فهمیدن اشاره به من شده) با من تماس گرفتن (من پیامک دادم ایشون زنگ زدن) و عذر خواستن!!! مشکل ما قبل از اون جلسه هرچی هم که بود بین خودمون بود ، ضمن این که باید بگم از نظر من اصلاً مشکلی نبود و نیست . . .
تا یادم نرفته : این که معنای دی سی ، دیمن کپیتال باشه یا دیوید کپیتال ، چه فرقی به حال ما میکنه ، رو باید از آقای رائفی پور که مبتکر این مبحث هستن جویا بشید . من وظیفه ی خودم دیدم این موضوع رو در اینجا مطرح کنم (با توجه به سکوت ایشون در این مورد)
در مورد نظر Anti gods هم باید بگم ، کاملاً حق با شماست ، ما نباید در یک زمینه ی خاص یه یک صحبتها و نظریات یک شخص خاص اکتفا کنیم ، و خودمون هم باید بصورت مستقل مطالعه کنیم ، ضمن این که مطالعه و تحقیق در مورد خود سخنران و استاد مقدم بر هرچیز دیگه است . . . من بشخصه آقای دکتر عباسی رو یکی از کم اشتباه ترین اساتید کشور میدونم (با توجه به حجم فعالیتشون) ضمن این که باید تاکید کنم من در مقامی نیستم که در مورد بیانات ایشون نظر بدم . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، ehsanagiyan
۱۳:۵۵, ۳۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۱۳:۵۸ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #8

(۳۰/مهر/۹۰ ۱۱:۴۰)Mason_yab نوشته است:  سلام ، به آقا یا خانم جویای حقیقت باید بگم من با آقای رائفی پور ارتباط دارم این مساله رو هم به خود ایشون منتقل کردم . ایشون هم قبول کردن که اشتباه کردن . ایشون در سخنرانی هاشون میفرمودن معنای "منطقه ی کلمبیا احمقانه است" یعنی هیچ دلیلی برای این مورد نمیدیدن!
اما بعد از این که مقاله ی "واکاوی نمادگرایی در کنگره ی ایالات متحده" رو بدعوت من خوندن فرمودن "در این مورد دچار اشتباه شدم" . فکر میکنم مشکل شما و دیگر دوستان در بیشتر در مورد خط آخر مطلب باشه ، که باید بگم ربط به شخص خاص نداره!!!

بسم الله الرحمن الرحيم
دوست عزيز سلام :
از اينكه همه رو جاهل مي دوني و ما رو هم از اين قائده مستثني نكردي ، خيلي ممنون . فكر ميكنم اين شما هستي كه داري از روي غضب يه مسئله اي رو مطرح مي كني . شما اگه هر مسئله اي داري برو حلش كن . به هيچ كسي هم ربطي نداره . اينكه شما درست ميگي يا آقاي رائفي پور بايستي ، تحقيق كرد كه بنده انجام دادم . به دوستان پيشنهاد مي كنم برن توي مطالب غير فارسي جتسجو كنن . قضاوت هم با خودشون . برخورد جنابعالي با ديگران آنچنان خصمانه ست كه كسي ندونه فكر مي كنه من با شما يا شما با آقاي رائفي پور پدركشتگي داريم . اين نوع ادبيات رو فقط كساني به كار مي برن كه با فرد مقابل دشمني دارن . گفتم كه مثال شما مثل همون آقاي مجريه ! براي شما واقعا متاسفم كه با اين ادبيات هم شخصيت خودتون رو زير سوال مي بريد هم شخصيت ديگران رو !!! با اين اوصاف از شما ميخوام اين بحث رو تمومش كنين و ادامه ندين .
در پناه الله
يا مهدي مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، Mason_yab ، جوینده حق ، | جستجوگر | ، عبدالرحمن
۱۸:۴۹, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
بستگی داره چی رو معیار قرار بدی ، اصلاً طبق معیار من ما انسانها جاهلیم! (این فقط یک مثال است) و شاید طبق معیار شما همه ی ما عالم باشیم ، که این بنظر من هیچ ایرادی نداره . . .
من در عجبم ، وقتی آقای رائفی پور در یک جلسه یک چند ده نفره به من توهین کردن ، هیچ کس نگفت : آقای رائفی پور مساله ی شخصی داری باکسی پشت سرش نگویید (با اینکه مطمئنم همه فهمیدم منظور با من بوده) ، حتی وقتی اون فایلها روی وب قرار گرفت کسی همچین حرفی نزد ، با این که سیل ایمیلها و پیغامها به میل باکس من می اومد که فلانی کجایی که آقای رائفی پور بهت توهین کرده . . .
حالا نمیدونم چی شده که من که دارم حرف حق رو میزنم ، دارم با استدلال حرف میزنم ، تازه از کسی هم اسم نبردم و منظورم شخص خاصی هم نیست ، مطلبم هم در یک فضای تحقیقاتی و دوستانه مطرح کردم همه شدن وکیل مدافع!!!
من دارم میگم با آقای رائفی پور مشکل ندارم ، ایشون هم با این مطلب مشکل ندارن!
حالا شما روی این مسائل انحرافی تاکید کن . . .
.
در مورد مطلب هر سوالی دارید من در خدمتم .
ضمن این که نفهمیدم منظورتون از اشاره به اون مجری شبکه ی ماهواره ای که قبلاً بهش میگفتن دکتر فلانی ، چیه! من میدونم که اون آقا چند سال پیش به شبکه ی سوم سیما هم اومده بود و در گفتگوی پزشکی شرکت کرده بود ، در حالی که اصلاً دکتر نبود و بقیه ی قضایا و بی تفاوتی های مسئولین و جامعه ی پزشکی اون آقا رو به اونجا رسوند . . .
لطفاً در این مورد توضیح بیشتذ بدید ، چون من برداشت خاص خودم رو از حرفتون دارم که ممکنه درست نباشه . . .
.
بهر حال من نوشتن این مطلب رو وظیفه ی خودم میدونستم . شما فرض رو بر این بذار یک نفر (مثلاً دوستت) از شما بپرسه که این دی سی یعنی چی؟
شما هم در جواب ، طبق شنیده هات ، بگی این به معنای دیوید کپیتال است که بعد گفتن دیمون کپیتال است و البته یک عده احمق میگویند به معنای منطقه ی کلمبیا است و . . .
این اسمش چیه؟ علم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، ehsanagiyan
۱۸:۵۶, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
دوست خوبم آقای ماسون یاب,حالا یه سوء تفاهماتی بوده و آقای رائفی پور هم اشتباه کردن شما به بزرگواری خودتون ببخشید.در مورد آقای رائفی پور هم به نظر من متاسفانه ایشون جدیدن رفتارشون با گذشته تغییراتی داشته.که امیدوارم مسیر اصلی ایشونو منحرف نکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، Mason_yab
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]